KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Puko je link! Ima li ko jos neki?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Nazalost vise ih ne znam! Sto je najgore kace se ljudi koji ne znaju da kliknu ni pley, pa slika puca zbog preopterecenosti!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Linkove treba stavljati u zatvoreni deo foruma.
Sto se tice price o Kilibardi bas je bila zabavna i osvezavajuca.Malo sale nije na odmet.Sem ako nisi Kilibardin decko,pa ti zato smeta.
Sto se tice price o Kilibardi bas je bila zabavna i osvezavajuca.Malo sale nije na odmet.Sem ako nisi Kilibardin decko,pa ti zato smeta.
Gost- Gost
hazarder ::Linkove treba stavljati u zatvoreni deo foruma.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
+1
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Konacno lagana pobeda, bravo za 50 primljenih poena, Rasko opet najefikasniji
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Odlicna odbrana. Jawai i Katic dali zajedno preko 20 poena bez promasaja i igrali odlicno odbranu. Kurta ulazi u formu cini mi se. Gledao sam na Areni. Komentatori, nisu bili Avdic i Kostic nazalost, su rekli da je Grba otpozdravio Jerrellsu posle one druge trojke iz driblinga Ko je bio na utakmici moze da potvrdi verovatno. I Pera Bozic ubode trojku
Zadovoljan sam utakmicom. Jaramaz je igrao. Zaista odlicno.
Lose stvari:
Djekic gubi na samopouzdanju 0/3 za 3 i jedna izgubljena lopta On je od 10 min. po utakmici dosao do statusa u kojem odigra poslednja 3 min. ako Partizan vodi 20 razlike Ocito je da su morali da mu nabace koji kg.
Jako Klobucar Ja ne znam sta je s tim deckom? Da ima 18 god. i igra tako pa da ga trpimo. Ovako ne vidim svrhu. Pa ljudi on ima godina koliko i Teodosic!
Zadovoljan sam utakmicom. Jaramaz je igrao. Zaista odlicno.
Lose stvari:
Djekic gubi na samopouzdanju 0/3 za 3 i jedna izgubljena lopta On je od 10 min. po utakmici dosao do statusa u kojem odigra poslednja 3 min. ako Partizan vodi 20 razlike Ocito je da su morali da mu nabace koji kg.
Jako Klobucar Ja ne znam sta je s tim deckom? Da ima 18 god. i igra tako pa da ga trpimo. Ovako ne vidim svrhu. Pa ljudi on ima godina koliko i Teodosic!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Odličan meč,napokon lagana pobeda.Raduje odlična odbrana,počeli smo i pik da branimo,a u napadu da lagano poentiramo protiv zone.
Raduje 12 poena Jerrells-a,2/2 za tri,samo da on krene kako ume i nema zime.Jawai takodje prijatno iznenadio danas,dok Katić više ne iznenadjuje,igra maestralno ako se uporede očekivanja pre početka sezome i njegov učinak,bravo zemljače.
Ostali na nivou,Jaka malo brine,ali valjda će i to krenuti na bolje.
Djekić i Jaramaz na terenu...prelepo!
PARNI VALJAK NEKA MELJE!!!
Raduje 12 poena Jerrells-a,2/2 za tri,samo da on krene kako ume i nema zime.Jawai takodje prijatno iznenadio danas,dok Katić više ne iznenadjuje,igra maestralno ako se uporede očekivanja pre početka sezome i njegov učinak,bravo zemljače.
Ostali na nivou,Jaka malo brine,ali valjda će i to krenuti na bolje.
Djekić i Jaramaz na terenu...prelepo!
PARNI VALJAK NEKA MELJE!!!
Poslednji izmenio mortician dana Sub 18 Dec 2010 - 8:54, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Malo sale nije na odmet ali ako su sadasnji moderatori ovog foruma na forumu kosarka.rs brisali postove i delili lekcije o tome sta i kako da se pise za iste stvari zasto se onda ne bi i ovde pridrzavali tih istih pravila?! Inace bi ispadalo da pravila vaze za neke druge ljude dok moderatori i njihovi prijatelji su na te iste stvari imuni.
Ovim ne prozivam nikoga niti pokusavam da delim lekcije vec zelim da ukazem da bi pravila trebala da vaze za sve i u svakom momentu za dobrobit foruma.Ako zelite da se zabavite i osvezavate sa stvarima i pricama koje nisu vezane za kosarku mozete to isti uraditi preko pp-a.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Pa jebes forum na kom nema zajebancije... i nisu oni brisali postove zbog ovakvog povremenog zezanja nego zbog raznih "insajderskih" informacija. Tebi ako ti postovi smetaju slobodno ih preskoci, necemo se sad zaliti na svaku sitnicu.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Partizan m:ts - Krka 75:50
E, to je pravi Partizan! Kratko i jasno!
E, to je pravi Partizan! Kratko i jasno!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Osim 4 minuta u drugoj cetvrtini,konacno sam uzivao gledajuci partizan. Sad je 18.decembar,mislim da je vreme da krenemo sa konstantim dobrim igrama. Zadovoljan sam igrom Katica,Jawaia,Milosavljevica i u drugom poluvremenu Jerrellsa. Lucic je morao da dobije vecu minutazu,a Klobucar da se malo zapita sta zeli od kosarke. Drago mi je da je Jaramaz debitovao.
Protiv Kahe je sve moguce,igracemo rastereceni i nadam se egal utakmici.
Napred Partizan !
Napred Partizan !
Gost- Gost
+1partizannnnn ::Osim 4 minuta u drugoj cetvrtini,konacno sam uzivao gledajuci partizan. Sad je 18.decembar,mislim da je vreme da krenemo sa konstantim dobrim igrama. Zadovoljan sam igrom Katica,Jawaia,Milosavljevica i u drugom poluvremenu Jerrellsa. Lucic je morao da dobije vecu minutazu,a Klobucar da se malo zapita sta zeli od kosarke. Drago mi je da je Jaramaz debitovao.
Napred Partizan !
слажем се и са овим за Лучића. Убацио је Веселог безвезе на крају, а овај је још стигао и да оде у дебели минус
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Оног малог са бројем 4 одмах узети за првог плеја. Искидао је, шетао се кроз Трепчину одбрану, само још мало да поради на шуту и биће одличан.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Nema potrebe da budemo toliko radikalni... Jeste da postoji tema ''Svaštara'' ali malo skretanje sa teme je sasvim prihvatljivo ukoliko je u granici normale. Na ovom forumu je već bilo skretanja pažnje na neke off topike kada bi se ta granica prekoračila....Sensui ::Malo sale nije na odmet ali ako su sadasnji moderatori ovog foruma na forumu kosarka.rs brisali postove i delili lekcije o tome sta i kako da se pise za iste stvari zasto se onda ne bi i ovde pridrzavali tih istih pravila?! Inace bi ispadalo da pravila vaze za neke druge ljude dok moderatori i njihovi prijatelji su na te iste stvari imuni.
Ovim ne prozivam nikoga niti pokusavam da delim lekcije vec zelim da ukazem da bi pravila trebala da vaze za sve i u svakom momentu za dobrobit foruma.Ako zelite da se zabavite i osvezavate sa stvarima i pricama koje nisu vezane za kosarku mozete to isti uraditi preko pp-a.
Takođe, sigurno da smo malo i subjektivni kada je naš forum u pitanju, neki od nas se poznajemo lično i sasvim je normalno ako je nekad granica tolerancije malo veća, a mi ovde sve članove podrazumevamo kao prijatelje... Na ks.rs je postoji 15 puta više članova pa je i razumljivo da se češće skretala pažnja na off topik jer se toliki broj ljudi teže kontroliše...
Napred Partizan!
Nisam bio u Pioniru, a nisam pratio ni preko neta, okačite link kada se pojavi download!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
E konacno i mi da se ljudski omrsimo.
Prva cetvrtina je bila odlicna + 15, druga kanal jer smo uspeli ovu da izgubimo 3 (a Krka je otvorila ovu cetvrtinu 11:2)...drugo poluvreme odradjivanje posla (da se svi zapitamo kako Krka stoji onako na tabeli??). Uzivo deluje da veze nemaju. Jedini realan igracki problem smo imali sa Ikonicem jer nismo mogli da ga cuvamo 1 na 1, a posle je on krenuo da promasuje pa nam je olaksao posao dosta...
Ono sto je za sada evidentan timski problem je igra sva tri crna u isto vreme jer nam je tada kos kolicnik ko po pravilu negativan, a organizacija slaba pa je Dzile u tim momentima postavljao zonu koja je dodatno otezavala pricu.
- Jan mora da krene da sutira!!!!!!!!!! Imao je 5 otvorenih situacija, a on je dodavao ili zabadao bespotrebno u reket ne cineci nista specijalno tim prodorima...na zagrevanju je zatrpavao kos, a u igri ni da omirise barut...ccc (ja bi mu rekao Jan moras da sutne 3 trojke po mecu inace secem usi, jer na fino ocigledno ne ide...a njegov sut ce nam trebati u zavrsnicama svih takmicenja kao oruzije koje nasi rivali ne ocekuju u nasem arsenalu).
- Klobucar mora da se sam sa sobom da porazgovara (i to ozbiljno ). Ne dovodim u pitanje njegov voljni momenat, jer odbranu igra krajnje pozrtvovano ali mu je sut i igra u napadu katastrofa cega je i on svestan. Veci problem od toga je sto je upao u depresiju i to se vidi na kilometar!
- Gist i Katic su pokidali prvih 10 minuta sa 9 odnosno 8 poena. Posle malo stali, ali su bili OK.
- Doktor Kec i Boza nista spec, ali godine su to...Boza je "tukao" na preuzimanjima njihove centre do te mere da da je to bilo milina gledati. Sve ih do prijema lopte izgura na 5 i po, 6 metara a posle nije dozvolio nijedan da ga uzida - respect Bozo (i dalje si majstor!)
- Milosavljevic toplo - hladno...
- Lucic standardno korektan i krajnje koristan. Njegova minutaza iskljucivo zavisi od toga koliko Gist dobro igra u obrnuto proporcionalnoj varijanti, ali je definitvno ljubimac mnogih na tribini i svi ga zbog srcanosti porede sa Novicom.
- Dzavai u drugom poluvremenu dobar (mada je i dalje drugi centar ekipe sto mu ne ide na cast), kao i Dzerels. Kod Dzerelsa mi nije jasno zasto nikad ne sprinta, on ko da ga je pravi neki Lala...sve polako (nervira me jer sa njim u postavci nemamo nijednu kontru/polukontr...sve pozicija - sine imamo Bozica ne treba nam Bozic naslednik? ). Jes sve lepo 12p, ali kao organizator nisam nimalo zadovoljan njegovom malodusnoscu.
- Vladi fali ponekad pravovremeni tajmaut...ali generalno igra je pokazala napredak. Opsta zamerka je na zonskoj odbrani 2-3 protivnika ne igramo nista posebno pa ocekujem da ce nam u Top16 igrati zonu. Napadamo je i dalje traljavo, distribucija lopte je prespora, prodora kroz nju manje vise nema, delove zone sa dva igraca mi napadamo sa dva napadaca umesto sa tri...ma brdo decijih bolesti...no dobro bitno je da smo prelomili tekmu i da smo dokusurili protivnika kako treba, sto je svakako boljitak
Prva cetvrtina je bila odlicna + 15, druga kanal jer smo uspeli ovu da izgubimo 3 (a Krka je otvorila ovu cetvrtinu 11:2)...drugo poluvreme odradjivanje posla (da se svi zapitamo kako Krka stoji onako na tabeli??). Uzivo deluje da veze nemaju. Jedini realan igracki problem smo imali sa Ikonicem jer nismo mogli da ga cuvamo 1 na 1, a posle je on krenuo da promasuje pa nam je olaksao posao dosta...
Ono sto je za sada evidentan timski problem je igra sva tri crna u isto vreme jer nam je tada kos kolicnik ko po pravilu negativan, a organizacija slaba pa je Dzile u tim momentima postavljao zonu koja je dodatno otezavala pricu.
- Jan mora da krene da sutira!!!!!!!!!! Imao je 5 otvorenih situacija, a on je dodavao ili zabadao bespotrebno u reket ne cineci nista specijalno tim prodorima...na zagrevanju je zatrpavao kos, a u igri ni da omirise barut...ccc (ja bi mu rekao Jan moras da sutne 3 trojke po mecu inace secem usi, jer na fino ocigledno ne ide...a njegov sut ce nam trebati u zavrsnicama svih takmicenja kao oruzije koje nasi rivali ne ocekuju u nasem arsenalu).
- Klobucar mora da se sam sa sobom da porazgovara (i to ozbiljno ). Ne dovodim u pitanje njegov voljni momenat, jer odbranu igra krajnje pozrtvovano ali mu je sut i igra u napadu katastrofa cega je i on svestan. Veci problem od toga je sto je upao u depresiju i to se vidi na kilometar!
- Gist i Katic su pokidali prvih 10 minuta sa 9 odnosno 8 poena. Posle malo stali, ali su bili OK.
- Doktor Kec i Boza nista spec, ali godine su to...Boza je "tukao" na preuzimanjima njihove centre do te mere da da je to bilo milina gledati. Sve ih do prijema lopte izgura na 5 i po, 6 metara a posle nije dozvolio nijedan da ga uzida - respect Bozo (i dalje si majstor!)
- Milosavljevic toplo - hladno...
- Lucic standardno korektan i krajnje koristan. Njegova minutaza iskljucivo zavisi od toga koliko Gist dobro igra u obrnuto proporcionalnoj varijanti, ali je definitvno ljubimac mnogih na tribini i svi ga zbog srcanosti porede sa Novicom.
- Dzavai u drugom poluvremenu dobar (mada je i dalje drugi centar ekipe sto mu ne ide na cast), kao i Dzerels. Kod Dzerelsa mi nije jasno zasto nikad ne sprinta, on ko da ga je pravi neki Lala...sve polako (nervira me jer sa njim u postavci nemamo nijednu kontru/polukontr...sve pozicija - sine imamo Bozica ne treba nam Bozic naslednik? ). Jes sve lepo 12p, ali kao organizator nisam nimalo zadovoljan njegovom malodusnoscu.
- Vladi fali ponekad pravovremeni tajmaut...ali generalno igra je pokazala napredak. Opsta zamerka je na zonskoj odbrani 2-3 protivnika ne igramo nista posebno pa ocekujem da ce nam u Top16 igrati zonu. Napadamo je i dalje traljavo, distribucija lopte je prespora, prodora kroz nju manje vise nema, delove zone sa dva igraca mi napadamo sa dva napadaca umesto sa tri...ma brdo decijih bolesti...no dobro bitno je da smo prelomili tekmu i da smo dokusurili protivnika kako treba, sto je svakako boljitak
Imperator- šesti igrač
air slavkan ::Оног малог са бројем 4 одмах узети за првог плеја. Искидао је, шетао се кроз Трепчину одбрану, само још мало да поради на шуту и биће одличан.
Kakav je mali macka, najmanji je (sumnjam da moze da probaci loptu kroz noge) ...ali je objasnio sta je tranzicija
Imperator- šesti igrač
Nemojte Trepcu da mi dirate, ipak su oni pobedili.
Sto se utakmice tice, raduje me sto se odbrana pika konacno popravila, i to mi je najpozitivniji utisak. Centri pokazuju da su zivi , Djekic sve gori, Lucic dao trojku u poslednjoj sekundi prvog poluvremena i odlicno odradio svaki minut u igri .
Sto se utakmice tice, raduje me sto se odbrana pika konacno popravila, i to mi je najpozitivniji utisak. Centri pokazuju da su zivi , Djekic sve gori, Lucic dao trojku u poslednjoj sekundi prvog poluvremena i odlicno odradio svaki minut u igri .
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Katić postao starni centar i na drugoj utakmici za redom najbolji, svaka mu čast. Odličan je igrač, ima on velike kvalitete, koje će, nadam se, konstantno koristiti. Džavai, koji je pao u drugi plan, što zbog slabije forme, što zbog forme Katića, koji je ruku na srce bolji igrač od njega, takodje za 13-14 minuta odigrao jako dobro. Od Džerelsa očekujem još više, mnogo bolje, ali danas solidno šutirao, za razliku od meča sa Prokomom. Mislim da je ona pobeda protiv Prokoma i plasman u Top 16 izuzetno pozitivno uticao na ekipi i krenuo je "parni valjak", dabogda se ne zaustavio do kraja sezone!
Razbijanje, svi igrali, svi zadovoljni, šampionski, tako treba, to smo čekali!
Razbijanje, svi igrali, svi zadovoljni, šampionski, tako treba, to smo čekali!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Evo zašto sam govorio da je Raško daleko bolje igrao u Hemofarmu i čudio se zašto je tako... Tek sad počinje da pruža partije koje su se od njega već na početku očekivale.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Slazem se sa Imperatorom u svemu sto je napisao...
Jos bih samo naglasio da i meni ide na zivce to sto Dzerels skoro uopste ne probija, u par navrata sam se zapitao koja je to prednost u odnosu na Lafajeta, ni jedan ni drugi nisu imali ulaz...
Jos bih samo naglasio da i meni ide na zivce to sto Dzerels skoro uopste ne probija, u par navrata sam se zapitao koja je to prednost u odnosu na Lafajeta, ni jedan ni drugi nisu imali ulaz...
Mihael- mvp
isto kao sto prije sedam dana nije bilo toliko lose koliko se pisalo, tako ni sada nije savrseno dobro stanje da padamo u euforiju.. ALI JE SVAKAKO PUNO BOLJI OSJECAJ!
dosadasnji tok sezone:
igra - ruzna (cak i kad se pobjedjuje) i bez kontinuiteta
rezultati - zadovoljavajuci
imali smo mi blistavih izdanja ove sezone (cedevita, kaha, komsinica, zagreb..) ali nismo uspjevali da povezemo 2-3 dobre utakmice..
nadam se iskreno da je ovo prekretnica sezone.. ipak smo otresli 25 razlike lidera na tabeli (do ovog kola)
idemo kahi rastereceni, pa imamo dovoljno vremena da se spremimo za raspalu cibonu
P.S. sto se tice odlicne igre centara, moralo je tako da bude, jer su oni tanki na tim pozicijama i nisu imali nikoga da se krlja sa nasim drvosjecama..
vesely odigrao puno bolje nego sto statistika govori, jedino je problem sto vec imamo jednog takvog i ta je pozicija u timu popunjena do penzionisanja istog, a puno su nam dvojica koja igraju "dobro" a statistika im u minusu
a sad uzivajmo u pobjedi..
dosadasnji tok sezone:
igra - ruzna (cak i kad se pobjedjuje) i bez kontinuiteta
rezultati - zadovoljavajuci
imali smo mi blistavih izdanja ove sezone (cedevita, kaha, komsinica, zagreb..) ali nismo uspjevali da povezemo 2-3 dobre utakmice..
nadam se iskreno da je ovo prekretnica sezone.. ipak smo otresli 25 razlike lidera na tabeli (do ovog kola)
idemo kahi rastereceni, pa imamo dovoljno vremena da se spremimo za raspalu cibonu
P.S. sto se tice odlicne igre centara, moralo je tako da bude, jer su oni tanki na tim pozicijama i nisu imali nikoga da se krlja sa nasim drvosjecama..
vesely odigrao puno bolje nego sto statistika govori, jedino je problem sto vec imamo jednog takvog i ta je pozicija u timu popunjena do penzionisanja istog, a puno su nam dvojica koja igraju "dobro" a statistika im u minusu
a sad uzivajmo u pobjedi..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
I da, i to moram da napomenem, po meni se mora vise igrati na Veselog pod kos, pogotovo kad je sa KAticem u postaavi, jer KAtic moze i da se izvuce malo, a realno Veselog tesko koja 3 moe da cuva i u Evroligi. U takvoj situaciji imamo ako nista drugo bar faul nad Veselim, a slazem se i sa Imperatorom, morao bi da uzme bar 2-3 trojke po utakmici pa sta bude, bude, bolje i to nego izgubljena lopta...
Mihael- mvp
Slike iz Tel Aviva, koje je Markos slikao.
https://2img.net/r/ihimizer/g/dsc0052bk.jpg/
Edit: Snimak
zagrevanje
https://2img.net/r/ihimizer/g/dsc0052bk.jpg/
Edit: Snimak
zagrevanje
Poslednji izmenio Dule Kecman dana Sub 18 Dec 2010 - 11:14, izmenjeno ukupno 1 puta
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo