Ostale lige
+30
vlada
bookmaker
lokid
sexdrogabodiroga
zex88
serbianhoops
Ray Allen
Psycho
2bad4u
slobokv83
mlekadzija
Bodi Bond
Danny Trejo
Everton
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Koleman
Mihael
lazarminator
KKP
Manu
Nolle
superhik
drexler
Marija
Mickey
Macijauskas
Naissus
Zemljoradnik
34 posters
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 8 od 13
Strana 8 od 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Ostale lige
Slucajno video njegovo zakucavanje pre mesec dana na fb, posto je drugarica njegova cura. U stilu Veselog...
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Narodne novine...Trener Antonic morao na hitno operaciju oka
http://www.dodaj.rs/f/2p/Ah/2E3XEvIF/95381605.jpg
Naissus- prva petorka
Ne bih se ja uzdao u Hikove prognoze, za Zubčića je mislio da je novi GasolTalicni Tom ::Zapamtiću to ime, čisto da vidim kakve su vam prognozerske sposobnosti.
Macijauskas- mvp
Za Zubčića još nije kasno da se uda u familiju Gasol i dobije prezime.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Prognoziram da sutra neko neće videti konferenciju za štampu na Radnički - Partizan
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Posto se pada da se zadnje kolo B lige igra za vikend kad je i Uskrs, je l' ima neke sanse da ga pomere ili mora bas tada?
Marija- mahač peškirom
- Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30
Ne verujem nesto, ali Konstantin igra svoju utakmicu za Veliku subotu.
Naissus- prva petorka
superhik ::uh, bilo bi lepo da je stvarno 212cm ali nije. Razgovarao sam malo sa njim, stajao pored njega, stekao sam utisak da je negde oko 205cm visok (bolje bi bilo da me vara utisak). I meni s nekako čini da mu je SF pozicija najprirodnija. Još nekoliko ljudi ga je sinoć uporedilo sa Janom.
serbianhoops- mahač peškirom
- Datum upisa : 15.04.2011
Posle 2 godine Nis ponovo ima predstavnika u Kls! Vojvodina-Konstantin 76-79, gubili su i 15 razlike, ali u poslednjoj cetvrtini su napravili seriju 15-2 mislim, a samo poslednji minut je dosta potrajao. Izgleda da je bilo zanimivljivo bas u zavrsnici. Sve u svemu, Jagodina 1., Konstantin 2. ostace ovako bez obzira na rezultate u poslednjem kolu.
Naissus- prva petorka
čestitamo!
Nadam se nekim parama od grada pa obzirom na lošu konkurenciju možda uhvatite Superligu prve godine, ako je mogao BKK, što da ne, možete i vi.
Pa da gledamo velike ekipe u Čairu, ali ne samo u kupu
Nadam se nekim parama od grada pa obzirom na lošu konkurenciju možda uhvatite Superligu prve godine, ako je mogao BKK, što da ne, možete i vi.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
To tesko, mada dosta zavisi i od izbora sad.drexler ::čestitamo!
Ovo 2. kljucno, nadam se i ja
Naissus- prva petorka
Pozurio sam ipak
Pada odluka u poslednjem kolu.
Pada odluka u poslednjem kolu.
Naissus- prva petorka
znači protiv Čačka kod kuće za prolaz? Koliko je bio prvi meč, ako ste dobili tamo možda vam ovde igra i neki poraz za prolaz
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Izgubio Konstantin prvu 13 razlike, mora pobediti u poslednjem kolu.
superhik- prva petorka
Predvideo sam vec promociju, mora
Ne znam kako stoje finansijski Cacani, ali mislim da bi za Cacak bilo mnogo 2 prvoligasa(stoji sve, da su kosarkaski centar).
Ne znam kako stoje finansijski Cacani, ali mislim da bi za Cacak bilo mnogo 2 prvoligasa(stoji sve, da su kosarkaski centar).
Naissus- prva petorka
Oni se oslanjaju na svoju školu mislim na Mladost. Svojevremeno su u generaciji '93,'94 imali 120 igrača.
Macijauskas- mvp
Maci kakvo je stanje sa Studentom? Aleksincu je sutra izuzetno bitan meč, Kragujevcu ne znači ništa ali se šuška da ima premiranja u ovim poslednjim kolima? Jesi li nešto pronjuškao kao novinar
superhik- prva petorka
Verujem da će Aleksinac lako dobiti. Student se najverovatnije gasi sledeće sezone.
Macijauskas- mvp
Marko Cvetkovic-Bingo zavrsava karijeru na svoj 35. rodjendan.
http://www.dodaj.rs/?1g/BV/yBmt9gv/56.jpgPobeda za oprostaj
Naissus- prva petorka
Loše vesti za navijače Konstantina. Mladost iz Zemuna dočekuje Student koji će verovatno igrati sa juniorima tako da će sigurno dobiti. Još lošija vest je da ču ja biti pomoćni trener
Macijauskas- mvp
Brzo si sa terena preso na klupu, Muta uskoro ostaje bez posla
Mislim da ta utakmica nije bitna za Konstantin, +7 imaju u medjusobnim duelima sa Zemuncima, mnogo bolju kos razliku.
edit: ponovo nesto gledam tabelu...zamrsena situacija delimicno ili sam ja otiso u out
Ko ima vremena nek pogleda tabelu, Konstantin je bolji u medjusobnim duelima sa Zemuncima +7, a imaju i bolju ukupnu kos razliku. U Cacku su izgubili 13 razlike. E sad, Zemun je na +2 u medjusobnim duelima sa Cacanima, sto znaci da u slucaju eventualnog poraza Konstantina i sigurne pobede Zemuna, sve ekipe imaju skor 16-10, Konstantin ide dalje? Posto Cacak ne moze ispred Zemuna, a Zemun ne moze ispred Konstantina?
Sta se gleda u ovakvoj situaciji, medjusobni dueli, kos razlika?
Naissus- prva petorka
Ne garantujem, ali mislim da se gleda ovim redom: međusobni dueli (ukupan broj pobeda u krugu), međusobna koš-razlika (takođe ukupna u krugu), pa onda ukupna koš razlika.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Rezultati u B ligi poslednja 3 kola su smejurija i sramota, poslednjeplasirani se nije ni pojavio na utakmici zadnjeg kola Ne bi me čudilo da Maci zabeleži pobedu na svom debiju jer to može da odgovara Čačku. U poslednjem duelu Nišlije dočekuju Mladost iz Čačka, Čačani imaju pobedu manje od Konstantina ali bolju koš razliku i logično bi bilo da oni zapnu i pobedom u Nišu traže prolaz dalje. Realno je ipak da Niš sledeće godine gledamo u KLS.
superhik- prva petorka
Strana 8 od 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 8 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu