Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jan Vesely

+30
Everton
blagoje
TheGodfather
dane
Sensui
Koleman
Anti-RTS
Sergej
Psycho
ZuLuofVozdovac
Tazz
Dule Kecman
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
2bad4u
Ray Allen
superhik
Nolle
Talicni Tom
Mihael
Danny Trejo
familija
air slavkan
Maja
Zemljoradnik
Hyperactive
bigZ
drexler
markoo
34 posters

Strana 7 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

Jan Vesely - Page 7 Empty Re: Jan Vesely

Počalji od Psycho Uto 7 Jun 2011 - 23:51

hazarder ::Yb i sf ako udju na tribinu bice haosa.
Inace pridruzile su im se sve jace Bg grupe,ako dodje do tuce,alcz moze samo policija da spasi
Ja koliko sam čuo, a ne pratim baš mnogo, ni JF tu nije sa strane
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sre 8 Jun 2011 - 0:50

Ulecemo!!!! Very Happy salim se i ja sam cuo za to ustvari to je trebalo da bude jos protiv FMP,predlazem da ne idete na tu tribinu Wink Mogu da ubacim nekoga ko hoce da ide?
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sre 8 Jun 2011 - 0:53

Posto necu biti na Netu ko hoce da ide mogu dvojicu da ubacim,nek pita bodija za mob pa nek se javi Wink
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 8 Jun 2011 - 1:36

Karte su kupljene.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Sre 8 Jun 2011 - 2:20

Drugari, ja sada krećem na teren u Rumu, neću moći sigurno do 20h da se vratim za BG, izvinjavam se... Gledaću vas valjda na TVu!
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sre 8 Jun 2011 - 3:03

Momci svaka vam čast na akciji, žao mi je što i ja nisam mogao nekako da učestvujem, ali niti sam dobar sa finansijama a sada mi je uveliko ispitni rok.
Nadam se da ću da vas vidim na tv-u!!!
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 8 Jun 2011 - 9:35

Jan Vesely - Page 7 Vesely_dunk

sve riječi su suvišne... putuj šampione, nikad te nećemo zaboraviti
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sre 8 Jun 2011 - 10:46

Jan Vesely - Page 7 Nnegovanovicparthem3ut0
bravo bravo bravo
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sre 8 Jun 2011 - 11:22

@the
Slika je bas dobra, nadam se da ce ih biti jos...

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 8 Jun 2011 - 11:35

Kakvo vece i kakva noc Smile Stvarno je bilo prelepo veceras. Mnogo informacija posle utakmice , Vesely u NBA , odlazi i Katic izgleda itd ... kad se malo slegnu emocije ovih dana... Proslava u petak pa cu detaljnije znati sve Smile

Laku noc . Video sam vas , bili ste sjajni. Svaka cast !
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sre 8 Jun 2011 - 11:40

@sergej
Pa gde sad ode Katic!?

familija
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 8 Jun 2011 - 11:55

Videcemo , nije jos 100% , ali ima jake ponude.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sre 8 Jun 2011 - 11:57

eee....
Pa ovaj Partizan izvadi iz mrtvih, igraca od 30-ak godina i omoguci mu da napravi dobar ugovor.... super

familija
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sre 8 Jun 2011 - 12:01

Raško šta god da odluči svaka mu čast!!
Odradio je ovu sezonu bolje nego što je iko očekivao clapping
Bilo mi je baš milo kada sam ga video kako se veseli sa svojim klincima!!!
Ako kojim slučajem odluči da unovči ovu za njega sjajnu sezonu neka, apsolutno je zaslužio!!!
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sre 8 Jun 2011 - 20:45

Momci svaka vam čast na akciji, slike su super, ideja odlična i što je najvažnije realizovana je a bilo je potrebno baš dosta ljudi. Ja ne mogu da sastavim trojku za basket a mogu da zamislim kako je organizovati 15 ljudi za tako nešto a pri tom niste imali nikakvu materijalnu korist Smile
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sre 8 Jun 2011 - 22:51

Ja sam kupio Zurnal, cini mi se da je malo veca nego ova sa njihovog sajta.. Postoji slika i u Blicu..
Lepo je sve ispalo, Markoo jos jednom sve pohvale za ideju i trud.. thumbsup
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Čet 9 Jun 2011 - 2:12

I od mene cestitke za akciju. Bravo forumasi.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Čet 9 Jun 2011 - 4:30

Fino društvo u Pioniru. Još da ima crvene boje na majicama ljepše bi izgledali. plez1
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 13 Jun 2011 - 2:35

Da malo otvorim dušu oko Jana, moja netrpejivost prema njemu nije bez razloga, ista ona koju sam imao prema Kešelju, i voleo bih da obrazložim to.

Jan Vesely je jedan veoma ograničen igrač, koji sam zbog predispozicija igra tu gde igra i na nivou na kojem igra. Skok, odraz i borba, nema tu nikakve tehnike, mada i sa 210 teško je glumiti beka, ali ako to već ne može onda mora da radi na leđnoj tehnici, koja mu je na nivou kadeta, i ovo pišem iskreno. Leđima okrenut košu, on se izgubi sa njom, nema motoriku za tako nešto, nema usađeno u svoj repertoar tako nešto,a Dule mu je 2 godine bio trener, sigurno je mogao bar neke osnove da nauči,ali meni se čini da nije ni to. Ove sezone je promenio šut, ali on i dalje baca cigle, na poziciji 3 ako želiš da igraš moraš da imaš bar kakav takav šut, on je bacao cigle sa 6,25, mogu da zamislim šta će biti na 7,25. U Americi će imati dosta individualnih treninga, u njegovoj igri ima dosta prostora za napredak, leđna tehnika, šut to su 2 osnovne stvari, on bez te 2 stvari u NBA ne može da igra, nije dovoljno u NBA uraditi 2-3 kata po utakmici pokupiti 4-5 skokova, i očekivati jak ugovor, moraš da budeš mnogo kompletniji igrač,a Jan to trenutno nikako nije, iako je jedna od najboljih trojki u Evropi, on i dalje ima više mana u svojoj igri nego vrlina. Takođe kretnja bez lopte je dobra samo kada treba da se baci alejup ili trči tranzicija, u pozicionom napadu, ponovo zbog te visine i zbog toga što ga čuvaju mnogo niži i brži igrači, bar za 10 cm on ne može da ima neku kretnju u napadu u pozicionoj igri, jednostavno se pogubi.On stoji u pozicionom napadu u kornerima, retko kada prima loptu, i iz tih kornera ide u 99% slučajeva na cut u reket odnosno ofanzivan skok ili alejup zakucavanje, u Evropi nije bilo igrača koji to može da čuva u NBA će to biti drugačije, pogotovo ako bude igrao play off. Sada malo opširnije o nekim individualnim stvraima

Slobodna bacanja:
Očani procenti, visina ne treba da tu predstavlja problem, shvatam da ne može da ima mekanu ruku kao Peđa, Dirk, i još neki visoki igrači, u NBA će to sigurno drastično popraviti. Kada se samo setim Rakočevića,a sada jedan od najboljih penaldžija u Evropi. Ove sezone je promenio i tehniku šuta, ali ni to nije pomoglo. Valjda će u NBA, to je stvar treninga

Pozicioni napad
U NBA nema toga, sve se svodi na izolacije, igru 2 na 2, trougao, itd... ne vidim kako tu Jan može mnogo stvari da prihvati, njegov ofanzivni potencijal je vrlo ograničen, zakucavanje, zakucavanje i još jedno zakucavanje. Nema leđne igre koju je za ove 3 godine MORAO da digne na jedan mnogo viši nivo, nema šuta sa distance i za 3, nema kretnji bez lopte u pozicionom napadu sem kada treba da mu se baci 5 metara u vis lopta pa je on hvata i kurči se zakucavanjem, nije košarka samo alejup, 80% njegovog ofanzivnog učinka ove sezone se sastoji iz zakucavanja.

Tenhika
Sa 210 ne može da se očekuje da bude kao Bjelica, Kukoč, itd... jednostavno i tu je ofanzivno ograničen, ne zna da odigra 1 na 1, ne zna da prepozna situaciju za miss match i spusti se u reket,a i kada to uradi, on izgleda zbunjeno, izgubljeno, kao da ne zna šta će sa loptom. Shvatam da treningom ne može većina ovih stvari da se popravi, ali bar može leđna igra, bar da ima jednu dimenziju više u svom ofanzivnom arsenalu.

Odbrana
Ovo će za njega biti veliki problem, on će sa svojih 210 morati da čuva 1 na 1 igrače na poziciji SF, to nije nimalo lako, sada trojke u NBA mnogo više igraju 1 na 1 James, Durant, Melo, Gay, mnogo su bolji sa loptom u rukama, i tu Veselog jedino može da spasi dug korak, pošto mu je laterana kretnja kao kod Nedovića, slaba strana, i on većinu trojki u NBA neće moći da sačuva 1 na 1, u kombnovanoj i 2-3 zoni on je mogao da igra, brani prostor, lupa blokade iz drugog plana i radi ono što najbolje ume. I da lične greške, u Evropi se mnogo više igra zona, on je vremenom naučio da se čuva toga, ali kao što rekoh zone u NBA nema, moraće da čuva igrača 1 na 1, to će za njega biti enorman problem

Jednostavno Jan je klasičan primer sistema Partizana, sakrij slabe strane,a maksimalno koristi dobre, kada se na to doda da njega u ove 2 godine nijedna trojka u EL nije mogla da čuva, jedini možda Bjelica, Kešelj i Sato, dobije se hype o najboljoj trojci Evrope, koja će imati visoku poziciju na draftu,a Bjelica npr kao duplo kompletniji igrač pogledajte gde je bio kotiran, samo zbog nemanja fizičkih predispozicija koje ima Vesely,a isto kao Vesely će proći i Nedović ako uspe da odigra pre NBA bar jednu sezonu u EL, jednostavno to je taj hype koji se stvara oko nekih igrača.

On u NBA mora dosta toga da popavi ako želi minute i ako ne želi da bude samo jedan od, da radnu etiku ima, on bi do sada u svojoj igri popravio dosta toga, i to mi je čudno igrač sa toliko emocija, žara u igri, nije za 3 godine mogao da popravi 2 stvari koje bi mu donele od samog starta mnogo više minuta u NBA, leđna tehnika i šut, i te 2 stvari nisu stvar talenta, već stvar mukotrpnog treninga. Njegova želja je bila NBA, zar ne ? Sada da vidimo kako će proći, Bjelica neće nikako,a Vesely zbog svojih predispozicija sigurno hoće, sada koliko će uspeti da se nametne, niko ne zna, jer ako odmah krene mnogo da igra, može da izgori u prevelikoj želji.

Ovo je neko moje mišljenje, koje se sigurno neće poklopiti sa vašim, jer ako ima ovoliko mana, kako je čovek onda najbolja trojka u Evropi ? Kako sam uspeo da ga ispljujem ovoliko,a veliki klubovi se bore za njegov potpis u slučaju lock out-a, gde mi možda i Partzan mogao mnogo bolje ekonomski da prođe ako ode u Barsu, Oly, itd... Jer će on u Evro okvirima biti jednostavno dominantan, u NBA okvirima teško. Meni je drago što je ovo još jedan dokaz da naša košarka ponovo ima TOP 5 pika (nadam se) na NBA draftu, ali moje mišljenje je da se on tamo neće snaći, naravno samo moje mišljenje, mnogo više stručnijih ljudi i skauta ga je gledalo, i mnogo bolje od mene ume da proceni. To je razlog moje "netrpeljivosti" prema Janu, jer je oko njega u Evropi stvorena fama da je ne znam ja šta,a ustvari nije on toliko dobar koliko u Evropi ne postoji sličan igrač koji može da ga čuva, u NBA je već to druga priča.

Nadam se da nisam previše ugušio Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Pon 13 Jun 2011 - 2:56

markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Pon 13 Jun 2011 - 3:07

@Nolle
Sa stvarima koje si pisao o šutu, donekle tehnici i odbrani mogu da se složim, ali sa pričom o neprepoznavanju mismatch-a i lošem igranju leđima baš i ne.
Jedno od osnovnih oružija Partizana u pozicionom napadu ove godine je bilo da se iskoristi nemogućnost igrača da čuvaju Jana u igri 1-1 leđima ka košu, što u slučaju kada je odbrambeni igrač niži, što nakon promene čuvara.
Jan je to više nego dobro koristio. Najčešće uvlačenjem čuvara pod koš i naskokom ka sredini reketa, a vrlo često i uz iznuđen faul.
Kako će to ići (i da li će ići) u NBA ne znam. Slabo pratim tu košarku i nisam neki poznavalac. U Evropi je to itekako prolazilo.
...I ne zaboravi da dečko ima tek 21 godinu.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 13 Jun 2011 - 3:31

Nolle, verujem da si upoznat sa igracem Jonasom Jerebkom koji igra u Detroitu i koji je prosle sezone imao solidnu minutazu za rukija, nazalost, ove sezone se ozbiljno povredio pa je propustio celu sezonu... Covek osim dobrog odraza nema nista a imao je solidnu ulogu u NBA. On i Veseli ne mogu da se porede, nema kategorije u kojoj Veseli nije bolji, osim slobodnih bacanja koja mora da ispravi... To je jedan od primera igraca koji su losijeg kvaliteta od Veselog a cene se u NBA, jos jedan primer moze da bude i Dzejms Dzonson koji je iz Cikaga presao u Toronto i drugi deo sezone odigrao sasvim dobro, njega navodim zato sto mi se cini da si ga i ti bio spominjao kao igraca koji ti se svidja, ponovo, osim slobodnih bacanja nema parametra u kom je bolji od Veselog...

Dalje, tu je Nikolas Batum, odlican atleta sa svim ostalim stvarima na solidnom nivou, u mnogim stvarima je Veseli bolji od njega ali je po meni to neki nivo i uloga koju bi Veseli mogao da ima u timu. Dalje, ni Kirilenko po dolasku u NBA nije bio ono sto je bio pre sezonu, dve. Dzerald Valas je velika zvezda prvenstveno zbog svoje odbrane i odlicnih fizickih sposobnosti, pogledaj kakav je bio u Sakramentu dok je tamo igrao Stojakovic a kakav je sad, dosta je napredovao pa ko kaze da nece i Veseli...

Kakav je bio Tajson Princ po dolasku u NBA?

Dalje, Veseli igra poprilicno dobru odbranu, a to je na njegovoj poziciji jako bitno, pogledaj Batijea koji je ofanzivno poprilicno ogranicen a ima poprilicno dobru karijeru, Merion je jos jedan primer, evo sad je osvojio i prsten, a ako si obratio paznju, ti igraci su u plejofu imali najteze zadatke, cuvanje Durenta, Dzejmsa, Pirsa, Entonija... Veseli po svemu prikazanom moze da bude igrac koji bi sasvim solidno obavljao defanzivne poslove na tim igracima naravno kada stekne neki autoritet kod sudija, a to je mnogim timovima u NBA veoma potrebno...

Da se razumemo, nece Veseli biti allstar igrac ali ce po meni sigurno ostaviti traga u NBA ako bude imao srece i sa timom ali i nekim drugim stvarima...

Da ne govorim o njegovoj atraktivnosti, borbenosti i srcanosti.... Evo ti jos nekih primera igraca koji su samo zbog toga i bez drugih kvaliteta u NBA ligi dugo opstajali, a neki i dalje opstaju. Evo recimo Stromajl Svift, Kion Klark koji su mogli imati mnogo bolju karijeru da su bili pametniji i normalniji. Kakvi igraci su bili Brus Boven, Rik Foks, pravi igraci od zadatka, u najgorem slucaju i takav ce biti Veseli jer ima sve predispozicije za to, a moramo se sloziti da dugo nismo videli igraca sa tolikim srcem i takvog borca...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 13 Jun 2011 - 3:41

Ma slažem se ja sa tim. Nego kažem da trenutno u svojoj igri ima mnogo više mana nego vrlina, i da mora dosta da radi, eto primer je i Jerebko koji je dosta toga davao Detroitu, a Vesely je kvalitetniji po meni, samo je pitanje kako će Vesely da se snađe i u koji tim će da upadne.

Fantastično poređenje sa James Johnsonom, sličan tip igrača, ali Johnson ima malo bolji šut, i zbog toga ofanzivno može da radi dosta više.

Vesely je sa svim svojim manama najbolja trojka Evrope, ali želja za NBA je očigledno kod njega previše velika,a siguran sam da bi istu lovu koju će dobijati u Americi mogao da dobije i u Evropi, gde njegov kvalitet može da dođe do izražaja, ali medalja ima dve strane, on bi u Evropi stagnirao !

Veoma je bitno u kom klubu će on igrati, voleo bih da ga vidim u Juti, Detroitu, Torontu, nešto tako... Koji klub je najrealniji u ovom trenutku, nisam nešto pratio po ovom vidim da je najbliži Torontu

http://www.nbadraft.net/2011mock_draft

u Minesoti ne bi voleo da ga vidim, jer zbog idiota Bizlija dečko ne bi došao do izražaja. Juta ili Toronto su u igri koliko vidim, sada zavisi šta će Juta juriti pleja ili krilo ustvari, zar ne ? Verujem da bi ovo drex ili Zulu objasnili bolje.

Kada je draft ?
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 13 Jun 2011 - 3:42

Jan je los na niskom postu, mada se u ovom segmentu popravio.
Procenat suta za tri poena i posebno sa linije slobodnih bacanja je za svaku kritiku.
Tehnika u dobroj meri nije adekvatna igracu na poziciji krila.
To su najvece kosarkaske mane Veselog. Sva sreca pa u njegovoj igri ima vise pozitivnog, jer da nije tako ne bi postao sa samo 21. godinom jedan od najboljih igraca na poziciji 3 u Evropi.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 13 Jun 2011 - 3:56

Draft je 23. juna...

Jos se uvek ne zna gde bi Veseli mogao da zavrsi,, sve su to samo nagadjanja... Mnoge ekipe trguju sa svojim pikovima ( Minesota, Klivlend ) u nadi da ce dobiti kvalitetnog igraca, mnogi i dalje razmisljaju sta da rade...

Po nekim tekstovima koji se pojavljuju u NBA, trenutno su mu Juta, Toronto i Wasington najblizi, ali moraju i druge stvari da se potrefe, jos se ne zna njegova pozicija na draftu, kako ce ekipe birati pre nego sto on dodje na red... Pitanje je da li na njega racunaju kao startera ili planiraju da ga razvijaju pa tek onda gurnu u vatru...
Po meni bi mu dobro dosao odlazak u Jutu ako se oni otarase Kirilenka, bilo bi sigurno dobrih akcija sa Herisom, a pozicija bi mu bila poprilicno sigurna... Wasington je problematican je ima igrace koji na toj poziciji mogu da igraju jako dobro i koji imaju veliki ugled ( Luis, Hauard sa kojoj je pitanje da li ce obnoviti ugovor ), Detroit koji tu ima oporavljenog Jerebka, Prinsa... Mozda bi mu i Toronto lepo legao, da deli minutazu na poziciji 3 sa Dzonsonom...

Od Minesote je on daleko, vrlo je moguce da ce Minesota trejdovati svog pika, a postoji mogucnost da uzmu pika a da trejduju Bislija, stvarno ima mnogo opcija...

Videcemo, dosta stvari mora da se poklopi, mnogi sajtovi a i timovi ga nisu dobro ni skautirali jer se na gomili sajtova pa cak i komentarima skauta Veseli stavlja na poziciju PF sa Valancijunasom pa cak i sa Kanterom sto je smesno...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći