Svaštara 3
+42
familija
Sarlo
Nolle
Gale
PGR93
Anti-RTS
Geograf
slobokv83
Marija
XXL
Imperator
Psycho
Danny Trejo
air slavkan
Everton
Ray Allen
fizicar
Koleman
bigZ
Maja
TheGodfather
superhik
Tazz
Markos
Mihael
KKP
lazarminator
Macijauskas
Bodi Bond
Naissus
Dule Kecman
wolfvaga
Sensui
dane
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
Gencha
Junglezburn
2bad4u
Zemljoradnik
drexler
mlekadzija
46 posters
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Svaštara 3
Junglezburn ::Mislim da će Arsenal imati neku šansu jedino ako Volkot bude igrao, a što se tiče krajnjeg rezultata smatram da su najmanje šanse da bude nerešeno jer su obe ekipe izuzetno napadački orijentisane, a neko će već dati gol više...
Pazi Arsenal ce morati da spremi neku posebnu taktiku, i slazem se da bi mozda preko Volkota mogli da daju gol iz kontre ili brze akcije. Takodje bi mogli da koriste Bentdnerovu visinu. Ako budu igrali tipicnu pas igru, Barsa ce da ih razvali, nema boljeg tima od Barse sto se tice takve igre. Prosle godine u Londonu je bilo 2:2, i Venger je rekao da ide u Barselonu da se nadigravaju, i Barsa ih je nakantala 4:1. Mada videcemo sta ce biti.
Voleo bih da Arsenal prodje!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Molio bih Mlekadziju da nam kaze sta bi on igrao, da znamo sta da ne igramo
A Kragzi od Bodija nista drugo i ne ocekujem nego salFete
A Kragzi od Bodija nista drugo i ne ocekujem nego salFete
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ja bas mislim da ce biti 0-2 golova...
Mihael- mvp
Godina : 37
Fantasticna stvar, a i komentar na pesmu je super : "I miss the days, when bands sounded live better than on CD."
Macijauskas- mvp
Poslednji izmenio Danny Trejo dana Sre 16 Feb 2011 - 8:48, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : .......)
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Jesam rekao Arsenal - Barsa da ce da dobije Arsenal
Mihael- mvp
Prc.Mihael ::Jesam rekao Arsenal - Barsa 0-2 golova...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
ubodoh na kladionici Arsenal, ali me sjeba Roma, tu sam gađao X .
Ne mogu nikako da razumijem Vengera. Čovjek je apsolutni fudbalski genije, ali ne mogu skontati njegov izbor štopera. Pa majku mu jebem, ostvorite se za 20-ak miliona i kupite neku provjerenu zvijer koja će kidati dole u šesnaestercu, a ne da gledam nesretne Košćeljnog i Đurua . Ne može se tako, sve što napad radi pola sata - sat, oni prospu u jednom kiksu .
Subotić je rođen za ovaj Arsenal!!!
Ostalima svaka čast, posebno Vilširu i Aršavinu, oni mi baš "leže"...
Šta je sa Šamakom, je l zna neko, je l povređen ili ne igra iz taktičkih razloga, nisam pratio?
Ne mogu nikako da razumijem Vengera. Čovjek je apsolutni fudbalski genije, ali ne mogu skontati njegov izbor štopera. Pa majku mu jebem, ostvorite se za 20-ak miliona i kupite neku provjerenu zvijer koja će kidati dole u šesnaestercu, a ne da gledam nesretne Košćeljnog i Đurua . Ne može se tako, sve što napad radi pola sata - sat, oni prospu u jednom kiksu .
Subotić je rođen za ovaj Arsenal!!!
Ostalima svaka čast, posebno Vilširu i Aršavinu, oni mi baš "leže"...
Šta je sa Šamakom, je l zna neko, je l povređen ili ne igra iz taktičkih razloga, nisam pratio?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Junglezburn ::Prc.Mihael ::Jesam rekao Arsenal - Barsa 0-2 golova...
Zato sam i stavio osmeh, to sam prognozirao golove jer je neko rekao da ce igrati 4+, ali sta je sa ovim...
Mihael ::Ne bi ja bas rizikovao i stavio pare na Barsu, ja cak mislim da Arsenal moze da pobedi, mada mislim da je neresen rezultar najrealniji...
Drex, nije Shamak povredjen, prednost u poslednje vreme dobija Persi, a Shamak retko igra...
Mihael- mvp
Glupi Valdez i Pep koji u životu nije znao da napravi dobru izmenu!
Junglezburn- mvp
2 dana me nema na forumu i 2525622 novih postova -.-
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Materijal sadrzi scene sumnjivog morala, zato se mladjim od 18 godina ne preporucuje...
U ovom spotu je doslo do izrazaja kreativnost nasih forumasa...
U reziji Mlekca : Imperator, Doktor, Bodi, Jungle i Hik su snimili visokobudzetni spot..
Dakle vidite i ocenite ovaj kreativan rad..
U ovom spotu je doslo do izrazaja kreativnost nasih forumasa...
U reziji Mlekca : Imperator, Doktor, Bodi, Jungle i Hik su snimili visokobudzetni spot..
Dakle vidite i ocenite ovaj kreativan rad..
Macijauskas- mvp
Mlekadzijo, lako je mene zajebavati, aj' ti mene nahrani.
Elem, Macijauskas, tražio si diskusiju o Azri. Sviđa mi se predlog. Protumači mi ovu pesmu
Elem, Macijauskas, tražio si diskusiju o Azri. Sviđa mi se predlog. Protumači mi ovu pesmu
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Kad smo kod interpretacije Azre, evo jos jedne vrlo reprezentativne pesme doticnog (meni omiljenog) rock pesnika. Svaka autenticnost ima svoje krugove, tako da mislim da ova pokazuje uzroke njegove usamljenosti. Obracanje svetu u jednini (iako je u pitanju citav splet umova) samo potkrepljuje usamljenost jednog genija...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
I moja omiljena. Bas zato sto totalno iskace iz tipicnih Dzonijevih "krugova" mozganja i dostize susretanje poeticnosti i filozofije, sto osobito ume da godi .
wolfvaga- prva petorka
I ko će nas sad da brani od silnih obožavateljki?!
Mlek, pošalji ovo Efesovim čirlidersicama!
Mlek, pošalji ovo Efesovim čirlidersicama!
Junglezburn- mvp
Заузете су. Чекајте док ја завршим
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
Ciklus ljubavnih, koji ima tezinu kao lavina:
najlepsi refren Dzonija Stulica
ali grehota je ne pomenuti sledece:
a moze i ovo:
najlepsi refren Dzonija Stulica
ali grehota je ne pomenuti sledece:
a moze i ovo:
wolfvaga- prva petorka
Nemoguće da si ovo zaboravio iz tog ljubavnog ciklusa
Inače, svaka čast za izbor. Fascinira me kod Džonija to što se skor sve pesme mogu tumačiti na 1001 način... Inače, nisam neki muzički poznavalac, eventualno mogu pričati o Džoniju i EKV-u, mada ne mogu reći ni da o njima sve znam.
Ova prva pesma koju sam postavio je meni jedna od najdražih. Ja znam za nekih 5, 6 tumačenja...
A evo i još nekih favorita, nadam se da nisam postavio nešto što si ti već postavio...
Inače, svaka čast za izbor. Fascinira me kod Džonija to što se skor sve pesme mogu tumačiti na 1001 način... Inače, nisam neki muzički poznavalac, eventualno mogu pričati o Džoniju i EKV-u, mada ne mogu reći ni da o njima sve znam.
Ova prva pesma koju sam postavio je meni jedna od najdražih. Ja znam za nekih 5, 6 tumačenja...
A evo i još nekih favorita, nadam se da nisam postavio nešto što si ti već postavio...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Strana 15 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu