Jan Vesely
+30
Everton
blagoje
TheGodfather
dane
Sensui
Koleman
Anti-RTS
Sergej
Psycho
ZuLuofVozdovac
Tazz
Dule Kecman
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
2bad4u
Ray Allen
superhik
Nolle
Talicni Tom
Mihael
Danny Trejo
familija
air slavkan
Maja
Zemljoradnik
Hyperactive
bigZ
drexler
markoo
34 posters
Strana 4 od 10
Strana 4 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jan Vesely
markoo ::JAN UDAJ SE ZA MENE !
Napiši: JAN GLE ZBRN!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Svaka cast na akciji. Predlazem da zauzmete mesta u prvom redu na tribini sever-jug iza koseva, ta mesta se najbolje vide.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Jan Veseli: Želim oproštaj u Pioniru
Tako izgleda finale kakvo košarka zaslužuje. Pune tribine, fantastična atmosfera… još samo da su igrala dva kluba umesto jednog. Ali, kako je Željko Lukajić posle utakmice rekao, Hemofarm je igrao koliko mu je Partizan dopustio. A crno–beli nisu baš bili velikodušni.
Parni valjak je prvog dana juna demonstrirao silu i pokazao da bi, s obzirom na realnu snagu dva rivala, morala da se dogodi senzacija da se njegovi navijači ne raduju desetoj uzastopnoj tituli prvaka države. Ako u nedelju igrači Vlade Jovanovića naprave brejk u Vršcu, imaće priliku da u Pioniru naprave feštu.
Ako Partizan pobedi u Vršcu, Jan Veseli će imati priliku da kaže zbogom navijačima Partizana koji prema obožavanom im Čehu neprekidno pokazuju izlive ljubavi.
– Imamo veliku želju da proslavimo titulu u Pioniru i trudićemo se da u Vršcu odigramo što bolje i omogućimo sebi i navijačima priliku za taj osećaj – rekao je Veseli.
Junglezburn- mvp
markoo ::JAN UDAJ SE ZA MENE !
Зајебаваш? Ја не капирам фору... Не желим никога да увредим али стварно не постоји боља шанса да се избламирате него ако вас двадесеторица формирате натпис на коме пише: Јан удај се за мене. И то види цео аудиторијум РТС-а. Боље написати ПРАШАК ПЕРСИЛ. Бар се не би бламирали за џабе, платили би вам рекламу. Мада капирам да само ложиш форумаше....
http://nbadraft.net/jan-vesely-interview
NBADraft.net: Can you describe your daily routine as you play for Partizan and prepare for the NBA Draft?
Jan Vesely: Playoffs are ending. As of today, my only focus is on my team, Partizan. After the last game, I will take few days rest, and travel to USA. There is nothing special in my day to day work.
NBADraft.net: I heard that you model you game after LeBron James but feel your game resembles most Dirk Nowitzki. You must be excited about these NBA Finals? How intently will you be watching the NBA Finals and that match up?
Jan Vesely: The games are on 3 a.m, late night here in Belgrade. I am sleeping by midnight each night. It is the rules of my club. I will try to watch the NBA Finals games recorded the day after. I have my own playoff games going on so I need to sleep and be ready to play.
Можда овај дуел ускоро и у НБА лиги.
Иначе требао би Влада тотално да га исфорсира, да игра акције за њега, да га држи дуже на паркету, па цео свет га сада скаутује... Зна се ко ће узетити тулу, могао би толико да учини за Јана ипак је он могао да оде још прошле године да је хтео.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
na strani 4 se nalazi natpis....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Toliko bolesni nismo..ZuLuofVozdovac ::markoo ::JAN UDAJ SE ZA MENE !
Зајебаваш? Ја не капирам фору... Не желим никога да увредим али стварно не постоји боља шанса да се избламирате него ако вас двадесеторица формирате натпис на коме пише: Јан удај се за мене. И то види цео аудиторијум РТС-а. Боље написати ПРАШАК ПЕРСИЛ. Бар се не би бламирали за џабе, платили би вам рекламу. Мада капирам да само ложиш форумаше....
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Ne zezajte ozbiljnog nam Zulua!
01. markoo
02. Junglezburn
03. Hyperactive
04. Dule Kecman
05. partizannnnn
06. Bodi Bond
07. Mihael
08. Psycho
09. familija
10. familijin sinčić
Markose? Jesi li rešio ''problem''?
Fali nam šest ljudi. Priključuje li se još neko?
Molim Markosa i Sergeja samo da nam jave da li mogu da nam srede neke karte. Ako ne mogu, najbolje bi bilo da neko od nas kupi 16 karata za parter pa da se na utakmici raskusuramo. Predlažem da svi damo Markuu po 300 dinara za majice + karte.
Ako ima još nekih predloga napišite...
Ajde ljudi vreme je!
01. markoo
02. Junglezburn
03. Hyperactive
04. Dule Kecman
05. partizannnnn
06. Bodi Bond
07. Mihael
08. Psycho
09. familija
10. familijin sinčić
Markose? Jesi li rešio ''problem''?
Fali nam šest ljudi. Priključuje li se još neko?
Molim Markosa i Sergeja samo da nam jave da li mogu da nam srede neke karte. Ako ne mogu, najbolje bi bilo da neko od nas kupi 16 karata za parter pa da se na utakmici raskusuramo. Predlažem da svi damo Markuu po 300 dinara za majice + karte.
Ako ima još nekih predloga napišite...
Ajde ljudi vreme je!
Junglezburn- mvp
Zna li neko kada se ulaznice puštaju u prodaju?
Junglezburn- mvp
Ja ceo dan cekam obavestenje na sajtu da vidim kada ce poceti prodaja, ali ga jos uvek nema...
Ne znam hoce li moci jedna osoba da kupi svih 16 karata... Mislim, mozda bude nekog ogranicenja po osobi.
Inace, za novac se apsolutno slazem.
p.s. Sto se ljudi tice, zar nije Marko na pocetku rekao da ima neko drustvo?
Ne znam hoce li moci jedna osoba da kupi svih 16 karata... Mislim, mozda bude nekog ogranicenja po osobi.
Inace, za novac se apsolutno slazem.
p.s. Sto se ljudi tice, zar nije Marko na pocetku rekao da ima neko drustvo?
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Do sada je cini mi se bilo 2h pre pocetka utakmice, ali obzirom da ce biti krcato ko zna..
Dule Kecman- mvp
Ako bude tako, svakako bi valjalo da odemo sto ranije, da zauzmemo dobra mesta. Ne moramo svi, ali bar polovina nas.
Mogao bi neko da ponese i aparat, pa ako bude prilike da napravimo zajednicku fotografiju sa Janom.. Sto se tice informacija vezanih za utakmicu, najbolje da pitamo veceras PR-a Partizanovog, Tegija..
Dule Kecman- mvp
Ja sam ovih dana u velikoj guzvi na poslu tako da i ne stizem da procitam sve na forumu sto pisete. Bas mi je neka frka , tako da u sredu ko zna kad cu otici na utakmicu. Ne mogu da obecam nista stvarno. Izvinite ljudi.
Sergej- mvp
Ja imam jos dvoje znaci ima nas 12....sto se tice karata,one se pustaju u 17h,pitao sam prosli put.ja cu biti tamo oko 17 h
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ja ne mogu ali dajem pare za to i mogu da uvedem nekog.
Markos- prva petorka
Tvoj drugar isto dolazi jel da ? Ako je tako onda nas je 14..
Jbt moracemo Nolleta da zovemo..
Jbt moracemo Nolleta da zovemo..
Dule Kecman- mvp
Hvala svima koji žele da pomognu!
Rekao sam da nas 6 fali kako bih pre svega pokušao još nekoga sa foruma da privolim, lako ćemo dodati ljude ako zafali, na utakmici će biti gomila mojih drugara i u svakom trenutku mogu da ih zovem da nam se pridruže, ali rekoh da dam prednost forumašima, i tvorcu ideje Markuu...
Želeo bih da se zahvalim i superhiku na sjajnoj ideji za karte, javiću ako to upali...
Rekao sam da nas 6 fali kako bih pre svega pokušao još nekoga sa foruma da privolim, lako ćemo dodati ljude ako zafali, na utakmici će biti gomila mojih drugara i u svakom trenutku mogu da ih zovem da nam se pridruže, ali rekoh da dam prednost forumašima, i tvorcu ideje Markuu...
Želeo bih da se zahvalim i superhiku na sjajnoj ideji za karte, javiću ako to upali...
Junglezburn- mvp
@jungle
Ja sam tu, oko 18: 30, naci cemo se preko Bodija, sta god da dogovorite, ja se slazem! (i organizaciono oko mesta, a i finasijski)
Ja sam tu, oko 18: 30, naci cemo se preko Bodija, sta god da dogovorite, ja se slazem! (i organizaciono oko mesta, a i finasijski)
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Koja je druga opcija za karte Jungle?
Ja ispadam
Žao mi je.
Privatne obaveze visokog prioriteta
Žao mi je.
Privatne obaveze visokog prioriteta
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ženiš se?Psycho ::Privatne obaveze visokog prioriteta
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Poligamija je u Srbiji kažnjivaZemljoradnik ::Ženiš se?Psycho ::Privatne obaveze visokog prioriteta
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Drugari, svečano vas obaveštavam da nam je Sonja Savić obećala da nas čeka 16 ulaznica mimo kontigenta koji ide u prodaju i da možemo da biramo da li za parter ili za tribine. Ja ću sutra podići te karte pre 14h u upravi Partizana.
Ona nam je predložila da uzmemo za tribine i da dođemo dosta ranije u halu i zauzmemo odgovarajuću poziciju...
Ona nam je predložila da uzmemo za tribine i da dođemo dosta ranije u halu i zauzmemo odgovarajuću poziciju...
Junglezburn- mvp
@jungle
Svaka cast druze!!!!
Svaka cast druze!!!!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Bravo Jungle... Ja sam vise za parter ali mi to nije toliko bitno...
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 4 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 4 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu