Svaštara 1
+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Svaštara 1
Eee, prošle godine u ovo vreme tamo je bilo extra...
Grobi- mahač peškirom
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 36
Grobi ::Eee, prošle godine u ovo vreme tamo je bilo extra...
Slazem se, u to vreme sam i zavoleo taj forum, steta sto nemamo vise mogucnosti, skoro 1000 korisnika je previse.... Sa druge strane, ovde polako pocinje da mi se svidja, iz dana u dan sve vise, tu su sve ljudi koji poznaju kosarku dobro, nema velikih rasprava, jos malo da nam se prikluci i bice extra...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Optimalno je 100 ljudi na forumu. Sve preko toga je previse.
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::Optimalno je 100 ljudi na forumu. Sve preko toga je previse.
bogami i 100 je puno. Mada i ovde bi mogla proci ona stara srpska "gdje čeljad nisu bijesna...". Ipak, čini se da na košarka.rs ima puno "bijesne čeljadi"
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
ja od kad je krenuo da radi ovaj forum, nisam ni jedan post van kladionice napisao na kosarka.rs, i slazem se sa Ray Allen-om 100 je sasvim dovoljno,sve preko toga pocinje da lici na sportal ,sportske,kurir.....
EDIT: Zaboravim uvek da pitam, da li je KKP dobio pozivnicu za forum?
EDIT: Zaboravim uvek da pitam, da li je KKP dobio pozivnicu za forum?
Poslednji put izmenio Everton dana Pon 11 Okt 2010 - 10:15, izmenio ukupno 2 puta
Everton- prva petorka
Grobi a sto ti i dalje imas taj avatar?
Prosla je kazna davno
Prosla je kazna davno
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Grobi ::Eee, prošle godine u ovo vreme tamo je bilo extra...
Good old days brale!
Meni ne smeta i veca ekipa (nebitno ispod ili iznad 100) dokle god je atmosfera opustena i momci znaju o cemu pricaju (pravi zaljubljenici u kosarku, a ne neandertalci koji ne znaju de je levo). Mene je malo smaralo sto smo teme poceli da zvacemo ko pkvarena ploca. Taman nesto apsolviramo kad posle nekog vremena uleti neki junak bez jednog "Y" hromozoma i zapocne stare rasprave opet...pa se te epizoda ponavlja iz meseca u mesec. Tako da je Milicic imao epopeje u 6 tomova, Tegi u 22, a Partizanova pojacanja imaju 5 serijala, a i sesti se snima...kako vidim.
Da ne pricam da je kvalitet rasprave dosta opao, pa je ona starija garda prepustila mesto mladim i razuzdanim koji su upucali na Grobarskoj temi 500 strana "bullshit, bullshit, crap" sranja...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Нећу да га скидам док не победим на фантасију!TheGodfather ::Grobi a sto ti i dalje imas taj avatar?
Prosla je kazna davno
Grobi- mahač peškirom
Znaci, nosices ga dugo , Bodi ako nije na fantaziju, onda ali ne ispit vec pravi razne kombinacije, on cak i sanja fantazi ... Neka, meni je bitno da sam ga pobedio na NBA fantaziju ...
Mihael- mvp
Godina : 37
Pozvali smo samo stare forumaše za početak, da se malo uhodamo. Naravno, i par novih koje smo zapazili da pišu ok... Kada je KKP u pitanju, a ima i još par interesantnih likova, ja pratim njihove postove i neki će biti pozvani.Everton ::EDIT: Zaboravim uvek da pitam, da li je KKP dobio pozivnicu za forum?
Mihael ::Znaci, nosices ga dugo , Bodi ako nije na fantaziju, onda ali ne ispit vec pravi razne kombinacije, on cak i sanja fantazi ... Neka, meni je bitno da sam ga pobedio na NBA fantaziju ...
vladavina, dobrodošao. Videli smo šta je bilo kada smo se reklamirali na kosarka.rs, tako da ovde ne moramo to da radimo.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Tole nije bio svestan da se kači sa Miškom.UEFA oduzima bodove Srbiji?
Srbiji preti oduzimanje bodova u kvalifikacijama za EURO, u slučaju da savetz ne izmiri obaveze prema Radomiru Antiću, piše hrvatski ’Index’.
Prema propisima FIFA i UEFA to znači da će FSS platiti novčanu kaznu za susrete s Estonijom i Italijom.
Ako do 25. marta i utakmice protiv Severne Irske naš savez ne reši problem sa Antićevim ugovorom, Srbiji će se oduzeti bodovi u kvalifikacijama za EP.
Petrović dakle protivpravno vodi reprezentaciju Srbije, s obzirom na to da je Antić angažovao advokate koji pišu tužbu protiv saveza, očigledno je da nema ništa od njegovog pristanka na otkaz koji mu je uručio predsednik saveza Tomislav Karadžić.
Antić je o svemu obavestio UEFA i dobro je upoznat sa svojim pravima, a najviše sa time da je u ovom slučaju u pravu jer ugovor je potpisao pre SP-a u Južnoj Africi i itekako je validan, bez obzira na "razlog" koji navodi Karadžić.
Predsednik saveza ga je otpustio navodno zbog četiri utakmice zabrane vođenja reprezentacije na službenim utakmicama (koju je zaradio zbog vređanja sudije na poslednjoj utakmici SP-a protiv Australije), ali stvar je u tome što je Antić oteran nakon što je već odradio dve od četiri utakmice, koje je reprezentacija u kvalifikacijama za EURO odigrala protiv Farskih Ostrva i Slovenije.
Radomir Antić se sada zainatio i želi novac koji mu je zagarantovan ugovorom, ali javljaju se mnogi koji ga podsećaju kako su mu tokom dve godine vođenja Srbije bila puna usta brige za srpski narod i fudbal, dok će tužbom protiv saveza i posledicama koje iz toga proizlaze, eliminisati srpsku reprezentaciju sa EURA.
Bodi Bond- mvp
Ја ове године побеђујем, само сам му дао мало форе на почетку да би било занимљивије...Mihael ::Znaci, nosices ga dugo , Bodi ako nije na fantaziju, onda ali ne ispit vec pravi razne kombinacije, on cak i sanja fantazi ... Neka, meni je bitno da sam ga pobedio na NBA fantaziju ...
Grobi- mahač peškirom
Ovo je neopevano ludilo!Bodi Bond ::
Zoro- mahač peškirom
iskreno, ja zavidim ovim ljudima
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Lapo se vladamo u Italiji, nisu mnogo veliko sranje napravili.
Da vidimo malo kako izgledaju gradovi u inostranstvu kada ih razlupamo.
Ajmo sada jedno 10 godinica zabrane i za klubove i za reprezentaciju.
KAKAVI SU KRETENI!!!! JA NE MOGU DA VERUJEM!!!!
Da vidimo malo kako izgledaju gradovi u inostranstvu kada ih razlupamo.
Ajmo sada jedno 10 godinica zabrane i za klubove i za reprezentaciju.
KAKAVI SU KRETENI!!!! JA NE MOGU DA VERUJEM!!!!
Bodi Bond- mvp
Sreca nema kontejnera na stadionu inace bi i njih zapalili :stupid:
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Ne zovu nas bez razloga evropska Kolumbija .
Ray Allen- prva petorka
Ja sam mislo da smo mi evropski brazilci
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Koliko maskare ima ovaj Pacini!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
i za ovo su dali 200k, j**** drzavu i javni servis ,sto je ovo platio....
Everton- prva petorka
Ja sam stvarno bio srecan sto nece biti prenosa.. Strasno stvarno za sta su sve spremni da daju pare, a na cemu stede i govore kako novca nemaju..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
stvarno strasno,takodje sam bio zadovoljan sa informacijom da nema
prenosa.jadno je kako rts ne zna da prepozna interes sporta.nemam gde
da gledam nlb a oni su za ove majmune dali 200 hiljada nasih para(i da nisu
bili incidenti svakom ko elementarno poznaju fudbal nije u interesu da gleda
tu salu kako pizon vodi rep)
prenosa.jadno je kako rts ne zna da prepozna interes sporta.nemam gde
da gledam nlb a oni su za ove majmune dali 200 hiljada nasih para(i da nisu
bili incidenti svakom ko elementarno poznaju fudbal nije u interesu da gleda
tu salu kako pizon vodi rep)
Gost- Gost
Kao što sam rekao, da premestimo diskusiju o sharginom predlogu ovde... Ideja mi se sviđa, ali je pitanje koliko bismo ljudi mogli da sakupimo... Mogao bi da se kontaktira Tegeltija kada se osmisli način protesta i da on preko svoje emisije pozove ljude... Naravno, drexler je u pravu... Trenutno bi bilo suludo organizovati bilo kakvo okupljanje...
Bodi Bond- mvp
Sto bre, mogli bi da popijemo po neku, onako drugarski i nevezano od svih protesta ...
wolfvaga- prva petorka
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Strana 5 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu