Svaštara 4
+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Svaštara 4
Svaka cast za Mesija, oba gola(pogotovo drugi) remek delo1
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
@ Danny
Kako mi je legao ovaj Sasquatch sad...
Kako mi je legao ovaj Sasquatch sad...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Videh za sta je crveni dobio Pepe, totalna budalastina, pogotovu u 1/2 finalu Lige Sampiona... Mesiju svaka cast.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
@Zemljoradnik...Drago mi je druze
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
@wolfaga
Pa start jeste bio neoprezan i grub, al sto se ovaj Alves isfolirao, to je za medalju...Na kraju to i odluci verovatno finalistu, jer je tesko poverovati da u revansu moze Real da nadoknadi....mada kod Murinja se nikad ne zna...
Pa start jeste bio neoprezan i grub, al sto se ovaj Alves isfolirao, to je za medalju...Na kraju to i odluci verovatno finalistu, jer je tesko poverovati da u revansu moze Real da nadoknadi....mada kod Murinja se nikad ne zna...
familija- šesti igrač
Pa sad baš da je isfolirao okret od 360 stepeni u letu, teško...
Ja mislim da start jeste bio jako grub, možda ne za direktan crveni ali sigurno na granici, međutim, Pepeu je prethodno bio oprošten žuti pa zbirno nema greške - crveni, kao što je i naš renomirani sudija u studiju potvrdio...
Ja mislim da start jeste bio jako grub, možda ne za direktan crveni ali sigurno na granici, međutim, Pepeu je prethodno bio oprošten žuti pa zbirno nema greške - crveni, kao što je i naš renomirani sudija u studiju potvrdio...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn- mvp
Ma ne mislim na to, nego koliko se valjao po terenu, ja u jednom trenutku pomislih da nu nije slomio nogu (ne daj boze)!
familija- šesti igrač
Jbg, to je nešto što se već duže vreme uči i na treninzima, i 99,9% fudbalera bi se valjalo u ovoj situaciji, na žalost...
Junglezburn- mvp
Nisam gledao i lepo sam se napio večeras, ali ovo je žuti karton i ništa više.
Bodi Bond- mvp
Ako ti tako kažeš.Bodi Bond ::Nisam gledao i lepo sam se napio večeras, ali ovo je žuti karton i ništa više.
Domaći sudija u studiju (zaboravih mu ime) za tu situaciju je rekao da jedina greška što mu odmah nije dao crveni već je to učinio dok su ga opkoljavali igrači Barse, i što njih nije opomenuo da to ne čine...
Junglezburn- mvp
Шутни ти неког у ногу из све снаге и видећеш да се тај неће окренути ни 90 степени а камоли 360, то је могуће само ако се неко намерно фолира па направи пируету. Пепе га је само поткачио по нози притом га шутнувши на доле, а Алвеш је потом дигао ногу у вис и почео да се врти у круг, што је теоретско немогуће да је поселдица самог старта... То сам тврдио још у кафићу док сам гледао после пар пива, а сад на успореном је све јасно ко дан.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Da bi neko napravio piruetu mora jednom nogom biti na tlu i da se kreće u smeru iste, a ne u jednom trenutku da ide na loptu a već u sledećem da naglo promeni smer... Dani je jedva vrhovima prstiju dodirivao tlo u trenutku kontakta Pepeovih krampona sa njegovom potkolenicom, teško da je čitav manevar izveo palcem jedne noge... Upravo je zbog činjenice da je bio u letu moguće da te neko okrene za 360 stepeni (da ne cepidlačimo nije baš 360 ali vidi se da se dobrano obrnuo)... Video sam dosta sličnih situacija, jednom nešto slično i doživeo, i tvrdim da je to apsolutno moguće.
Junglezburn- mvp
Puta Barca,puta Barca!!!!
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Zgadila mi se Barselona.Imas najbolji tim,najbolje igrace,a ceo tim ti se prenemaze ko "seoska mlada",bune se na svaku odluku sudije i glume za Oskara.Ovaj crveni karton je cisto preterivanje.I dalje im pamtim onaj prolaz protiv Celzija,kada je sudija brutalno pokrao Celzi.Jeste mozda interes mnogih iz LS da Barsa igra finale,ali to pokazuje da sport gubi svoju osnovnu draz,i da je sve teze da David pobedi Golijata.
Gost- Gost
Odmah da kažem, Barsa već 2-3 godine igra najbolji fudbal u Evropi, i nijedna njihova pobjeda ili titula ne može biti nezaslužena.
Međutim, ne sjećam se da ijedan veliki tim ima konstantno ovako "dobro" suđenje u ključnim mečevima (bar onim koje sam ja gledao).
Počevši od onog polufinala kad je Norvežanin Ovrebo osakatio Čelsi, preko onog crvenog kartona van Persiju od prije dva mjeseca pa do ovog juče... U ova dva zadnja primjera, Barsa je pobjede osigurala tek nakon tih kartona. Ne kažem da ne bi probjedili da nije toga, ali jebemu život, pa dajte pustite ih bar jednom da probaju nešto sa 11 na 11 na terenu?!
Inače, sinoćnjeg Reala mi nimalo nije žao, Murinjo se malo više pogubio, Pepe je takav tip igrača kome CK visi u vazduhu, a kad igra zadnjeg veznog, to je još opasnije. Jebem ti ja takav tim koji na domaćem terenu izađe u onoj postavi, a Kaka presjedi sve na klupi.
Nadam se da će SAF otkinuti ove folirante u finalu, prosto ne mogu da zamislim da neko može navijati za pičketine poput Pedra, ako je s druge strane Rajan Gigs, najveća živa legenda svjetskg fudbala
and the Oscar goes to... https://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0
Međutim, ne sjećam se da ijedan veliki tim ima konstantno ovako "dobro" suđenje u ključnim mečevima (bar onim koje sam ja gledao).
Počevši od onog polufinala kad je Norvežanin Ovrebo osakatio Čelsi, preko onog crvenog kartona van Persiju od prije dva mjeseca pa do ovog juče... U ova dva zadnja primjera, Barsa je pobjede osigurala tek nakon tih kartona. Ne kažem da ne bi probjedili da nije toga, ali jebemu život, pa dajte pustite ih bar jednom da probaju nešto sa 11 na 11 na terenu?!
Inače, sinoćnjeg Reala mi nimalo nije žao, Murinjo se malo više pogubio, Pepe je takav tip igrača kome CK visi u vazduhu, a kad igra zadnjeg veznog, to je još opasnije. Jebem ti ja takav tim koji na domaćem terenu izađe u onoj postavi, a Kaka presjedi sve na klupi.
Nadam se da će SAF otkinuti ove folirante u finalu, prosto ne mogu da zamislim da neko može navijati za pičketine poput Pedra, ako je s druge strane Rajan Gigs, najveća živa legenda svjetskg fudbala
and the Oscar goes to... https://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Prelepa muzika, jednostavno najezim se kada je cujem.
Da li neko zna kako se zove ova pesma???
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
I fudbaleri Barse videli od Navara u basketu. Kakoo mrzim folirante, mamicu im. Navijaću za Mančester u finalu, da im izlome koščice. Svaka čast Mesiju, Ćaviju i Inijesti, ali za ove folirante normalan čovek ne može da navija. Naravno, to znači da Jungle nije normalan.
Bodi Bond- mvp
@bodi
Bravo za ove snimke..da se vide foliranti....
Bravo za ove snimke..da se vide foliranti....
familija- šesti igrač
Barselona igra najlepsi fudbal na svetu i svim pravim ljubiteljima fudbala treba da bude drago sto ce najverovatnije Katalonci igrati u finalu LS.
Ray Allen- prva petorka
Bravo Bodi za klip.Kakvi smradovi isfolirani.Ajmo Vidicu,slomi ih sve u finalu!!!
Sve u meso,goveda spanska isfolirana.
To sto oni igraju najlepsi fudbal,nema nikakve veze sa sudijama koji bezdusno kradu u njihovu korist.UEFA MAFIOZE!
Sve u meso,goveda spanska isfolirana.
To sto oni igraju najlepsi fudbal,nema nikakve veze sa sudijama koji bezdusno kradu u njihovu korist.UEFA MAFIOZE!
Gost- Gost
Bravo drugari, sad bih i ja da sam dokon našao isto ovakva prenemaganja i foliranja svih vaši dragih klubova koji igraju LŠ, pa čak i tih viteza Engleza! Čemu licemerje?
Citiraću Bodijev status sa fejsa (ne tumačite ga bukvalno): ''Kad u apoteci savesti nemaš serum protiv pakosti jedino u tuđoj propasti sebi rađaš radosti. Postoje takvi, zato popizde kada rokaš carski!''
A slika koju je Bodi okačio samo potvrđuje moju tezu, i pogledajte Pepeov stav, išao čovek na loptu, zažmurio pa nije najbolje video kud udara...
I Drex, čemu poređenje Gigsa i Pedra? Meni to i nema nekog smisla... Ajd sad ću ja da uporedim Obertana i Ćavija, i šta s tim?
Da ponovim, za sve one koji smatraju da start nije za crveni -
Profesionalni neutralni sudija koji je isto kao i vi gledao uživo sa sve usporenim snimcima rekao je da je to čist crveni!
A vi stručnjaci kako hoćete...
I ja sam čak izjavio da možda i ne bih dodelio crveni da sam na sudijinom mestu, iako sam navijač Barse, ali da ga je zaslužio zbog prethodnih startova, a zna se da sudije sabiraju greške igračima.
A sad što igrači Barse nisu isekli nokte, ne češljaju se po vašem ukusu, ili im smrdi iz usta, neka vam to bude uteha... Ali predlažem da krivca tražite kod onoga koji je skrivio crveni karton.
Citiraću Bodijev status sa fejsa (ne tumačite ga bukvalno): ''Kad u apoteci savesti nemaš serum protiv pakosti jedino u tuđoj propasti sebi rađaš radosti. Postoje takvi, zato popizde kada rokaš carski!''
A slika koju je Bodi okačio samo potvrđuje moju tezu, i pogledajte Pepeov stav, išao čovek na loptu, zažmurio pa nije najbolje video kud udara...
I Drex, čemu poređenje Gigsa i Pedra? Meni to i nema nekog smisla... Ajd sad ću ja da uporedim Obertana i Ćavija, i šta s tim?
Da ponovim, za sve one koji smatraju da start nije za crveni -
Profesionalni neutralni sudija koji je isto kao i vi gledao uživo sa sve usporenim snimcima rekao je da je to čist crveni!
A vi stručnjaci kako hoćete...
I ja sam čak izjavio da možda i ne bih dodelio crveni da sam na sudijinom mestu, iako sam navijač Barse, ali da ga je zaslužio zbog prethodnih startova, a zna se da sudije sabiraju greške igračima.
A sad što igrači Barse nisu isekli nokte, ne češljaju se po vašem ukusu, ili im smrdi iz usta, neka vam to bude uteha... Ali predlažem da krivca tražite kod onoga koji je skrivio crveni karton.
Junglezburn- mvp
a najgore sto ja organski nepodnosim MU, tako da ne znam za koga da navijam u finalu LS
Everton- prva petorka
Godina : 36
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Strana 18 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu