Svaštara 2
+43
sexdrogabodiroga
Nolle
slobokv83
Sensui
Maja
dane
Grobi
Zoro
Hyperactive
Alexandar_81
Manu
blagoje
Geograf
air slavkan
Sergej
bigZ
Marko
superhik
KKP
TheGodfather
Ray Allen
Imperator
XXL
wolfvaga
Marija
mlekadzija
Naissus
Macijauskas
Markos
Psycho
fizicar
Dule Kecman
Gencha
Tazz
Bodi Bond
lazarminator
2bad4u
Mihael
Zemljoradnik
expert
Junglezburn
drexler
Everton
47 posters
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Svaštara 2
Mislim da u Zrenjaninu trenutno ne radi nijedan bioskop, a pre 30 godina su radila 3!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
ja sam u Arandjelovcu, pre odlaska u KZ, hteo da odgledam film u bioskopu. Dosao sam 15 minuta pre pocetka. Tamo su bile jos neke 3 devojcice. Rekli su nam da projekcija nece biti odryana ukoliko se ne pojavi makar 5 gledalaca. Cekali smo do pred sam pocetak pa sam ja pozvao kuma da dodje, inace nam ne bi ni pustili film. Dodje moj kum i smeje se, kaze: nisam ni znao da ovo radi.
Takodje, secam se da sam gledao "Devojka na mostu" u Balkanu pre par godina. U bioskopu smo bili samo ja i jedan zaljubljeni par. Oni su odmah poceli da se ljube, sedeli su ispred mene. Negde na pola filma dodje do nekakvog prekida i preskoce boga mki jedno 30 minuta. Ovi dvoje nisu ni primetili. To je bio prvi put da sam ustao u yivotu na bilo kom javnom mestu i poceo da se derendzam da vrate film... Nezaboravno
Takodje, secam se da sam gledao "Devojka na mostu" u Balkanu pre par godina. U bioskopu smo bili samo ja i jedan zaljubljeni par. Oni su odmah poceli da se ljube, sedeli su ispred mene. Negde na pola filma dodje do nekakvog prekida i preskoce boga mki jedno 30 minuta. Ovi dvoje nisu ni primetili. To je bio prvi put da sam ustao u yivotu na bilo kom javnom mestu i poceo da se derendzam da vrate film... Nezaboravno
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
fizicar ::Mislim da u Zrenjaninu trenutno ne radi nijedan bioskop, a pre 30 godina su radila 3!
ne radi.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
fizicar ::Mislim da u Zrenjaninu trenutno ne radi nijedan bioskop, a pre 30 godina su radila 3!
Ne da ne radi, već ni ne postoje bioskopi (osim jednog novog (desetk godina star) koji je bio navodno među "najmodernijima", a istina je da je šupetina, gde je zvuk kao iz bureta, pa ako gledaš domaći film iz poslednjeg reda, bolje da ti puštaju i titl, jer se ništa ne razume). Ostala tri su su "utrnuta" i sada je na njihovim mestima, poslovno komercijalni prostor.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Moja zadnja posjeta bioskopu bila je tamo negdje prije 5-6 godina kada sam u Banjaluci vodio malog burazera na sinhronizovani "Ice age", bio je vrhunski provod. Ipak, priznajem da nemam kino-naviku, druženje sa FDU-ovcima u Studenjaku me je skroz navuklo na pozorište tako da "kulturni" dio budžeta trošim uglavnom na teatar...
Inače, Montevideo me po reklamama neodoljovo podsjeća na nove Šotrine radove, tako da sam pun predrasuda prema tome... Ali ajde, ako mi se zalomi negdje, pogledaću
Inače, Montevideo me po reklamama neodoljovo podsjeća na nove Šotrine radove, tako da sam pun predrasuda prema tome... Ali ajde, ako mi se zalomi negdje, pogledaću
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
U Nisu bioskopi pretvoreni u diskoteke za npr. ovakve lepotice
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Mislim da Balkan ne radi više. Pre par godina su od njega pokušali da naprave bioskop za autorski film, ali brzo posle toga su ga zatvorili zbog renoviranja, a pitanje je da li će ikada biti ponovo otvoren.lazarminator ::Takodje, secam se da sam gledao "Devojka na mostu" u Balkanu pre par godina.
Ja sam se prilično razočarao u našu pozorišnu scenu, pogotovu posle promene "vlasti" u Ateljeu 212...drexler ::Ipak, priznajem da nemam kino-naviku, druženje sa FDU-ovcima u Studenjaku me je skroz navuklo na pozorište tako da "kulturni" dio budžeta trošim uglavnom na teatar...
I mene podseća na Šotrinu boraniju...drexler ::Inače, Montevideo me po reklamama neodoljovo podsjeća na nove Šotrine radove, tako da sam pun predrasuda prema tome... Ali ajde, ako mi se zalomi negdje, pogledaću
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Nzm zasto vam Sotra toliko smeta... Iako nisam ljubitelj tih filmova i Rajh i Zona i Slava su pristojno odradjeni...
Marko- prva petorka
ne bih da ulazim u priču oko toga, jer te stvari ne znam objasniti, jednostavno ne sviđaju mi se te stvari koje on u zadnje vrijeme radi, bezlično, tugaljivo, ženskasto... žali bože celuloidne trake.
Inače, kad već pomenuste Montevideo, moram se pohvaliti da sam prije 2-3 godine imao priliku upoznati jednu od glavnih glumica, Daninu Jeftić, imamo neke zajedničke prijatelje...
Rođaci, dugo nisam vidio djevojku iz čijeg bukvalno svakog pokreta i svake riječi izbija erotika.
Inače, kad već pomenuste Montevideo, moram se pohvaliti da sam prije 2-3 godine imao priliku upoznati jednu od glavnih glumica, Daninu Jeftić, imamo neke zajedničke prijatelje...
Rođaci, dugo nisam vidio djevojku iz čijeg bukvalno svakog pokreta i svake riječi izbija erotika.
drexler- mvp
Prilikom upale misica, je l' treba prestati sa fizickim naporom ili ne?
Marija- mahač peškirom
- Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30
https://www.facebook.com/pages/Kulturni-Kutak/117709954967244?ref=ts
Malo da izreklamiram
Malo da izreklamiram
Macijauskas- mvp
Marija ::Prilikom upale misica, je l' treba prestati sa fizickim naporom ili ne?
Cepi jedan aspirin, a pre treninga se obavezno dobro zagrevaj. I ne prestaj sa treninzima zbog upalica. znaš koja je narodna?
Klin se klinom izbija.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
je l se još neko prži na ove "Vještice"...? Nevjerovatno podcijenjen bend. Ova groove verzija "zlata" je nenadjebiva, a Lajner dokazuje svoj status najboljeg bubnjara ex Yu scene (ovo nisam rekao ja, već neki jako stručni ljudi za datu problematiku)...
Enjoy https://www.youtube.com/watch?v=rNBkQnzRxng
Enjoy https://www.youtube.com/watch?v=rNBkQnzRxng
drexler- mvp
Liener je vrhunski bubnjar. Jedini lik koji je mogao da trpi Dzonija Stulica (donekle).
Vjestice me ne odusevljavaju previse pre svega zato sto zvukom neodoljivo potsecaju na Haustor...
Vjestice me ne odusevljavaju previse pre svega zato sto zvukom neodoljivo potsecaju na Haustor...
wolfvaga- prva petorka
mlekadzija ::
Staaa jeeee bodi bilding?
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
ману, јеси успео да похваташ, шта је боди-билдинг?
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
Evo likova koje mnogo slusam u poslednje vreme. Dino je apsolutni kralj, mislio sam da su takvi, da kazemo, rock-pesnici deo istorije na ovim prostorima.
Evo njihovog poslednjeg spota:
https://www.youtube.com/watch?v=-Uze32hwAzY
wolfvaga- prva petorka
Meni je ovo omiljeni klip, ne znam koliko je vama poznat, kod nas je izrazito popularan.
https://www.youtube.com/watch?v=nLuTcnLwE68
https://www.youtube.com/watch?v=nLuTcnLwE68
Marija- mahač peškirom
- Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30
https://www.youtube.com/watch?v=iOTFOdhTt9A&feature=related
evo bolji snimak...
Legendarni Sa konopac i na grbinu
evo bolji snimak...
Legendarni Sa konopac i na grbinu
Naissus- prva petorka
wolfvaga ::Evo likova koje mnogo slusam u poslednje vreme. Dino je apsolutni kralj, mislio sam da su takvi, da kazemo, rock-pesnici deo istorije na ovim prostorima.
Letu štuke je za mene najveće osvježenje na rok sceni našeg govornog područja. Pogotovo mi se dojmio prvi album, koga mogu u dahu preslušati.
Inače, biću malo subjektivan i reći ću da su bosanski bendovi najkreativniji u novom periodu. Pored Štuka, mnogo se ložim i na Zoster, oni su malo više rege, ali kao i Štuke savršeno opisuju apsurd društva u BiH. Obavezna lektira
drexler- mvp
Bravoowolfvaga ::Evo likova koje mnogo slusam u poslednje vreme. Dino je apsolutni kralj, mislio sam da su takvi, da kazemo, rock-pesnici deo istorije na ovim prostorima.
Fantasticna grupa..
Macijauskas- mvp
Vještice baš i nisu u mom fazonu... Lajner je odličan bubnjar, ali iako ne volim upoređivanje muzičara, oba bivša bubnjara Leb i sola su sigurno mnogo kompletniji bubnjari od njega.drexler ::je l se još neko prži na ove "Vještice"...? Nevjerovatno podcijenjen bend. Ova groove verzija "zlata" je nenadjebiva, a Lajner dokazuje svoj status najboljeg bubnjara ex Yu scene (ovo nisam rekao ja, već neki jako stručni ljudi za datu problematiku)...
Nisam se nešto trudio da slušam Letu štuke, ali ova stvar koju je Vuk okačio je odlična.
edit: nisam znao da su Štuke bosanski bend, mislio sam da su iz Hrvatske...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
meni je od Stuka drazi drugi album. Prvi album sam skinuo sa neta i davio se, dok sam drugi kupio. Nakon 100 godina pozeleo sam da kupim neki CD i secam se da su to bili 'Proteini i ugljikohidrati'. Sto se tice Zostera 'Banana stejt' je bila obavezna stvar na svim zurkama koje bih pravio i uvek bi bilo ono: a ko to peva, a odakle ta stvar... sa druge strane njihova stvar 'Policija' mi je neverovatna i verovatno najbolja, mada volim i 'ko je jamio jamio'. Pre odlaska u KZ kupio sam CD na kojem razni bosanski izvodjaci pevaju stare sevdalinke u nesto modernijem fazonu i tamo sam cuo verovatno najbolje izvodjenje 'Kad ja pojdoh na Bembasu' od Jadranke Stojakovic.
Slazem se da u ovom trenutku Bosna drzi r'n'r scenu i da njih nema ne znam ni sta bi novo slusao. Mada i Stuke su napravili momci cuvenog ex YU talasa. Brand new bendova je jako malo.
Po meni najvece osvezenje i topla preporuka je fenomenalni bend iz Pozege 'The mothership orchestra' (pesme Dare you, 'You're amazing', itd...). Oni su pravo otkrovenje, da ne verujete da su ljudi iz Srbije... mada kupio sam i CD Neznog Dalibora i prijatno se iznenadio.
Ako neko zna za jos neki mladi novi bend nek napise da se opremim dok sam jos u BG-u i ne vratim se u zemlju Dembeliju
Slazem se da u ovom trenutku Bosna drzi r'n'r scenu i da njih nema ne znam ni sta bi novo slusao. Mada i Stuke su napravili momci cuvenog ex YU talasa. Brand new bendova je jako malo.
Po meni najvece osvezenje i topla preporuka je fenomenalni bend iz Pozege 'The mothership orchestra' (pesme Dare you, 'You're amazing', itd...). Oni su pravo otkrovenje, da ne verujete da su ljudi iz Srbije... mada kupio sam i CD Neznog Dalibora i prijatno se iznenadio.
Ako neko zna za jos neki mladi novi bend nek napise da se opremim dok sam jos u BG-u i ne vratim se u zemlju Dembeliju
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Nije mlad, ali ja bih svima toplo preporucio KKN.
Macijauskas- mvp
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Strana 25 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu