Zanimljivosti iz sveta košarke
+43
Anti-RTS
slobokv83
maxisb
mlekadzija
Gencha
Djole
PingPong
Ray Allen
familija
Sensui
Mihael
Tazz
dane
XXL
Koleman
Danny Trejo
air slavkan
fizicar
bigZ
Nolle
Dule Kecman
Macijauskas
Grobi
blagoje
superhik
Naissus
Everton
Markos
2bad4u
wolfvaga
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
KKP
expert
Bodi Bond
drexler
Zolja
Zemljoradnik
Zoro
Psycho
Imperator
lazarminator
Junglezburn
47 posters
:: Ostale teme :: Razno
Strana 8 od 19
Strana 8 od 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Zanimljivosti iz sveta košarke
@lazarminator
Antonio Diaz Miguel je osvojio i srebro na OI u LA. Tek sam sad procitao tvoj post, pa te sa zakasnjenjem ispravljam
Antonio Diaz Miguel je osvojio i srebro na OI u LA. Tek sam sad procitao tvoj post, pa te sa zakasnjenjem ispravljam
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Радови на изградњи хале у Инђији капацитета око 2.500 места су у завршној фази. Остало је још дотеривање детаља, а отварање се очекује на јесен. Хала је коштала (колико је мени познато) око 8 милиона евра. Већ је доста писао о хали на овом форуму, како је модерног дизајна, енергетски самостална, има савремено грејање столица па није загушљиво за време одигравања мечева зими... Ево и пар слика, прва је рендер од пре пар година, а друге две како то данас изгледа.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Нађох ово на нету, кога занима да се прошета халом ''Крешимир Ђосић'' у Задру:
http://www.visnjik.hr/virtualna-setnja/
http://www.visnjik.hr/virtualna-setnja/
ZuLuofVozdovac- mvp
Tako počinju ratovi.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
bek šuter hrvatske reprezentacije, i možda najljepša košarkašica na svijetu. Dame i gospodo, Antonija Mišura, 88 godište, 180cm... Uživajte
drexler- mvp
Godina : 38
Cek' Drex nemoj ti nama Misuru nego rezultate od sinoc
Macijauskas- mvp
...ja sam džentlmen, ne volim da se hvalim
gledaj ovu Dalmatinku i uživaj, ovo vam je poklon od mene, ja uvijek dijelim dobro raspoloženje sa svojim društvom
gledaj ovu Dalmatinku i uživaj, ovo vam je poklon od mene, ja uvijek dijelim dobro raspoloženje sa svojim društvom
drexler- mvp
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Vidim ja da ste se nameracili na sestrinstvo .....Plavokosa krasotica pod obrucima,proljetni cvjetfizicar ::Ima i sestru bliznakinju
http://www.slobodnadalmacija.hr/Linija-X/tabid/243/articleType/ArticleView/articleId/144874/Default.aspx
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
malo sam se bacio na istrazivanje koliko kosta smestaj u Londonu sledece godine od 25. jula do 15. avgusta, dok traje Olimpijada.
Pa, ako je neko zainteresovan, situacija stoji otprilike ovako:
1) London Private Rooms
- smestaj za dvoje sa kupatilom u sobi - za 20 dana ukupno 2658 evra
These properties feature spacious private rooms with modern wooden floors, ensuites as well as access to fully equipped kitchens. FREE INTERNET.
FREE TOWELS and TEA/COFFEE on arrival
2) Hootananny Hostel
- smestaj za dvoje u 8 krevetnoj sobi - za 20 dana ukupno 690.85 evra !!!!!
Just 5-10 min walk from Brixton Underground station to Hootananny, 95 Effra Road, SW2 and across the road from beautiful Brockwell Park, the largest in London. 30 minutes from Central London/West End.
The downstairs bar, Hootananny Brixton was awarded Best Live Music Pub by The Great British Pub Awards 2010.
3) Premier Inn South Mimms/Potters Bar
- smestaj za dvoje, Hotel, sa kupatilom u sobi - za 20 dana ukupno 1688.97 evra
This Premier Inn is close to Knebworth House and Park and a 15-minute train journey from London Kings Cross. The A1(M) and M25 are within easy reach. Premier Inn South Mimms/Potters Bar has air-conditioned rooms with Freeview TV and wireless internet access
Ovi Hoteli do sad su otprilike u londonskim predgradjima.
Hotel sa najnizom cenom koji sam nasao u centru Londona:
4) Lonsdale Hotel
- smestaj za dvoje, Hote, deli se kupatilo, ukupno za 20 dana 2438.6 evra
Less than 5 minutes’ walk from The British Museum, Lonsdale Hotel is situated within London’s Bloomsbury district. It offers rooms with TVs just 5 minutes’ walk from Russell Square Underground Station.
Pa, ako je neko zainteresovan, situacija stoji otprilike ovako:
1) London Private Rooms
- smestaj za dvoje sa kupatilom u sobi - za 20 dana ukupno 2658 evra
These properties feature spacious private rooms with modern wooden floors, ensuites as well as access to fully equipped kitchens. FREE INTERNET.
FREE TOWELS and TEA/COFFEE on arrival
2) Hootananny Hostel
- smestaj za dvoje u 8 krevetnoj sobi - za 20 dana ukupno 690.85 evra !!!!!
Just 5-10 min walk from Brixton Underground station to Hootananny, 95 Effra Road, SW2 and across the road from beautiful Brockwell Park, the largest in London. 30 minutes from Central London/West End.
The downstairs bar, Hootananny Brixton was awarded Best Live Music Pub by The Great British Pub Awards 2010.
3) Premier Inn South Mimms/Potters Bar
- smestaj za dvoje, Hotel, sa kupatilom u sobi - za 20 dana ukupno 1688.97 evra
This Premier Inn is close to Knebworth House and Park and a 15-minute train journey from London Kings Cross. The A1(M) and M25 are within easy reach. Premier Inn South Mimms/Potters Bar has air-conditioned rooms with Freeview TV and wireless internet access
Ovi Hoteli do sad su otprilike u londonskim predgradjima.
Hotel sa najnizom cenom koji sam nasao u centru Londona:
4) Lonsdale Hotel
- smestaj za dvoje, Hote, deli se kupatilo, ukupno za 20 dana 2438.6 evra
Less than 5 minutes’ walk from The British Museum, Lonsdale Hotel is situated within London’s Bloomsbury district. It offers rooms with TVs just 5 minutes’ walk from Russell Square Underground Station.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Smeštaj u Londonu je inače skup, hosteli su im među najskupljim u Evropi. A za Olimpijadu imaju savršenu priliku da se namlate dodatne love.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
@drex
za slike...Antonija je BUNDES LIGA!!!
za slike...Antonija je BUNDES LIGA!!!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Litvanski navijači oborili Ginisov rekord
Zvanično otvaranje Evropskog prvenstva u Litvaniji, obeležilo je obaranje Ginisovog rekorda za koji su zaslužni litvanski navijači. U šest gradova Litvanije, Klaipedi, Alitusu, Šiaulajiu, Penevižusu, Kaunasu i Viljusu, više od 55.000 poklonika basketa pet minuta istovremeno tapkalo je košarkaške lopte, a zatim ih visoko bacilo u vazduh. Time je nadmašen rekord 30 hiljada poljskih navijača koji su pre dve godine u sedam svojih gradova na sličan način najavili početak Evropskog prvenstva.
Posle ovog navijačkog performansa, litvaski premijer Andrius Kinilius, gradonačelnik Viljnusa, Arturas Zoukas, generalni sekretar FIBA, Nar Zanolin i reprezentativac Litvanije, Linas Kleiza, svečano su presekli vrpcu i proglasili Eurobasket 2011. otvorenim.
Predsednik FIBA Evropa, Olafur Rafnson, čestitao je litvanskim navijačima na obaranju Ginisovog rekorda, a svim učesnicima Evropskog prvenstva poželo dosta uspeha na šampionatu:
Verujem da ćemo prisustvovati najkvalitetnijem i najuzbudljivijem šampionatu Evrope u poslednjih nekoliko godina, a da će Litvanija biti sjajan domaćin
istakao je Olafur Rafnson, predsednik FIBA Evropa.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Чуо сам раније из више извора, али сам то углавном доживљавао као неозбиљну информацију али сам сад прочитао и на Индексу, да ће заједничку кандидатуру за организацију Европског првенства 2015. поднети Немачка, Француска, Италија и Хрватска! Чак се помиње да ће готово сигурно добити домаћинство... Као из финансијских разлога.... Па једна Словенија то сама организује, а Немачка и Француска не могу заједно па им требају и Италија и Хрватска... Ђилас је причао да ћемо и ми ући у трку за домаћинство, шта се са тиме дешава. Ако неко има мало мозга, нека им каже да бесповратно уништавају Европску кошарку ако им дају домаћинство да организују ''Путујући вашарски караван Евробаскет 2015''
ZuLuofVozdovac- mvp
Mi smo kao zainteresovani za domacinstvo zenskog EP.
Ray Allen- prva petorka
Gledam stream i primećujem da nemački komentator izgovara Kejmen...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
То сам већ навео у ранијим постовима, зато што то није немачко презиме.
ZuLuofVozdovac- mvp
A ja sam u medjuvremenu nasla da trema na vokalu u licnom imenu ne znaci nista za izgovor, cak se to slovo na kojem stoji trema i ne izgovara (u fr.)
A citam negde, Kejmen i ne zna nemacki, pa verovatno komentator cita po engleskom jer je prezime englesko. Kada citamo man (muskarac) kazemo men, a men (muskarci) kazemo man. Ali onda je u imenima drugacije situacija? o.O Nemam pojma vise sa transkripcijama imena, naziva. -.- Kad mi je receno da ne treba da se kaze Pariz, vec Pari tj. da se prevede Pari jer se tako izgovara. >.< Ne znaju ni oni sami sta i kako.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Čair u Nišu juče, obilazak delegacije EHF:
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
http://www.mondo.rs/s218150/Sport/Kosarka/Bulut_prvi_Srbin_u_Alkatrazu.html
Bivsi kosarkas Ergonoma
Prilicno nadmen decko...
Bivsi kosarkas Ergonoma
Prilicno nadmen decko...
Bio je prodoran, ali sut je imao ocajan."Bulut" ih je lomio driblingom i ulazom, a kada mu je takmac bio neko jači, viši, skočniji, stvari je rešavao trojkama.
Naissus- prva petorka
Ladno ce biti prenos tih basketa... do jaja..
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 8 od 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
:: Ostale teme :: Razno
Strana 8 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu