Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zanimljivosti iz sveta košarke

+43
Anti-RTS
slobokv83
maxisb
mlekadzija
Gencha
Djole
PingPong
Ray Allen
familija
Sensui
Mihael
Tazz
dane
XXL
Koleman
Danny Trejo
air slavkan
fizicar
bigZ
Nolle
Dule Kecman
Macijauskas
Grobi
blagoje
superhik
Naissus
Everton
Markos
2bad4u
wolfvaga
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
KKP
expert
Bodi Bond
drexler
Zolja
Zemljoradnik
Zoro
Psycho
Imperator
lazarminator
Junglezburn
47 posters

:: Ostale teme :: Razno

Strana 14 od 19 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Sledeći

Ići dole

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Empty Re: Zanimljivosti iz sveta košarke

Počalji od slobokv83 Sre 29 Feb 2012 - 21:52

Ducija Tegi naziva "naša posrnula legenda". Težak čovek jeste i teško ga je trpeti, ali da je posrnuo zato što ima drugačije stavove od današnje nenormalne većine (ne gleda televiziju, proziva čin nošenja majica sa markom kada se igra za Srbiju-konkretno Đokovića i tenisere)...

Duci je rođen u V.Banji, ali je Kraljevčanin jer je živeo i još uvek koliko znam živi u KV.

eto, jedna anegdota za njega: često je išao na Kalemegdan da šutira dok je igrao za Zvezdu, čak i noću, a vodio je devojku sa sobom, koja mu je vraćala loptu.

reprezentaciju je napustio sa 24 godine mislim, kada je pozvao na bojkotovanje jer su ne jedan nego mislim dva Portorikanca bila dopingovona i da Olimpizam gubi svaki smisao sa takvim načinom nadmetanja. On je napustio takmičenje i bio sam na aerodromu i niko ga nije ispratio.

Poznat je po zagovaranju stava da je današnji sportista mašina-robot i da se izgubio tu čovek, naravno kako u sportu tako i u životu. Kaje se što je i on toliko trenirao jer je upropastio svoju kičmu.

Ima se šta naučiti od ovog čoveka, ali može se slobodno reći da je on poslednji mohikanac u onome što radi-ili kako to neki nazivaju "naša posrnula legenda".
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Empty Re: Zanimljivosti iz sveta košarke

Počalji od drexler Sre 29 Feb 2012 - 22:01

Zulu jebote, nema šanse da bih prepoznao... thumbsup

drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sre 29 Feb 2012 - 22:20

Nisam gledao ovu epizodu o duciju, kasnije ću, kad uhvatim vremena malo. Čitao sam da je na najvanim plakatima u to vreme ispod timova koji su igrali (crvena zvezda vs ....) pisalo "Skok šut izvodi Duci Simonović"
Ja sam prepoznao zuluov avatar Smile
Nego jel gledao neko film o Koraću, kako vam se sviđa?
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 29 Feb 2012 - 22:22

Svaka njemu čast, u suštini se slažem sa dobrim delom njegovih stavova, ali... Ne možeš da se ponašaš kao da svet ne postoji, ne možeš da uzmeš gumicu i da izbrišeš sve što ne valja i da onda nacrtaš sve ispočetka. Način na koji on iznosi svoje stavove je potpuno besmislen, da čak i oni koji se slažu s njim obično kažu: "U pravu je Duci, ali malo je udaren", i naravno, ignorišu ga. Ako hoćeš da menjaš sistem, menjaj ga iznutra, drugačije ne može. Ovako, dok se ponaša kao pustinjak, dok god živi u svom svetu i ne prihvata realnost, niko ga neće uzimati za ozbiljno.

Ova priča oko dresova je dobar primer - pre svega ako hoćeš da se takmičiš, to košta, dakle trebaju ti sponzori. A drugo, ako je neko spreman da plati da nosiš njegovu majcu i ako želiš novac, ne vidim šta je tu loše. Mene nerviraju trendovi i brendovi, nervira me preterana komercijalizacija svega, ne verujem da bih prihvatio da nosim bilo šta za pare (posebno ako sam finansijski obezbeđen), ali i dalje ne mislim da imam pravo da sudim bilo kome ko bi. Mogu da sudim nekome ko drugima čini zlo (mada se, siguran sam, nikada neće naći dva čoveka koji imaju isti stav o tome šta je dobro a šta loše), direktno ili indirektno, ali onome ko radi nešto što ne utiče (u velikoj meri) na druge, nego se tek smatra "moralno nepodobnim" (šta god to bilo), mislim da nemam pravo da sudim. (Izvinjavam se na dugačkim rečenicama. Kako kaže moja drugarica, dugačke i komplikovane rečenice su znam nepoštovanja prema čitaocu, ali nisam imao vreme da formulišem stvari bolje. Smile)

Inače mislim da Duci živi u Beogradu...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sre 29 Feb 2012 - 22:35

Zemljoradnik ::Svaka njemu čast, u suštini se slažem sa dobrim delom njegovih stavova, ali... Ne možeš da se ponašaš kao da svet ne postoji, ne možeš da uzmeš gumicu i da izbrišeš sve što ne valja i da onda nacrtaš sve ispočetka. Način na koji on iznosi svoje stavove je potpuno besmislen, da čak i oni koji se slažu s njim obično kažu: "U pravu je Duci, ali malo je udaren", i naravno, ignorišu ga. Ako hoćeš da menjaš sistem, menjaj ga iznutra, drugačije ne može. Ovako, dok se ponaša kao pustinjak, dok god živi u svom svetu i ne prihvata realnost, niko ga neće uzimati za ozbiljno.

Ova priča oko dresova je dobar primer - pre svega ako hoćeš da se takmičiš, to košta, dakle trebaju ti sponzori. A drugo, ako je neko spreman da plati da nosiš njegovu majcu i ako želiš novac, ne vidim šta je tu loše. Mene nerviraju trendovi i brendovi, nervira me preterana komercijalizacija svega, ne verujem da bih prihvatio da nosim bilo šta za pare (posebno ako sam finansijski obezbeđen), ali i dalje ne mislim da imam pravo da sudim bilo kome ko bi. Mogu da sudim nekome ko drugima čini zlo (mada se, siguran sam, nikada neće naći dva čoveka koji imaju isti stav o tome šta je dobro a šta loše), direktno ili indirektno, ali onome ko radi nešto što ne utiče (u velikoj meri) na druge, nego se tek smatra "moralno nepodobnim" (šta god to bilo), mislim da nemam pravo da sudim. (Izvinjavam se na dugačkim rečenicama. Kako kaže moja drugarica, dugačke i komplikovane rečenice su znam nepoštovanja prema čitaocu, ali nisam imao vreme da formulišem stvari bolje. Smile)

Inače mislim da Duci živi u Beogradu...

je l to ona što obećavaš da je dovodiš na basket Very Happy

ma da, Duci to radi na pogrešan način, ne treba uvek da polazi od sebe u rešavanju problema...
ima kuću u Kraljevu, ovde je često da ne kažem stalno, ili sam ja tu nešto presefio :/

EDIT: evo na ovoj strani mlekce je pisao o Duciju kosarka.rs forum
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Čet 1 Mar 2012 - 0:08

Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 1 Mar 2012 - 0:19

slobokv83 :: kada je pozvao na bojkotovanje jer su ne jedan nego mislim dva Portorikanca bila dopingovona.
Samo jedan. Miguel Kol.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Čet 1 Mar 2012 - 4:07

Дајте људи, стварно нисте препознали Дуција на Зулуовом аватару? Шта сте мислили да је, Зулуов фоторобот за 50 година? Very Happy

Први пут сам видео/чуо његове наступе непосредно после петооктобарских "промена" и био у фазону- шта прича ова матора будала. После пар месеци или година схватим да сам будала био ја.
И ја мислим да живи у Београду.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 1 Mar 2012 - 4:24

Zivi duca u Beogradu, naleteo sam na njegan jedno 4-5 puta samo u toku prosle godine, cini mi se da mu je Kalemegdan omiljena destinacija, skoro uvek sam ga tamo vidjao...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 1 Mar 2012 - 4:26

Imao je pre par godina svoju emisiju na SOS kanalu, ali nije dugo potrajala.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 1 Mar 2012 - 5:34

"Halo Duci"
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Čet 1 Mar 2012 - 8:37

blagoje ::Дајте људи, стварно нисте препознали Дуција на Зулуовом аватару? Шта сте мислили да је, Зулуов фоторобот за 50 година? Very Happy
Ја сам мислио да је Маријан Ристичевић. Very Happy
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Čet 1 Mar 2012 - 9:19

air slavkan ::Ја сам мислио да је Маријан Ристичевић. Very Happy
A najjace je sto se izgleda svi boje Zulua, pa niko nije smeo da ga pita ko mu je na avataru Very Happy
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 1 Mar 2012 - 9:42

ja sam znao da je Duci, čak sam u nekom postu i spomenuo to, ali veerovatno ljudi nisu skontali...ne razumem kako niste provalili Ducija...
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 7 Mar 2012 - 0:01

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Sre 7 Mar 2012 - 11:37

Sa promocije knjige "Zeravica svetske kosarke"
http://www.dodaj.rs/f/3a/eQ/2l0ZHlJR/832012.jpg
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 7 Mar 2012 - 12:35

harmonika
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zolja Sre 7 Mar 2012 - 13:37

Zolja
Zolja
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sre 7 Mar 2012 - 13:49

Alal vera.
Covek zakucava na kos visok 3.65m, lomi obruce... Jos samo da preskoci neki sponzorski auto na All staru i kompletirao je ucinak.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 7 Mar 2012 - 13:59

Valjda je kosarkaski kos, odnosno obruc visok 3.05? Smile

Jedino ako si mislio na MkGija Very Happy
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 7 Mar 2012 - 20:38

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 524253771
Juniori Insepa na Evroligaškom turniru.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 7 Mar 2012 - 23:53

Steta.

Ja sam pogresno postavio ovu pesmu gore Smile Hteo sam u svastari, sorry Smile
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 8 Mar 2012 - 0:12

Mihael ::Valjda je kosarkaski kos, odnosno obruc visok 3.05? Smile
Mozda sam se lose izrazio, ali na jednom All staru povecali su visinu sa 3.05 na 3.65 i Javtokas je zakucao.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Čet 8 Mar 2012 - 20:13

Kosarka je svuda

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda2

Lenjin:

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda3

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda4

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda5

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda6

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda7

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda8

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda9

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda10

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda11

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda12

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda13

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda14

Zanimljivosti iz sveta košarke - Page 14 Kosarkajesvuda15
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 9 Mar 2012 - 6:52

Pekovic, Love Judge Wolves Nation's Beard Contest

Na kraju je ipak samo Kevin odlucio ko je dobio karte za utakmicu, a dobio je igrac koji je nosio njegov dres... ipak je on glavna zvezda... :puke:
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 19 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Ostale teme :: Razno

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu