Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 2

+43
sexdrogabodiroga
Nolle
slobokv83
Sensui
Maja
dane
Grobi
Zoro
Hyperactive
Alexandar_81
Manu
blagoje
Geograf
air slavkan
Sergej
bigZ
Marko
superhik
KKP
TheGodfather
Ray Allen
Imperator
XXL
wolfvaga
Marija
mlekadzija
Naissus
Macijauskas
Markos
Psycho
fizicar
Dule Kecman
Gencha
Tazz
Bodi Bond
lazarminator
2bad4u
Mihael
Zemljoradnik
expert
Junglezburn
drexler
Everton
47 posters

Strana 30 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 2 - Page 30 Empty Re: Svaštara 2

Počalji od drexler Pon 17 Jan 2011 - 0:12

nisam mislio konkretno na Bena... za Stilerse navijam najvise zbog Polamalua koji mi je omiljeni igrač.
već vidim NFL rivalstvo na nešem forumu Very Happy

Mark Sančez? plez
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 17 Jan 2011 - 0:23

трој је и мени јако занимљив, скоро као и болесни очесинко Smile, али балтимор ми је остао у сећању када су пре 10-ак година узели титулу играјући само одбрану. ове године су били слични и очекивао сам да понове тај успех. у мечу против стилерса су изгледали невероватно у првом полувремену. флако бацао као луд, а одбрана успела да постигне 1тд и да похвата све могуће и немогуће. шта им се десило у 2. полувремену, не знам, али знам да је мнооооого сумњиво?! Smile
што се тиче санчеза, није био лош ове год. прошле је већ показао да има штофа, а ове је доста успешан. ипак, ЛДТ је за мене први играч и прва звевзда тима и првенствено због њега сам волео да прођу.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 17 Jan 2011 - 0:31

Dugo ne bejah ovde, pa ako neko moze ukratko da mi na ovoj temi napise, sta se desavalo u kosarkaskoj Srbiji, saznao sam samo da se Bo povredio – zamena Jaric (bio u Italiji pa tamo saznao), pratio Zvezdu i to je to…

Kako stoji KKP, HF, FMP ukratko, bio bi zahvalan, da listam 100 strana bas i ne mogu Smile

ko navija za Pitsburg moj je covek Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 17 Jan 2011 - 0:54

međ Džetsima najveća budala je trener, Reks Rajan (a mlekce je možda Džetse zavolio baš zbog njega jer je bio def. koordinator Baltimora u superboul sezoni i uopšteno najodgovorniji je za odbranu Baltimora po kojoj je ovaj tim prepoznatljiv).

Inače, Rajan je NFL verzija Murinja, forsira klasičan "trash talk" Cool , baš ću sad obratiti pažnju na izjave nakon sinoćnjem meča, pošto je često imao na zubu Bila Beličeka Smile
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 17 Jan 2011 - 1:31

Генерално, у НФЛ-у, више волим екипе које играју одбрану. Ако још имају неког бруталног тркача и солидног бацача...
Питсбург је играо одличну одбрану оне год када су узели супербоул(2006. ја мислим), а имали су и рукија Ротлисбергера, који је заменио повређеног Медокса у раној фази сезоне, као и незаборавног аутобуса Џерома Бетиса, једног од мојих омиљених тркача свих времена. Е, те године се и навијало за Стилерсе. Smile
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 17 Jan 2011 - 1:49

ja hronično navijam za timove iz Pitsburga i Čikaga nevezano za njihov uspjeh otkad znam za NBA i NFL. Naime, u tim gradovima i okolini je tokom čitavog XX vijeka doselilo mnogo mojih Krajišnika, pa čak i moje bliže rodbine.
Sticajem okolnosti, dvojici đedove starije braće na bacanju kocke u porodičnom domu 41 godine zapalo je da podržavaju onu drugu stranu, pa su pod pritiskom ćopavog Zagorca sa još 10-ak hiljada zemljaka 45 brodovima zapalili za Ameriku, i to baš u Pitsburg. Wink
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 17 Jan 2011 - 3:56

Navijam za Green Bay. Samo zbog Rodzersa i Kuna. Sinoc su Dzetsi odigrali izuzetno. Pre svega zaustavili su napad trcanjem Patriota. Tom Brejdi i nije bio toliko los, mada se i od njega ocekivalo vise. Sledeci mec Pejkersi igraju protiv Bersa (sinoc ponizili Sijetl). Ponajbolji napad lige protiv definitivno najbolje odbrane (Brajan Ulaher i drustvo) u NFL. Bice veoma zanimljivo. Big Ben i ostali Stilersi gubii su ubedljivo na poluvremenu od Baltimora, ali su u nastavku zaigrali odbranu fantasticno i na kraju slavii. iako su napravili dva velika iznenadjenja u doigravanju tesko ce Dzetsi videti Super Boul.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 17 Jan 2011 - 5:14

Ray Allen ::Navijam za Green Bay. Samo zbog Rodzersa i Kuna. Sinoc su Dzetsi odigrali izuzetno. Pre svega zaustavili su napad trcanjem Patriota. Tom Brejdi i nije bio toliko los, mada se i od njega ocekivalo vise. Sledeci mec Pejkersi igraju protiv Bersa (sinoc ponizili Sijetl). Ponajbolji napad lige protiv definitivno najbolje odbrane (Brajan Ulaher i drustvo) u NFL. Bice veoma zanimljivo. Big Ben i ostali Stilersi gubii su ubedljivo na poluvremenu od Baltimora, ali su u nastavku zaigrali odbranu fantasticno i na kraju slavii. iako su napravili dva velika iznenadjenja u doigravanju tesko ce Dzetsi videti Super Boul.

Green bay dobija. Kutler je ocajan protiv velikih timova. Cikago jeste ponizio Sijetl ali ne zaboravi da je Sijetl tim koji je prvi usao u plej of u istoriji sa negativnim skorom. A Green Bay je razbio i Filadelfiju i Atlantu u gostima. Rodgers igra sjajno i uz Jenningsa,Kuhna,Nelsona i Drajvera prognoziram odlazak na SuperBowl. A Jetsi protiv Stilersa ce biti jako tezak mec,mali broj poena ocekujem. Paklene odbrane imaju i jedni i drugi. Tipujem na Pitsburg zbog Rotlisbergera,ne volim Sancheza.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 17 Jan 2011 - 5:23

Реј, стилерси су се провукли против Балтимора. Нису они уопште одиграли нешто специјално у другом полувремену већ је балтимор сам себе победио својим грешкама, поготово оном глупошћу на крају, када су поклонили лопту из извођења.
Џетси пишу историју ове године Smile
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 17 Jan 2011 - 9:20

Nema nasa rukometna reprezentacija nikakav siste, samo nam bekovi sutiraju, nema akcija za pivote i krila... A kad ne ide Vujina i Ilica, nema ni rezultata...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 17 Jan 2011 - 9:25

ја хтедох да одем до меридиана и да им тражим квоту да ће нам кристијансен дати бар 8-9 голова. један другар, који игра рукомет, ми каже да кристијансен игра само полувреме и онда сма одустао. наша крила су као славко вранеш. стоје и покушавају да сметају. у нападу се ни не виде, а у одбрани их буше како стигну. боље 2 балвана да ставе.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 17 Jan 2011 - 9:28

...a i ne mora to biti do krila. U našoj postavi Lindgren i Kristijansen bi dali 1 gol zajedno. Ja sam još ranije napominjao, Danska je simbol modernog i brzog rukometa. Svaka čast
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 17 Jan 2011 - 9:31

али им никчевић, а поготово продановић из данске не би дали 15 голова Smile
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 17 Jan 2011 - 10:39

Gledao sam danas secanja, rukomet, finale SP izmedju Jugoslavije i Madjarske. Pre 25 godina smo igrali modernije nego danas. Zao mi je sto moram konstatovati, ali nasa reprezentacija je skup drvoseca koji imaju snagu, ali nemaju nista u glavi. U prvom poluvremenu nismo postigli nijedan gol sa krila, sa igracem vise ne pravimo visak vec pokusavamo sa 9 m.
@partizannnn
Tog Katlera mnogi potcenjuju. Cinjenica je da on nije u rangu sa Brejdiijem, Meningom, Vikom, ali nije ni mnogo losiji od njih. Protiv Sijetla je bio vise nego dobar. I mladjeg Meninga su omalovazavali, pa je ovaj pre nekoliko godina senzacionalno odveo Dzajnetse to titule. Niko im u Super Boulu nije davao nikakave sanse protiv Nju Inglanda ( neporazeni u sezoni do te utakmice ), ali su prevazisli sebe i zasluzeno slavili.
Stilersi jednostavno imaju Ben Rotlsbergera, tog zlocestog momka, snaznijeg od vecine raning bekova. Da li ce on biti zaustavljen od strane odbrane Dzetsa kao sto su zaustavljeni Brejdi i Mening? Iskreno cisto sumnjam. Veliki hendikep za Pitsburg predstavlja povreda defanzivca Harisona. Ne verujem da ce biti spreman za duel sa Njujorkom. Takodje, L. Tomlinson (protiv Patriota postigao svoj prvi tac taun hvatanjem u pley offu) ako ponovi igru od nedelje sanse da se Dzetsi nadju u Super Boulu rastu.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 17 Jan 2011 - 10:43

Истина, и на мене је Катлер оставио јак утисак. Против Сијетла је бацио 2 ТД-а и 2 пута сам ушао у енд зону. Видећемо како ће се носити са притиском у наредном мечу, прво због важности, а друго због вечитог дербија.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 17 Jan 2011 - 10:49

Mene je u jetsima odusevio Defensive end Shaun Ellis. Imao je 2 seka i nekoliko puta zaustavio trcanje patriota maestralno.

Nadam se prolasku pitsburga. Nekako su mi simpatican tim jos od vremena dok je igrao Jerome Bettis. A navijam za Ramse i jako mi je krivo sto ih je sijetl izbacio. Bila je lepa sansa da dodju do plej ofa,steta.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 17 Jan 2011 - 10:52

Ух, због ремса сам и заволео амерички фудбал. Курт Ворнер и Маршал Фолк су ме остављали у чуду својим партијама. Данас дошло друго време па ме много више одушевљава одбрана и зато ГО ЏЕТС ГО! Smile
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 17 Jan 2011 - 10:55

mlekadzija ::Ух, због ремса сам и заволео амерички фудбал. Курт Ворнер и Маршал Фолк су ме остављали у чуду својим партијама. Данас дошло друго време па ме много више одушевљава одбрана и зато ГО ЏЕТС ГО! Smile

Ja imam dres legendarnog Faulka Smile
Vratice se remsi,imaju odlicnog raning beka Jacksona i mladog perpsetivnog kvoterbeka Bradforda,a igraju u najlosijoj diviziji.Sledeca godina je njihova neo

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 17 Jan 2011 - 11:01

Zanimljivo da za Remse u defanzivi igra momak ( imena nikako ne mogu da se setim Svaštara 2 - Page 30 342805) ciji je otac bivsi kecer. Bogami sin bije nista slabije od tate.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 17 Jan 2011 - 11:04

Ray Allen ::Zanimljivo da za Remse u defanzivi igra momak ( imena nikako ne mogu da se setim Svaštara 2 - Page 30 342805) ciji je otac bivsi kecer. Bogami sin bije nista slabije od tate.

Zove se James Laurinaitis. Caleta su mu zvali "The Animal" Very Happy

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 17 Jan 2011 - 11:23

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Pon 17 Jan 2011 - 11:26

Svaštara 2 - Page 30 845143 Svaštara 2 - Page 30 845143 Svaštara 2 - Page 30 845143
Svaštara 2 - Page 30 978994
Srce mi stalo...
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 17 Jan 2011 - 12:07

Auuuu kakve su !

Zelim i ja jednu ovakvu molitva

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 17 Jan 2011 - 12:40

Uuuuuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeeee, ja nesto ucim za faks, malo se ukljucio na forum da vidim kakvih novosti ima i kad sam video ovo, odmah sam se razbudio.... Haos video, nema smajlija koji bi opisao moje zadovoljstvo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 17 Jan 2011 - 13:01

Jel ima na ovom forumu neki forumas koji moze da mi pise opravdanja u skoli,da radi negde pa ima sansi da da opravdanja?Bio bi mu zahvalan Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 30 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh