Zanimljivosti iz sveta košarke
+43
Anti-RTS
slobokv83
maxisb
mlekadzija
Gencha
Djole
PingPong
Ray Allen
familija
Sensui
Mihael
Tazz
dane
XXL
Koleman
Danny Trejo
air slavkan
fizicar
bigZ
Nolle
Dule Kecman
Macijauskas
Grobi
blagoje
superhik
Naissus
Everton
Markos
2bad4u
wolfvaga
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
KKP
expert
Bodi Bond
drexler
Zolja
Zemljoradnik
Zoro
Psycho
Imperator
lazarminator
Junglezburn
47 posters
:: Ostale teme :: Razno
Strana 9 od 19
Strana 9 od 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: Zanimljivosti iz sveta košarke
ovo bi moglo Hika zanimati
Sinoćnja sjednica Skupštine KK "Sloboda" iz Tuzle glavna je tema današnjih gradskih razgovora. Skupštinsko zasjedanje u tuzlanskoj čaršiji zasjenilo je mnoge druge događaje, prvenstveno zbog činjenice da je KK "Sloboda" punih 65. godina bio simbol i ponos grada.
Uzaludne mjere
I dok jedni govore kako je klub u mirovanju, drugi da je u kliničkoj smrti ili ugašen, činjenica koja se ne može zanemariti je da "Sloboda" neće započeti takmičenje u elitnom košarkaškom rangu naše zemlje.
Opora istina zaledila je krv u žilama iskrenim simpatizerima crveno - crnih boja, koji je ne mogu prihvatiti, jer je klub samo deset godina ranije bio peti u Jadranskoj ligi. Deset godina kasnije, tuzlanski ljubitelji košarke, ne samo da neće gledati utakmice sa Cibonom, Union Olimpijom, Partizanom… nego neće moći uživati ni u okršaju sa ljutim rivalom sarajevskom Bosnom.
Početkom ljeta stidljivo je obznanjena ideja o mogućnosti gašenja KK "Sloboda". Plan je javno predočen 6. septembra na sjednici Skupštine, a sproveden u djelo 28. septembra. U razdoblju od 22 dana skupštinska komisija u sastavu: Vedran Lakić, Boris Nikolić, Adnan Hodžić i Emir Imamović, trebala je sastaviti prijedlog mjera s ciljem prevazilaženja teškog stanja u nekada respektabilnom kolektivu.
Sročene mjere u srijedu uvečer pročitao je Vedran Lakić, inače direktor preduzeća Saobraćaj i komunikacije:
Do boljih vremena
"Posao koji smo uradili nije bio zahvalan, a ni lagan. Utvrdili smo da je dug kluba oko četiri miliona KM, s tim da u ovu sumu nisu uračunate kamate. Ustanovili smo kako je račun kluba, nezvanično, blokiran od 1999. godine. Ovome moramo dodati da su međuljudski odnosi unutar kluba katastrofalni, a po meni i sramotni. Dalje, Upravni odbor kluba radio je na netransparentan način, a klub nije izmirivao svoje obaveze prema dobavljačima. Na koncu KK 'Sloboda' pod ugovorom ima samo dva igrača, a pošto ne postoji ni najmanja mogućnost saniranja duga, smatramo kako je najrealnija opcija da klub bude u mirovanju do boljih vremena", pojasnio je Lakić.
Takav prijedlog skupštine komisije usvojen je jednoglasno, kako je konstatirao voditelj Skupštine Damir Ćilimković, iako su suzdržani bili delegati Azur Korlatović i Nedim Avdić.
Novi klub
Sloboda je, dakle, u mirovanju, a kontinuitet košarke u Tuzli bit će sačuvan kroz rad OKK "Sloboda", kluba koji je osnovan prije dvije godine i u kojem je direktor Žarko Vujović, osoba koja je donedavno bila u direktorskoj fotelji KK "Sloboda".
Zbog te činjenice, skupštinske delegate, ali i širu javnost zanimala je činjenica hoće li u OKK "Sloboda" ostati ista rukovodeća postava ili će doći do kadrovskih promjena. Rečeno je kako će se rukovodstvo iz temelja promijeniti, ali o tome će odlučivati Skupština OKK "Sloboda", a ne sada već raspuštena Skupština KK "Sloboda".
"Jutros su me zvali sa radija i pitali da li ću navijati za OKK 'Slobodu'. Rekao sam da hoću, ali pod uslovom da u tom klubu rade potpuno novi ljudi", kazao je dugogodišnji navijač i vođa "Fukara" Sulejman Dorić Suljo.
Zdrav kolektiv
OKK "Sloboda", koja će igrati u A2 ligi imat će punu podršku Općine Tuzla, a Sportsko društvo "Sloboda" prema najavama predsjednika Bahrije Tanovića, primit će je u svoje članstvo. Za dvije ili tri godine OKK "Sloboda", planirano je, trebala bi izboriti plasman u elitni razred, s tim da će se klub orjentisati na domaće igrače.
"Košarka u Tuzli se neće ugasiti. Imamo zdrav kolektiv, koji na računu već ima 50.000 KM i koji nikome nije dužan. Taj klub će nastaviti kontinuitet rada i djelovanja", stav je dugogodišnjeg člana uprave Predraga Paje Jovanovića.
Istog je razmišljanja i predsjednik RKS "Tuzla" Jadran Lasetović, ali i mnogih drugi koji zaključuju kako KK "Sloboda" nije mogla dalje egzistirati uz ogromna dugovanja i netransparentan rad.
Međutim, sa odlukom o mirovanju KK "Slobode" ne mire se vjerni navijači, a ni bivši košarkaši i simpatizeri kluba, koji su nedavno uputili otvoreno pismo u kojem traže da se spasi klub koji je nekada bio ponos grada.
"Klub koji je odgojio Mirzu Delibašića, Dr. Bracu Markovića, Gradu Krajtmajera, Muharema Abdurahmanovića, Bratislava Mitrovića, Damira Mršića, Damira Mulaomerovića, kao i brojne druge kvalitetne košarkaše, privrednike i pozitivne ličnosti našeg grada ne bi trebao da se ugasi", navodi se u njihovom apelu.
Apel nije uvažen, a KK "Sloboda" je htio to neko priznati ili ne - ugašena. Klub koji nema ekipu, upravu i administraciju jednostavno više ne postoji. Poslije 65 godina.
Sinoćnja sjednica Skupštine KK "Sloboda" iz Tuzle glavna je tema današnjih gradskih razgovora. Skupštinsko zasjedanje u tuzlanskoj čaršiji zasjenilo je mnoge druge događaje, prvenstveno zbog činjenice da je KK "Sloboda" punih 65. godina bio simbol i ponos grada.
Uzaludne mjere
I dok jedni govore kako je klub u mirovanju, drugi da je u kliničkoj smrti ili ugašen, činjenica koja se ne može zanemariti je da "Sloboda" neće započeti takmičenje u elitnom košarkaškom rangu naše zemlje.
Opora istina zaledila je krv u žilama iskrenim simpatizerima crveno - crnih boja, koji je ne mogu prihvatiti, jer je klub samo deset godina ranije bio peti u Jadranskoj ligi. Deset godina kasnije, tuzlanski ljubitelji košarke, ne samo da neće gledati utakmice sa Cibonom, Union Olimpijom, Partizanom… nego neće moći uživati ni u okršaju sa ljutim rivalom sarajevskom Bosnom.
Početkom ljeta stidljivo je obznanjena ideja o mogućnosti gašenja KK "Sloboda". Plan je javno predočen 6. septembra na sjednici Skupštine, a sproveden u djelo 28. septembra. U razdoblju od 22 dana skupštinska komisija u sastavu: Vedran Lakić, Boris Nikolić, Adnan Hodžić i Emir Imamović, trebala je sastaviti prijedlog mjera s ciljem prevazilaženja teškog stanja u nekada respektabilnom kolektivu.
Sročene mjere u srijedu uvečer pročitao je Vedran Lakić, inače direktor preduzeća Saobraćaj i komunikacije:
Do boljih vremena
"Posao koji smo uradili nije bio zahvalan, a ni lagan. Utvrdili smo da je dug kluba oko četiri miliona KM, s tim da u ovu sumu nisu uračunate kamate. Ustanovili smo kako je račun kluba, nezvanično, blokiran od 1999. godine. Ovome moramo dodati da su međuljudski odnosi unutar kluba katastrofalni, a po meni i sramotni. Dalje, Upravni odbor kluba radio je na netransparentan način, a klub nije izmirivao svoje obaveze prema dobavljačima. Na koncu KK 'Sloboda' pod ugovorom ima samo dva igrača, a pošto ne postoji ni najmanja mogućnost saniranja duga, smatramo kako je najrealnija opcija da klub bude u mirovanju do boljih vremena", pojasnio je Lakić.
Takav prijedlog skupštine komisije usvojen je jednoglasno, kako je konstatirao voditelj Skupštine Damir Ćilimković, iako su suzdržani bili delegati Azur Korlatović i Nedim Avdić.
Novi klub
Sloboda je, dakle, u mirovanju, a kontinuitet košarke u Tuzli bit će sačuvan kroz rad OKK "Sloboda", kluba koji je osnovan prije dvije godine i u kojem je direktor Žarko Vujović, osoba koja je donedavno bila u direktorskoj fotelji KK "Sloboda".
Zbog te činjenice, skupštinske delegate, ali i širu javnost zanimala je činjenica hoće li u OKK "Sloboda" ostati ista rukovodeća postava ili će doći do kadrovskih promjena. Rečeno je kako će se rukovodstvo iz temelja promijeniti, ali o tome će odlučivati Skupština OKK "Sloboda", a ne sada već raspuštena Skupština KK "Sloboda".
"Jutros su me zvali sa radija i pitali da li ću navijati za OKK 'Slobodu'. Rekao sam da hoću, ali pod uslovom da u tom klubu rade potpuno novi ljudi", kazao je dugogodišnji navijač i vođa "Fukara" Sulejman Dorić Suljo.
Zdrav kolektiv
OKK "Sloboda", koja će igrati u A2 ligi imat će punu podršku Općine Tuzla, a Sportsko društvo "Sloboda" prema najavama predsjednika Bahrije Tanovića, primit će je u svoje članstvo. Za dvije ili tri godine OKK "Sloboda", planirano je, trebala bi izboriti plasman u elitni razred, s tim da će se klub orjentisati na domaće igrače.
"Košarka u Tuzli se neće ugasiti. Imamo zdrav kolektiv, koji na računu već ima 50.000 KM i koji nikome nije dužan. Taj klub će nastaviti kontinuitet rada i djelovanja", stav je dugogodišnjeg člana uprave Predraga Paje Jovanovića.
Istog je razmišljanja i predsjednik RKS "Tuzla" Jadran Lasetović, ali i mnogih drugi koji zaključuju kako KK "Sloboda" nije mogla dalje egzistirati uz ogromna dugovanja i netransparentan rad.
Međutim, sa odlukom o mirovanju KK "Slobode" ne mire se vjerni navijači, a ni bivši košarkaši i simpatizeri kluba, koji su nedavno uputili otvoreno pismo u kojem traže da se spasi klub koji je nekada bio ponos grada.
"Klub koji je odgojio Mirzu Delibašića, Dr. Bracu Markovića, Gradu Krajtmajera, Muharema Abdurahmanovića, Bratislava Mitrovića, Damira Mršića, Damira Mulaomerovića, kao i brojne druge kvalitetne košarkaše, privrednike i pozitivne ličnosti našeg grada ne bi trebao da se ugasi", navodi se u njihovom apelu.
Apel nije uvažen, a KK "Sloboda" je htio to neko priznati ili ne - ugašena. Klub koji nema ekipu, upravu i administraciju jednostavno više ne postoji. Poslije 65 godina.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Čuo sam jutros da je ugašena Sloboda. Hvala drex na ovom tekstu. Nisam znao da su ovako debelo zabrazdili. Velika je to šteta iz košarkaškog ugla, ranije smo pominjali koliko je Sloboda značila u stvaranju identita EX YU košarke i koji su igrači ponikli ili se afirmisali u Tuzli.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Охохо, Слобода угашена, Звезди се смањује дуг
Него, желим да поставим једно питање, по цену да испаднем смешан због елементарног незнања. Никада нисам био у Спенсу. И када год гледам неку утакмцу у тој хали на ТВ-у, иза терена видим само зид од црвених цигала који је готово тик уз терен. А на неким сликама саме хале које сам видео на нету хала има нормалне трибине са свих страна терена, а такве трибине никако не би могле да буду постављене у оном простору између зида и терена који ја видим на ТВ екрану. У чему је дакле ''цака''?
Него, желим да поставим једно питање, по цену да испаднем смешан због елементарног незнања. Никада нисам био у Спенсу. И када год гледам неку утакмцу у тој хали на ТВ-у, иза терена видим само зид од црвених цигала који је готово тик уз терен. А на неким сликама саме хале које сам видео на нету хала има нормалне трибине са свих страна терена, а такве трибине никако не би могле да буду постављене у оном простору између зида и терена који ја видим на ТВ екрану. У чему је дакле ''цака''?
ZuLuofVozdovac- mvp
Мала и велика дворана(2 хале)?
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Velika dvorana (na slici @Zulu): http://www.spens.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=68&Itemid=93
Mala dvorana (cigle se ne vide zbog reklama): http://www.spens.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=94
Mala dvorana (cigle se ne vide zbog reklama): http://www.spens.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=94
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
http://www.juznevesti.com/Sport/Merion-Dzons-odrzala-cas-kosarke.sr.html
Merion Džons održala čas košarke
Autor Ljubica Stojanović Izvor Južne vesti | Niš
Nekada najbrža žena na planeti i olimpijska pobednica, a posle sportsikinja koja je vratila medalje zbog dopinga Merion Džons održala je javni čas košarke u sali OŠ "Duško Radović" u Nišu.
Merion Džons je na letnjoj Olimpijadi u Sidneju 2000. godine postala prva žena koja je osvojila pet medalja (tri zlatne i dve bvronzane). U trkama na 100m, 200m i 4x400m je osvojila zlato, a bronze u štafeti 4x100m i skoku u dalj. Zbog kasnijeg priznanja da je koristila nedozvoljena stimulativna sredstva, rezultati su joj brisani, a medalje je vratila. Takođe, osuđena je na šest meseci zatvora zbog lažnog iskaza datom federalnim istražiteljima prilikom istrage.
Posle izdržavanja kazne, Merion je osnovala nevladin program “Take a Break” kroz koji razgovara sa mladim ljudima o važnosti promišljenih koraka u životu i pronalaženju dobrog saveta pre donošenja odluke, kao i prevazilaženju grešaka koje svi pravimo.
- Bavila sam se atletikom i sada igram košarku, a trenutno sam posvećana putovanjem po svetu i pomaganju mladim ljudima da naprave prave izbore. Veoma sam uzbuđena što sam dobila priliku da putujem po svetu i da delim svoju strast prema sportu i da im otkrijem koliko je bitno da budu aktivni i da sport pomaže da budemo bolji ljudi - rekla je Merion.
Tim povodom sportska legenda je posetila Niš i u sali OŠ "Duško Radović" održala javni čas košarke za decu iz ove škole, OŠ "Desanka Maksimović" iz Čokota, OŠ "Branislav Nušić" iz Donje Trnave i gimnazije "Stevan Sremac".
- Svako pravi loše odluke u životu. Ali i to je uticalo na moj život. Nadam se da će me, osim po tome što sam bila najbolja atletičarka, ljudi pamtiti po tome što sam se vratila, pre svega sportu. Prioritet u životu je pomagati ljudima i nadam se da će me po tome i pamtiti - dodala je Merion.
Pet medalja sa Olimpijade su joj uzete, a obrisano joj je i zlato i srebro sa Svetskog prvenstva 2001. godine. Ali, još ima tri zlata i jednu bronzu sa Svetskih prvenstava. Merion je prethodne godine dobila priliku da ostvari još jedan san, a to je da igra košarku. Igrala je prošle sezone za WNBA tim Tulsa Šok, ali je raskinut ugovor. Greške koje je pravila pomogle su joj da nađe pravi i bolji put, a da tim novim putem povede mlade širom sveta.
- Uživam u drugoj šansi koja mi je data. Blagoslovena sam pošto sam dobila drugu priliku u životu. Zato volim da kažem da imam dva života. Ne dobija mnogo ljudi drugu šansu, ali ja sam je dobila - rekla je Merion Džons.
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
bogami ovo je velika zvijezda... čudi me kako ostali mediji nisu javili da je u Srbiji.
Mada, ako se nešto dešava van Beograda, za većinu medija kao da se i ne dešava
Mada, ako se nešto dešava van Beograda, za većinu medija kao da se i ne dešava
drexler- mvp
Upravo tako.
Ne znam gde ovo da stavim...
Ne znam gde ovo da stavim...
Мзт Скопје - Лирија (Шиптари) Утакмица је прекинута због навијање на верској и националној основи
Натпреварот МЗТ Скопје - Лирија беше прекинат поради фрлена запалка во терен, и скандирање против противничката екипа!? Јавно прашуваме дали за било кого на спортските терени е навреда кога цела сала пее песна како што е "Излези момче право на тераса...". Во текот на утрешниот ден ќе се поднесе жалба до МКФ, а воедно и доказ, каде што убаво се гледа дека натпреварот го прекинува официјалниот претставник на гостите, а не го прават тоа официјалните лица на натпреварот. Кога од пет можни натпревари, се одиграле само два, тогаш е многу јасно дека проблемот е во структурите на Федерацијата, односно неспособноста на раководење на лицата кои што ја водат.
Naissus- prva petorka
Evo jedna vijest pa možda nekom bude zanimljiva.
http://www.spliteam.hr/hr/news/article/br/162
Ako vas šta zanima o PROam ligi, možete pitati...
http://www.spliteam.hr/hr/news/article/br/162
Ako vas šta zanima o PROam ligi, možete pitati...
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
maxi, pošto vidim da si iz Zagreba, interesuje me znaš li koje su cijene karata za utakmice Cibone u NLB? Uskoro ću obići ZG, a želja mi je i da obiđem dvoranu D. Petrović, po mogućstvu kad je neka utakmica?
Inače, da ne spamam temu, evo nekih košarkaških zanimljivosti. Top 40 košarkaških filmova.
http://www.sportsinmovies.com/best-movies/basketball.asp
Ja već torentujem ovaj o Erlu Manigotu
Inače, da ne spamam temu, evo nekih košarkaških zanimljivosti. Top 40 košarkaških filmova.
drexler- mvp
Moj savet ti je film Iznad obruca (Above the rim).
Nedavno sam gledao i Glory road. Zanimljivo je da je uloga legendarnog trenera Kentakija Adolfa Rupa (negativac u filmu) pripala Dzon Vojtu. Kentaki predvodjen P. Rajlijem u finalu Ncaa iznenadjujuce je porazen od malene ekipe Teksas Vestern. Film govori upravo o toj ekipi iz Teksasa, pre svega o treneru Donu Haskinsu i o tamnoputim kosarkasima (samo su oni igrali u finalu).
Nedavno sam gledao i Glory road. Zanimljivo je da je uloga legendarnog trenera Kentakija Adolfa Rupa (negativac u filmu) pripala Dzon Vojtu. Kentaki predvodjen P. Rajlijem u finalu Ncaa iznenadjujuce je porazen od malene ekipe Teksas Vestern. Film govori upravo o toj ekipi iz Teksasa, pre svega o treneru Donu Haskinsu i o tamnoputim kosarkasima (samo su oni igrali u finalu).
Ray Allen- prva petorka
Glory road je odličan, po meni bi čak trebao biti na 1. mjestu. Inače, Texas Western je danas UTEP (University of Texas, El Paso), jako poznata škola koja je dala neka od legendarnih imena NBA lige (Nejt Arčibald, Tim Hardavej).
Above the rim, je isto jako dobar, posebno zbog autentičnih scena sa legendarnog Rucker Parka i upečatljive uloge Tupaka.
Uglavnom, većina sa ove liste su dječiji filmovi sa klasičnom sportskom patetikom karakterističnom za Holivud, tek 4-5 filmova odavde mogu preporučiti. Ja ću ovih dana odgledati ovaj o Jarcu Manigotu (glumi ga sjajni Don Čidl) i ovaj o Pitu Maraviću
Above the rim, je isto jako dobar, posebno zbog autentičnih scena sa legendarnog Rucker Parka i upečatljive uloge Tupaka.
Uglavnom, većina sa ove liste su dječiji filmovi sa klasičnom sportskom patetikom karakterističnom za Holivud, tek 4-5 filmova odavde mogu preporučiti. Ja ću ovih dana odgledati ovaj o Jarcu Manigotu (glumi ga sjajni Don Čidl) i ovaj o Pitu Maraviću
drexler- mvp
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=242&cl=32
Vrlo dobar tekst, preporučujem svima da pročitaju.
Vrlo dobar tekst, preporučujem svima da pročitaju.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Дане, дедер реци нам шта у овом тексту има везе са кошарком. Мислим да је прикладнија тема Сваштара.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ups koja greska . Izvinjavam se, uhvatila me euforija pred Efes, bio sam uveren da sam link ostavio na Svastari.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
drexler ::maxi, pošto vidim da si iz Zagreba, interesuje me znaš li koje su cijene karata za utakmice Cibone u NLB? Uskoro ću obići ZG, a želja mi je i da obiđem dvoranu D. Petrović, po mogućstvu kad je neka utakmica?
Najjeftinija ulaznica ti je 10 kn za tribine iza koševa, žutu i zelenu. Stvarno povoljno. Ukoliko utakmica nije "visokog rizika" uglavnom možeš s tom ulaznicom sjesti gdje želiš. I Zagreb ABA ligu igra u dvorani DP, a Cedevita na Trešnjevci u Domu sprotova, 20-tak minuta pješke od dvorane DP. Za Zagreb i Cedevitu ne znam točno koliko su ulaznice. Mogu provjeriti pa ti javiti na pm. Ako budem mogao kako pomoći i budem u Zg, slobodno se obrati. Ugodan boravak želim i hvala za popis filmova!
maxisb- mahač peškirom
Šta je PROam liga? Siguran sam da sam ranije čuo za nju i da sam znao šta je, ali imam vrlo razvijen talenat da zaboravljam stvari koje ne koristim svakodnevno.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Zemljoradnik ::Šta je PROam liga? Siguran sam da sam ranije čuo za nju i da sam znao šta je, ali imam vrlo razvijen talenat da zaboravljam stvari koje ne koristim svakodnevno.
PROam liga je amaterska košarkaška liga. Prvi puta se počela igrati pod tim imenom u Splitu 2004. godine. Danas postoje PROam jug (Split) i PRoam sjever (Zagreb), dvije zasebne lige čiji finalisti na kraju sezone igraju final four u Zg ili St. Liga je prošle godine brojala oko 360 igrača. O igračima PROam jug ne znam toliko, ali očito je da sudjeluje dosta košarkaških veterana. PROam sjever se razvila iz studentske lige studenata fakulteta elektrotehnike i računarstva, tako da su i danas većina igrača studenti ili bivši studenti. Dosta igrača igra u A2 i nižim hrvatskim ligama. Iz osobnog iskustva, jedna odlična zabava, zezanje i druženje ljudi koje povezuje velika ljubav prema košarci. Naravno, i u natjecateljskom smislu liga ima posebnu draž. Sve u svemu, lijepa promocija amaterskog sporta, zdravog života...
maxisb- mahač peškirom
Da, mislim da je neko od momaka iz Hrvatske koji su dolazili na stari kosarka.rs forum pisao o ovoj ligi. Odlična ideja. Hvala Maxi.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Ai ai ai! Que Don Juan!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Poznati košarkaš osuđen zbog droge
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=05&nav_category=78&nav_id=555170
Stariji članovi se sigurno sećaju ovog čoveka i njegovih igara.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=05&nav_category=78&nav_id=555170
Stariji članovi se sigurno sećaju ovog čoveka i njegovih igara.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
A imao je preko 40 godina kada je nastupao na OI u Atini. Takodje Ortiz je najstariji kosarkas koji je igrao na SP u kosarci. U Indijanapolisu je imao 39 godina. Recimo i to da je Tijago Spliter takodje u Indijanapolisu postao najmladji igrac u istoriji svetskih prvenstava. Imao je samo 17 godina. Boljim poznavaocima kosarke sigurno je ostala u secanju partija Ortiza iz 2003. na predolimpijskom kvalifikacionom turniru protv Kanade. Portoriko je bobedio, a 40godisnji Ortiz je postigao 21 poen, imao je po 10 skokova i asistencija i zabelezio 7 blokada.
Ray Allen- prva petorka
Ortiz i Santjago su igrali u paru jedne godine, ne mogu se setiti koje...tu mislim na centarsku liniju.
Šta bi sa Santjagom?
posle Efesa je otišao u Belgiju, gde je sada?
Šta bi sa Santjagom?
posle Efesa je otišao u Belgiju, gde je sada?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Santjago se koliko znam vratio u Portoriko.
Ray Allen- prva petorka
Strana 9 od 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
:: Ostale teme :: Razno
Strana 9 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu