Ostale reprezentacije
+52
Marko
serbianhoops
Tenenac
Kure
Gale
slobokv83
mlekadzija
vlada
Danny Trejo
Imperator
skepticar
Geograf
Markos
Djole
srb
Anti-RTS
Novica-Ubica
Koleman
lakovic.
fizicar
familija
Naissus
NenadBG
Nolle
wolfvaga
sarajlija
Gencha
Mihael
Sensui
Zemljoradnik
blagoje
air slavkan
Talicni Tom
bigZ
2bad4u
Macijauskas
Zoro
ZuLuofVozdovac
dane
KKP
Psycho
TheGodfather
Ray Allen
lazarminator
Everton
Junglezburn
superhik
Sergej
drexler
expert
Dule Kecman
Bodi Bond
56 posters
Strana 9 od 20
Strana 9 od 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Ostale reprezentacije
pa proći će isključivo zato što imaju laku stranu žreba. Nadam se da idu na nas u 1/4F da ih ispratimo stoka razlikom
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Sve i da budemo cetvrti u nasem delu zreba, favoriti smo protiv prvoplasiranog iz drugog kostura, ko god to bio. Ali, do cetvrtfinala ko ziv- ko mrtav.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Nisam vas skapirao
Hocete da kazeta da ako u prvoj fazi izgubio jedan mec , i u drugoj jos 2 idemo u borbu za medalje? Kojom to logikom?
Hocete da kazeta da ako u prvoj fazi izgubio jedan mec , i u drugoj jos 2 idemo u borbu za medalje? Kojom to logikom?
sarajlija- mahač peškirom
- Datum upisa : 20.05.2011
Pa ovom logikom, recimo. Iz naše grupe prođemo mi sa jednom, jedan tim sa 2 i jedan sa 0 pobeda, isto se desi i u A grupi i onda bi jedna pobeda u drugoj fazi bila sasvim dovoljna.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Al da se takve stvari dese realno sanse su minimalne.
Trebat ce nam dvije pobjede u drugoj fazi ili sve da pobjedimo u prvoj sto je opet malo nerealno .
Trebat ce nam dvije pobjede u drugoj fazi ili sve da pobjedimo u prvoj sto je opet malo nerealno .
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=11&nav_id=531362
Ako im on propusti Evropsko prvenstvo biće 30% slabiji.
Ako im on propusti Evropsko prvenstvo biće 30% slabiji.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Sta mislite ,mozemo li bez poraza zavrstiti prvu fazu takmicenje.To mi nam poprilicno odskrinilo vrata za borubu za medalje.
Izrael i Letonija su realno klasu ispod nas.Njemacka ovakva kakva je danas takode ali kad dodju Kejmen i Dirk to je sasvim drugo.Ako polude protiv nas mogu u paru dati sezdesetak koseva i 20 skokova napraviti i tu bi nam negdje bio kraj protiv njih.Talijani su dobri mnogo bolji nego sto mislimo,imaju NBA trojac i odlicnog Mancinelija na pripremama kojim ako krene sut i jos neko konstantan bude na euru mogu oni zavrsiti grupu bez poraza. Francuzi bez obzira na ovo protiv Spanije meni jako konkurentni za medalju.
Izrael i Letonija su realno klasu ispod nas.Njemacka ovakva kakva je danas takode ali kad dodju Kejmen i Dirk to je sasvim drugo.Ako polude protiv nas mogu u paru dati sezdesetak koseva i 20 skokova napraviti i tu bi nam negdje bio kraj protiv njih.Talijani su dobri mnogo bolji nego sto mislimo,imaju NBA trojac i odlicnog Mancinelija na pripremama kojim ako krene sut i jos neko konstantan bude na euru mogu oni zavrsiti grupu bez poraza. Francuzi bez obzira na ovo protiv Spanije meni jako konkurentni za medalju.
Siguran sam u 2 stvari.
1. Imamo najboljeg selektora na EP i ekipu koja može sa svima da igra.
2. Italijani ni sa neverovatnom srećom ne mogu da dobiju sve u grupi.
1. Imamo najboljeg selektora na EP i ekipu koja može sa svima da igra.
2. Italijani ni sa neverovatnom srećom ne mogu da dobiju sve u grupi.
Bodi Bond- mvp
Ја ћу на првенству осим за нас навијати и за Грке, имају млад тим, у слабој су страни жреба и верујем да могу у четвртфинале са једног од прва два места са те стране костура ако им се поклопе неке коцкице.
Објективно, Французи, Италијани и Немци играју у најјачим саставима са НБА играчима, а ми смо у никад горој ситуацији, некомплетни, повређени... Очекујем да добијемо Французе а да ћемо се највише мучити против Немаца. Није искључено ни да их све победимо, али ни да све изгубимо ако кренемо лоше па изгубимо самопоуздање. Најреалнији је половичан учинак као што је био и у Пољској - један дан победиш Шпанију, сутра изгубиш од Словеније или Турске...
Објективно, Французи, Италијани и Немци играју у најјачим саставима са НБА играчима, а ми смо у никад горој ситуацији, некомплетни, повређени... Очекујем да добијемо Французе а да ћемо се највише мучити против Немаца. Није искључено ни да их све победимо, али ни да све изгубимо ако кренемо лоше па изгубимо самопоуздање. Најреалнији је половичан учинак као што је био и у Пољској - један дан победиш Шпанију, сутра изгубиш од Словеније или Турске...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
pa najvazniji mec na sampionatu bice prvo kolo i Italijani, tu ako prodjemo ima li bi realne sanse za 1 ili 2 u grupi i lepe sanse za 1/4, poraz bi nam nabacio veliki pritisak na ramenima i moguce cak ispadanje u grupnoj fazi
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
i sta sada da mislim o italijanima kad su pukli kod kuce od one raspale bosne
Everton- prva petorka
1.Nije im igrao Galinari
2.Imali su 9 potpuno otvorenih suteva za 3 koji su fulili
3.Igrali su opusteno totalno gledao sam ih protiv Rusije i Grcke.Omjer ti negdje kad gledas nas protiv Hrvata i poslije Njemaca.
Vidi se da su prijateljske,najbitnije je ne povrijediti se i isprobati sve moguce kombinacije pa i oni koje sa sigurnoscu neces pokusat igrat na ep.
2.Imali su 9 potpuno otvorenih suteva za 3 koji su fulili
3.Igrali su opusteno totalno gledao sam ih protiv Rusije i Grcke.Omjer ti negdje kad gledas nas protiv Hrvata i poslije Njemaca.
Vidi se da su prijateljske,najbitnije je ne povrijediti se i isprobati sve moguce kombinacije pa i oni koje sa sigurnoscu neces pokusat igrat na ep.
i jos ovo ,sad sam procitao na Bosanskom portalu da su zabari sutirali 2 od 22 za 3 poena.
Tako da ovo uopste nije realno ,opasni su oni ko zmija ljuta.
Tako da ovo uopste nije realno ,opasni su oni ko zmija ljuta.
"Ako kaniš pojedit', ne smeš izgubit'!"
Ako su njih Crnogorci tukli u kvalifikacijama, onda jbg. Ako ne možemo da ih dobijemo ond ai ne zaslužujemo da idemo dalje. Prosto. Grupa nam jeste zajebana, ali "il' si muško, il' si Boško".
Ako su njih Crnogorci tukli u kvalifikacijama, onda jbg. Ako ne možemo da ih dobijemo ond ai ne zaslužujemo da idemo dalje. Prosto. Grupa nam jeste zajebana, ali "il' si muško, il' si Boško".
Bodi Bond- mvp
Prema nekim informacijama, Šarić ima velikih problema sa povredom. Čak neki pominju i kraj karijere u najgorem slučaju. Izgleda da ima problema sa leđima, Hrvati kaži diskovi, kontam leđa? To bi bilo užasno. Kažu da je već mesec dana prikovan za krevet.
Bodi Bond- mvp
ne daj boze daleko bilo, valjda ce se vratiti, da ga ovi bolesnici nisu kljukali sa nekim hormonima pa ga ujebali.
Everton- prva petorka
Bodi Bond- mvp
Ovaj naš deo žreba biće paklen. Litvanci su jaki kao zemlja. Ako uzmemo u obzir da nem Nemačka, Francuska i Litvanija tradicionalno ne odgovaraju, a moramo dobiti bar 2 od ta tri meča... Biće jako teško. Litvanija i Španija su sigurno u 1/4 finalu, a za još 2 mesta Turci, Francuzi, Nemci, Italijani, mi... A i Izrael može nekome d apomrsi račune u našoj grupi. kakvo nas EP čeka, ni Špancima neće biti lako.
Bodi Bond- mvp
Gledao sam malo Litvanija-Španija. Mislim da su Litvanci neorganizovani i da divljaju gore nego ikada. Ako to ne promene, stradaće oni od mnogih...
Španci nisu impresivni ali vidi se da i njihova druga petorka može da pobedi Litvaniju.
Naše akcije deluju ozbiljnije i promišljenije ali individualno gledano, Španci su mnogo bolji. Njihovi igrači nemaju trunku kompleksa i maksimalno samouvereno koriste svoje fizikalije. Naši sve nešto štede, plaše se, cvrckaju...to me nervira...
Španci nisu impresivni ali vidi se da i njihova druga petorka može da pobedi Litvaniju.
Naše akcije deluju ozbiljnije i promišljenije ali individualno gledano, Španci su mnogo bolji. Njihovi igrači nemaju trunku kompleksa i maksimalno samouvereno koriste svoje fizikalije. Naši sve nešto štede, plaše se, cvrckaju...to me nervira...
Gost- Gost
Litvanija i Spanija ko zemlja.Turci su jaki ovo danas se ne pika i Univerzitetska bi ih pobjedila.Francuzi ce biti hit prvenstva kao i Italijani koji su nagazna mina koja ceka kad ce eksplodirati.Njemci nam ne odgovaraju nikakako.Litvanci ce imati i navijace malo i vjetar u ledja sudija.Ako se uzme u obzir da ce mo lako dobiti Latviju i Izrael u sta sumnjam mozemo izgubiti samo dvije utakmice od gore pomenutih protivnika mislim da je to malo nerealno.
Španci i Litvanci će dobiti Turke => Turska prenosi 0 bodova.
Mi moramo dobiti jednu od ekipa koje će iz naše grupe sa nama proći dalje i preneti bar 2 boda, što bi uz pobedu nad Turskom u drugoom krugu bilo dovoljno za četvrtfinale. Uopšte ne sumnjam da ćemo dobiti Turke kada i ako dođe do susreta sa njima. No, ne treba da razmišljamo o minimalnim ciljevima. Mi sa svima možemo da igramo i u svakom meču treba da idemo na pobedu. Ključna je utakmica sa Italijom, nadam se da ćemo to dobiti, posle će biti malo lakše kada se oslobodimo pritiska.
Mi moramo dobiti jednu od ekipa koje će iz naše grupe sa nama proći dalje i preneti bar 2 boda, što bi uz pobedu nad Turskom u drugoom krugu bilo dovoljno za četvrtfinale. Uopšte ne sumnjam da ćemo dobiti Turke kada i ako dođe do susreta sa njima. No, ne treba da razmišljamo o minimalnim ciljevima. Mi sa svima možemo da igramo i u svakom meču treba da idemo na pobedu. Ključna je utakmica sa Italijom, nadam se da ćemo to dobiti, posle će biti malo lakše kada se oslobodimo pritiska.
Bodi Bond- mvp
Bodi brate nemoj vec upisivati pobjedu nad Turskoj , nisu oni bas takva talasika treba zasukati rukave.
Slazem se da je sa Italijanima kljucna ,ako dobijemo otvara nam se mozemo onda hladno sve utakmice prve faze dobiti ,isto tako ako izgubimo nesretno ili nas bas oderu mozemo biti u banani sutradan od njemaca izgubiti i ode citavo EP u neku stvar
Slazem se da je sa Italijanima kljucna ,ako dobijemo otvara nam se mozemo onda hladno sve utakmice prve faze dobiti ,isto tako ako izgubimo nesretno ili nas bas oderu mozemo biti u banani sutradan od njemaca izgubiti i ode citavo EP u neku stvar
Na velekim takmicenjima je sve moguce. Iz iskustva mi je poznato da se cesto dogodi ono u sta se najmanje nadas.
Ray Allen- prva petorka
pa upravo tako, valjda smo 2004 na OI prvo dobili italijane pa izgubili preostale cetri utakmice i ispali u grupnoj fazi, i ja isto kazem da je ta prva utakmica najbitnija ali ne mora da znaci, cudni su putevi ......
Everton- prva petorka
Everton ::pa upravo tako, valjda smo 2004 na OI prvo dobili italijane pa izgubili preostale cetri utakmice i ispali u grupnoj fazi, i ja isto kazem da je ta prva utakmica najbitnija ali ne mora da znaci, cudni su putevi ......
Prvo smo izgubili od Argentine 1 razlike.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Strana 9 od 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Strana 9 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu