Jan Vesely
+30
Everton
blagoje
TheGodfather
dane
Sensui
Koleman
Anti-RTS
Sergej
Psycho
ZuLuofVozdovac
Tazz
Dule Kecman
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
2bad4u
Ray Allen
superhik
Nolle
Talicni Tom
Mihael
Danny Trejo
familija
air slavkan
Maja
Zemljoradnik
Hyperactive
bigZ
drexler
markoo
34 posters
Strana 10 od 10
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jan Vesely
Danny Trejo je postavio na kosarka.rs link na kojem možete glasiti za Veselija. 4. zakucavanje po redu.
http://www.euroleague.net/euroleaguenews/polls/2010-11-video-poll/first-round/dunks
http://www.euroleague.net/euroleaguenews/polls/2010-11-video-poll/first-round/dunks
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Samo da pitam, opet sam zaboravio, kako se boduje za kvalifikacije za EL? Interesuju me samo srpski klubovi.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Нема ту бодовања, него по пласману у НЛБ у претходној сезони. Дакле прве две екипе у НЛБ лиги иду у квалификације, мислим прве две када се изузму оне које су оствариле пласман по другим основима (Партизан, Олимпија...)
Не могу оба места у квалификацијама за ЕЛ да добију клубови из исте земље (правило настало због некадашње доминације наших клубова)
Не могу оба места у квалификацијама за ЕЛ да добију клубови из исте земље (правило настало због некадашње доминације наших клубова)
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
hvala, sa zakasnjenjem. Znaci Pesic mora na drugo mesto da nas vodiZuLuofVozdovac ::Нема ту бодовања, него по пласману у НЛБ у претходној сезони. Дакле прве две екипе у НЛБ лиги иду у квалификације, мислим прве две када се изузму оне које су оствариле пласман по другим основима (Партизан, Олимпија...)
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Sto Jan ne igra za rep Ceske?!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
markoo ::Sto Jan ne igra za rep Ceske?!
Ovo je vec druga godina da ne igra,i proslu je preskocio...
Gost- Gost
Koleman ::hvala, sa zakasnjenjem. Znaci Pesic mora na drugo mesto da nas vodi
Не мора друго, може и пето ако испред нас буду Олимпија, Партизан у онај Хрватски клуб који обезбеди евролигу преко домаћег првенства.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
pošto čovek ima svoju temu, da iskoristim i pitam, sa kime Jan trenira ?
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Koliko ja znam, on je u ceskoj Ostravi i trenira individualno po posebnom programu profesora Koprivice...
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Karadjordje ::Koliko ja znam, on je u ceskoj Ostravi i trenira individualno po posebnom programu profesora Koprivice...
ja cini mi se procitao negdje da on trenira po programu koji su mu zadali ovi iz wizardsa.. ma on sigurno ispalio i jedne i druge i loce staropramen i slusa narodnjake
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu