Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 4

+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 4 - Page 20 Empty Re: Svaštara 4

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 4:13

U jbt,pa ovo je stvarno više...Šta reći.Holandjani su stvarno vizionari Very Happy
Marketinški potey,na 10 godina,da ima kintu za ekskurziju. Very Happy Koliko će imati za 10 godina 11 leta.Uh,kada dodje pubertet,zbrisaće u PSV.Sve je na prodaju,izgleda i nečije detinjstvo Sad
Šta ako mu dosadi fuca,doći će agent kluba i reći detetu da je profesionalac i pod ugovorom?
E,da 1982.Dovoljno je reći Miljan Miljanić.Miloš Šestić zna zašto.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 4:19

@Jungle
Pa i ja sam rodjen 8 godina posle tog SP u Spaniji, ali znam da je sudija tog meca bio Danac Sorensen, jer sam nekoliko puta odgledao snimak tog meca. Takodje znam da nam je Vezije sudio 2000. Tog meca se secam kao da je juce bio. Piksi je bio neverovatan u prvom poluvremenu, ali se nazalost umorio u drugom. Iako smo izgubili taj mec protiv Spanaca bila je to mozda najbolja utakmica na celom prvenstvu. Inace taj Zil Vezije nam je sudio u Sarajevu protiv Bih 2004. u kval. za SP. I tada su nasi igraci bili nezadovoljni sudjenjem Francuza.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 28 Apr 2011 - 4:30

Tesko da taj klinja ima 1 godinu, vec su mu prepravili podatke Very Happy Very Happy ...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 4:41

Nama su selektori uvek masakrirali nacionalni tim.Tada smo sve utakmice igrali sa igračem manje ili bar dve poslednje pred Holandjane(za 2000 pričam).Nisu nikada igrali najbolji ili bar miks majstora i radnika.Sećam se utakmica sa Englezima 1985 gde je zlatko Vujović morao da igra i njegov brat Zoran (Hajduk Split)iako je Zlatko mašio prazan gol dva puta ,selektor ga nije vadio iz igre te izgubimo 2:0.Posle dve godine izvedemo neki šugav tim sa Maurom Ravnićem(NK Rijeka) na golu (1987) i puknemo 4:1.Tada su se uzeli u pamet i dali Ivici Osimu da selektira ekipu.U sledećim kvalifikacijama smo dobili Francuze.Koliki je kvalitet našeg fudbala bio tada govori podataka da smo imali reprezentaciju U20 koja je bila prvak sveta(Stojković,Mijatović,Mihajlović,Prosinečki,Šuker,Jarni..)

A sa malo promenjenom selekcijom u kojoj se opet nije mogao izbeci nacionalni ključ izbacimo Francuze naredne godine.Safet Sušić (Pape) je tada bio ćale a kada je ušao Dejan Savićević , počela je magija

Poraz od Engleza 4:1 ,godinu dana ranije sa komentarom Jordana Ivanovića i Marka Markovića.Ti radio komentatori su bili majstori.Znali su da dočaraju situacije,govore brzo,dinamično a razgovetno.Ovi Dende i Andrijaševići,dušaim je u nosu,zaspi čovek

E,da,Dejan _Savicevic je ušao 20 minuta pre kraja utakmice i napravio haos.Bio je voljen kao Ljubinko Drulović svojevremeno. besan Ista stvar je bila sa Šestićem 1982 ali to ne pali uvek.Važno je da su braća Vujović i Ravnići bili standardni

Poslednji put izmenio Danny Trejo dana Čet 28 Apr 2011 - 4:53, izmenio ukupno 4 puta
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Čet 28 Apr 2011 - 4:41

Bodi Bond ::Svaštara 4 - Page 20 Imam-30-i-kusur

rofl rofl rofl rofl
aaaaaaaaaa Very Happy Very Happy Very Happy party Iskidao sam se za ovo i nadrealiste Very Happy
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 5:01

@Danny
U Cileu 1987. nisu igrali ni Stojkovic ni Mihajlovic. U Cileu nismo bili medju favoritima, a plasirali smo se na Sp osvojivsi tek 6. mesto na Ep za omladince godinu dana ranije na Palicu. Trener je tada bio cuveni Stevan Cele Vilotic. Zato se poznati medjunarodni turnir za mladje kategorije "Cele Vilotic" igra na Palicu, a ne u njegovom rodnom gradu Sapcu.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 28 Apr 2011 - 5:09

Jungle, nema potrebe da mene napadaš, ja sam rekao da je Barsa najbolja i da zaslužuje sve što joj se dešava, ali neutralno gledano, stvarno su im u bitnim utakmicama često svirane neke stvari koje ne priliče... To što si našao stručnjaka koji kaže da jeste bio penal, vjeruj mi ima ih i koji misle suprotno...

Što se tiče foliranja, slažem se, foliraju svi (na engleskim stadionima ipak manje), ali jebeš ga, Alveša niko nije ni dotakao, a on je odglumio kao da ga je mitraljez pokosio, i usput je čekao da dođu nosila po njega i da ga iznesu sa terena... Po mojim nekim kriterijumima, to je stvarno pretjerivanje

@ Ray Allen
logika o posjedu lopte i upućenim šutevima na gol nema smisla. Kada FIFA to bude uzela za kriterijum biranja pobjednika, fudbal će se vjerovatno drugačije igrati. Sada su ipak bitni samo golovi. S tim u vezi, ne znam zašto misliš da bi Barsa dobila Arsenal do kraja da je ostalo 11 na 11. Do isključenja van Persija imali su aktivan rezultat, ne znam o kakvim kosmičkim pravdama pričamo. Pa Crvena Zvezda je uzela KEŠ u Bariju iako nije uputila nijedan šut u okvir gola u finalu, ne znam da l joj to neko zamjeri? Dakle, u fudbalu je jedina statistička kategorija koja je bitna POSTIGNUT GOL, jedino nova generacija navijača Barse forsira posjed lopte kao neki bitan kriterijum. Takođe u zadnja dva el classica Barsa nije dala gol Realu 180 minuta dok je Pepe bio na terenu, a kad je izašao, dala je dva? Onda baš i nije tako svejedno da li je taj crveni zaista opravdan.

Još jednom kažem, svaka čast Barseloni, igra najbolji fudbal u istoriji Lige šampiona, ali ne treba zabijati glavu u pijesak i ignoristati neke činjenice koje donekle bacaju sjenku na to. Jebeš ga, ne treba uvijek biti onaj slijepi navijač, koji samo vuče u jednu stranu. Takođe, ponavljam, onaj Real od sinoć nije zaslužio ništa bolje, Murinjo je ispao teška sisa, tako da mi je zaista drago što Barsa ide na Vembli.

P.S.
Sudija Rune Pedersen nije izmišljen i prekršten, zaista postoji. Sudio je meč Jugoslavija - Španija 97 na Marakani, u kval. za SP. Poveli su Španci golom Jera iz penala (Đorović uklizao Kiku čini mi se), a potom je izjednačio Mijat pred kraj, takođe iz penala. U međuvremenu, sudja Pedersen je malo duvao za Špance, njihov štoperski tandem Abelardo - Nadal (Rafin strikan) su par puta izlomili Mijata i Deju u 16m, ali realno, Milojko Pantić je pretjerivao, to je nazvao "krađom veka" kao i svaki naredni susret koji je naša rep. gusto gubila Very Happy
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 5:27

@Ray Allen..Ok za Stojkovica i Mihajlovica,generacijski su bliski Dejanu Savicevicu,Sukeru,Prosineckom ,Mijatovicu.Razlika je par godina.Stojkovic je 1965,Dejo '66-to,dok su ovi '69-to.Mihajlovic je isto godiste kao i Mijatovic,Prosinecki,Boban,Suker...1969.To sto nije igrao je vezano za tadasnje odnose u nasem fudbalu,generacijski im pripada.Ta ekipa iz Cilea je postala prvak sveta bez jednog Mihajlovica.Toliko je bio veliki potencijal nase lige jer su svi "Cileanci" igrali u nasoj ligi.Dalje,izbaciti zvanicnog evropskog prvaka Francusku sa EP 1984,takodje dovoljno govori.U nasoj ligi su se tada namestale utakmice kao i danas ali je igracki potencijal bio ogroman.Uvek su selektori i savez pravili pakao.Platini je seo na klupu Francuske a ostatak tima sa Tiganom je pukao od nas,bili su nadigrani a svi su se nervirali ,sto selektor ne ubacuje Deju.Kada nismo imali vise sta da izgubimo on ga je gurnuo i od 1:2 dodjosmo do 3:2.Isto kao i Drulovica Santrac svojevremeno(kada je Savo dao gol za plasman,posle Drulinog centarsuta)Ljudi nisu glupi,znaju fudbal i ne mozes ih stalno praviti ludima.Uvek pricaju onu cuvenu recenicu:"Koliko ljudi,toliko selektora!"Pa dokle vise,ta fraza ne pravda sve.Postujem autonomiju trenera ali ukoliko postoji i odgovornost.Kako to da se Miljanic dva puta vracao na klupu repke i usrao dve generacije koje su mogle biti prvaci sveta.Onu 1974 i 1982.Pele je govorio i ostali svetski strucnjaci da smo u krugu favorita.Uvek je tako bilo u staroj Jugi,a nikad nista sa ovim selektorima.Medjutim ti kadrovi su neunistivi.Na to sam ciljao.

hahah malo stare ljige Very Happy Very Happy
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 28 Apr 2011 - 5:37

Ја себе сматрам великим ''пријатељем'' фудбала па неподносим игру Барселоне. Њихову игру сматрам антипропагандом фудбала. На јучерашној утакмици до искључења гледали смо две екипе које се бране. Разлика је само утоме што се Реал бранио без лопте а Барса је бранила притом држећи лопту у свом поседу. Не кажем да је похвално за Реал што се бранио, али не видим зашто се људи одушевљавају том Барсином игром која је исто дефанзивна само што подразумева и посед лопте. Страшни су то играчи, нема сумње, добри техничари пре свега али они за мене идаље играју педерски фудбал.

Сви гледају како Барса развали неки тим у Примери са 5-0 или Шахтјор код куће и онда причају како су ванзмаљци. А сваки велики меч последњих година Барса је играла као и синоћ против Реала: ненормално дефанзивно. Офанзивност игре не мери се само бесконачним поседом лопте насталим додавањем бекова. Офанзивност се мери жељом да тим нападне, мери се бројем покушаних ризичних пасова... А барса је избегавала сваки ризични пас којим би можда изгубила лопту. Увек је одлучивала да враћа чопту назад и да почиње из почетка. Реал је такође играо дефанзивно па није покушавао у првом да им узме лопту високим пресингом, али кад су изашли мало у другом делу почели су да праве велике проблме Барси, у другом делу Реал је био боља екипа до искључења. Ја уопте не замерам Барси то што се брани, имају свако право на то, само не прихватам да ми неко такву игру у којој се додајемо бескрајно док противник не погреши назива ванземаљским фудбалом.. То је зихерашки фудбал. Гледао сам Барсу за време Роналдиња, тада су играли другу игру... А Меси је сјајан фудбалер, наравно он је једини који кад добије лопту покуша нешто, неки дриблинг, акцију, остали додају у круг.

И та прича како Барса не купује играче него их ствара је смешна. Скоро све најбоље играче које су имали су купили. Марадона, Ривалдо, Роналдињо, Ромарио, Роналдо, Ето... Ти играчи били су тас на ваги који је чинио Барселону великом, а не остали играли из њихове школе који без ових ведета никад ништа не би освојили... Меси је ту само изузетак а и он је доведен са 13 година, јесте био кепец, али јако талентовани кепец... Ове године купљен Виља за 40 милиона и Маскерано за 20. Прошле Ибрахимовић за 45 милиона и Ето-а и Чигрински (омг!) за 29 милиона. Боље би домаће играче из свог омладинског погона имала данас Звезда да је имала финансијске могућности да их задржи него Барселона. За мене Видић и Деки у пакету нису ништа гори од Пујола и Ћавија... Бошко Јанковић је пре повреде био тата за овог приватника Педра..

Ја искрено волим фудбалску игру и сваки њен сегмент. Није само гол или пас игра нешто што може да ме одушеви на стадиону. Одушеви ме кад видим неко доро уклизавање, добар пресинг, избијање лопте главом из шеснаестерца... Ако нека екипа игра пас игру то је лепо, али није то крај фудбала... Ево рећићу само да оно што је Манчестер одиграо против Шалкеа је на мене оставило неупоредиво јачи утисак него Барсиних 5-1 против Шахтјора (Шалке и Шахтјор су да кажемо приближне екипе по квалитету мада је и то тешко поредити). Дакле техничку супериорнст Барсе уопште не доводим у питање, мећутим не волим њихов фудбал јер се заснива на томе да ту супериорност користе да држе лопту и чекаду да притивник погреши. Не волим то.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 28 Apr 2011 - 6:01

Ајде сад погледајте 1.35 на овом снимку па да не расправљамо више на тему да ли је био фаул, човек га пипнуо није а ја нисам у животу видео да је неко у полуфиналу лиге шампиона добио црвени за опасну игру.... Смешно.

ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 6:09

@Drexler
Zvezda u Bariju nije uputila nijedan sut u okvir gola, a Arsenal protiv Barselone nijedan sut uopste. Znam da je fudbal jedini sport na svetu gde tim koji pruzi bolju igru na terenu ne mora uvek i da pobedi, da cesto zna da bude nepravedan, ali da je tada Arsenal prosao to bi bila katastrofa za fudbal. Nazalost ne postoji kosmicka pravda, jer da postoji Grcka 2004. sa onakvom postavkom igre nikako ne bi osvojila Euro.
@Zulu
Pa kako ne uzivati u igri Barselone. Pa samo jedno dodavanje Inijeste (kao recimo protiv Betisa u kupu) je prava mala umetnost. Kazes da je igra Barselone antipropaganda i da igraju ziheraski fudbal. Ma sta mi naprica. Pa pobogu sinoc je Real bio domacin. On je bio taj koji je prirodno trebao da napadne, ali nije. Murinjo je izveo tim bez napadaca sa jasnim ciljem da odigra 0:0. Cekao je Barsin kiks na sredini terena, neki rizican pas pa da iz kontre pokusa da uradi nesto vise. To mu je bila jedina sansa.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 28 Apr 2011 - 6:11

Zulu, potpisujem do zadnjeg zareza! up
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Čet 28 Apr 2011 - 6:15

ZuLuofVozdovac :: За мене Видић и Деки у пакету нису ништа гори од Пујола и Ћавија... Бошко Јанковић је пре повреде био тата за овог приватника Педра..
shock
Au Zulu poredis Stankovica i Cavija?!
Da se razumemo, ja stvarno postujem Stankovica i smatram da je sasvim solidan igrac na svetskom nivou, ali brate mili, Cavi je doktor fudbala. Ja nikada nisam gotivio ni Real, ni Barselonu, ali Cavi i Iniesta su me naterali da gotivim Barselonu. Juce je bukvalno svaki Cavijev potez bio doktorski - snalazi se i kada su 3 igraca oko njega, odlicne finte, driblinzi, pregled igre, pasovi, ma jedan od najboljih veznih na Svetu. Sta vise reci, kada je Spanija sa njim i Inijestom kao glavnim igracima bila prvak Sveta i bez Mesija u ekipi. Slazem se da Barselona trosi relativno veliki novac na igrace, ali to jezgro ekipe - Inijesta i Cavi je poniklo kod njih, a oni su mi trenutno omiljeni igraci, a i sigurno kljucni igraci Barse.
Taj "ziheraski fudbal" koji si pomenuo, pokusavaju svi zivi da imitiraju, pa nijedna ekipa ne uspeva da veze toliko uspesnih pasova.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 28 Apr 2011 - 6:30

Ти ниси прочитао онај део ''у пакету''? Колико је Ћави бољи од Декија, бар толико је Видић бољи од Пујола... Мада је играче на тај начин немогуће поредити, сваки има неку своју предност и неку своју ману, што је у фудбалу још израженије него у кошарци.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Čet 28 Apr 2011 - 6:33

ZuLuofVozdovac ::
И та прича како Барса не купује играче него их ствара је смешна. Скоро све најбоље играче које су имали су купили. Марадона, Ривалдо, Роналдињо, Ромарио, Роналдо, Ето...

Druze ovde nisi u pravu. Cak ti necu elaborirati zasto...
Nazvati njihovu omladinsku skolu i stvaranje igraca smesnom, je u najmanju ruku smesno!
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 28 Apr 2011 - 6:41

Ray Allen ::
@Zulu
Pa kako ne uzivati u igri Barselone. Pa samo jedno dodavanje Inijeste (kao recimo protiv Betisa u kupu) je prava mala umetnost. Kazes da je igra Barselone antipropaganda i da igraju ziheraski fudbal. Ma sta mi naprica. Pa pobogu sinoc je Real bio domacin. On je bio taj koji je prirodno trebao da napadne, ali nije. Murinjo je izveo tim bez napadaca sa jasnim ciljem da odigra 0:0. Cekao je Barsin kiks na sredini terena, neki rizican pas pa da iz kontre pokusa da uradi nesto vise. To mu je bila jedina sansa.

Реал се бранио, да ли то неко негира. Додуше у другом делу је почео да покушава да да гол кроз пресинг. Међутим проблем је што иако се Реал бранио и Барса се бранила. Ја нисам рекао да је Реал презтентовао ултра галактичку, ванпланетарну игру деценије. Реал се бранио. Али је слеп онај ко не види да је до искључења то исто радила и Барса само што је притом имала лопту у поседу. Два различита стила како се бранити, меутим ја не видим ту неку разлику. И једни и други су хтели да се бране и изабрали начин на који мисле да ће то најлакше постићи. Зато се ја противим хваљењу онако срамотне игре Барсе... А сад нека се иживе на Хетафеу и биће ванземаљци...

Ти си синоћ уживао у игри Барселоне? Оно је био смор над сморовима без имало жара, само су се ваљали по терену... Цео кафић навијао за њих и сви су им јебали маму како су сморили... Зајебавали шанкера да им врати паре. Понављам: МЕНИ СЕ НЕ СВИЋА ИГРА БАРСЕЛОНЕ, А ПОШТУЈЕМ АКО СЕ НЕКОМЕ ДРУГОМЕ СВИЂА. О укусима не вреди расправљати...

@Император. Нисам ја рекао да је њихова школа смешна већ да је смешно да они не купују играче.... Купују итекако и то за велике паре, против чега немам ништа, али одна да се зна да су своје најбоље играче у историји углавном купили а не створили...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 6:51

Pomenuti igraci dolaze u Barsu kao jako mladi i igraju zajedno u mladjim kategorijama.Doduse,dolazi i do kupovine afirmisanih igraca ali nosioci kreativne Barsine igre su igrali zajedno u mladjim selekcijama.Real kupuje sve vredno sto se pojavi i uglavnom gresi jer retko koji igrac Milana ili Mancestera ponovi te igre u Realu,oni ih kupe u zenitu fudbalske slave ,pa tako i prodju.Zao mi je sto Partizanova deca igraju u Fiorentini i ostalim klubovima sirom Evrope.Da li nema para ili je velika gramzivost,verovatno ima i jednog i drugog.Jovetic,Gulan,Ljajic i ostali bi sada nosili nasu igru,prosli su sve selekcije.Nisam za trgovinu decom ali je Barsin pristup ipak nesto drugaciji od Realovog.
EDIT:Takodje nema formacijskih razlika izmedju prvog Barsinog tima i mladjih selekcija pa je prilagodjavanje olaksano.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 7:02

@Zulu
Lepo si rekao. O ukusima ne treba raspravljati. Kada sam napisao da uzivam u igri Barselone mislio sam uopste, a ne konkretno na sinocni mec.Mada koliko znam nijedan tim u nekom vaznom mecu nije odigrao lepo i za uzivanje protiv Murinjove ekipe.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 28 Apr 2011 - 7:05

Čestitke odbojkašima Partizana na tituli! grobari partizan
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 28 Apr 2011 - 7:16

Ја бих само хтео да кажем да не гајим никакве симпатије прма Реалу такође. (чисто ако сам добро схватио да се ово прозивање Реала неки контра аргумент за ове моје критике на Барселонину игру). Ја једноставно не гајим симпатије према Барсиној игри и то нема никакве везе са Реалом или било којим другим тимом...

Што се тиче довођења младих: Постоје два играча који су обележили Барсину историју Роналдињо и Марадона а они су ту дошли као готови играчи. Постоји и милион других попут Ривалда, Ромарија који су такође доведени међутим они су били само вође своје генерације, ова двоица су оболежили епоху као што данас то чини Меси.... Немам ја ништа против тога што су они дошли, волео бих да је и Звезда имала финансијких могућности па да доведе Марадону да игра са Пиксијем, Југовићем, Михом... Међутим онда треба бити поштен па рећи да су најбољи играчи у Барсиној историји ипак купљени ништа више и да се не тврди како они ''стварају играче''. Да ли Барса купује мање од Реала? Да, купује мање и нико не спори да је Барсин приступ другачији мало од Раеаловог.... Али моје критике нису биле упућене куповини, нека свако ради шта хоће, моје критике су упућене пре свега игри, и то игри данас кад је Гвардиола тренер и која ми се баш не свиђа... Много ми се више свиђала Барселона кад је Рајкард био тренер.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Čet 28 Apr 2011 - 7:22

Ray Allen ::@Zulu
Lepo si rekao. O ukusima ne treba raspravljati. Kada sam napisao da uzivam u igri Barselone mislio sam uopste, a ne konkretno na sinocni mec.Mada koliko znam nijedan tim u nekom vaznom mecu nije odigrao lepo i za uzivanje protiv Murinjove ekipe.

Strpala je barca Murinju 5 komada u prosloj prvenstvenoj. Rasturili su ih ko zvecke. Svasta sam cuo ali da neko osporava igru barcelone, to prvi put citam na ovom forumu. Po meni najbolji fudbal koji je ijedna ekipa ikada igrala.
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 7:31

E sad pitanje je koliko je Maradona dao Barseloni. Kupljen je za tada rekordnu sumu, a u dresu Barse odigrao je za dve sezone jako malo utakmica. Imao je problema sa povredama. Za to vreme Barselona gotovo nista nije osvojila. Ok postigao je Dijego nekoliko neverovatnih pogodaka (protiv Zvezde na marakani, protiv Reala kada je predriblao citavu odbranu), ali da je obelezio Barsinu istoriju bas i nije. Puno veci trag od njega sto se tice stranaca ostavili su i Rivaldo i Romario, a pogotovo Ladislao Kubala, jedan od najboljih strelaca u istoriji kluba.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 7:34

@bigZ
Svakako da si u pravu, ali ja sam pre svega mislio na dvomece u LS. To su sigurno vaznije utakmice od prvenstenih.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 28 Apr 2011 - 7:44

Zulu,dobar klip.Sve se jasno vidi.Cigani spanski.Ako je to sport,onda se ja nikad nisam bavio sportom.Treba da ga je sramota za onakav potez,direktno je njegova gluma uticala na ishod meca.Savremena tehnologija je cudo.

Deki i Vidic su sigurno bar malo bolji tandem od spanskih glumaca.Kako mi nabiju pritisak ovakvi klipovi,dok gledam pritisak na sudije koji vrse konstantno.I naravno sudija je ljudsko bice,u moru foliranja,nasedne na jedno i pogresi.
Deki nije igrac tipa Cavija,sada je vec star,ali voleo bih da vidim poredjenje Dekijevih i Cavijevih golova.Nervira me Stankovic zbog losih igara za reprezentaciju(kumovskih veza i ostalih sranja),ali nista manji igrac nije od Cavija.Sto se tice Vidica i Pujola,Vidic je tata.

@Bodi
Dzaba im ta titula,ako je Lukic ne prizna.Morao sam. plez
Jos kosarka i fudbal da se overe,i crno-bela porodica je prvak u svim muskim kolektivnim sportovima. grobari partizan

Poslednji izmenio hazarder dana Čet 28 Apr 2011 - 7:50, izmenjeno ukupno 1 puta

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 28 Apr 2011 - 7:48

Треба рећ и и да Барса игра на терену који има максималну дозвољену ширину и дужину што одговара њиховој игри. Остале екипе које ту дођу углавном мису навикнуте на тако велики терен, у старту се суочавају са потребом да покривају већи простор него што су икада у животу били у ситуацији да покривају и ту настају проблеми. Какоје Барса у скорије време пролазила на Стамфорд Бриџу против Челсија (који исто није екипа која ми је прирасла за срце..)? Сећам се оних 3-2 у четвртфилалу, па 4-2 кад је Кежман наместио два гола... Углавном је Барса губила на мањим теренима... Иста као кад би ставио две Европске екпе на НБА терен који је до прошле године био шири чак 2 метра и онда им даш да играју. Па увек би у предности била екипа која напада а не она која се брани....
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh