Svaštara 8
+44
Anti-RTS
Fiti
Marija
Nightfall
Geograf
Danny Trejo
blagoje
familija
Everton
air slavkan
PingPong
Sensui
Nolle
Hyperactive
Dule Kecman
Tazz
Sergej
XXL
Imperator
Gencha
Talicni Tom
mlekadzija
markoo
Naissus
superhik
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Ray Allen
wolfvaga
maxisb
Djole
Koleman
Mihael
expert
Macijauskas
drexler
Junglezburn
2bad4u
sexdrogabodiroga
Zemljoradnik
Sarlo
lazarminator
slobokv83
dane
48 posters
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Svaštara 8
Sergej ::Malo sam zakasnio
Srecan rodjendan Bodi , zelim te sve najbolje.
naravno moj način da čestitam rođendan forumašima
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Добро ово је више него очигледно да је скривена камера намештена, али та ствар не умањује занимљивост клипа.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
na 2:06 je najjača ova što sa golim sisama pokazuje sa oba palca gore kako je super fora, sekund pošto je udarala ovog lika
slobokv83- mvp
Hvala i vama što kasnite, nikad nije kasno da se ljubi strasno, što bi rekao her Žika Pavlović.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi Bond ::Hvala i vama što kasnite, nikad nije kasno da se ljubi strasno, što bi rekao her Žika Pavlović.
Bodi sa malo vecim kasnjenjem da ti pozelim da zivis jos 100 godina ,da si ziv i zdrav i sto je najbitnije da si uzbrdo brz
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Sergej ::Malo sam zakasnio
Srecan rodjendan Bodi , zelim te sve najbolje.
Што се тиче ЛеТизијеа... Коле, далеко од тога да није био снажан, сећам се да је био врло корпулентан и да му је тешко било узети лопту. У обема ногама је имао топ. Премијер лига у другој поливини 90-тих је била феноменална. Са све Ацом Стојановићем на БК телевизији. Први пренос је био 1995. или `96. Јунајтед против покојног Вимблдона и легендарни гол Бекама са пола терена.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Dobro ja sam tada vodio bitku za izlazak iz pelena. Ja ga se secam sa pocetka 21. veka i moje omiljene igrice CM 01/02. Veteran je tada bio a kroz maglu se secam i prenosa PL.
Nazalost moj prvi sport koji sam pratio sa ogromnim entuzijazmom je fudbal i tu mi, verovali ili ne, secanja sezu do 1998. i SP u Francuskoj kada sam uz album za slicice za nagradnu igru trebao da saljem pakovanja pastete. Prva secanja o najplemenitijem sportu me vezuju za Tursku i finale a prva prava i jasna za Indijanapolis i gledanje meceva kod ujaka u Londonu gde cujem Sarenca da je Bodi Bond dao trojku Argentincima, dok Oberto igra na niskom postu protiv Divca.
Izvinjavam se za mali vremeplov
Nazalost moj prvi sport koji sam pratio sa ogromnim entuzijazmom je fudbal i tu mi, verovali ili ne, secanja sezu do 1998. i SP u Francuskoj kada sam uz album za slicice za nagradnu igru trebao da saljem pakovanja pastete. Prva secanja o najplemenitijem sportu me vezuju za Tursku i finale a prva prava i jasna za Indijanapolis i gledanje meceva kod ujaka u Londonu gde cujem Sarenca da je Bodi Bond dao trojku Argentincima, dok Oberto igra na niskom postu protiv Divca.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Najpopularnija igrica izgleda u to vreme Koliko je sati utroseno na menadzer...Koleman ::Dobro ja sam tada vodio bitku za izlazak iz pelena. Ja ga se secam sa pocetka 21. veka i moje omiljene igrice CM 01/02. Veteran je tada bio a kroz maglu se secam i prenosa PL.
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
blagoje ::против покојног Вимблдона и легендарни гол Бекама са пола терена.
Покојни Вимблдон је данас МК Донс.
ZuLuofVozdovac- mvp
a navijaci Wimbldona su osnovali sopstveni klub i krenuli od ko zna kog ranga i sada igraju konferenciju i drze se sredine tabele.ZuLuofVozdovac ::blagoje ::против покојног Вимблдона и легендарни гол Бекама са пола терена.
Покојни Вимблдон је данас МК Донс.
Koleman- mvp
Знам за МК Донс, али појма нисам имао да су наследници Вимблдона.
Јбг, много мање пратим фудбал последњих година, а у току сам пре свега захваљујући помињаном Football Мanager-у који одиграм два-три пута месечно са другаром. Некада, док је ишао Премијершип на БК, Серија А на Пинку, Примера на Палми, Бундеслига на Трећем нисам пропуштао меч. Да не причам да сам у кладионицу ушао можда 10 пута у животу, и то све док сам био малолетан, па сам мало зарђао по питању "најважније споредне ствари на свету".
Кошарка ипак има предност.
Јбг, много мање пратим фудбал последњих година, а у току сам пре свега захваљујући помињаном Football Мanager-у који одиграм два-три пута месечно са другаром. Некада, док је ишао Премијершип на БК, Серија А на Пинку, Примера на Палми, Бундеслига на Трећем нисам пропуштао меч. Да не причам да сам у кладионицу ушао можда 10 пута у животу, и то све док сам био малолетан, па сам мало зарђао по питању "најважније споредне ствари на свету".
Кошарка ипак има предност.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Aca mi je bio bolji na BK. Sada je sav nekako teatralan.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Slazem se. Najvise iznerviram kada naglasava neku glupost, bas juce:
''Drogba i Pujol su imali duel(krece dramaticno povisenje tona) ali sada na POTPUNO DRUGOM DELU TERENA''
Isto sam ubedjen da izmislja neke podatke i izjave. Ume da krene da lupa-Murinjo je izjavio da ga brine rupa izmedju desnog beka i centralnog defanzivca...
Na kraju, kao slag na tortu, dinamican napad:
''Leo Mesi je inace jako povucen van terena, voli da vreme provodi sa decom od svog brata'' ili ''Karlos Pujol je veoma zainteresovan za Tibetansku kulturu''.
Svaki put me odusevi.
''Drogba i Pujol su imali duel(krece dramaticno povisenje tona) ali sada na POTPUNO DRUGOM DELU TERENA''
Isto sam ubedjen da izmislja neke podatke i izjave. Ume da krene da lupa-Murinjo je izjavio da ga brine rupa izmedju desnog beka i centralnog defanzivca...
Na kraju, kao slag na tortu, dinamican napad:
''Leo Mesi je inace jako povucen van terena, voli da vreme provodi sa decom od svog brata'' ili ''Karlos Pujol je veoma zainteresovan za Tibetansku kulturu''.
Svaki put me odusevi.
Koleman- mvp
ako ste neraspoloženi
slobokv83- mvp
Само да је мало боље ухватила одраз са овог другог огледала са леве стране...
ZuLuofVozdovac- mvp
Pa ovo uopšte nije loše!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Sergej ::A doticna je
Postoji fina opcija kada odeš na http://images.google.com da ubaciš link slike i on ti prepozna koja je osoba na ovoj slici. Dakle, ovo je Riley Steele.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
želim samo da kažem da budete umereni u piću, ja sam se ko stoka večeraš prepio, uffffffff
slobokv83- mvp
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Strana 21 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu