Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostale lige

+30
vlada
bookmaker
lokid
sexdrogabodiroga
zex88
serbianhoops
Ray Allen
Psycho
2bad4u
slobokv83
mlekadzija
Bodi Bond
Danny Trejo
Everton
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Koleman
Mihael
lazarminator
KKP
Manu
Nolle
superhik
drexler
Marija
Mickey
Macijauskas
Naissus
Zemljoradnik
34 posters

Strana 7 od 13 Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sledeći

Ići dole

Ostale lige - Page 7 Empty Re: Ostale lige

Počalji od superhik Pon 23 Jan 2012 - 1:06

Liga koju retko ko prati a koja je nekad bila baza mladim, najtalentovanijim igračima u zemlji - B muška liga Srbije. Ove sezone je to najizjednačenija liga u svim takmičenjima, nekoliko poznatih trenera, nekoliko poznatih iskusnih, isluženih igrača koji imaju najviše energije u svojim timovima i NIJEDAN vanserijski talenat (čak ni serijski Sad ) :

1. Mladost Zemun - prvoplasirana ekipa na tabeli čijim igračima nije jasno kako se tu nalaze. U ligu su ušli sa ambicijom da ne ispadnu a na početku drugog dela sezone gledaju sa vrha sve ostale. Ekipa je sastavljena od uglavnom mladih, fizički spremnih igrača koji dugo (za današnje uslove) igraju zajedno. Najbolji igrači su im Lazar Rašić (prangijaš za 3p) i Nenad
Banjanin (momak 1985. god, studirao u Americi EASTERN MICHIGAN UNIVERSITY basketball team), momci ništa više od proseka.

2. Konstantin Niš - jedina ekipa koja u ligi ima teškog centra, i to dva komada. Marko Janjušević je iskopan iz neke španske druge lige i u poslednje vreme igra malo bolje. Tu je još i nišlija Virijević koji ima građu centra i to je više nego što je zaslužio da se pomene. Ekipa ima glavu i rep, tu su iskusni Marko Cvetković (ex czv), Miloš Trailović. Plejmejker je
vlasotinčanin Veličković (prošle sezone član Vojvodine), nekoliko povratnika iz FMP-a koji su otišli kao velike nade. Trener je čuveni Jovica Antonić (najčuveniji kum Saleta Đorđevića). Ekipa je po imenima prejaka za ovu ligu ali po igri se savršeno uklapaju.

3. Mladost Čačak - jedina ekipa koja mi je promakla u polusezoni, nisam ih gledao. Najbolji igrač je Ivan Dukanac (1980), momak sa velikim iskustvom i Miloš Janković koji prema statistici može biti ono što sam tražio u toj ligi, mlad i perspektivan. Gle čuda gde sam ga našao http://www.beobasket.net/page/playerMarket/sr.html?view=player&id=923

4. Jagodina - Najbolji igrač je Vuksan Gagović (1984). Pamtim ga iz Proletera i Metalca, ništa posebno. Uz njega je još Jugoslav Dašić (1980), pečalbar iz Kraljeva koji je nakon Maroka, mađarske i ostalih košarkaških destinacija rešio da se skrasi ispod Palme. Tu je i nišlija plej Stanisavljević (1991) letos na širem Džikićevom spisku, speed + 3p i ništa više.

5. Spartak Subotica - nekada superjaki superligaš sada je sredina B lige. Velika akvizicija vizionarske crvene zvezde svojevremeno je najavljivala Slobodana Ljubotinu kao veliko pojačanje, par godina kasnije momak se vratio u B ligu da u svom gradu traži formu i novi angažman u Mađarskoj u najboljem slučaju. Zanimljiv igrač je centar Kemal Karahodžić (1989), momak iz Bačke Topole, po statistici nije loš ali moje oštro oko ga nije nešto upamtilo po dobrom. U Spartaku se radi sa mladim kategorijama, u sastavu imaju dosta igrača mlađih od 1990. godišta koji dobijaju priliku i verujem da će iskočiti neko.

6. Radnički Obrenovac - Goran Huskić, Dragan Boričić, Filip Simić, Vladimir Radojčić, ako nekome znače imena, oni su najprimećeniji do sada.

7. Crnokosa Kosjerić - oni su me razočarali plasmanom i igrom. Koliko sam upoznat imaju i sjajne uslove i dosta love (možda i grešim). Borislav Đurović (1980) im je najistaknutiji pojedinac, prekaljen ligaški igrač. Tu je još i bek Sanel Mukanović (1983). Trener im je Aleksandar Icić, po meni talentovan stručnjak, momak poznat po tome što je dao otkaz kada je radio u Metalcu, neposredno pred odlučujući meč za ABA jedan brat Đukanović je rešio da on vodi svoj tim jer mu je trener neiskusan.

8. Napredak Aleksinac - meni omiljena ekipa. Podsećaju me na one ekipe iz američkih filmova koje na kraju pobede bahatog protivnika. Iz malog grada, mala sredstva, prosečni igrači, vatrena publika i rezultat van svih očekivanja. Ekipa je realno sastavljena od srpskoligaških igrača, najistaknutiji do sada su Dragoljub Šikman i Nemanja Barać. U ekipi nema igračkog potencijala koji će za par godina predstavljati nešto bitnije u našoj košarci ali je lepo videti takav gradić posvećen košarci.

9. Beovuk 72 - razočarenje br.2 Ekipa sa puno mladih i nabildovanih klinaca. Miloš Riboškić i Milan Dondur se izdvajaju statistikom, igrom se ne izdvaja niko, podjednako su očajni. Miša Lakić malo previše vremena provodi kod tegija a manje na parketu. Pozitivno je što je to još jedna izuzetno mlada ekipa.

10. Šabac - Skupina zaljubljenika u igru pod obručima. Bez sistema. Trener im je zvanično Mikan Grušanović, sa klupe ih vodi Stepandić dok opet ne ojadi nekog ambicioznog superligaša. Vodeći igrač je Pavle Boljkovac (1985) sa bogatiom karijerom u bugarskim i BiH klubovima iza sebe. Tu su još ligaški igrači Branislav Tomašević, Marko Todorović... Na moje zaprepašćenje u timu je i Danijel Manjenčić (1970). čoveka poznajem još od malena, imao je dobru karijeru u Zorki, bio najbolji trojkaš stare lige, potom igrao u Ergonomu i doveo ga do prve lige a zatim se polako izgubio i povukao. Odjednom ga vidim u Aleksincu kako se sa mesta beka šutera preselio pod koš i lagano gura sa centrima i plus ih razvlači šutem spolja. Čovek ima 42...

11. Vojvodina NS - drugi tim Vojvodine, sastavljen od mladih igrača. Deluju odlično timski ali se niko ne izdvaja posebno talentom.

12. Viva basket - trener im je Kime Bogojević, najveća zvezda tima Dragan Bjelica, plejmejker (1984) koji lagano ide preko 30 indeksa kad god poželi. Ne znam zašto se nije okušao u jačoj ekipi. Moždas zato što je nizak, ne šutira uopšte za 3 poena. Sve radi probijanjem i ima fantastičan pregled igre. Očigledno nedovoljno za bolju karijeru. Ostatak ekipe slab, sve što
znaju je šut za 3, Kime nije uspeo da ih disciplinuje, iznenađenje će biti ako ostanu u ligi.

13. Jedinstvo NB - ipak ima još jedna ekipa koju nisam gledao, ne samo Mladost iz Čačka Embarassed

14. Radnički Student - pitanje je da li će Radnički uopšte završiti ligu, u vlikim su problemima. Najbolji igrač je Nikola Glišović, momčić u ranim 40im godinama. Od njega sve polazi i na terenu i van njega a tragično je što on jedini ima volju za igrom, ostali su tu čisto da se vidi da su košarkaši. Najveća zvezda tima je Macijauskas koji se retko pojavljuje na
utakmicama ali legenda o njemu se širi po forumima...

Eto, zaključak izvedite sami ako ste pročitali. Meni je upalo u oko da svi timovi koji rade na budućnosti, nalaze se u prestonici. Znači ako ste mlad igrač i želite da se bavite košarkom, ne razmišljajte, svi u Beograd. Širom Srbije košarku održavaju isluženi igrači, zaljubljenici u igru, poznati treneri i igrači trenutno bez angažmana. Ništa mi se ovo ne sviđa.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 23 Jan 2012 - 1:26

Glisovic je napustio Student, pored njega istice se i Srba Samoilovic koji je cini mi se imao ponude i timova iz viseg ranga, ali zbog odredjenih privatnih problema ostao u Kragujevcu.
Inace tu je i mladi reprezentativac Milic Blagojevic koji ima vanserijski prvi korak, odlican ulaz, ali nista vise. Inace je Miskov igrac..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 23 Jan 2012 - 1:42

bravo Hik... drago mi je što nisam usamljen u mazohizmu zvanom "praćenje nižerazredne košarke u Srbiji".

Nažalost, ne radim to sistemski i opširno kao ti pa ću se uzdržati od pisanja ovakvih postova, ali samo da te ohrabrim da to radiš češće jer imaš vjernu publiku na forumu thumbsup

Inače, na ovom spisku prepoznajem neka imena protiv kojih sam igrao, Manjenčić, Mukanović, Boričić, Dukanac...

A posebno moram istaći Pavla Boljkovca koji je sa Nikolom Vasićem iz CZBG i jednim debelim šabačkim taksistom poosvajao sve moguće 3 na 3 turnire koji su se igrali zadnjih godina u zap. Srbiji i BiH.
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Pon 23 Jan 2012 - 4:55

Možda nije odgovarajuća tema, ali je aktivna pa očekujem da mi Drex odgovori.
Ako se sjećaš, prošle godine smo raspravljali o Kuridži-Jagodiću koji je igrao za Borac BL, a sada igra u Čapljini. Koliko sam pratio ima odlične statistike, a ovu posljednju utakmicu protiv Mladosti MG imao čak 34 poena i 11 skokova. Koliko si ti pratio ove godine BiH ligu i da li si pratio njegove partije?
Računam ako već pratiš B ligu Srbije da pratiš i Bosansku premijer.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Čet 26 Jan 2012 - 0:27

Napredak pobedio šampiona

Košarkaši Napredak Rubina savladali su Feni industriju rezultatom 81:77 u sedmom kolu Balkanske lige. Bitnu pobedu u zanimljivoj utakmici Kruševljani su zabeležili na domaćem terenu u Hali sportova pred 600 gledalaca.

Najefikasniji u Napretku bili su Slaven Čupković sa 21 i Marko Radonjić sa 12. U makedonskom timu istakao se Ivan Lilov sa 24 poena. Feni industrija, koja je aktuelni šampion Balkanske lige i Makedonije, sada ima pobedu više od Napretka u grupi B.

U sledećem kolu Napredak gostuje ekipi Zrinjskog u Mostaru, koju su pobedili u prvom delu u Kruševcu.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pet 3 Feb 2012 - 3:51

Zbog otežanih vremenskih prilika koje ugrožavaju bezbednost učesnika u takmičenju u slučajevima putovanja na utakmice, Komisija za takmičenje KSS donela je odluku da se otkazuju sve utakmice sledećih rangova takmičenja: A ženska liga, B muška liga, B ženska liga, Heba juniorska i ABS Elektro kadetska liga.
Takođe, preporučuje se Komesarima ostalih rangova takmičenja da obavezno otkažu utakmice gde ima putovanja klubova van mesta kluba i da su u obavezi da uvaže sve ovakve zahteve za odlaganje.
Termin odigravanja otkazanog kola je sreda 8. februar osim u slučaju ponovljenih vremenskih neprilika.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 3 Feb 2012 - 4:34

Pametno. A za KSB jel' ima nesto mozda?
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pon 6 Feb 2012 - 4:54

Komisija za takmičenje KSS u ponedeljak 6. februara održala je vanredni sastanak povodom produžavanja loših vremenskih prilika i daljih uslova za održavanje takmičenja.
Doneta je odluka da se takmičarska kola koja su zbog loših vremenskih prilika odložena za sredu 8. februar odlože na dalje i to: A ženska, B muška i B ženska liga odlažu se za sredu 15. februar a ABS Elektro kadetska i HEBA juniorska liga odlažu se za sredu/četvrtak 22./23. februar.
Narednog vikenda 11./12. februara odigraće se takmičarska kola ovih liga koja su planirana po redovnom kalendaru takmičenja.
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Čet 9 Feb 2012 - 3:17

Ostale lige - Page 7 09022012
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Ned 26 Feb 2012 - 12:01

Derbi juzne pruge Smile Odigran je veceras u Nisu izmedju Konstantina i Napretka iz Aleksinca. Aleksincani su ispraceni sa 20 poena razlike, kao i prosle godine u pripremnom periodu, ovog puta na kraju je bilo 86.63. Konstantin svoje utakmice obicno igra subotom od 20h, ali zbog odlozene utakmice koja se igrala u cetvrtak protiv Kragujevcana, igralo se u nedelju. I tu su slavili vise nego ubedljivo 96:50. Tako da posle losijeg starta na pocetku 2012., vezali su konacno 2 pobede.
Solidno popunjena hala, bilo je i dosta ljudi iz Aleksinca, kojima je bilo poprilicno dosadno, pa su onako domacinski gadjali kikirikijem klupu Konstantina Smile
Napredak je krenuo u prvoj cetvrtini vrlo agresivno u odbrani, i uspeli posle bukvalno 1 minuta da izadju iz bonusa. Konstantin je uspeo da napravi seriju 6:0, ali nikako kasnije nisu uspevali da iskoriste to sto su Aleksincani brzo usli u problem sa faulovima. Svoje napade su zavrsavali sutevima sa distance, sto im je i polazilo za rukom. Gosti su do kraja cetvrtine napravili samo jos 2 faula, i to u poslednjem minutu. Serija pocetnickih gresaka gostiju doprinela je da Konstantin zavrsi 1 deonicu sa +18. 25:7, Aleksincani su samo 2 poena postigli iz igre, a ostalih 5 sa penala!
U nastavku Napredak je bio bolji u odbrani, odigrali su par puta zonski presing, sto je bilo dovoljno za igrace Konstatina da vezu par izgubljenih lopti. U poslednjih 5 minuta su uspeli da nadju resenje za zonu, otvorene suteve su pogadjali Bingo Cvetkovic i Nemanja Gudzic. Onda je usledio glup potez jednog od najiskusnijih Trailovica. Posle koskanja u reketu sa protivnickim igracem, nije dobio faul od sudija, nekoliko sekundi postavlja se ne bi li iznudio faul u napadu, naravno da ga nije bilo, Trajce pada, postavlja nogu i saplice Ivana Jovanovica(ako se ne varam). Sudije sviraju nameran faul, bio je malo i isceniran pad, ali bio je faul posteno. Krece rasprava sa sudijama potpuno nepotrebno, Antonic je brze bolje hteo da izvede Trailovica, ali je ovaj do tada uspeo vec da dobije i tehnicku. Dok su 1 sudiju drzali za ruku, drugi se nije mislio i dosudio.
Napredak je tada uspeo da stigne i na -12, ali je to bilo sve. 2 sekunde pre kraja prvog poluvremena Mladen Vitkovic pogadja za 3 poena, a odmah nakon toga je uspeo Mojsilovic da postigne kos sa pola terena, ali on nije bio priznat.
U 3/4 malo toga je moglo da se vidi, sem pocetnickih gresaka na obe strane, ukupno je bilo 35 izgubljenih lopti. A onda na scenu ponovo izlazi Trajce Smile Aplauze je dobio za 2 atraktivne asistencije Janusevicu, a isti je samo lagano zakucavao. Potom pravi jos 1 nesportsku licnu, uspeo je da ga isprovocira decko ko je za deceniju mladji od njega. Posle krace rasprave napusta teren i dolazi na tribine, seo je iznad mene poceo da brzo mrmlja, tako da ga nisam razumeo sto je napravio onakve faulove Smile
Da ne bude dosadno u poslednjoj deonici pobrinuo se Nemanja Gudzic, bombardirao je sa svih strana. Sa linije 6.75, za 2, preko 2 igraca zakucava u stilu Marka Keselja.
U 4/4 Antonic je igrao sa 2 cetvorke, ali nesto nije islo. Aleksincani su lako dolazili do suta, probijali, bilo je dosta lufta. Na kraju su smanjili prednost na 23 poena razlike.
Kod gostiju istakao se Nenad Grujo, koji je znatno bio brzi od svog cuvara, iskoristio je to da izvuce iz reketa Janusevica, a onda prodorom lagano poentirao. Odlican je bio i u sutu za 3 poena 3/5. Kasnije je dobio novog cuvara, Vladimira Djordjevica, znatno agresivnijeg u odbrani, sto ga je "ogranicilo"
Odlicni u odbrani su bili braca Raicevici, uspeli su da u prvom delu zatvore Vladimira Velickovica i smanje njegov ucinak.
Nekoliko godina unazad u timu Ergonoma, Sindjelica, Konstantina "vodje" tima su bili iskusniji igraci, Trailovic, Bingo, sada sasvim druga sitauacija. Doduse Bingo, sada ima ulogu trenera, malo je sedeo, vise je savetovao igrace, Antonic ga je ucutkivao, ali ne vredi Smile
P.S. Zatrazio je 1 tajm-out, ne secam se kad je poslednji put to uradio kada se igralo kod kuce.
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Uto 13 Mar 2012 - 0:46

Još 5 kola do kraja B muške lige. Ništa se ne zna, 7 timova se bori za ulazak u viši rang, ostalih sedam za opstanak. Prvih 5 na tabeli imaju isti skor 13-8. u nedostatku kvaliteta bar je izjednačenost donela uzbuđenja.
Sad za vikend sam pratio Konstantin - Crnokosa. O konstatninu nemam reči, sve više tonu, ne zaslužuju prolaz dalje. Crnokosa je najbolja ekipa koja je gostovala u Nišu ove sezone i to su igrali, kako su mi rekli, bez najboljeg igrača, sa samo 7 skinutih. Centar Borislav Đurović me oduševio, odigrao je tako inteligentno, rasturio je poštovaoca Tome Zdravkovića. Vrlo jak igrač, ne libi se da uđe u duel, sjajna rešenja u napadu. Ima kvalitet da pojača KLS, mada je već u godinama... Odlično je igrao i Nenad Kasabašić, još jedan igrač sa kvalitetom za viši rang takmičenja.
Konačno sam zadovoljan viđenim napustio utakmicu, Crtokosa je delila lekciju iz odbrana raznih vrsta Jovici Antoniću koji nije imao rešenja ni za jednu. U napadu, iako su dali samo 61 poena, igrači Crnokose su pokazali dosta kreativnosti a i vidi se da imaju veliki repertoar rešenja, dosta akcija...
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Uto 13 Mar 2012 - 2:43

A ta ista Crnokosa je prošle godine kao član KLS služila za sprdanje... Doduše, otkud znam da li je to ta ista Crnokosa, odnosno da li su trener i igrači isti.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Uto 13 Mar 2012 - 6:32

Dosta je igrača promenjeno a trener je novi, od osmog kola vodi ovu ekipu a do tada su već bili u dobrom minusu. Nisu oni ništa spektakularno ali je liga tako tanka sa kvalitetom da su mi došli kao praznik za oči.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pet 16 Mar 2012 - 10:27

Naisus i ja napredujemo, stigli smo da pogedamo i srpsku ligu Istok, Junior vs Knjaževac. Voleo bih da kažem da je imalo šta da se vidi.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Pet 16 Mar 2012 - 10:39

superhik ::Naisus i ja napredujemo, stigli smo da pogedamo i srpsku ligu Istok, Junior vs Knjaževac. Voleo bih da kažem da je imalo šta da se vidi.
party Very Happy
Samo jos 2 srpska da se odgleda. Jos je petak uvece, mozda su momci vec razmisljali za vecerasnji provod.
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Ned 18 Mar 2012 - 1:04

Cacak je izgubio, kao i Spartak od Aleksincana, tako da su sada na vrhu 3 ekipe sa skorom 14-8, Zemun, Jagodina, Konstantin.
Konstantin pobedio Viva Basket
Autor Ljubica Stojanović Izvor Južne vesti
Košarkaši Konstantina savladali su ekipu Viva Basketa rezultatom 80:72 (21:18, 21:18, 19:13, 19:23) u 22. kolu Prve B lige i opet su na prvoj poziciji tabele.

Niški košarkaši su prekinuli niz od dva poraza i važnom pobedom protiv Viva Basketa ostali u trci za plasman u viši rang takmičenja. Konstantin je vodio veći deo utakmice. U prvoj četvrtini niški košarkaši su poveli sa 17:3, a tada je Gudžić postigao čak 8 poena. Igrači Viva Basketa su uspeli da smanje prednost gostiju, ali ne i da preokrenu rezultat.

U drugoj četvrtini beogradski tim je uspeo samo da izjednači na 30:30, ali Konstantin nije dozvolio da domaći povedu. U nastavku meča Nišlije nisu ispuštale vođstvo, a u 27. minutu imali rezultat 53:42, a pet minuta kasnije vodili i sa 65:51. Najefikasniji u 14. pobedi Konstantina bio je Virijević sa 21 poenom.

Ipak, na kraju sa 8 poena prednosti Konstantin je obezbedio nova dva boda i za sada je na prvoj poziciji Prve B lige sa 36 bodova.

VIVA BASKET: Bjelica 22, Jovanović, Marijanović 2, Beloica, Živanović 9, Dekalović 10, Jevtić 5, Kantar 2, Andrejić, Bulatović 2, Štajić 6, Mihailović 14 (10 skokova).

KONSTANTIN: Veličković 8 (9 as, 6 sk, 5 izg.lop), Čukuranović, Đorđević 13 (8 sk), Stanković 3. Gaćinović, Vitković 9 (8 sk), Tasić, Virijević 21 (7 sk), Janjušević, Cvetković 3, Gudžić 14, Trailović 9 (7 as, 0/5 za tri poena).
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Ned 18 Mar 2012 - 2:22

Znači Niš će konačno dobiti prvoligaša. Ali opet se povećava broj beogradskih klubova (naravno, ako Zemun smatrate Beogradom).

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Ned 18 Mar 2012 - 2:50

Znam za jedan grad pored je Beograd.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Ned 18 Mar 2012 - 7:23

Kao i kod superlige...
Da sacekamo ipak preostale utakmice, posto sve ekipe igraju promenljivo, nijedan rezultat vise nije iznenadjenje. Doduse, Konstantin ima nesto laksi raspored u odnosu na konkurente, ali 2x gostuje ekipama iz donjeg dela tabele.
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Sre 21 Mar 2012 - 10:59

Ostale lige - Page 7 22032012
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sub 31 Mar 2012 - 10:47

Bio sam u Aleksicu, domaći Napredak pobedom nad Radničkim iz Obrenovca obezbedio opstanak u B ligi.
Prva impresija kod tima iz Obrenovca je bio Vlatko Ilić. Nisam ga primetio ranije kroz statistiku i rostere timova a ne sećam se da sam ga video kada su gostovali u Nišu. To je čovek koji je rođen 1967. godine i još uvek igra aktivno košarku shock Setio sam se da je nekad branio boje Rabotničkog i Šapca i ko zna kojih sve klubova u karijeri za koju i Mikan Grušanović može da se čudi kolika je.
Konačno sam i u B ligi pronašao igrača koji može da postane nešto više... Goran Huskić, momak rođen 1992. godine. Visok je više od 2 metra i građen fantastično, u ovoj ligi može da igra na svih pet pozicija a koriste ga uglavnom pod košem. Kreće se po terenu sa neverovatnom lakoćom, vižljast, brz, prefinjene tehnike, preciznog šuta, skočan. Izuzetno je neozbiljan i ludo se zabavlja na terenu... Večeras je udelio 5 izuzetno efektnih banana aleksinčanima. Vidim i da je bio na nekim kontrolnim treninzima, ako neko zna nešto više o njemu neka kaže.
Radnički iz Obrenovca ima veoma lepu ekipu za ovaj rang takmičenja, fizički impresivnu. Ne znam zbog čega su neozbiljni, trener im deluje jako strogo, ali večeras su se baš ludirali, gubili su ubedljivo 30 minuta, zapeli u poslednjoj četvrtini i umalo prestigli aleksinčane.
Na utakmici je bilo i dosta lepih poteza tako da sam ove sezone drugi put zadovoljan, nakon Crnokose protiv Konstantina, evo i drugog meča koji je vredelo pogledati.
Nakon pet minuta prve četvrtine, trener Radničkog je zamenio čitavu petorku, što je izazvalo neopisivu zbunjenost na licima zamenjenih igrača.
...
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Sub 31 Mar 2012 - 10:53

Šta da ti kažem, ti redefinišeš pojam Sizifov posao cool
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od serbianhoops Sub 31 Mar 2012 - 12:18

Goran Huskic je 212 cm visok. U jacoj konkurenciji, uglavnom bi igrao na cetvorci ili na trojci. Fali mu bar deset kila da bi igrao na petici protiv timova iz Jadranske lige. Atletski odlican, brz, skocan (ubedljivo prvi bloker lige). Podseca na Vesely, s tim sto je losiji u tranziciji i sto je bolji trojkas od Jana. Ubedljivo najperspektivniji igrac lige.
serbianhoops
serbianhoops
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 15.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Sub 31 Mar 2012 - 13:37

Zapamtiću to ime, čisto da vidim kakve su vam prognozerske sposobnosti.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sub 31 Mar 2012 - 19:41

uh, bilo bi lepo da je stvarno 212cm ali nije. Razgovarao sam malo sa njim, stajao pored njega, stekao sam utisak da je negde oko 205cm visok (bolje bi bilo da me vara utisak). I meni s nekako čini da mu je SF pozicija najprirodnija. Još nekoliko ljudi ga je sinoć uporedilo sa Janom.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 13 Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sledeći

Nazad na vrh