KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Naravno Vlada treba da dobije sve pohvale jer je Lucica pustio u prvi tim, a otpustio Bracu
Lucic je mladji i mozda je vec sada bolji igrac. Samo Braca je igrao trojku, a Lucic sada igra cetvorku. Igra i cetvorku definitivno bolje nego sto bi Djekic igrao, al mi se cini da je on trojka. I Grba je na sos-u rekao da je Lucic cista trojka. Ne igra vise na trojci posto je objektivno Vesely jedini igrac za kojeg cemo dobiti pare na kraju sezone, ako sbe bude ok. Ne vidim drugi razlog.
Ipak Bane nazaduje. Ako ove sezone ne bude igrao on ce samo nazadovati. Mislim da ce neigranjem jedne sezone nazadovati dve, jer da igra napredovao bi. Ja ne smatram da je Mitrovic puno losiji od Klobucara, al je puno mladji i Srbin je. Da Klobucar nije doveden ne bismo imali problem 5 stranaca i Mitrovic bi dobijao minute.
Tako da Vladi sto se toga tice jedan veliki + i dva velika -.
Lucic je mladji i mozda je vec sada bolji igrac. Samo Braca je igrao trojku, a Lucic sada igra cetvorku. Igra i cetvorku definitivno bolje nego sto bi Djekic igrao, al mi se cini da je on trojka. I Grba je na sos-u rekao da je Lucic cista trojka. Ne igra vise na trojci posto je objektivno Vesely jedini igrac za kojeg cemo dobiti pare na kraju sezone, ako sbe bude ok. Ne vidim drugi razlog.
Ipak Bane nazaduje. Ako ove sezone ne bude igrao on ce samo nazadovati. Mislim da ce neigranjem jedne sezone nazadovati dve, jer da igra napredovao bi. Ja ne smatram da je Mitrovic puno losiji od Klobucara, al je puno mladji i Srbin je. Da Klobucar nije doveden ne bismo imali problem 5 stranaca i Mitrovic bi dobijao minute.
Tako da Vladi sto se toga tice jedan veliki + i dva velika -.
Poslednji izmenio fizicar dana Ned 19 Dec 2010 - 8:21, izmenjeno ukupno 1 puta
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Nije fora samo u parama. Ozbiljno ti kažem da se kod nas pogotovu košarka igra na život i smrt, fudbal takodje i to me stvarno nervira. To nije sport. Ovo ne tvrdim samo ja, nego možeš isto čuti od ljudi koji su zaista prošli malo sveta. Pogotovu to možeš čuti od trenera.
Nije samo fora u Partizanu. Pogledaj da čak i Zvezda koja stvarno više nema šta da izgubi i dalje nema pravog prostora za mlade. Strah trenera od opšte osude i linča oduzima mu kreativnost i smelost da se bavi mladim igračima.
Ja mogu da ti kažem za igrače koji su sada nosioci igre u ACB-u sledeće:
1. Mark Gasol, Viktor Sada i San Emeterio izgurao ih Pešić u Djironi sa po 18 godina kad nisu znali šta je lopta.
2. Viktor Klaver u Valensiji sa 17 godina...
4. Rudi Fernandez i RIki Rubio su bukvalno kao klinci dobili uloge lidera, ali ne šatro....pa kad useru meč da im svi kenjaju kaku su zonsku a kakvu individualnu odbranu odigrali. Tamo see svi dive nekom njihovom ale jupu, klinci dobiju krila i samopouzdanje.
5. Po Gasol je kao klinja od 18 g. dobio šansu...ubačen je bukalno u prvu petorku a nije u tom trenutku bio formiran.
6. Tiago SPliter kao klinac dobio prednost u odnosu na Dronjaka koji je vraćen iz NBA sa basnoslovnim ugovorom. Drobnjak je tada bio u formi i daleko bolji igrač od Tiaga...
Ne bih da dužim jer je ovo Partizanova tema, ali veruj mi da svaki španski tim u svakom trenutku ima barem jednog, dva ili tri mladića koje gura po svaku cenu i bez obzira na sve...
Nije samo fora u Partizanu. Pogledaj da čak i Zvezda koja stvarno više nema šta da izgubi i dalje nema pravog prostora za mlade. Strah trenera od opšte osude i linča oduzima mu kreativnost i smelost da se bavi mladim igračima.
1. Mark Gasol, Viktor Sada i San Emeterio izgurao ih Pešić u Djironi sa po 18 godina kad nisu znali šta je lopta.
2. Viktor Klaver u Valensiji sa 17 godina...
4. Rudi Fernandez i RIki Rubio su bukvalno kao klinci dobili uloge lidera, ali ne šatro....pa kad useru meč da im svi kenjaju kaku su zonsku a kakvu individualnu odbranu odigrali. Tamo see svi dive nekom njihovom ale jupu, klinci dobiju krila i samopouzdanje.
5. Po Gasol je kao klinja od 18 g. dobio šansu...ubačen je bukalno u prvu petorku a nije u tom trenutku bio formiran.
6. Tiago SPliter kao klinac dobio prednost u odnosu na Dronjaka koji je vraćen iz NBA sa basnoslovnim ugovorom. Drobnjak je tada bio u formi i daleko bolji igrač od Tiaga...
Ne bih da dužim jer je ovo Partizanova tema, ali veruj mi da svaki španski tim u svakom trenutku ima barem jednog, dva ili tri mladića koje gura po svaku cenu i bez obzira na sve...
Gost- Gost
sharga ::Nije fora samo u parama. Ozbiljno ti kažem da se kod nas pogotovu košarka igra na život i smrt, fudbal takodje i to me stvarno nervira. To nije sport. Ovo ne tvrdim samo ja, nego možeš isto čuti od ljudi koji su zaista prošli malo sveta. Pogotovu to možeš čuti od trenera.
2. Viktor Klaver u Valensiji
Ne kazem da nisu gurali. Ne mogu da se slozim s ovim u svakom trenutku. Hajde reci mi kog klinca sada gura Kaha, kog Valensija, a kog Barsa?
fizicar- prva petorka
@sharga
Sve si ti u pravu ali oni za razliku od nas mogu da kupuju vrhunske strane igrace i da ih zadrze i po nekoliko godina!Mi da smo prosle god zadrzali Marica,Boa i Robertsa sigurno bi nam mnogo vise sad igrali i Djekic,Mitrovic(koji ne bi ni odlazio),Lucic a moguce da bi i Bogdanovic vec bio u prvom timu!
Sve si ti u pravu ali oni za razliku od nas mogu da kupuju vrhunske strane igrace i da ih zadrze i po nekoliko godina!Mi da smo prosle god zadrzali Marica,Boa i Robertsa sigurno bi nam mnogo vise sad igrali i Djekic,Mitrovic(koji ne bi ni odlazio),Lucic a moguce da bi i Bogdanovic vec bio u prvom timu!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Sharga sta je sa Muslijem?
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Pa svi ovi igrači koje si nabrojao su u vatru ubacivani na isti način kao i naši igrači! Po čemu se razlikuje ubacivanje Novice od ubacivanja Gasola? I uopšte se ne slažem da oni nisu znali šta je lopta, to je besmislica.
Sada ili nemamo talente tog kalibra, ili su već u inostranstvu.
Uopšte mi nisi odgovorio na pitanje iz prethodnog posta.
Sada ili nemamo talente tog kalibra, ili su već u inostranstvu.
Uopšte mi nisi odgovorio na pitanje iz prethodnog posta.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Nije uopste problem u tim talentima nego u igracima koji sa njima igraju, a tu je bitan novac. Lakse je pustiti Djekica da igra pored Marica i Boa nego pored Jawaia/Katica i Jerelsa.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
@Fizicar:
To nisu uvek domaći igrači, ali uvek imaju nekog mladog koji je ulaganje u budućnost. Barselona je kupila tog klica Rubija koji je iz Katalonije, kupila Sadu jer je Djirona kao komšijski klub propala. Znači, nisu oni mazohisti da izmišljaju nekog, nego kupe klinca ako ga ima preko puta.
Kaha je izgurala i Teletovića i Baraća kao vrlo mlade igrače, što su sve skorašnji dogadjaji od pre godinu dve... Sada su uzeli Bjelicu i Muslija ali im Ivanović ne da priliku da igraju. Pa Musli je igrao odlično kad su imali američku turneju.
U Realu su izuzetno loše radili sa klincima. Zato već godinama nemaju rezultate. Pa u taukeramici su odrastali svi veliki Argentinci. Nisu oni tamo dolazili kao formirani igrači.
No, otišli smo mnogo off topic tako da neću više o tome....
@Jungle: Nema blage veze to što pričaš zaista. Uopšte nisu ubacivani na isti način. San Emeterio i Sada su kod Pešića imali sva prava u igri i provodili po 25 do 30 minuta. Šutirali su kad su hteli, imali punu slobodu....Isto važi i za sve nabrojane. Kod nas to teoretski nije moguće jer se igra na život i smrt.
Znači poenta je u tome da nije kriv Vlada, nego je stvorena atmosfera linča i zato nije moguće da se radi hrabrije sa klincima.
To nisu uvek domaći igrači, ali uvek imaju nekog mladog koji je ulaganje u budućnost. Barselona je kupila tog klica Rubija koji je iz Katalonije, kupila Sadu jer je Djirona kao komšijski klub propala. Znači, nisu oni mazohisti da izmišljaju nekog, nego kupe klinca ako ga ima preko puta.
Kaha je izgurala i Teletovića i Baraća kao vrlo mlade igrače, što su sve skorašnji dogadjaji od pre godinu dve... Sada su uzeli Bjelicu i Muslija ali im Ivanović ne da priliku da igraju. Pa Musli je igrao odlično kad su imali američku turneju.
U Realu su izuzetno loše radili sa klincima. Zato već godinama nemaju rezultate. Pa u taukeramici su odrastali svi veliki Argentinci. Nisu oni tamo dolazili kao formirani igrači.
No, otišli smo mnogo off topic tako da neću više o tome....
@Jungle: Nema blage veze to što pričaš zaista. Uopšte nisu ubacivani na isti način. San Emeterio i Sada su kod Pešića imali sva prava u igri i provodili po 25 do 30 minuta. Šutirali su kad su hteli, imali punu slobodu....Isto važi i za sve nabrojane. Kod nas to teoretski nije moguće jer se igra na život i smrt.
Znači poenta je u tome da nije kriv Vlada, nego je stvorena atmosfera linča i zato nije moguće da se radi hrabrije sa klincima.
Poslednji izmenio sharga dana Ned 19 Dec 2010 - 8:36, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
@ The Godfather
Bas tako!Upravo sam to napisala i to je nas najveci problem!
Bas tako!Upravo sam to napisala i to je nas najveci problem!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Ja o parama pričam od početka rasprave, ali ajd sad...
Voleo bih da sharga po uzoru na Nolleta ispiše ovde roster Partizana po njegovoj zamisli sa raspodelom minuta.
Voleo bih da sharga po uzoru na Nolleta ispiše ovde roster Partizana po njegovoj zamisli sa raspodelom minuta.
Junglezburn- mvp
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati (nije postova ono za šta sam naprezao ionako ograničen broj svojih sivih ćelija... )
Hajde da pokušam ponovo da ispišem!?
Problem "guranja" mladih igrača:
Nemamo budžet, gde ćemo imati bar četiri igrača koji u rukama imaju po 20 poena (80 poena ukupno sigurnih), i pored njih gurnuti u vatru klinca od 17 godina, koji će biti lošiji, davati 3-5 poena, za svojih tridesetak minuta (ako ga usere), a to mu ne uzeti za zlo...
Kod nas je situacija sa budžetom da možemo da priuštimo igrače koji mogu da postignu 10-13 poena, a da bi se zadovoljila kvota od osamdesetak poena (hipotetički govorim), moramo u rosteru imati po takvih 7-8 igrača, hde se gubi manevarski prostor da guraš i trpiš klinca. Nego ti on odigra (ako ima sreće) 3 minuta, na kraju kada je sve rešeno, dobije negativnu statistiku, i mi ga "slepci" svi svojski ispljujemo, nazivajući ga kojekakvim imenima, i dajući mu kojekakve pogrdne prideve...
Znači problem ograničen budžet-obavezan rezultat.
Hajde da pokušam ponovo da ispišem!?
Problem "guranja" mladih igrača:
Nemamo budžet, gde ćemo imati bar četiri igrača koji u rukama imaju po 20 poena (80 poena ukupno sigurnih), i pored njih gurnuti u vatru klinca od 17 godina, koji će biti lošiji, davati 3-5 poena, za svojih tridesetak minuta (ako ga usere), a to mu ne uzeti za zlo...
Kod nas je situacija sa budžetom da možemo da priuštimo igrače koji mogu da postignu 10-13 poena, a da bi se zadovoljila kvota od osamdesetak poena (hipotetički govorim), moramo u rosteru imati po takvih 7-8 igrača, hde se gubi manevarski prostor da guraš i trpiš klinca. Nego ti on odigra (ako ima sreće) 3 minuta, na kraju kada je sve rešeno, dobije negativnu statistiku, i mi ga "slepci" svi svojski ispljujemo, nazivajući ga kojekakvim imenima, i dajući mu kojekakve pogrdne prideve...
Znači problem ograničen budžet-obavezan rezultat.
Poslednji put izmenio 2bad4u dana Ned 19 Dec 2010 - 9:12, izmenio ukupno 2 puta
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Nisam te najbolje razumeo, ali predpostavljam da ima veze sa podvajanjem tema kada se dostigne 990 postova...2bad4u ::Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
Junglezburn- mvp
Nemam ja nameru da ispisujem roster Partizana. Meni jako smeta atmosfera koja van svake nemaštine i drugih objektivnih problema, vlada u našoj košarci. Reći ću vam to iako znam da će većina vas poludeti. Što se košarke tiče za tu bolesnu atmosferu kod nas prvo mesto na listi krivaca dele Duško Vujošević i bolesnici koji su upropastili Zvezdu. Ovaj prvi je pravio nevidjene skandale na parketu uvek kada bi Partizan gubio od Zvezde i tako vršio nenormalan prtisak na sudije ali i na protivnika. Ovi drugi iz Zvezde su imali bolesne ambicije a nisu imali pojma o košarci. Sad je još i u društvu bolesna i histerična atmosfera pa niko i ne mora da je podgreva.
To je pogubno i to destruira sistem. Ja sam malo stariji od većeg broja forumaša pa mogu na osnovu nekog životnog iskustva da lakše iščitavam konsekvence. Osim politizacije svega i svačega, monopola i nemaštine, najveći problem srpskog sporta je atmosfera linča i borbe na život i smrt koja ne ostavlja prostor za razvoj mladih talenata.
A Srbija, kao nijedna druga zemlja na svetu(osim USA), ima problem viška talenata. U tom smislu su smešna poredjenja sa Špancima gde se svake treće godine pojave 2 talenta. Tim je gore da Španci poklanjaju više pažnje tom segmentu, to jest daju kvalitetniju priliku mladima da počnu da igraju seniorsku košarku na visokom nivou.
EDIT: I još nešto. Kad je Jugoplastika bacila u vatru Kukoča i Radju, bili su u finansijskom kolapsu kao sada Zvezda. Seniore praktično nisu ni imali, a poveo ih je pomoćni trener Zvezde Boža Maljković. Nije sve u parama. Psihologija je čudo, a pogotovu u sportu ima dominantan značaj.
To je pogubno i to destruira sistem. Ja sam malo stariji od većeg broja forumaša pa mogu na osnovu nekog životnog iskustva da lakše iščitavam konsekvence. Osim politizacije svega i svačega, monopola i nemaštine, najveći problem srpskog sporta je atmosfera linča i borbe na život i smrt koja ne ostavlja prostor za razvoj mladih talenata.
A Srbija, kao nijedna druga zemlja na svetu(osim USA), ima problem viška talenata. U tom smislu su smešna poredjenja sa Špancima gde se svake treće godine pojave 2 talenta. Tim je gore da Španci poklanjaju više pažnje tom segmentu, to jest daju kvalitetniju priliku mladima da počnu da igraju seniorsku košarku na visokom nivou.
EDIT: I još nešto. Kad je Jugoplastika bacila u vatru Kukoča i Radju, bili su u finansijskom kolapsu kao sada Zvezda. Seniore praktično nisu ni imali, a poveo ih je pomoćni trener Zvezde Boža Maljković. Nije sve u parama. Psihologija je čudo, a pogotovu u sportu ima dominantan značaj.
Gost- Gost
@shraga - da li sam dobro shvatio prvi pasus, ti kazes da je za bolesnu atmosferu u srpskoj kosarci prvi na listi krivaca Dusko Vujosevic?
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Sharga, samo nemoj, molim te da sada počnemo sa nekom demagogijom Srba, kao "nebeskog" naroda... Najtalentovaniji, najbolji, najlepsi, najjači...
Od sveg naj, priznajem samo da smo među najglupljima.
Time potkrepljujem i "teoriju zavere" da je Zvezdu sahranio "svemoćni" Vujošević, a u Zvezdu se za njegovog vođenja Partizana izređala čitava politička "elita" i pokoji "svetski biznismen"...
Ipak je on Vujošević, moćniji od države...
Kad god mi ne ide, ili kada naiđem na prepreku, posustanem negde, počnem da tražim sopstvenu krivicu... (nisam ni sam previše mlad i bez životnog iskustv, šta više!)
Ali sada već ozbiljno bežimo u offtopic
Od sveg naj, priznajem samo da smo među najglupljima.
Time potkrepljujem i "teoriju zavere" da je Zvezdu sahranio "svemoćni" Vujošević, a u Zvezdu se za njegovog vođenja Partizana izređala čitava politička "elita" i pokoji "svetski biznismen"...
Ipak je on Vujošević, moćniji od države...
Kad god mi ne ide, ili kada naiđem na prepreku, posustanem negde, počnem da tražim sopstvenu krivicu... (nisam ni sam previše mlad i bez životnog iskustv, šta više!)
Ali sada već ozbiljno bežimo u offtopic
2bad4u- prva petorka
Za atmosferu u kojoj je košarka borba na život i smrt, krivi su Duško Vujošević i ona ekipa koja je pravila evropsku Zvezdu.
Slažem sse i sa ovim što je rekao 2BAD4U...ali je fakat da u basketu imamo hiperprodukciju talenata.
Slažem sse i sa ovim što je rekao 2BAD4U...ali je fakat da u basketu imamo hiperprodukciju talenata.
Gost- Gost
sharga ::Za atmosferu u kojoj je košarka borba na život i smrt, krivi su Duško Vujošević i ona ekipa koja je pravila evropsku Zvezdu.
Ok, ja necu dalje.
expert- prva petorka
Dule je kriv za sve!!! hohohoho
U INAT SVIMA DO POBEDE!!!
U INAT SVIMA DO POBEDE!!!
Markos- prva petorka
зашто се не потрудите да нешто схватите?
све буквално прихватате и чим неко помене дв-а у било каквом контексту, осим легенде, креће серија провокативних постова.
за расуло наше кошарке у периоду после пешића, а пре дуде, највише је крива атмосфера линча где су све утакмице игране на живот и смрт.
томе је највише кумовао сукоб жике паука, весића и осталих ''кошаркашких великана'' са једне стране и дв-а са друге. да ли можете да се сетите неке серије у плеј офу у то доба, а да није било варница и инцидената? у таквој атмосфери, наши млади играчи су се изгубили и није нас било нигде 5 година. како су прво једни, а потом и други отишли, мало се ситуација смирила и поново имамо какве такве услове за нормалан рад.
је л' има ту нечег неистинитог?
све буквално прихватате и чим неко помене дв-а у било каквом контексту, осим легенде, креће серија провокативних постова.
за расуло наше кошарке у периоду после пешића, а пре дуде, највише је крива атмосфера линча где су све утакмице игране на живот и смрт.
томе је највише кумовао сукоб жике паука, весића и осталих ''кошаркашких великана'' са једне стране и дв-а са друге. да ли можете да се сетите неке серије у плеј офу у то доба, а да није било варница и инцидената? у таквој атмосфери, наши млади играчи су се изгубили и није нас било нигде 5 година. како су прво једни, а потом и други отишли, мало се ситуација смирила и поново имамо какве такве услове за нормалан рад.
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
I evo najnovija vest:
Dule Vujosevic je osudjen u Hagu na 20 godina zatvora zbog devetogodisnjeg genocida nad ciganima (2001-2010).
P.S. Ovom prilikom Haski tribunal je apelovao na Vladu Jovanovica da se mnogo neglupira jer i njemo sledi ista kazna.
Dule Vujosevic je osudjen u Hagu na 20 godina zatvora zbog devetogodisnjeg genocida nad ciganima (2001-2010).
P.S. Ovom prilikom Haski tribunal je apelovao na Vladu Jovanovica da se mnogo neglupira jer i njemo sledi ista kazna.
Markos- prva petorka
Mlekce, ako se slažeš, ali za tuču i svađu je ipak potrebno dvoje. Tako da svaljivanje čitavog "sranja" koje nam "kara" košarku ipak ne možemo optužiti isključivo DV-a, nego tražiti rešenje za izlaz iz date situacije.
Ne vredi plakati za prosutim mlekom.
Ne vredi plakati za prosutim mlekom.
2bad4u- prva petorka
mlekadzija ::зашто се не потрудите да нешто схватите?
Ja npr. uopste ne dizem Duleta u nebesa.
To sto si napisao, sukob Zike, Vesica i ostalih sa Duletom, pa ko su bre oni, sto se ne kaze lepo da su oni glavni krivci. Ne, nego kao sto rece Sharga na prvom mestu je sportski radnik koji je toliko dobrog doneo ovoj zemlji, a ne olos koji i dalje ima svoju ulogu u sportu, pustite me te price. Sto neko ne prica o Buducnosti, o sezonama pre Duletovog dolaska, kako je tada sve bilo cisto, tada nije bilo na krv i noz. Dusko Vujosevic je samo branio Partizan od tog olosa kada niko drugi u klubu nije i to je to.
expert- prva petorka
mlekadzija ::зашто се не потрудите да нешто схватите?
A ko je pravio te incidente? Govorim o serijama izmedju zvezde i Partizana. Secate li se Avodzobija? Da li je zabelezeno tako nesto u istoriji kosarka? Da igrac stane, ne dozvoljava da se izvode bacanja i niko iz njegove uprave ne zeli da ga pomeri, sudije ne smeju da sude tehnicku. Da ne pricam sta su navijaci radili na tribinama, a igraci ih branili. Dule je dobio vise tehnickih nego svi vasi treneri zajedno. Stvorio je reprezentativaca, NBA igraca, velikih Evropskih igraca. I sad ce neko da spomene njega, ispred tih ljudi koji su uzgred doveli zvezdu dotle gde se nalazi, jer psuje, vrsi pritisak... Hocemo opet s pricama o gepekovanju.
Te sve price o sudijama, Partizanu pale su u vodu i od kad je pocela NLB liga pokazalo se ko je Boss!
Poslednji izmenio fizicar dana Ned 19 Dec 2010 - 10:50, izmenjeno ukupno 1 puta
fizicar- prva petorka
Za svađu je potrebno dvoje. Zakulisnim radnjama se svi bave, s' tim da ovi iz projekta Evropska Zvezda sa košarkom veze nisu imali, pa su pokušavali nekim prljavim stvarima da postignu nešto više, kao što je bacanje mokraće na policiju... Sa druge strane, ništa manje strašno, štaviše, kundakovanje sudija u Vršcu...
Finansijska situacija u Partizanu ne bi bila ništa bolja od Zvezdine da se ne igra Evroliga...
Dakle, plivamo u istim govnima, a za to su zaslužni Danilović, Vujošević, Vesić, Žeželj, Žika Pauk, Babić i Nebojša Čović. Svi podjednako, kraj priče!
Case closed! Pričajte o aktuelnim stvarima, ovo ne vodi nikuda!
Finansijska situacija u Partizanu ne bi bila ništa bolja od Zvezdine da se ne igra Evroliga...
Dakle, plivamo u istim govnima, a za to su zaslužni Danilović, Vujošević, Vesić, Žeželj, Žika Pauk, Babić i Nebojša Čović. Svi podjednako, kraj priče!
Case closed! Pričajte o aktuelnim stvarima, ovo ne vodi nikuda!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Pa da nije bilo Partizana koji bi drugi klub prezentovao Beograd i Srbiju?
Markos- prva petorka
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo