KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Skroz desno je Jerrells, mutna je slika - znači da je bio u pokretu, a neki ga optužiše da otaljava zagrevanje...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Obecavam da sledeci put kad odem negde na gostovanja da ce biti bolje slike
P.S. Hvala Kecmanu sto ih je postavio
P.S. Hvala Kecmanu sto ih je postavio
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Lepo vece u Pioniru. Oko 3500-4000 ljudi milina. Osim malog pada u 2/4 igrali smo jako dobro.
Odbrana je bila granitna ovog puta. Napad solidan , Dzerels se malo oslobodio. Rasko dobar , Jawai takodje. Na kraju je i Vlada pustio Djeknu i Jaramaza da se omrse.
Primetan napredak u igri protiv nimalo lakog protivnika.Na konferenciji Vlada rece da bi stranci mogli da dobiju slobodno za Bozic , jer je utakmica sa Cibonom odlozena za 28.12.
Slede 4 teska gostovanja.
Odbrana je bila granitna ovog puta. Napad solidan , Dzerels se malo oslobodio. Rasko dobar , Jawai takodje. Na kraju je i Vlada pustio Djeknu i Jaramaza da se omrse.
Primetan napredak u igri protiv nimalo lakog protivnika.Na konferenciji Vlada rece da bi stranci mogli da dobiju slobodno za Bozic , jer je utakmica sa Cibonom odlozena za 28.12.
Slede 4 teska gostovanja.
Sergej- mvp
џерелс 0(нула) асистенција?!
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Nekoliko puta je probio i asistirao, al su promasili trojke. Jednom je to bio Djekic. A bilo je i nekoliko faulova nad igracima koji su dobili loptu od Jerrellsa. Ja sam zadovoljan kako je Kurta danas odigrao. Bolje je nego ranije, a tendencija je bitna da se ide ka necemu pozitivnom!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Evo malo za košarkaške sladokuRce napredne statistike, koju inače obožavam...
Partizan +/- statistika
Jerrells Curtis Louis 16
Kecman Dušan 11
Klobučar Jaka 5
Jaramaz Nemanja 2
Lučić Vladimir 19 za samo 10 minuta!!!
Milosavljević Dragan 18
Katić Raško 11
Jawai Nathan 14
Božić Petar 19 za 13 minuta
Gist James Clough 3 za 26 minuta
Vesely Jan 3
Đekić Branislav 4
Partizan
AS/TO: 0.7
ST/TO: 0.6
PF/FD: 0.91
Off. Rebs./Missed Shots: 30%
Deff. Rebs./Opp. Missed: 80%
Tot. Rebs./All Rebs.: 58%
Fast Break: 9
2nd chance points: 8
Points in the paint: 34
starters: (Jerrells, Kecman, Vesely, Gist, Katić)
Pts: 43
Pts%: 57.3
FG%: 60
Rb: 20
Rb%: 55.6
Min%: 52.8
bench:
Pts: 32
Pts%: 42.7
FG%: 50
Rb: 16
Rb%: 44.4
Min%: 47.2
Krka
AS/TO: 0.41
ST/TO: 0.59
PF/FD: 1.1
Off. Rebs./Missed Shots: 20%
Def. Rebs./Opp. Missed: 70%
Tot. Rebs./All Rebs.: 42%
Fast Break: 4
2nd chance points: 5
Points in the paint: 12
starters: (Đorđević, Dragić, Murič, Balažić, Pavič)
Pts: 25
Pts%: 50
FG%: 43.6
Rb: 19
Rb%: 73.1
Min%: 50.6
bench:
FG%: 48.6
Rb: 7
Rb%: 26.9
Min%: 49.4
Partizan +/- statistika
Jerrells Curtis Louis 16
Kecman Dušan 11
Klobučar Jaka 5
Jaramaz Nemanja 2
Lučić Vladimir 19 za samo 10 minuta!!!
Milosavljević Dragan 18
Katić Raško 11
Jawai Nathan 14
Božić Petar 19 za 13 minuta
Gist James Clough 3 za 26 minuta
Vesely Jan 3
Đekić Branislav 4
Partizan
AS/TO: 0.7
ST/TO: 0.6
PF/FD: 0.91
Off. Rebs./Missed Shots: 30%
Deff. Rebs./Opp. Missed: 80%
Tot. Rebs./All Rebs.: 58%
Fast Break: 9
2nd chance points: 8
Points in the paint: 34
starters: (Jerrells, Kecman, Vesely, Gist, Katić)
Pts: 43
Pts%: 57.3
FG%: 60
Rb: 20
Rb%: 55.6
Min%: 52.8
bench:
Pts: 32
Pts%: 42.7
FG%: 50
Rb: 16
Rb%: 44.4
Min%: 47.2
Krka
AS/TO: 0.41
ST/TO: 0.59
PF/FD: 1.1
Off. Rebs./Missed Shots: 20%
Def. Rebs./Opp. Missed: 70%
Tot. Rebs./All Rebs.: 42%
Fast Break: 4
2nd chance points: 5
Points in the paint: 12
starters: (Đorđević, Dragić, Murič, Balažić, Pavič)
FG%: 43.6
Rb: 19
Rb%: 73.1
Min%: 50.6
bench:
FG%: 48.6
Rb: 7
Rb%: 26.9
Min%: 49.4
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ne pratim ovu naprednu statistiku, al cini mi se da Gist nikad nije previse dobar u istoj?
fizicar- prva petorka
Meni je jako krivo sto je Klobucar opet dobio preko 20 minuta u nlb ligi(2-3 puta vec u pioniru zaredom)a Lucic nije. Lucic MORA da ima vecu minutazu,igra sjajno i polako postaje ljubimac publike u pioniru. I Grba je rekao da ima najlepski i najbolji sut u nasoj ekipi. Moramo da iskoristimo njegov potencijal.
Gost- Gost
Gistu jedino zameram malo veci broj izgubljenih lopti, i to sto ponekad igra odbranu ispod svojih mogucnosti.
A inace od svih stranaca pokazao se kao najbolje pojacanje. Ima najsigurniji sut za tri poena, lupa blokade, vrlo dobro cuva manje i brze igrace od sebe, dobar fade away sut itd. itd. Samo mora malo da bude racionalniji u nekim situacijama u napadu.
Protiv Prokoma su mu nalupali mnogo blokada, plus kada je jednom dobio loptu u kontri, umesto da da siguran kos, on je vise gledao kako da atraktivno zakuca. Naravno igrac Prokoma ga je stigao i napravio faul, te ga poslao na liniju za sloboda bacanja.
Razumem ja da on zivi za to da napravi neki atraktivan potez, ali mora da ide na sigurnije varijante. Ali sve u svemu zadovoljan sam njegovim partijama.
A inace od svih stranaca pokazao se kao najbolje pojacanje. Ima najsigurniji sut za tri poena, lupa blokade, vrlo dobro cuva manje i brze igrace od sebe, dobar fade away sut itd. itd. Samo mora malo da bude racionalniji u nekim situacijama u napadu.
Protiv Prokoma su mu nalupali mnogo blokada, plus kada je jednom dobio loptu u kontri, umesto da da siguran kos, on je vise gledao kako da atraktivno zakuca. Naravno igrac Prokoma ga je stigao i napravio faul, te ga poslao na liniju za sloboda bacanja.
Razumem ja da on zivi za to da napravi neki atraktivan potez, ali mora da ide na sigurnije varijante. Ali sve u svemu zadovoljan sam njegovim partijama.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Jednom prilikom sam već napisao da KKP nedostaje hrabriji šut Veselog. Ja inače mislim da on bez kvalitetnog i preciznog skok šuta neće moći da napravi ozbiljniju (NBA) karijeru, a Partizanovoj igri bi njegov šut doneo potpuno novu dimenziju.
VJ nikako da isprati Lučića kako treba. Ovaj momak u ovoj ekipi KKP, ima najbolji odnos voljni momenat + forma, a VJ ga ne koristi u dovoljnoj meri. Jedino objašnjenje je da VJ nema hrabrosti da mu podigne minutažu nauštrb projektovane minutaže drugih igrača, što je (ziceraški) logično, ali...
VJ nikako da isprati Lučića kako treba. Ovaj momak u ovoj ekipi KKP, ima najbolji odnos voljni momenat + forma, a VJ ga ne koristi u dovoljnoj meri. Jedino objašnjenje je da VJ nema hrabrosti da mu podigne minutažu nauštrb projektovane minutaže drugih igrača, što je (ziceraški) logično, ali...
Zoro- mahač peškirom
postalo je dosadno.. ajde licitirajmo koga zelimo u top16..
moj pik: olimpija
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Ne moze Lucic imati vecu minutazu jer Vesely MORA da igra.
Sledece sezone ce mnogo vise igrati.
Sledece sezone ce mnogo vise igrati.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Imaju cele utakmice,finale evrolige i kupa radivoja koraca... Pa ako je nekom dosadno,evo da pogleda.
Gost- Gost
Novica-Ubica ::postalo je dosadno.. ajde licitirajmo koga zelimo u top16..
Ja bi pre svega hteo Olimpijakos, to mi želja br. 1! Da opet zagrmi "Gavri munja", to bi bio nevidjen spektakl u Areni. Takodje bi želeo u toj grupi Olimpiju, kao i ti, i Efes, ako rezultati budu kako bi trebalo u zadnjem kolu sad. To sam već pisao u temi "Evroliga", ali Olimpijakos pre svih!
Poslednji put izmenio KKP dana Ned 19 Dec 2010 - 5:46, izmenio ukupno 2 puta
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
@TheGodfather
Već sam pisao na ovu temu. Ne mora Lučić da dobija minute na račun Veselog na poziciji trojke. On ove jeseni inače mnogo više igra na četvorci, gde umesto Đekne, menja Gista. Sve u svemu, i dalje mislim da ga VJ ne koristi dovoljno. Nijedan igrač na može održati formu cele sezone, i zato ponekad treba iskoristiti igrača koji je u nekom periodu spreman kao zapeta puška, mimo projektovane minutaže.
Već sam pisao na ovu temu. Ne mora Lučić da dobija minute na račun Veselog na poziciji trojke. On ove jeseni inače mnogo više igra na četvorci, gde umesto Đekne, menja Gista. Sve u svemu, i dalje mislim da ga VJ ne koristi dovoljno. Nijedan igrač na može održati formu cele sezone, i zato ponekad treba iskoristiti igrača koji je u nekom periodu spreman kao zapeta puška, mimo projektovane minutaže.
Zoro- mahač peškirom
Pa jeste, ali mi deluje da Vlada nece previse da ga koristi ove sezone na 4 jer ce sledece igrati trojku, a ne treba zaboraviti da treba i Djekic da dobije minute na 4.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Овај, чини ми се да је Дуле некако умео боље да нађе место у систему једном младом играчу...просто ми је фасцинантно како је он у години највећег успеха за Партизан имао места и за Митровића и Ђекића и гурао их у ватру...кад се сетим само како је на првој Евролигашкој утакмици гурнуо Ђекића (Робертс није стигао) против Уникахе, овај је одмах одапео неке тројке...чини ми се да је мало убијен Ђекић, у појам наравно
Иначе за Дулета се мора ослободити неко место тренера у нашој клупској кошарци...ако Партизан буде држао Владу Јовановића изгубиће Дулета, а Мирко Павловић већ спрема рокаду на тренерском месту...а онда ће сваки делија да се куне у Дулета и да смишљамо вицеве наредних 10 година како је Дуле зајебао Чака Нориса
ЕДИТ: Јел тако Млекце да сам у праву, мислим за Дулета?
Иначе за Дулета се мора ослободити неко место тренера у нашој клупској кошарци...ако Партизан буде држао Владу Јовановића изгубиће Дулета, а Мирко Павловић већ спрема рокаду на тренерском месту...а онда ће сваки делија да се куне у Дулета и да смишљамо вицеве наредних 10 година како је Дуле зајебао Чака Нориса
ЕДИТ: Јел тако Млекце да сам у праву, мислим за Дулета?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
@GodFather
Poenta mog posta je da, treneri naših klubova (naročito KKP) koji imaju relativno ograničen igrački kadar, treba da osete i mnogo hrabrije iskoriste igrače koji su kao što je Lučić, u određenom periodu potpuno spremni da odgovore zahtevima. I najbolji plan i projekcija mogu biti menjani ako se u hodu ispostavi da će to doneti bolji rezultat, a ja sam uveren da bi igra KKP bila bolja i energičnija u pojedinim utakmicama da je VJ na pravi način osetio energiju koju je Lučić u tom momentu nosio. Ovako, VJ je po projekciji davao minutažu igračima prema planu, i dobio igrače koji su izgubili samopouzdanje, jer realno nisu bili spremni da odgovore zahtevima, a sve to je ispratio i pad u igri celog tima. Na svu sreću, rezultati su bili dovoljni za Top16 ali mi se čini da je do toga moglo da se stigne uz lepšu igru.
Poenta mog posta je da, treneri naših klubova (naročito KKP) koji imaju relativno ograničen igrački kadar, treba da osete i mnogo hrabrije iskoriste igrače koji su kao što je Lučić, u određenom periodu potpuno spremni da odgovore zahtevima. I najbolji plan i projekcija mogu biti menjani ako se u hodu ispostavi da će to doneti bolji rezultat, a ja sam uveren da bi igra KKP bila bolja i energičnija u pojedinim utakmicama da je VJ na pravi način osetio energiju koju je Lučić u tom momentu nosio. Ovako, VJ je po projekciji davao minutažu igračima prema planu, i dobio igrače koji su izgubili samopouzdanje, jer realno nisu bili spremni da odgovore zahtevima, a sve to je ispratio i pad u igri celog tima. Na svu sreću, rezultati su bili dovoljni za Top16 ali mi se čini da je do toga moglo da se stigne uz lepšu igru.
Zoro- mahač peškirom
Zoro, deluje malo neverovatno da su svi primetili Lučića, samo Vlade nije... Ko zna koji je pravi razlog zbog kojeg Lučić ne dobija malo veću minutažu...
Junglezburn- mvp
partizannnnn ::Imaju cele utakmice,finale evrolige i kupa radivoja koraca... Pa ako je nekom dosadno,evo da pogleda.
Hvala za snimke. Poceo sam da gledam. Pogledajte 15min. i ulazak u igru Loncara nakon sto je Danilovic napravio trecu licnu. Loncar je dete Ne znam koliko je godina tada imao?
U 17min. Stevanovicu razbijena arkada. Ulazi Rebraca
fizicar- prva petorka
@Jungle
Slažem se, mada sam ja samo još jedanput ponovio svoje razmišljanje pisano pre nekog vremena, a Lučića više naveo kao primer principa kako treba koristiti igrača koji ti je u formi, ponekad i mimo planirane raspodele minutaže. Mislim da je VJ, u situaciji kada se stvari na početku nisu odvijale prema planu, uhvatila malo frka (što je i prirodno), pa se držao plana jer je to uvek zicer, mada ne uvek i dobitna kombinacija.
Sa druge strane, ovakve neiskorišćene šanse, mogu vrlo negativno da utiču na mlade (nedokazane) igrače, jer oni u biti i ne znaju gde su njihovi limiti, a ovakve situacije im formiraju limite u glavi.
Slažem se, mada sam ja samo još jedanput ponovio svoje razmišljanje pisano pre nekog vremena, a Lučića više naveo kao primer principa kako treba koristiti igrača koji ti je u formi, ponekad i mimo planirane raspodele minutaže. Mislim da je VJ, u situaciji kada se stvari na početku nisu odvijale prema planu, uhvatila malo frka (što je i prirodno), pa se držao plana jer je to uvek zicer, mada ne uvek i dobitna kombinacija.
Sa druge strane, ovakve neiskorišćene šanse, mogu vrlo negativno da utiču na mlade (nedokazane) igrače, jer oni u biti i ne znaju gde su njihovi limiti, a ovakve situacije im formiraju limite u glavi.
Zoro- mahač peškirom
Zoro, kod nas već godinama vlada taj gerontokratski princip i strah od mladosti. Španska košarka se digla onog trenutka kada je oslobodila prostor za mladost. Ja pratim ACB aktivno već 6 godina, čak ove godine i najmanje jer ih radi Arena. Tamo klinci od 18 godina za koje se misli da su talenti dobijaju pravu šansu, i to u klubovima koji troše mnogo veće pare od Partizana. Postoje prosto neke fiksacije navijača i celog grada koji bodri kllub i svi imaju želju da se izgura neki igrač. Niko ne zamera ni treneru, ni igraču i svi ga bodre i hvale svaki njegov dobar potez. Tako je nekada bilo i kod nas. A sad je sve na krv i na nož. Ja ne znam šta bi Jungle uradio kad Partizan ne bi ušao u TOP16, pa to bi bio slom živaca i katastrofa.
Gost- Gost
Jao bre sharga...
Kako ti je uopšte palo na pamet da uporediš špansku u našu ligu?!
Ono kao malo je razlika u ulaganjima...
Naša domaća liga je prepuna mladih talenata koji igraju KLS ali problem su pomenuta ulaganja, da bi bolji igrači tipa Novice, Bjelice i društva igrali kod nas neophodne su pare koje Španci imaju a mi ne, i tačka! .
Navedi mi kog talenta Kaha, Real ili Barsa forsira a da taj talenat nije već, da se tako izrazim, gotov proizvod?
Edit:
Apsolutno isti princip gajimo, samo što je njihova liga jača zbog novca.
Editt:
A to što ti priželjkuješ da Partizan prevremeno u vatru baci neke, ne tako velike, talente kako bi se tvoj klub omrsio za neki poraz sa manjom razlikom - tvoj problem.
Kako ti je uopšte palo na pamet da uporediš špansku u našu ligu?!
Ono kao malo je razlika u ulaganjima...
Naša domaća liga je prepuna mladih talenata koji igraju KLS ali problem su pomenuta ulaganja, da bi bolji igrači tipa Novice, Bjelice i društva igrali kod nas neophodne su pare koje Španci imaju a mi ne, i tačka! .
Navedi mi kog talenta Kaha, Real ili Barsa forsira a da taj talenat nije već, da se tako izrazim, gotov proizvod?
Edit:
Apsolutno isti princip gajimo, samo što je njihova liga jača zbog novca.
Editt:
A to što ti priželjkuješ da Partizan prevremeno u vatru baci neke, ne tako velike, talente kako bi se tvoj klub omrsio za neki poraz sa manjom razlikom - tvoj problem.
Junglezburn- mvp
Govorimo o dve stvari, koje su poprilično kontradiktorne. Vlada je lošiji trener od Duleta, ne zna neke stvari, ne oseća igru, etc... Sledeća je da je Lučić neiskorišten, da je dobar a da malo igra...
Prošle godine je Lučić imao 20 godina, nie sigurno bio ništa manje agresivan i ne bi unosio manje energije, a kod Duleta nije dobio ni minut, a bio je u prvom, ili pri prvom timu.
Manimo se teorija zavere, preispitivanja ko je kakav igrač ili trener na osnovu površnih informacija, ili ličnih simpatija prema nekome, ili pak nesimpatisanja drugih. Nadajmo se i verujmo da je trener trenutno najbolji kojeg imamo, a takođe i igrači... U ostalom da znamo bolje, sada bi mi bili u situaciji da Vlada proziva naš rad u Partizanu, a ne trenutno, činjenično stanje.
Prošle godine je Lučić imao 20 godina, nie sigurno bio ništa manje agresivan i ne bi unosio manje energije, a kod Duleta nije dobio ni minut, a bio je u prvom, ili pri prvom timu.
Manimo se teorija zavere, preispitivanja ko je kakav igrač ili trener na osnovu površnih informacija, ili ličnih simpatija prema nekome, ili pak nesimpatisanja drugih. Nadajmo se i verujmo da je trener trenutno najbolji kojeg imamo, a takođe i igrači... U ostalom da znamo bolje, sada bi mi bili u situaciji da Vlada proziva naš rad u Partizanu, a ne trenutno, činjenično stanje.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Konacno sam sinoc koliko toliko uzivala u igri Partizana(moze naravno to jos mnogo bolje )pa je bio red da izadjem i proslavim malo ,dosla sam kuci tek jutros i ceo dan mi nije dobro!U poslednje vreme sam bila nervozna i kad smo dobijali utakmice jer nam je i tad igra bila blagi ocaj tako da sam se konacno malo opustla!Odbrana nam je bila fantasticna sinoc i samo tako da nastavimo!Jos uvek nam skripi napad na zonu ali vremenom i to ce leci na svoje!Ovakav pristup da imamo u Zagrebu i verujem da nece biti problema!
PARNI VALJAK NEKA MELJE!
PARNI VALJAK NEKA MELJE!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo