Zanimljivosti iz sveta košarke
+43
Anti-RTS
slobokv83
maxisb
mlekadzija
Gencha
Djole
PingPong
Ray Allen
familija
Sensui
Mihael
Tazz
dane
XXL
Koleman
Danny Trejo
air slavkan
fizicar
bigZ
Nolle
Dule Kecman
Macijauskas
Grobi
blagoje
superhik
Naissus
Everton
Markos
2bad4u
wolfvaga
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
KKP
expert
Bodi Bond
drexler
Zolja
Zemljoradnik
Zoro
Psycho
Imperator
lazarminator
Junglezburn
47 posters
:: Ostale teme :: Razno
Strana 14 od 19
Strana 14 od 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Zanimljivosti iz sveta košarke
Ducija Tegi naziva "naša posrnula legenda". Težak čovek jeste i teško ga je trpeti, ali da je posrnuo zato što ima drugačije stavove od današnje nenormalne većine (ne gleda televiziju, proziva čin nošenja majica sa markom kada se igra za Srbiju-konkretno Đokovića i tenisere)...
Duci je rođen u V.Banji, ali je Kraljevčanin jer je živeo i još uvek koliko znam živi u KV.
eto, jedna anegdota za njega: često je išao na Kalemegdan da šutira dok je igrao za Zvezdu, čak i noću, a vodio je devojku sa sobom, koja mu je vraćala loptu.
reprezentaciju je napustio sa 24 godine mislim, kada je pozvao na bojkotovanje jer su ne jedan nego mislim dva Portorikanca bila dopingovona i da Olimpizam gubi svaki smisao sa takvim načinom nadmetanja. On je napustio takmičenje i bio sam na aerodromu i niko ga nije ispratio.
Poznat je po zagovaranju stava da je današnji sportista mašina-robot i da se izgubio tu čovek, naravno kako u sportu tako i u životu. Kaje se što je i on toliko trenirao jer je upropastio svoju kičmu.
Ima se šta naučiti od ovog čoveka, ali može se slobodno reći da je on poslednji mohikanac u onome što radi-ili kako to neki nazivaju "naša posrnula legenda".
Duci je rođen u V.Banji, ali je Kraljevčanin jer je živeo i još uvek koliko znam živi u KV.
eto, jedna anegdota za njega: često je išao na Kalemegdan da šutira dok je igrao za Zvezdu, čak i noću, a vodio je devojku sa sobom, koja mu je vraćala loptu.
reprezentaciju je napustio sa 24 godine mislim, kada je pozvao na bojkotovanje jer su ne jedan nego mislim dva Portorikanca bila dopingovona i da Olimpizam gubi svaki smisao sa takvim načinom nadmetanja. On je napustio takmičenje i bio sam na aerodromu i niko ga nije ispratio.
Poznat je po zagovaranju stava da je današnji sportista mašina-robot i da se izgubio tu čovek, naravno kako u sportu tako i u životu. Kaje se što je i on toliko trenirao jer je upropastio svoju kičmu.
Ima se šta naučiti od ovog čoveka, ali može se slobodno reći da je on poslednji mohikanac u onome što radi-ili kako to neki nazivaju "naša posrnula legenda".
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Zulu jebote, nema šanse da bih prepoznao...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Nisam gledao ovu epizodu o duciju, kasnije ću, kad uhvatim vremena malo. Čitao sam da je na najvanim plakatima u to vreme ispod timova koji su igrali (crvena zvezda vs ....) pisalo "Skok šut izvodi Duci Simonović"
Ja sam prepoznao zuluov avatar
Nego jel gledao neko film o Koraću, kako vam se sviđa?
Ja sam prepoznao zuluov avatar
Nego jel gledao neko film o Koraću, kako vam se sviđa?
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Svaka njemu čast, u suštini se slažem sa dobrim delom njegovih stavova, ali... Ne možeš da se ponašaš kao da svet ne postoji, ne možeš da uzmeš gumicu i da izbrišeš sve što ne valja i da onda nacrtaš sve ispočetka. Način na koji on iznosi svoje stavove je potpuno besmislen, da čak i oni koji se slažu s njim obično kažu: "U pravu je Duci, ali malo je udaren", i naravno, ignorišu ga. Ako hoćeš da menjaš sistem, menjaj ga iznutra, drugačije ne može. Ovako, dok se ponaša kao pustinjak, dok god živi u svom svetu i ne prihvata realnost, niko ga neće uzimati za ozbiljno.
Ova priča oko dresova je dobar primer - pre svega ako hoćeš da se takmičiš, to košta, dakle trebaju ti sponzori. A drugo, ako je neko spreman da plati da nosiš njegovu majcu i ako želiš novac, ne vidim šta je tu loše. Mene nerviraju trendovi i brendovi, nervira me preterana komercijalizacija svega, ne verujem da bih prihvatio da nosim bilo šta za pare (posebno ako sam finansijski obezbeđen), ali i dalje ne mislim da imam pravo da sudim bilo kome ko bi. Mogu da sudim nekome ko drugima čini zlo (mada se, siguran sam, nikada neće naći dva čoveka koji imaju isti stav o tome šta je dobro a šta loše), direktno ili indirektno, ali onome ko radi nešto što ne utiče (u velikoj meri) na druge, nego se tek smatra "moralno nepodobnim" (šta god to bilo), mislim da nemam pravo da sudim. (Izvinjavam se na dugačkim rečenicama. Kako kaže moja drugarica, dugačke i komplikovane rečenice su znam nepoštovanja prema čitaocu, ali nisam imao vreme da formulišem stvari bolje. )
Inače mislim da Duci živi u Beogradu...
Ova priča oko dresova je dobar primer - pre svega ako hoćeš da se takmičiš, to košta, dakle trebaju ti sponzori. A drugo, ako je neko spreman da plati da nosiš njegovu majcu i ako želiš novac, ne vidim šta je tu loše. Mene nerviraju trendovi i brendovi, nervira me preterana komercijalizacija svega, ne verujem da bih prihvatio da nosim bilo šta za pare (posebno ako sam finansijski obezbeđen), ali i dalje ne mislim da imam pravo da sudim bilo kome ko bi. Mogu da sudim nekome ko drugima čini zlo (mada se, siguran sam, nikada neće naći dva čoveka koji imaju isti stav o tome šta je dobro a šta loše), direktno ili indirektno, ali onome ko radi nešto što ne utiče (u velikoj meri) na druge, nego se tek smatra "moralno nepodobnim" (šta god to bilo), mislim da nemam pravo da sudim. (Izvinjavam se na dugačkim rečenicama. Kako kaže moja drugarica, dugačke i komplikovane rečenice su znam nepoštovanja prema čitaocu, ali nisam imao vreme da formulišem stvari bolje. )
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Zemljoradnik ::Svaka njemu čast, u suštini se slažem sa dobrim delom njegovih stavova, ali... Ne možeš da se ponašaš kao da svet ne postoji, ne možeš da uzmeš gumicu i da izbrišeš sve što ne valja i da onda nacrtaš sve ispočetka. Način na koji on iznosi svoje stavove je potpuno besmislen, da čak i oni koji se slažu s njim obično kažu: "U pravu je Duci, ali malo je udaren", i naravno, ignorišu ga. Ako hoćeš da menjaš sistem, menjaj ga iznutra, drugačije ne može. Ovako, dok se ponaša kao pustinjak, dok god živi u svom svetu i ne prihvata realnost, niko ga neće uzimati za ozbiljno.
je l to ona što obećavaš da je dovodiš na basket
ma da, Duci to radi na pogrešan način, ne treba uvek da polazi od sebe u rešavanju problema...
ima kuću u Kraljevu, ovde je često da ne kažem stalno, ili sam ja tu nešto presefio
EDIT: evo na ovoj strani mlekce je pisao o Duciju kosarka.rs forum
slobokv83- mvp
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Samo jedan. Miguel Kol.slobokv83 :: kada je pozvao na bojkotovanje jer su ne jedan nego mislim dva Portorikanca bila dopingovona.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Дајте људи, стварно нисте препознали Дуција на Зулуовом аватару? Шта сте мислили да је, Зулуов фоторобот за 50 година?
Први пут сам видео/чуо његове наступе непосредно после петооктобарских "промена" и био у фазону- шта прича ова матора будала. После пар месеци или година схватим да сам будала био ја.
И ја мислим да живи у Београду.
Први пут сам видео/чуо његове наступе непосредно после петооктобарских "промена" и био у фазону- шта прича ова матора будала. После пар месеци или година схватим да сам будала био ја.
И ја мислим да живи у Београду.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Zivi duca u Beogradu, naleteo sam na njegan jedno 4-5 puta samo u toku prosle godine, cini mi se da mu je Kalemegdan omiljena destinacija, skoro uvek sam ga tamo vidjao...
Mihael- mvp
Godina : 37
Imao je pre par godina svoju emisiju na SOS kanalu, ali nije dugo potrajala.
Sergej- mvp
Ја сам мислио да је Маријан Ристичевић.blagoje ::Дајте људи, стварно нисте препознали Дуција на Зулуовом аватару? Шта сте мислили да је, Зулуов фоторобот за 50 година?
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
A najjace je sto se izgleda svi boje Zulua, pa niko nije smeo da ga pita ko mu je na avataruair slavkan ::Ја сам мислио да је Маријан Ристичевић.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
ja sam znao da je Duci, čak sam u nekom postu i spomenuo to, ali veerovatno ljudi nisu skontali...ne razumem kako niste provalili Ducija...
slobokv83- mvp
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Sa promocije knjige "Zeravica svetske kosarke"
http://www.dodaj.rs/f/3a/eQ/2l0ZHlJR/832012.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3a/eQ/2l0ZHlJR/832012.jpg
Naissus- prva petorka
Alal vera.
Covek zakucava na kos visok 3.65m, lomi obruce... Jos samo da preskoci neki sponzorski auto na All staru i kompletirao je ucinak.
Covek zakucava na kos visok 3.65m, lomi obruce... Jos samo da preskoci neki sponzorski auto na All staru i kompletirao je ucinak.
Ray Allen- prva petorka
Valjda je kosarkaski kos, odnosno obruc visok 3.05?
Jedino ako si mislio na MkGija
Jedino ako si mislio na MkGija
Mihael- mvp
Godina : 37
Juniori Insepa na Evroligaškom turniru.
Macijauskas- mvp
Steta.
Ja sam pogresno postavio ovu pesmu gore Hteo sam u svastari, sorry
Ja sam pogresno postavio ovu pesmu gore Hteo sam u svastari, sorry
Sergej- mvp
Mozda sam se lose izrazio, ali na jednom All staru povecali su visinu sa 3.05 na 3.65 i Javtokas je zakucao.Mihael ::Valjda je kosarkaski kos, odnosno obruc visok 3.05?
Ray Allen- prva petorka
Kosarka je svuda
Lenjin:
Lenjin:
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Pekovic, Love Judge Wolves Nation's Beard Contest
Na kraju je ipak samo Kevin odlucio ko je dobio karte za utakmicu, a dobio je igrac koji je nosio njegov dres... ipak je on glavna zvezda... :puke:
Na kraju je ipak samo Kevin odlucio ko je dobio karte za utakmicu, a dobio je igrac koji je nosio njegov dres... ipak je on glavna zvezda... :puke:
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 14 od 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
:: Ostale teme :: Razno
Strana 14 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu