Ostale lige
+30
vlada
bookmaker
lokid
sexdrogabodiroga
zex88
serbianhoops
Ray Allen
Psycho
2bad4u
slobokv83
mlekadzija
Bodi Bond
Danny Trejo
Everton
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Koleman
Mihael
lazarminator
KKP
Manu
Nolle
superhik
drexler
Marija
Mickey
Macijauskas
Naissus
Zemljoradnik
34 posters
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 9 od 13
Strana 9 od 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ostale lige
Marka Cvetkovica se secam sa Gradjevinijade koja je bila odrzana 2000. u Kladovu. Prosvercovale su ga Nislije, kao studira gradjevinu, lazirale mu indeks. Beograd je bio prvi favorit turnira, to su sve bili dripci sa Ade, prekaljeni basketasi, kostolomci, frajeri i fajteri, odlicni igraci.
Medjutim, Cvetkovic je medju njima delovao kao Majkl Dzordan licno. Taj nivo kosarke, odnosno razlika izmedju njega i ovih beogradskih mangupa je bila zastrasujuca. On ih je sve pravio malim majmunima, kucao je, pogadjao odasvud, grizao, skakao... Niko, apsolutno niko mu nista nije mogao.
Mi smo bili sokirani da je razlika izmedju profesionalca i vise nego ozbiljnog rekreativca bas tolika. Nebo i zemlja. Majko mila, sta bi onda Danilovic, npr, radio
Medjutim, Cvetkovic je medju njima delovao kao Majkl Dzordan licno. Taj nivo kosarke, odnosno razlika izmedju njega i ovih beogradskih mangupa je bila zastrasujuca. On ih je sve pravio malim majmunima, kucao je, pogadjao odasvud, grizao, skakao... Niko, apsolutno niko mu nista nije mogao.
Mi smo bili sokirani da je razlika izmedju profesionalca i vise nego ozbiljnog rekreativca bas tolika. Nebo i zemlja. Majko mila, sta bi onda Danilovic, npr, radio
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Nis i zvanicno ima predstavnika u Kls sledece sezone
Marija- mahač peškirom
- Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30
Samo ću da kažem jedno... Bogdan 20 minuta - zato pada kiša, Vlado
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Puna hala, ogroman broj osoba lepseg pola neverovatna borbenost igraca Konstantina i KLS
Naissus- prva petorka
Pa dajte izveštaj, šta ste se stisli.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Mene je splet okolnosti ipak odveo u Aleksinac gde je domaći Napredak ugostio šampiona lige, Jagodinu. Utakmica je imala više revijalni karakter, Napredak je pobedio, ostali su u ligi što je ogroman uspeh za ovu varoš. Jagodina je čudo od ekipe, apsolutno mi je misterija kako su postali prvaci. Skidam kapu treneru Iciću, napravio je veliki podvig, ne ulazim u teorije zavere oko toga da su Jagodinu gurali. Aleksanda Icić je inače postao poznat kada je sačuvao svoje dostojanstvo, i ugled profesije, u Valjevu. Kao trener Metalca u odlučujućoj utakmici za ulazak na Jadran igrali su protiv FMP-a, a jedan od braće Đukanoviće je sišao na parket i saopštio da će on umesto njega voditi ekipu jer "ima više iskustva"!!! Icić nije prihvatio takvo poniženje i napustio je tim neposredno pred izlazak iz svlačionice na odlučujući meč.
Da se vratim u Aleksinac, u domaćem timu od aktivnog igranja oprostio se Dalibor Destanović. Njega su mogli da zapamte baš retki fanatici ili eventualno ljudi iz južnijih krajeva gde je relativno poznat. U karijeri je igrao za mnogo klubova, zakačio je malo Bugarske i Republike Srpske.
Sve u svemu, ako uhvatim vremena osvrnuću se na celu B ligu ako nekog interesuje, a očekujem od Naisusa i MArije isrpan izvešztaj sa Konstantina, da vidim šta sam promašio. Marije i Naisusa, pardon
Da se vratim u Aleksinac, u domaćem timu od aktivnog igranja oprostio se Dalibor Destanović. Njega su mogli da zapamte baš retki fanatici ili eventualno ljudi iz južnijih krajeva gde je relativno poznat. U karijeri je igrao za mnogo klubova, zakačio je malo Bugarske i Republike Srpske.
Sve u svemu, ako uhvatim vremena osvrnuću se na celu B ligu ako nekog interesuje, a očekujem od Naisusa i MArije isrpan izvešztaj sa Konstantina, da vidim šta sam promašio. Marije i Naisusa, pardon
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
E Hik, Hik Propustija si utakmicu sezone...
Slavimo, pa nismo stigli da napisemo koje slovo. Ja iskreno malo sam bio kod kuce, stigo sam samo da napisem sta sam napisao u prethodnom postu, a za to je zasluzna sportska subota u Nisu. Od fudbala, preko rukometa(prva utakmica Jovice Cvetkovica na klupi Zeleznicara) i najsladje na kraju, kosarka.
Sat vremena pred utakmicu nije moglo da se nadje mesto za parkiranje, hala je vec bila solidno popunjena. Odvojena prva 3 reda za "vip goste", mnostvo gradskih politicara, i jos jednom mnogo Nislijki Svi kao da su posli u nocni provod. Sta sam propustio to je zbog njih.
Dakle, ostvarila se prognoza od prosle nedelje, sada i definitivno imamo prvoligasa posle 2 godine!
Kakvu su volju, pozrtvovanje, borbenost na ovom mecu pokazali igraci Konstantina svaka cast! Da su sa ovakvim pristupom krenuli u prethodne meceve sigurno bi drugacija situacija bila na tabeli danas. I upravo to je odlucilo mec, vise su zeleli pobedu i to odlicno pokazivali na terenu. Bezbroj puta su padali na parket ne bi li osvojili loptu Bingo, Trailovic, Djordjevic.
Odlicno su otvorili 1/4 najvise zahvaljujuci jednom od najiskusnijih Milosu Trailovicu. Prosto je leteo po terenu, a i imao vremena naravno za raspravu sa sudijama.
Cacani nisu dozvoljavali da se Konstantin previse odlepi, kombinovali su zonsku odbranu, presing, a u napadu passing game-mom i nepaznjom odbrane Konstantina uspevali su cesto da naprave visak, odnosno omoguce njihovom igracu da lako poentira iz reketa. Za povoljan rezultat mogu da zahvale i centru Konstantina, onom koji zna sve pesme od Tome Zdravkovica, koji je opravdao sve komplimente iz prethodnih postova u ovoj temi. Milos Jankovic je dominirao protiv njega, imao svoje vece, sa lakocom poentirao, iako decko ne poseduje neku ledjnu tehniku, brzinu.
Forsirali su naravno Cacani sut za 3 poena, a efikasan je bio samo Milos Pejanovic. Svojim 3-kama ih je drzao u zivotu. Cudan plej, nizak, visak kilograma, a sut u stilu Petra Popovica.
Neizvesno je bilo sve do polovine poslednjeg perioda, kada je Konstantin konacno uspeo da prelomi utakmicu uz pomoc Vitkovica koji je svojim prodorima naterao protivnicke igrace na gresku, Gacinovica, odlicno je zamenio Velickovica na mestu pleja, cak je i Antonic morao da "vraca" na klupu prvog pleja Konstantina.
Antonic je iskoristio svoje pravo na tajm-aut prvi put na ovom mecu i poslednji put u ovoj sezoni 30 sekundi pre kraja kada je sve vec bilo reseno. No dobro.
Zamerka na njegov racun je slaba minutaza za Binga, imalo je realno mogucnosti da mu pruzi vecu sansu. Ginuo je covek na terenu kao da mu je poslednja Sudije su mu cak zmurile na neke greske. Pola hale skandira pred kraj njegovo ime, a Jovica kao u inat ne pomera ga sa klupe. Svako razumevanje i za njegovu operaciju, ali previse je bio neraspolozen.
Na kraju 70:61 i krece slavlje!
Naravno u centru paznje Marko Cvetkovic Bingo, zbog oprostajne utakmice i 35. rodjendana! Ispostovali su ga njegovi prijatelji transparentom, urucenom uramljenom slikom, a i igraci sa kojima je uz tortu i sampanjac proslavljao sve ovo. Verujem da se niko iz uprave nicega nije setio, 0 krompirko jedan veliki za njih, isti su kao njihove kolege u ostalim sportskim klubovima u Nisu.
Zamerka i za kosarka.rs sto malo nisu propratili ovu zavrsnicu u prvoj B ligi
Da ne zavrsim crno, nekoliko fotografija...Odlicna atmosfera u prepunoj hali, ne secam se kada je ovolika brojka bila, i upravo ovakve utakmice trebaju Nisu.
Bilo bi lepo, ukoliko si u mogucnosti da iscupas neki video izvestaj Hik?
Slavimo, pa nismo stigli da napisemo koje slovo. Ja iskreno malo sam bio kod kuce, stigo sam samo da napisem sta sam napisao u prethodnom postu, a za to je zasluzna sportska subota u Nisu. Od fudbala, preko rukometa(prva utakmica Jovice Cvetkovica na klupi Zeleznicara) i najsladje na kraju, kosarka.
Sat vremena pred utakmicu nije moglo da se nadje mesto za parkiranje, hala je vec bila solidno popunjena. Odvojena prva 3 reda za "vip goste", mnostvo gradskih politicara, i jos jednom mnogo Nislijki Svi kao da su posli u nocni provod. Sta sam propustio to je zbog njih.
Dakle, ostvarila se prognoza od prosle nedelje, sada i definitivno imamo prvoligasa posle 2 godine!
Kakvu su volju, pozrtvovanje, borbenost na ovom mecu pokazali igraci Konstantina svaka cast! Da su sa ovakvim pristupom krenuli u prethodne meceve sigurno bi drugacija situacija bila na tabeli danas. I upravo to je odlucilo mec, vise su zeleli pobedu i to odlicno pokazivali na terenu. Bezbroj puta su padali na parket ne bi li osvojili loptu Bingo, Trailovic, Djordjevic.
Odlicno su otvorili 1/4 najvise zahvaljujuci jednom od najiskusnijih Milosu Trailovicu. Prosto je leteo po terenu, a i imao vremena naravno za raspravu sa sudijama.
Cacani nisu dozvoljavali da se Konstantin previse odlepi, kombinovali su zonsku odbranu, presing, a u napadu passing game-mom i nepaznjom odbrane Konstantina uspevali su cesto da naprave visak, odnosno omoguce njihovom igracu da lako poentira iz reketa. Za povoljan rezultat mogu da zahvale i centru Konstantina, onom koji zna sve pesme od Tome Zdravkovica, koji je opravdao sve komplimente iz prethodnih postova u ovoj temi. Milos Jankovic je dominirao protiv njega, imao svoje vece, sa lakocom poentirao, iako decko ne poseduje neku ledjnu tehniku, brzinu.
Forsirali su naravno Cacani sut za 3 poena, a efikasan je bio samo Milos Pejanovic. Svojim 3-kama ih je drzao u zivotu. Cudan plej, nizak, visak kilograma, a sut u stilu Petra Popovica.
Neizvesno je bilo sve do polovine poslednjeg perioda, kada je Konstantin konacno uspeo da prelomi utakmicu uz pomoc Vitkovica koji je svojim prodorima naterao protivnicke igrace na gresku, Gacinovica, odlicno je zamenio Velickovica na mestu pleja, cak je i Antonic morao da "vraca" na klupu prvog pleja Konstantina.
Antonic je iskoristio svoje pravo na tajm-aut prvi put na ovom mecu i poslednji put u ovoj sezoni 30 sekundi pre kraja kada je sve vec bilo reseno. No dobro.
Zamerka na njegov racun je slaba minutaza za Binga, imalo je realno mogucnosti da mu pruzi vecu sansu. Ginuo je covek na terenu kao da mu je poslednja Sudije su mu cak zmurile na neke greske. Pola hale skandira pred kraj njegovo ime, a Jovica kao u inat ne pomera ga sa klupe. Svako razumevanje i za njegovu operaciju, ali previse je bio neraspolozen.
Na kraju 70:61 i krece slavlje!
Naravno u centru paznje Marko Cvetkovic Bingo, zbog oprostajne utakmice i 35. rodjendana! Ispostovali su ga njegovi prijatelji transparentom, urucenom uramljenom slikom, a i igraci sa kojima je uz tortu i sampanjac proslavljao sve ovo. Verujem da se niko iz uprave nicega nije setio, 0 krompirko jedan veliki za njih, isti su kao njihove kolege u ostalim sportskim klubovima u Nisu.
Zamerka i za kosarka.rs sto malo nisu propratili ovu zavrsnicu u prvoj B ligi
Da ne zavrsim crno, nekoliko fotografija...Odlicna atmosfera u prepunoj hali, ne secam se kada je ovolika brojka bila, i upravo ovakve utakmice trebaju Nisu.
Bilo bi lepo, ukoliko si u mogucnosti da iscupas neki video izvestaj Hik?
Naissus- prva petorka
Maci, šta je bilo sa tvojim debijem pomoćnika trenera? Zašto niste igrali meč u Zemunu?
superhik- prva petorka
Odlozen je mec po informaciji koju sam ja dobio. Bas sam planirao da se prosetam do Pinkija.superhik ::Maci, šta je bilo sa tvojim debijem pomoćnika trenera? Zašto niste igrali meč u Zemunu?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Nije odložen, na sajtu KSS stoji da je registrovan 20:0 za Mladost.
superhik- prva petorka
Mozda igraci Studenta bojkotuju pomocnog trenera
Naissus- prva petorka
Ja samo kazem sta sam dobio u SMS poruci. U svakom slucaju Maci ce to da objasni vecsuperhik ::Nije odložen, na sajtu KSS stoji da je registrovan 20:0 za Mladost.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Čim je ušao u trenerske vode odmah počeo da muti i namešta...
superhik- prva petorka
Dobili smo ponudu koju nismo mogli da odbijemo Šalim se nije imao ko da igra, igrači su valjda u nekoj svađi, klub je pred raspadom, tako da nisu hteli da idu.
Macijauskas- mvp
superhik- prva petorka
Bravo za video
Najveci uspeh u istoriji KK Jagodinia, plasman u KLS.
Steta samo za Stanisavljevica iz Jagodine, povredio je kost na stopalu(metatarzalnu kost) propustio je sve meceve skoro ove godine.
Naissus- prva petorka
Vjerovatno je za ovu temu.
Danas sam vidio Glišovića u Sarajevu, vozi neki karavan sa KG tablama, zamalo me nije udario na parkingu.
Kaže moja djevojka ko je ova sirovina, vidi mu face.
Iznenađen sam ostao, ne vjerujem da ima neke veze sa Sarajevom.
Maci?
Danas sam vidio Glišovića u Sarajevu, vozi neki karavan sa KG tablama, zamalo me nije udario na parkingu.
Kaže moja djevojka ko je ova sirovina, vidi mu face.
Iznenađen sam ostao, ne vjerujem da ima neke veze sa Sarajevom.
Maci?
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Naissus- prva petorka
Jel reko covek da ne duguju nikome, malo li je
Ovo je predizborna niskobudzetna reklama
Ovo je predizborna niskobudzetna reklama
Naissus- prva petorka
http://www.dodaj.rs/?3X/ff/4I9ugUz5/26042012.jpgJovica Antonic o upravo okoncanoj sezoni i onome sto dolazi
Naissus- prva petorka
Strana 9 od 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 9 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu