Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 7

+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters

Strana 36 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 7 - Page 36 Empty Re: Svaštara 7

Počalji od Ray Allen Ned 12 Feb 2012 - 0:51

bday torta bball
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 12 Feb 2012 - 1:15

Nek je srecan Stefane neradnice jedan! Very Happy
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Ned 12 Feb 2012 - 1:15

Srecan rodjendan Maci!!! Sve najbolje! clapping
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od XXL Ned 12 Feb 2012 - 1:18

Maci srećan rođendan!! cheers
XXL
XXL
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sexdrogabodiroga Ned 12 Feb 2012 - 1:20

Srecan rodjendan! Ziv bio! old

Inace, ako se neko ikada pitao kako bi izgledao Vlade Divac kao zombi - evo odgovora.

Svaštara 7 - Page 36 Img0836resize

Ja sam bio sablaznut.
sexdrogabodiroga
sexdrogabodiroga
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 12 Feb 2012 - 1:26

nisi video ostale figure, recimo Đorđevića, Vuka, Njegoša.

Inače, niko ne komentariše smrt jedne od najvećih u svetu muzike

Vitni Hjuston
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 12 Feb 2012 - 1:31

Bitch se predozirala....
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 12 Feb 2012 - 1:50

Svaštara 7 - Page 36 Img5122p

Svaštara 7 - Page 36 Djordjevic

Svaštara 7 - Page 36 Img5118q
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 12 Feb 2012 - 1:54

Srecan rodjendan Mac, Mac Smile...
srbparty bday torta
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Ned 12 Feb 2012 - 2:16

A najbolje od svega je sto Divcu pise broj 10 na trenerci...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 12 Feb 2012 - 2:50

najbolje je što su im stavili pločice sa imenima ispod da ne bi bilo nedoumice da je to taj Very Happy

recimo ja Miloševića ne bi prepoznao Very Happy
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Ned 12 Feb 2012 - 3:08

Pretpostavljam da je reč o Jagodini ili grešim??? Onda Novak još i super izgleda.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 12 Feb 2012 - 3:11

jeste Jagodina, imam neke slike ovde na kompu burazera kada je bio, u stvari imam ih sve...Tito je recimo dosta loš.

jbg, Palma ima muzej voštanih figura, Zoovrt, AkvaPark, organizuje velike kik-boks mečeve, Simentalke poklanja seljacima, mqa idi bre Very Happy
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 12 Feb 2012 - 3:16

Ja stalno govorim da su takvi ljudi za mene ok, neka krade covek koliko god hoce, ali je svoj grad preterano sredio... Kada bi tako svi koji kradu radili, bilo bi nama lepo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Ned 12 Feb 2012 - 3:20

Meni se povraca svaki put kada ga vidim. Sirovina najgore vrste.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Ned 12 Feb 2012 - 3:21

Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 12 Feb 2012 - 3:29

Meni se cini da on dosta radi ali sve ofrlje nakako. Taj akva park ne moze da se poredi sa akva parkom u nekoj vukojebini u Italiji gde sam ja bio ali opet covek radi. Ove vostane figure stvarno ne lice ni na sta xD Svaka peta mi je poznata...Ali opet se potrudio. Koliko sam shvatio najmanji % nezaposlenih u Srbiji ima Jagodina, a sredjivao je i putovanja studentima i onim penzionerima. Seljak je i po i nekad me odusevi a nekad bih ga ubio. Jednostavno ne volim primitivne likove, posebno u politickom zivotu a ne da ih imamo i previse nego stalno naviru novi.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Ned 12 Feb 2012 - 3:33

Ajde ovako dok Z ne obrise postove jer su vezani za politiku. To sto radi je samo maska, ne samo sto krade vec unistava grad.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 12 Feb 2012 - 6:30

Ukrade 10 miliona evra,odvoji dva miliona i napravi nesto i tako non-stop...
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 12 Feb 2012 - 6:45

uffff, sad bih mogao o njemu do ujutru, to je čist primer kako nam je društvo danas.
Možeš da živiš u Jagodini samo ako si glup i neobrazovan, naravno da za obrazovane i one koji imaju smisla da naprave i urade nešto tamo nema mesta.

Hoćeš da napraviš radnju i pošteno da zarađuješ i onda sledeći dan ti neko zakuca na vrata i kaže: bato reket toliko i toliko. Ti kažeš boli me uvo za to ne može meni niko da se meša, radim pošteno. Sledeći dan, bomba u radnju.
E to je taj sistem.

Da ne pričam da sve što plaća je ulaganje u samopromociju. Moj buraz išao tamo da obiđe sve te Znamenitosti, bilo plaćeno i organizovano sve i naravno kao šlag na tortu bilo veče kik-boksa, a već bilo 22h i onda je morao da ostane sve do 1h posle ponoći, a nije imao nikakvu želju za tim. Jednostavno on je to platio i nema šanse da napustiš, jer tu su i Dačić i Tadić i ostala klapa i mora da se vidi kako na Palmine tigrove dolazi veliki broj ljudi....i onda jadni seljačići ne videći da ovom nije stalo ni do njihovih krava ni do čega , osim potpune kontrole u gradu (jer moć je čudna stvar na koju se najviše lože tako sirove osobe), egzaltirano aplaudiraju i ljube ga u dupe.

Nemojte mi samo vređati inteligenciju sa time kako on nešto radi za narod, jbt došli smo do te tačke u društvu da za jedno veliko zlo moramo da kažemo da je dobro.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 12 Feb 2012 - 7:02

Koleman ::Meni se cini da on dosta radi ali sve ofrlje nakako. Taj akva park ne moze da se poredi sa akva parkom u nekoj vukojebini u Italiji gde sam ja bio ali opet covek radi. Ove vostane figure stvarno ne lice ni na sta xD Svaka peta mi je poznata...Ali opet se potrudio. Koliko sam shvatio najmanji % nezaposlenih u Srbiji ima Jagodina, a sredjivao je i putovanja studentima i onim penzionerima. Seljak je i po i nekad me odusevi a nekad bih ga ubio. Jednostavno ne volim primitivne likove, posebno u politickom zivotu a ne da ih imamo i previse nego stalno naviru novi.

pa nema šta da ti se čini, da bi manipulisao seljakom mora nešto i da mu da, a pošto ih je navikao da ako bilo šta dobiju onda je to za njih premija. Pa pogledaj muzej voštanih figura, urađeno samo da bi se reklo da Jagodina i nijedan grad više ima muzej voštanih figura, a kako je urađen to nije bitno. To je čovek posle silne krađe shvatio, ajde da dam malo ovoj bedi nešto da ih omađijam, a narod je glup jer je navikao na moje jebanje decenijama, pa ne moram ni da napravim kako treba, nek bude samo da bude, ajde unajmi ove one, meni stavi 95% u džep, a za ovih 5% ću da sklepam nekog Đorđevića.."Jbt šefe isporučili nam gole, kažu toliko smo platli", kaže neki njegov debil poverenik. "Ništa za to, evo ona nova radnja što se otvorila na uglu uzmite one trenerke Jugoslavije iz tog vremena", kaže Palma. "Važi šefe, odmah učinjeno", kaže debil. Vraća se debil :"Šefe imaju samo trenerke sa brojem 10, Đorđević prolazi, šta da radimo za Divca?". "Ma pučina je stoka jedna grdna, šta znaju oni šta je Divac nosio koji qrac, stavljaj i njemu istu trenerku", kaže poštovalac Betovena koji je bio mali kada je ovaj bio popularan.

E sad, neko te tako jebe u glavu i ti kažeš: Bravo Palma!
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 12 Feb 2012 - 7:23

Teško je uopšte zamisliti da postoje političari u Srbiji koji isključivo rade u interesu naroda. Palma svakako nije takav.

Uzmimo u obzir da su takvi gradonačelnici i Pančeva, Vranja, Loznice itd... Dakle svi su teško korumpirani, uglavnom nestručni, i strogo zavisni od stava svoje političke partije, i svi nakon isteka mandata imaju višestruko uvećane ušteđevine, nove nekretnine i "kretnine".

Ali šta postoje razlike. Penzioner iz Jagodine ne plaća lijekove, Pančevci, Vranjanci i Lozničani da. Đaci iz okolnih jagodinskih sela ne plaćaju autobuski prevoz, ostali da. Jagodinski maturanti ne plate ekskurziju, ostali da... I tako dalje, da ne parafraziram jer nisam tačno siguran šta su te nazovi privilegija Jagodinaca.

Naravno, ovo nije razlog da se Palma nazove dobrim, herojem grada, lokalpatriotom itd jer je naravno isto korumpirano pašče kao i ostali... ali makar se može reći da svom narodu kvalitetnije zamazuje oči. Jer Pančevci, Vranjanci i Lozničani imaju istog seratora nad glavom, a nemaju ni dž. lijekove ni ekskurzije ni prevoz za đake.

Vjerujte da postoje porodice kojima su te privilegije možda i ključne da spoje kraj sa krajem tokom mjeseca.

Opet kažem, ne padam na fore "birajmo manje zlo" itd. ne dajem svoj glas nikom, apsolutno sam digao ruke od demokratije kao mogućeg sistema u Srbiji, štaviše postao sam prilično isključiv i izbjegavam da se družim sa svojim starim prijateljima koji su članovi nekih stranaka, jebeno sam pun predrasuda prema njima.

To što Palma baca mrvice sa svoga stola narodu naravno nije za pohvalu, ali je svakako više od onoga što bacaju drugi
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 12 Feb 2012 - 7:28

drexler ::Teško je uopšte zamisliti da postoje političari u Srbiji koji isključivo rade u interesu naroda. Palma svakako nije takav.

Uzmimo u obzir da su takvi gradonačelnici i Pančeva, Vranja, Loznice itd... Dakle svi su teško korumpirani, uglavnom nestručni, i strogo zavisni od stava svoje političke partije, i svi nakon isteka mandata imaju višestruko uvećane ušteđevine, nove nekretnine i "kretnine".

Ali šta postoje razlike. Penzioner iz Jagodine ne plaća lijekove, Pančevci, Vranjanci i Lozničani da. Đaci iz okolnih jagodinskih sela ne plaćaju autobuski prevoz, ostali da. Jagodinski maturanti ne plate ekskurziju, ostali da... I tako dalje, da ne parafraziram jer nisam tačno siguran šta su te nazovi privilegija Jagodinaca.

Naravno, ovo nije razlog da se Palma nazove dobrim, herojem grada, lokalpatriotom itd jer je naravno isto korumpirano pašče kao i ostali... ali makar se može reći da svom narodu kvalitetnije zamazuje oči. Jer Pančevci, Vranjanci i Lozničani imaju istog seratora nad glavom, a nemaju ni dž. lijekove ni ekskurzije ni prevoz za đake.

Vjerujte da postoje porodice kojima su te privilegije možda i ključne da spoje kraj sa krajem tokom mjeseca.

To što Palma baca mrvice sa svoga stola narodu naravno nije za pohvalu, ali je svakako više od onoga što bacaju drugi
Ovo sam ja hteo da kazem a nisam umeo.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 12 Feb 2012 - 7:34

drexler ::

al tu se vraćamo na ono: da li je moguće da se toliko izvrnuo sistem vrednosti.

Drex, bio si u Studenjaka, sigurno si upoznao nekoga iz Jagodine. Ja imam dvojicu odličnih drugara iz Jagodine i tamo nije ostao niko od obrazovanih, jer sve to što on plaća njima, uvek traži kontrauslugu, oću reći svi su oni pobegli iz Jagodine jer nisu mogli da rašire krila koliko žele, taj čovek ih je sputavao.

Drugi ne daju ni mrvice, ali ne skidaju krila. Da ne pričamo o mnogima koji su najebali od njegove ruke, jer kako smeš da se usudiš da diraš ruku koja te lebom hrani, kako smeš i da je napustiš.

Ne poznajem nikoga ko je završio fakultet, a da se vratio u Jagodinu ili da ima iole lepo mišljenje o ovom čovek. Pa on je kao ludi Neron.

Naravno da sam oštar u kritikama, razlog je prost, narod je uhvatila letargija i plašim se da se određeni ljudi ne uhvate te učmalosti i prihvate ono što im se servira.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Ned 12 Feb 2012 - 7:43

u ovoj besmislenoj polemici sam uz slobinu stranu 100%. Zašto su ljudi uopšte dovedeni u situaciju da im neko drugi plaća bednu karticu za autobus i 1000000 drugih stvari.... I ko ih je dotle doveo pa ih sad spasava? Nego bolje da se Zemljoradnik pojavi što pre i obriše sve Smile
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 36 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Nazad na vrh