Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 4

+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 4 - Page 19 Empty Re: Svaštara 4

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 1:28

hazarder ::Bravo Bodi za klip.Kakvi smradovi isfolirani.Ajmo Vidicu,slomi ih sve u finalu!!!
Sve u meso,goveda spanska isfolirana.
To sto oni igraju najlepsi fudbal,nema nikakve veze sa sudijama koji bezdusno kradu u njihovu korist.UEFA MAFIOZE!
Pazi sad ovo... krst
Pa zar se taj Vidić nikada nije folirao? Jel se pravio lud na SP kad je igrao rukom?
Proći će Vida kao i u prethodnom njihovom finalu... Wink
I na kraju, kao što bi ti rekao, crveni nije uzrok, nego posledica... Wink
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 1:28

U revansu 1|8 Arsenal nije uputio nijedan sut ka golu Barse. I da Van Persi nije iskljucen Barsa bi prosla. Majstore treba maksimalno zastititi od pogibeljnih startova Pepea (svaki put ide otvorenom kopackom na protivnika) i slicnih. Tacno je da Barselonini fudbaleri vole da simuliraju i to im svakako ne treba, ali nazalost nismo ni mi bolji od Spanaca po tom pitanju. Sta je radio Divac tokom karijere? Koliko je samo faula u napadu iznudio teatralnim padovima. Kako je Teodosic odglumio nesportsku licnu Brezeca u zadnjem minutu regularnog dela 1|2 2009. Koliko puta su samo nasi fudbaleri iscenirali faul u protivnickom sesnestercu. Pa nikad necu zaboraviti penal koji dosudjen Partizanu protiv Djurdjgardena 2003. Malbasa je samo preskocio Svedskog golmana i pao, a ruski sudija je jedva docekao da dosudi penal. Niiko tada nije zamerio Malbasi na nesportskom potezu, vec su ga svi od reda pohvalili.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Čet 28 Apr 2011 - 1:35

Mislim da je ono bio crveni karton, bez obzira sto nije bilo kontakta, jednostavno ne sme da se ide otvorenim djonom na igraca.
Foliraju se ovi iz Barse, to nije nista novo, ali folira se i ona jajara Kristiano Ronaldo. Barsa je sigurno najbolja ekipa u poslednjih 10-20 godina i gotivim ih zato sto forsiraju dosta igraca iz svoje skole, sto mislim da bi morao da radi svaki klub. Ne znam ko moze da navija za onakav Real.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 1:41

Gencha ::Mislim da je ono bio crveni karton, bez obzira sto nije bilo kontakta, jednostavno ne sme da se ide otvorenim djonom na igraca.
Foliraju se ovi iz Barse, to nije nista novo, ali folira se i ona jajara Kristiano Ronaldo. Barsa je sigurno najbolja ekipa u poslednjih 10-20 godina i gotivim ih zato sto forsiraju dosta igraca iz svoje skole, sto mislim da bi morao da radi svaki klub. Ne znam ko moze da navija za onakav Real.
Nije bilo kontakta?! Sad
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Čet 28 Apr 2011 - 1:48

Cini mi se da nije bilo kontakta, ali kazem, zasluzen je crveni karton, jer ako je on sposoban da jednom krene, tako, krenuce i drugi put, a takve stvari bi trebalo spreciti u svim sportovima.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 28 Apr 2011 - 2:07

Ako nešto ne volim onda su to španski sportisti i njihovo prenemaganje. Isto tako ne znam kako neko može da navija za najfenserskiji klub na svetu, Real.

Razlika između Barselone i Reala je u tome što glavni igrači Barselone dolaze iz njihove škole, a Real basnoslovne sume troši na dovođenje igrača. Razlia, trenutno, je i u glavnim igračima timova, Mesiju i Kristijanu sisici. Mesi retko kada simulira i prenemaže se, a verovatno je igrač koga najviše na svetu lome. Priznajem da gledma malo fudbalskih utakmica, pa možda nisam u pravu, ali u onome što sam gledao retko kada sam ga video da se prenemaže. Totalna suprotnost je lažni Ronaldo.

Što se tiče same utakmice, nisam gledao, iamo sam pametnija posla. Very Happy Pregledah neke snimke i koliko vidim gospodin posebni kasapin je igrao sa 14 odbrambenih igrača. Svaka čast.

A ti Jungle ne diraj engleski fudbal. Tamo se dešava i da domaći navijači zvižde svom igraču kada simulira i zato ne poredi to i ovu špansku gamad.

Uživajte sada i sledeće godine, a onda će Liverpul da se vrati da objašnjava neke stvari u Ligi šampiona! plez1 YNWA
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 2:14

Hazarder, sad vidiš kako je Zvezdinim navijačima poslednjih par godina, kada neko dominira u odnosu na njihove miljenike, i nisi se baš snašao u toj ulozi... Pljuvanje, slamanje, mafia... Embarassed

Gencha, loše ti se čini... plez

Bodi, engleski navijači su jedinstveni fenomen, a igrači su isti svugde. CR je u engleskoj lizi igrao bolje nego li sad u Španiji, malo paradoksalno, primera radi...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 2:15

Fil Dzons, Ezakuel Laveci, Dzoi Barton, Esli Jang, Nuri Sahin su potencijalna pojacanja Liverpula.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 28 Apr 2011 - 2:51

@jungle
Nisi me dobro razumeo,mada sam i ja malo konfuzan post napisao.
Od svih sportista,najvise mrzim spanske sportiste,tj njihova simuliranja u svim sportovima i totalno odsustvo fer pleja.Ako si se vec dotakao Vidica,ajde zamisli njega da onako simulira.Pa na onom klipu sto je postavio Bodi,igrac igraca ne dira,a govedo spansko se prenemaze kao da mu je glavu odsekao.Ne znam nisam trenirao fudbal,mozda su te stvari nekom normalne,ali meni uticu na zeludac.

Ako ti mislis da je Barsa zasluzeno pobedila Celzi one godine,onda pegla

Nije bitan Real,nego spanski foliranti.Grci imaju jedan odlican klip o njima i njihovom bacakanju po parketu,neverovatno sta sve rade.Nemam ja nista protiv kad se sportski dobije utakmica,ali cinjenica je da uefa mafija uvek gura pare ispred sporta.I da,uefa mafiozi,nego sta Wink

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 2:51

Sine,meni je ovo čista petica za glumu.Okret pod inercijom navodnog udarca je tako dobro dočaran.Kada udarac ima snagu,covek se okrene do 90 stepeni od udarca a posle zbog bola jos 270. Real nisam u stanju da žalim,više mi je žao Čelsija ali ni njih preterano.Odavno postoji uzrečica:"Nema sudije koga Real ne može da kupi".Od kada se desio raspad Juge ,ne igraju više samo šampioni država već svi od reda iz tih liga.Šta će Real tamo uopšte?Gadjaju se parama dok je Krojf ovde napravio sistem koji traje uz naravno obilje novca.Ne mogu da se poistovetim sa tim timovima ali neka mi neko kaže,koji je to Realov stil fudbala?Zavisi od trenutnog ubedjenja trenera i stil igre.Kod Barse nije tako,isto igra "A" tim kao i mladje selekcije.Bilo bi mi krivo da je oštećen Dinamo Kijev na primer a za ove me baš briga.Za Italijane još manje.... Very Happy
Jedan je Diego Maradona,prava za mera za Italijane,Engleze,Spance.

Poslednji izmenio Danny Trejo dana Čet 28 Apr 2011 - 2:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 28 Apr 2011 - 2:54

hazarder ::Grci imaju jedan odlican klip o njima i njihovom bacakanju po parketu,neverovatno sta sve rade.

Moj omiljeni klip na yt.

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 3:04

Objasnjenje na 3:00 ,pocinje priča kako se radi to u fudbalu
Very Happy

Meho Baždarević pljunuo sudiju

rofl
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 3:08

hazarder ::@jungle
Nisi me dobro razumeo,mada sam i ja malo konfuzan post napisao.
Od svih sportista,najvise mrzim spanske sportiste,tj njihova simuliranja u svim sportovima i totalno odsustvo fer pleja.Ako si se vec dotakao Vidica,ajde zamisli njega da onako simulira.Pa na onom klipu sto je postavio Bodi,igrac igraca ne dira,a govedo spansko se prenemaze kao da mu je glavu odsekao.Ne znam nisam trenirao fudbal,mozda su te stvari nekom normalne,ali meni uticu na zeludac.
Ako ti mislis da je Barsa zasluzeno pobedila Celzi one godine,onda pegla
Nije bitan Real,nego spanski foliranti.Grci imaju jedan odlican klip o njima i njihovom bacakanju po parketu,neverovatno sta sve rade.Nemam ja nista protiv kad se sportski dobije utakmica,ali cinjenica je da uefa mafija uvek gura pare ispred sporta.I da,uefa mafiozi,nego sta Wink
Nije mi teško da zamislim Vidića u istoj situaciji.
Ne volim što moram da ponavljam ali ajd:
Mogu i ja da napravim klip sa foliranjima bilo koje sportske ekipe, Barselona u tome ne prednjači sigurno, a većina pokušava tako da prestavi stvari! Uvek će onaj ko gubi da pravi klipove i na taj nači iskazati licemerje...
Foliranje nije normalno tebi i meni, ali je normalno profesionalnim sportistima, na žalos, ponavljam.
Ja mislim da je Barsa zasluženo dobila Čelzi one godine.
Real je zvanično najbogatiji klub na svetu, i u skladu s tim se bahato ponašaju, i da citiram Danny Teja: "Nema sudije koga Real ne može da kupi"!

Da podvučem, crveni karton zaslužen, ostalo me ne interesuje, kao što moj potpis govori.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 28 Apr 2011 - 3:14

Izlomio sam se da nadjem klip,ali me je Bodi pretekao.
I kako da ih covek ne "pljuje" posle,kako rece Jungle. bbal
Sta tek u fudbalu rade,mogao bi ceo film da se napravi.Nije to licemerje,jednostavno svi to rade,ali Spanci najvise i najizrazenije,tako da je svima muka od njih.
Brate,ja razumem navijanje,stvarno me briga i za Barsu i za Celzi(neutralan sam,volim samo Partizan),ali iz nekog ugla pravde kazem ti realno,Celzi je brutalno pokraden one godine.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 3:14

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 3:22

hazarder ::Nije to licemerje,jednostavno svi to rade.
Kad onaj ko je pravio klip napravi isti takav sa foliranjima igrača kluba za koga on navija, onda to neće biti licemerje. Wink
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 3:27

Čoveče,kako se previja ,pa da nije posle fudbal umetnost. Very Happy Scenski pokret i gluma.Ovi bi mogli u pozorište odmah.Niko od njih ne bi umro od gladi.Latino-Amerikanci neguju taj stil.Italijani,Španci i Portugalci su najprljaviji u Evrpi.Engleze je uvek tukao glas da su džentlmeni,ustvari oni ne znaju dobro da glume,urade to seljački pa je providno.Najveće kamikaze,što se startova tiče su Irci.Start nad Goce Hristovim mi je uvek u glavi.Mi spadamo u grupu naivnijih kada je gluma u pitanju.Ovi "futosi" su prirodni talenti. Very Happy
EDIT:Moramo da nadogradjujemo veštine,lepo je Djura objasnio.Pola sata na svakom treningu-Padaj u šesnaesterac!Ajmo sada,pokošen! Very Happy
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 28 Apr 2011 - 3:34

Svaštara 4 - Page 19 Imam-30-i-kusur

rofl rofl rofl rofl
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 3:42

Jel se seca neko ove utakmice.Ima na you tubu ceo snimak.Samo sto nisam zaplakao koliko nas je sudija krao .Crveni,produženo veme...Španci su morali dalje

Otišli smo i mi dalje ali tada nismo znali,igrači su mislili da smo ispali.
Pipo je kralj
Very Happy
Mislim da smo treci gol vec dali sa igracem manje a oni su dali 2 u nadoknadi vremena koja se igrala dok nisu postigli koliko je trebalo.Ne znam da li smo utakmicu zavrsili sa jednim ili 2 igrača manje.Čelsi nije veliki klub već klub sa dugom tradicijom ali pre svega bogat,kao i svi Engleski klubovi.Tu su samo pare u pitanju.LŠ ne zaslužuje taj naziv jer ne igraju šampioni u njoj.To je privatna liga Engleza ,Španaca i Italijana.Umeša se Porto,jednom u 10 godina.Glupo je nervirati se zbog tih utakmica.

Poslednji izmenio Danny Trejo dana Čet 28 Apr 2011 - 3:53, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 3:48

hekler Sudija Pederson
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 3:54

Na kraju te utakmice Jugoslavija:Spanija neko od nasih navijaca pogodio je u glavu sudiju Zil Vezijea i raskrvario ga. Na tom mecu iskljucen je bio Jokanovic. Dobio je 2 zuta kartona. Na Euro 2000 ni jednu utakmicu u grupi nismo zavrsili sa 11 igraca. Protiv Slovenije je bio iskljucen Mihajlovic, protiv Norveske Kezman, a protiv Spanije pomenuti Jokanovic.

Poslednji izmenio Ray Allen dana Čet 28 Apr 2011 - 3:59, izmenjeno ukupno 1 puta
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 3:56

Ray Allen ::Na kraju te utakmice Jugoslavija:Spanija neko od nasih navijaca pogodio je u glavu sudiju Zil Vezijea i raskrvario ga.
Zar sudija nije bio Pederson? Sećam se da je naš komentator rekao da zapamtimo to ime? Ili je taj što je pogođen pomoćni?
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 28 Apr 2011 - 4:02

Sudija Sorensen, kojeg smo mi prozvali Pedersen sudio je na SP 1982. Tada nas je tesko ostetio. Dosudio je penal za Spaniju iako je nas igrac Zajec napravio faul van sesnesterca.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 28 Apr 2011 - 4:03

Za razliku od njih,meni je Ajax veliki klub.Ostavio je nešto u nasledje svetskom fudbalu.Moj matori se seća vremena kada smo zvali Holandjane "simpatičnim amterima" ,pre uspona Ajax-a.Naši klubovi su u to vreme imali veliki potencijal i bili konkurentni ali je Real žario i palio.U svakom smislu,nešto nameštaljkama a nešto igrom.Holandjani rade ko blesavi i njihovu fudbalsku školu cenim.Ovo što igra Barsa je Holandsko-Latino-Američki fudbal.Formacija 4-3-3 je Holandska)kao i konstantan pritisak) i tako im igraju sve selekcije a tehniku donose Latino-Amerikanci i igrači sa svih kontinenata koji se školuju u Barsinom kampu još kao klinci.

Poslednji izmenio Danny Trejo dana Čet 28 Apr 2011 - 4:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 28 Apr 2011 - 4:04

Ray, ja tada nisam bio rođen i nisam to gledao, nešto tu ne štima... Smile

Ugovor za jednogodišnjaka.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu