Svaštara 2
+43
sexdrogabodiroga
Nolle
slobokv83
Sensui
Maja
dane
Grobi
Zoro
Hyperactive
Alexandar_81
Manu
blagoje
Geograf
air slavkan
Sergej
bigZ
Marko
superhik
KKP
TheGodfather
Ray Allen
Imperator
XXL
wolfvaga
Marija
mlekadzija
Naissus
Macijauskas
Markos
Psycho
fizicar
Dule Kecman
Gencha
Tazz
Bodi Bond
lazarminator
2bad4u
Mihael
Zemljoradnik
expert
Junglezburn
drexler
Everton
47 posters
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Svaštara 2
Veronica Sanchez iz serije Los Serrano
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ako niste gledali erotski triler ''Chloe'' sa Amandom Seyfried, obavezno pogledajte!
http://www.imdb.com/title/tt1352824/
http://www.imdb.com/title/tt1352824/
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Uuuuuuuuuuuuu Jungle, ova Odette je dobra....
Sto se tice Sosamon, secam se da sam kao klinac, ( jbg. u to vreme sam imao 14 godina ) skidao sa neta njene slike kao lud, mislim da na starom kompu u Beceju ( koji ima 4gb prostora ) imam preko 1000 njenih slika, a sve su skidane preko dial-up-a...
Sto se tice Sosamon, secam se da sam kao klinac, ( jbg. u to vreme sam imao 14 godina ) skidao sa neta njene slike kao lud, mislim da na starom kompu u Beceju ( koji ima 4gb prostora ) imam preko 1000 njenih slika, a sve su skidane preko dial-up-a...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
ova riba iz junglezburn posta je valjda zena fudbalera CZ Kaludjerovica
a Bodi za seranove
ja sam se u pocetku sprdao sa seranovima , posle sam zbog raznoraznih interesa(devojke ) poceo da gledam i navukao sam se kao najgori narkoman
a Bodi za seranove
ja sam se u pocetku sprdao sa seranovima , posle sam zbog raznoraznih interesa(devojke ) poceo da gledam i navukao sam se kao najgori narkoman
Everton- prva petorka
Godina : 36
Au jbt, pa nije ni čudo što je klinac najbolji strelac Zvezde!
Junglezburn- mvp
Mihael ::Uuuuuuuuuuuuu Jungle, ova Odette je dobra....
hahahaha Mihael, izgleda da je jos neko gledao njene slike na netu: Graham Coxon's fifth solo album, Happiness in Magazines, features a song called "Spectacular", which he reportedly wrote about Sossamon after seeing her picture on the internet.
A sin joj se zove Audio Science Clayton :duh:
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Ja kad god sam video da burazer gleda oteo bih mu daljinski i premestio "to špansko sranje" A onda pogledah jednu epizodu i... Do sada sam seriju odgledao 3 puta, a evo je sada opet na Avali, samo nešto nemam vremena da gledam... Obećala mi je drugarica da će mi dati sve na DVD-u... To moram imati u kolekciji... Trebaće par dana da sve to narežem.Everton ::a Bodi za seranove
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Gledao sam spansku seriju "Moje drage komsije". Mislim da se davala prosle godine na B92. Serija je klasicna limunada, ali te nasmeje do suza.
Ray Allen- prva petorka
Kume, pa što si izdao danas?! Jesmo se dogovorili da kačimo slike na ks.rs ako Partizan izgubi?!
Junglezburn- mvp
Morao sam da izadjem da se malo smirim, nadam se da nije bilo bas toliko posla
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
al su vam lose ove ribe, ju ju ju
Ove sto je Jungle stavio jos i mogu da prodju...
Ove sto je Jungle stavio jos i mogu da prodju...
Mrzelo me sam da kačim...
Junglezburn- mvp
ja sam kosarka.rs izbrisao iz favorites pa sam i zaboravio na njega, sad cu malo da svratim, da procitam koju sranu
ajde da glasamo za ove lepotice , neka svako predlozi po jednu i idemo po parovima kup sistem , glasanje traje jedan dan , sta mislite?
Everton- prva petorka
Godina : 36
NIŠ – Niš neće biti četvrti put uzastopno domaćin Kupa Radivoja Koraća, prenosi Televizija 5.
Regionalni košarkaški savez Istočne Srbije se neće kandidovati za organizatora zbog rekonstrukcije hale Čair za Evrospko prvenstvo u rukometu 2012. godine.
- Regionalni savez Istočne Srbije je bio spreman da se kandiduje za organizaciju finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Mi smo poslali dopis Gradu i ljudima iz hale Čair. Iz Čaira nam je stigao dopis da bi hala bila spremna za ovakav događaj, ali iz Grada smo dobili odgovor usmenim putem da se to ne uklapa u plan rekonstrukcije jer januara počinju radovi. Nismo imali potvrdu da možemo da organizujemo završnicu Kupa i zato nismo podneli kandidaturu – rekao je Zoran Živković, predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije.
Rok Košarkakog saveza Srbije za prijavu domaćina Kupa ističe danas.
Regionalni košarkaški savez Istočne Srbije se neće kandidovati za organizatora zbog rekonstrukcije hale Čair za Evrospko prvenstvo u rukometu 2012. godine.
- Regionalni savez Istočne Srbije je bio spreman da se kandiduje za organizaciju finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Mi smo poslali dopis Gradu i ljudima iz hale Čair. Iz Čaira nam je stigao dopis da bi hala bila spremna za ovakav događaj, ali iz Grada smo dobili odgovor usmenim putem da se to ne uklapa u plan rekonstrukcije jer januara počinju radovi. Nismo imali potvrdu da možemo da organizujemo završnicu Kupa i zato nismo podneli kandidaturu – rekao je Zoran Živković, predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije.
Naissus- prva petorka
Šteta što neće biti opet Niš, ali dobro, treba dati šansu i drugim gradovima koji se kandiduju.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Koliki kapacitet mora da ima hala za zavrsnicu kupa, je li to propisano?
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Naissus ::NIŠ – Niš neće biti četvrti put uzastopno domaćin Kupa Radivoja Koraća, prenosi Televizija 5.
A bila sam dobro dete...
Marija- mahač peškirom
- Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30
Secam se kad je bio u Kg.
Bezali smo iz skole, i dolazili po 2,3 sata ranije da gledamo celo zagrevanje.
Gledali smo sve utakmice.
Tad sam zavoleo Tea.
Nezaboravni momenti...
Tad sam zavoleo Tea.
Nezaboravni momenti...
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Secam se kad je bio u Kg.
Tad sam zavoleo Tea.
Nezaboravni momenti...
A ja molio boga da Rasic dodje u Partizan kada nas je unistio u finalu...
Gost- Gost
partizannnnn ::Macijauskas ::Secam se kad je bio u Kg.
Tad sam zavoleo Tea.
Nezaboravni momenti...
A ja molio boga da Rasic dodje u Partizan kada nas je unistio u finalu...
I ja isto
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Secam se prvog kupa koji je nosio naziv legendarnog Zucka. Odigran je na prolece 2003. u Nisu. FMP je osfojio trofej, Hemofarm pedvodjen Kembelom, Milicicem i ostalima bio je finalista... Iste godine u decembru igrao se kup u Novom Sadu. Vec u 1|4 finalu sastali su se Partizan i Zvezda. Zvezda je pobedila posle produzetka, a secam se i da su poslednjih 10 sekundi utakmice crveno beli igrali sa 4 igraca. Ostali su bili ili povredjeni ili iskljuceni zbog penala. Haus je bio takodje neverovatan. Postigao je preko 40 poena, a dao bi sigurno jos vise da nije izasao zbog 5 l. greesaka. U finalu Zvezda je dobila FMP, a Jeretin je povredjen odigrao utakmicu zivota.
To su bila 2 sigurno najinteresantnija turnira kupa u poslednjih 10 godina.
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::Secam se prvog kupa koji je nosio naziv legendarnog Zucka. Odigran je na prolece 2003. u Nisu. FMP je osfojio trofej, Hemofarm pedvodjen Kembelom, Milicicem i ostalima bio je finalista... Iste godine u decembru igrao se kup u Novom Sadu. Vec u 1|4 finalu sastali su se Partizan i Zvezda. Zvezda je pobedila posle produzetka, a secam se i da su poslednjih 10 sekundi utakmice crveno beli igrali sa 4 igraca. Ostali su bili ili povredjeni ili iskljuceni zbog penala. Haus je bio takodje neverovatan. Postigao je preko 40 poena, a dao bi sigurno jos vise da nije izasao zbog 5 l. greesaka. U finalu Zvezda je dobila FMP, a Jeretin je povredjen odigrao utakmicu zivota.
FMP je tad predvodio MVP turnira Reggie Freeman. A zvezda je izdala cuveni DVD posle tog kupa
Gost- Gost
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu