Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 2

+43
sexdrogabodiroga
Nolle
slobokv83
Sensui
Maja
dane
Grobi
Zoro
Hyperactive
Alexandar_81
Manu
blagoje
Geograf
air slavkan
Sergej
bigZ
Marko
superhik
KKP
TheGodfather
Ray Allen
Imperator
XXL
wolfvaga
Marija
mlekadzija
Naissus
Macijauskas
Markos
Psycho
fizicar
Dule Kecman
Gencha
Tazz
Bodi Bond
lazarminator
2bad4u
Mihael
Zemljoradnik
expert
Junglezburn
drexler
Everton
47 posters

Strana 36 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 2 - Page 36 Empty Re: Svaštara 2

Počalji od Mihael Sub 22 Jan 2011 - 16:44

Evo nesto za sve ljubitelje igara, posebno za one koji vole rukomet. Naime, radi se o igri nazvanoj Handball Challenge Trainings camp koja je u razvoju.
To znaci da vi skinete igru koja ima 800 MB a kad izadje apdejt, samo ga skinete.

Sve sto jepotrebno da uradite jeste da se registujete na ovom sajtu
http://www.handball-challenge.com/index.php
zatim je skinete sa neta sa par ponudjenih sajtova i onda je igrate. Za sada jos uvek nema utakmica, ali ni to nije strasno posto igru prave postepeno, imate tutorial gde vas nauce osnovne stvari, zatim treninge, 1 na 1, sutiranje sedmeraca i jos neke stvari...
Evo vam link da vidite kako izgleda, s obzirom da je u pitanju prvi ozbiljni pokusaj pravljenja rukometne sportske simulacije, ja sam odusevljen...

https://www.youtube.com/watch?v=3T-9BHIXo_g

Inace, igra nije bas toliko brza koliko izgleda na videu, sve je taman koliko i treba da bude...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 22 Jan 2011 - 19:38

nažalost, u ovoj stvari sam vjerovatno usamljen, ali što se tiče domaće scene, za mene je jedno ime iznad svih.

ZABRANJENO PUŠENJE.
Nisam muzički stručnjak, te se neću upuštati u ocjene kvaliteta benda, a i opšte je poznato da tu nema ni akademskih muzičara ni virtuoza. Oni su najbolji dokaz kako se može postati hroničar lične svakodnevnice i pečat jednog vremena i bez krupnih muzičkih imena. Naravno, kao neraskidivi dio Zabranjenog pušenja doživljavam TV emisiju "Top lista nadrealista" i bratske bendove "Elvis J. Kurtović" i "Bombaj štampa" koji su svi zajedno činili zaseban muzički pravac "novi primitivizam", yugo-nastranu verziju panka.

Ovim putem bih zamolio da mi ne repliciraju ljudi čiji se opus ovog benda svodi na "Zenicu blues" Wink , ovo je potpun bend za čije razumjevanje je potrebno sagledavanje cijelog albuma a ne jedne pjesme.

Takođe, valja napomenuti da se u novom dobu po pitanju ovog benda uglavnom laički vode rasprave da li je Nele bio dobar pjevač, da li sad Sejo bolje pjeva, koja postava je najbolja, koji nacionalni ključ...

Ono što mogu reći kao velii fan ovog benda jeste da period Pušenja do rata (1984-1991) treba posmatrati kao jedan bend i to je to.
Ono što danas Sejo Sekson radi je jako dobro, ima tu odličnih albuma, ali ne volim da to gledam kao nastavak starog Pušenja, iako se zovu isto.
Ja ih posmatram kao drugi bend, i to jaaaaako dobar bend.

A na ovo što radi Nele sa Kusturicom se iskreno poserem i popišam, iako za Neleta i dalje tvrdim da je umjetnički najkreativniji čovjek bivše Jugoslavije.
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od XXL Sub 22 Jan 2011 - 20:10

+1

Potpisujem svaku reč.
XXL
XXL
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sub 22 Jan 2011 - 21:09

TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 22 Jan 2011 - 21:18

Prosto ne mogu da verujem da niko i dalje ne pominje EKV, za mene ubedljivo najbolji ex-Yu bend. Možda malo vuku na pop, ali ono što su Milan i Margita uradili je neverovatno. Jedino, moje mišljenje, Štulić može da im parira, ali se Štulićeve pesme u dobroj meri oslanjaju na tadašnje vreme i za to su vezane.
EKV možda svirački nije u rangu Smaka, ali sveukupno gledano ubedljivo najbolji! tease
Naravno, Šarlo je nešto posebno, ali smatram da se oni ne mogu meriti sa ostalima jer su trajali jako kratko.

Naravno, ne potcenjujem rad Pušenja, Čorbe ( dok Bora nije počeo da jede govna ), Yu Grupe posebno i ostalih bendova, ali 3 koja sam naveo su posebna za mene.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 22 Jan 2011 - 22:37

Alooo Bodi je l gledas ti avatare? Very Happy Very Happy
Kako niko ne spominje? plez

Sto se tice Ekva-a...Milan je pisao najbolje tekstove, i zbog toga je sve ostalo islo posle toga, on je i jedan od najboljih pevaca bio i jako je dobro svirao. Magi i on su cinili magiju zajedno.
Pa da su ostali zivi i da nisu mnogo menjali postave, pre svega da je Ivica Vdovic ostao ziv, ili da Pecar nije otisao u London, bili bi oni sigurno jos bolji sviracki.

Smak je zajebao Laza Ristovski kada je otisao u Dugme. Pevac Boris isto kao i Dzoni Stulic zivi u Holandiji.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 22 Jan 2011 - 22:59

EKV je svirački bio odličan bend, kao i Milan pevač, ali za mene je Smak jednostavno Smak. Jedan je Točak Smile
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 22 Jan 2011 - 23:10

Bio je jedan momak iz Kg-a koji je bio talentovaniji od Tocka Smile Ali jebi ga to nikad nije dokazao i niti ko zna za njega, to sam skoro cuo po gradu...
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Ned 23 Jan 2011 - 0:37

Među najkvalitetnije ex-YU bendove sigurno spadaju Leb i sol, Smak, Ekv i Azra (doduše Azra je kvalitetna na kulturološki način pre nego muzički), ali pretpostavljam da većina nije slušala Time (osim možda pesme Makedonija). Ovo je fenomenalna stvar sa njihovog prvog albuma:

A setih se još jednog simpatičnog benda, Atomskog skloništa. Evo samo jedne stvari, da ne zatrpavam:

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 23 Jan 2011 - 1:00

za razliku od košarke, gdje se sve može empirijski (brojkama) dokazati, muzika se i dalje svodi uglavnom na ukuse.
Ja ne mogu reći da je EKV bolji od Seke Aleksić i to argumentima obrazložiti, jer za to nema valjanog argumenta. Zato volim pričati o muzici, razmjenjivati mišljenja, ali nikad ne namećem svoje kao neko posebno bitno.
Štaviše, nekako se bolje osjećam kad volim neke stvari koje manji broj ljudi cijeni i voli, zakon mase često zavarava.

@ Macijauskas
mogu i ja pričati da je moj cimer Stevo talentovaniji od točka, čak iako sam ubjeđen u to, ali to nema veze sa realnošću, niti se može provjeriti, kao što sam već gore napisao.

Mada, ako govoriš o još jednom KG kultnom gitaristi, mogao bi pomenuti gospodina Uroša... inače na ovoj svirci sam bio Wink

https://www.youtube.com/watch?v=zBIf3DnYor0

lik rastavi gitaru na dijelove ovde rok
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Ned 23 Jan 2011 - 1:32

Освајачи су имали такав потенцијал да су могли бити најјачи бенд, не само на Балкану(моје мишљење). Чипи је сјајан вокал, за мој укус, али јбг... паре и гранд су их скренули са пута и то више никад неће бити то.
Постоји анегдота да је Чипи био о топ3 кандидата за певача Мејдена, али није могао добити визу да оде и уживо на аудицији отпева нешто. Мацијаускас, ти као Крагујевчанин мора да знаш нешто више о томе?!
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 23 Jan 2011 - 1:45

Djole, samo za tebe jos jednom:

Poslednji put izmenio wolfvaga dana Ned 23 Jan 2011 - 1:53, izmenio ukupno 2 puta
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 23 Jan 2011 - 1:52

Ja recimo ne volim pervise EKV. Cenim ono sto su uradili, no mislim da ima mnogo boljih tekstopisaca od Milana (citaj: Dzoni Stulic, a meni vise lezi i ono sto rade Dino Saran ili Darko Rundek, na primer). Inace, muzika je talas i moze se izmeriti Smile... No osecaj koji nesto pobudjuje je neizmeriv i to je upravo kvalitet umetnosti Smile.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 23 Jan 2011 - 1:55

i ja sam čuo tu priču za Čipija...
jbga, takva je sudbina, tanka je linija između mogućnosti da pjevaš "Feer of the Dark" ili "Teče vino crveno" Very Happy , detalji odlučuju
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 23 Jan 2011 - 1:57

drexler ::i ja sam čuo tu priču za Čipija...
jbga, takva je sudbina, tanka je linija između mogućnosti da pjevaš "Feer of the Dark" ili "Teče vino crveno" Very Happy , detalji odlučuju
Ma nije ni to crveno vino toliko lose Very Happy...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 23 Jan 2011 - 1:59

i evo moj skromni doprinos "Zemlja košarke džuboksu", čisto da se malo razmrdaju gujsce Wink

https://www.youtube.com/watch?v=oZjEk2QEb8c
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 23 Jan 2011 - 2:01

Doktori su poznati kao alkoholičari Very Happy.
Sve te pesme i bendovi koje ste naređali ne mogu se porediti sa ovim

plez1 plez1 plez1 plez1
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Ned 23 Jan 2011 - 2:19

Drex, postoje određeni parametri po kojima se može "meriti" kvalitet muzike ili muzičara, mada to definitivno nije egzaktna nauka. Bez obzira na to, lični ukus na kraju odlučuje i njemu se ne može ništa zameriti - svako sluša ono što voli i to tako i treba da bude.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 23 Jan 2011 - 3:29

Bodi, neproverena informacija Wink. Hirurzi su u glavnom alkoholicari Smile. No, ne znam ni jednog Dr koji ne voli zivot u svakom pogledu, pa tako i ja-kod kuce volim da slusam jedno, ali volim i u kafanu, s drustvom...

Inace, ako smo presli na Tozovca, evo mog doprinosa:

wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Ned 23 Jan 2011 - 3:33

U jebote koji prelaz Very Happy
Dreks za pjesmu up
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Ned 23 Jan 2011 - 3:42

https://www.youtube.com/watch?v=Gz0qmJGXsN8

Bodi počeo, ja da nastavim! Very Happy
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Ned 23 Jan 2011 - 3:53

Evo jedne pjesme uz koju lomim sve po kafani Very Happy (ne zezam)

https://www.youtube.com/watch?v=bKq-zyl6jSw
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 23 Jan 2011 - 6:40

Mlekce, gleda li se noćas NFL? Šteta bi bilo da propustiš razbijanje voljenih Džetsa... plez
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Ned 23 Jan 2011 - 6:49

Наравно. Баш мало пре рекох жени да ноћас следи уживање уз НФЛ до јутра, на шта се она брецнула да ујутру радим и да је боље да спавам. Не конта она шта је НФЛ, поготово кад се пише историја и кад један тим у плеј офу избаци такве три величине какве су Менинг, Брејди и Ротлисбергер Smile
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 23 Jan 2011 - 7:00

drexler
drexler
mvp