Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 1

+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters

Strana 6 od 40 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 1 - Page 6 Empty Re: Svaštara 1

Počalji od Geograf Uto 12 Okt 2010 - 11:16

Svako da dovede 2-3 drugara i eto solidne brojke, malo reklama kod tegija,po ostalim forumima..
Geograf
Geograf
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 12 Okt 2010 - 11:16

ideja je dobra,samo treba da se dogovorimo o najboljem modelu kroz koji
bi mogli da je ostvarimo.sto se medija tice za nas je samo tegi otvoren

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Uto 12 Okt 2010 - 11:17

Ja dolazim sa rancem punim ciglama.....salim se,idemo mirni protesti Smile
Ja cu povesti 4-5 ortaka.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Uto 12 Okt 2010 - 11:17

meš čini da je od prije neki dan ostalo par čitavih izloga po gradu, pa kovelim, kad se već okupljamo da regulišemo to što su braća desničari izostavili... evo ja ću na sebe preuzeti onaj "red star shop" ili kako se već zove ono čudo preko puta Beograđanke... hekler
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Uto 12 Okt 2010 - 11:22

drexler ::meš čini da je od prije neki dan ostalo par čitavih izloga po gradu, pa kovelim, kad se već okupljamo da regulišemo to što su braća desničari izostavili... evo ja ću na sebe preuzeti onaj "red star shop" ili kako se već zove ono čudo preko puta Beograđanke... hekler

E da mogao bi i ja neke patike da uzem Very Happy
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 12 Okt 2010 - 11:29

ja sam stvarno ozbiljan mada pucam od smeha zbog vaših postova..ovaj drexlerov smajli sa utovkom me dokusurio rofl
ljudi verujte mi to naše udruženje bi brzo postalo jako ozbiljna stvar...mogli bismo da organizujemo turnire, da animiramo bivše i sadašnje košarkaše za razne akcije.... a naravno i da štitimo košarku...
Ostali su nam samo košarka odbojka i vaterpolo, sve ostalo je propalo u Srbiji...to i treba da bude naša poruka koju bismo stalno ponavljali

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Uto 12 Okt 2010 - 11:43

Vidim ja da si ti lepo smislio kako da u perspektivi uzmes dobru lovu. :hendrix:
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 12 Okt 2010 - 11:50

e do jaja ako se ja od toga obogatim, podeliću sa Vama na ravne časti...mislim da je ideja OK... i ne mora da nas bude 300 i 500 dovoljno je da pokažemo da postoji neko ko misli o košarci na pravi način, i da skrenemo pažnju na diskriminaciju košarke.... i 20 ljudi je dosta za akciju verujte mi..

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Uto 12 Okt 2010 - 12:00

Nije u tome problem. Problem je u tome sto ja odavno ne verujem da bilo ko moze bilo sta da promeni bilo kakvim protestom. Sto rece Remark jos 20ih godina proslog veka -ideali su vec mrtvi, samo sto to vecina ne zna...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 12 Okt 2010 - 12:15

Ja sam za proteste, pravo kod Tijanica navijaci

A ovo sto se desava u Italiji je sramotno, sve ih treba strpati u zatvor i dati ogromne kazne... Jedan od vodja, onaj sa kapuljacom na glavi misli da ga nece pronaci, pa kreten je mogao da obuce majicu dugih rukava a ne kratkih rukava, nema bas mnogo ljudi takve tetovaze... Mada, kakva smo drzava, najverovatnije ce on predvoditi navijace i za 10-ak dana na derbiju...

Svaštara 1 - Page 6 81452_srbija-divljanje02-reuter-alessandro-garofalo_f
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 12 Okt 2010 - 13:49

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Uto 12 Okt 2010 - 19:26

Što se tiče Šarginog predloga... Protesti na ulicama ne bi bili ni od kakve koristi. Ali imalo bi smisla registrovati udruženje građana koje bi se bavilo promocijom košarke, pa i skretanjem pažnje na probleme. Takvo društvo ne bi zahtevalo veliki broj članova, čak ne bi bilo poželjno da ima veliki broj članova (jer bi brzo moglo da dođe do razmimoilaženja mišljenja). Potrebna je samo jako dobra organizacija, ozbiljno planiranje, poznavanje marketinga, po mogućstvu veze u medijima i ono što nam najviše nedostaje - vreme. Ja znam kako se te stvari rade, kako se organizuju događaji, zato vam i kažem da ne bismo uspeli da to uradimo kako treba, pre svega zato što nemamo dovoljno vremena za to. A ako ćemo da uradimo ofrlje, bolje i da ne radimo.

Ako neko ipak smatra da ima dovoljno vremena i da ima neko znanja o tome kako se to radi, sigurno ga neću smarati defetističkim stavom, nego ću pomoći. Samo sam morao unapred da kažem da ja ne mogu dovoljno da se posvetim tome. Nažalost.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Uto 12 Okt 2010 - 23:35

pocecu da verujem da je Dule vidovit, sve sto se sinoc desavalo on je vec obrazlozio
https://www.youtube.com/watch?v=FywR1jekpdU&feature=player_embedded
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 12 Okt 2010 - 23:46

Veruj mi da sam se i ja ovoga setio... Al rekoh da ne pominjem klubove...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 13 Okt 2010 - 0:17

Scenarista je kreten Goran Vesic, za koga bi rekao da je Kreten al ne smem jer ce da me tuzi Very Happy
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sre 13 Okt 2010 - 1:23

Osuđujemo incidente i nаpаdа nа nаšeg golmаnа Vlаdimirа Stojkovićа koji je bio žrtvа orgаnizovаnog delovаnjа ljudi kojimа srpski grb ništа ne predstаvljа. Nа prekinutoj utаkmici Itаlijа - Srbijа u Đenovi nije bilo Grobаrа, mаdа smo svesni činjenice dа postoji grupа ljudi kojimа je izuzetno krivo što nаvijаči Pаrtizаnа nisu bili аkteri ove srаmote, kаo ni one od 10.10.2010.g. Isto tаko znаmo dа te ljude neće sprečiti dа Grobаrimа prilepljuju rаzne etikete bez аrgumenаtа i dokаzа, jer sve je to u cilju dа bi se pojаčаo pritisаk nа ustаvni sud koji dаnаs zаsedа povodom zаbrаne nаvijаčkih grupа. Posebno nаs zаbrinjаvа tаjming ove bruke u Itаliji, koji će imаti negаtivne posledice nа ceo nаvijаčki pokret u Srbiji. Sve ovo ide nа ruku opciji kojа izjednаčаvа nаvijаče i huligаne.

Pozivаmo celokupnu sportsku jаvnost dа podrži golmаnа Vlаdimirа Stojkovićа, koji je golmаn srpske reprezentаcije i koji je žrtvа ljudi kojimа su sujetа i kompleksi isprovocirаli njihovo prаvo lice u cilju hrаnjenjа sopstvenog egа.

Grobari Jug
Teorija zavere polako prestaje da biva teorija..Voleo bih ako neko zna i misljenje "druge strane" Smile o dogadjaju od sinoc..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 13 Okt 2010 - 2:27

Tuca izmedju kosarkasa Kine i Brazila

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sre 13 Okt 2010 - 3:04

ahahahha kako Kinezi mlate Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sre 13 Okt 2010 - 4:17

Dule Kecman ::
Osuđujemo incidente i nаpаdа nа nаšeg golmаnа Vlаdimirа Stojkovićа koji je bio žrtvа orgаnizovаnog delovаnjа ljudi kojimа srpski grb ništа ne predstаvljа. Nа prekinutoj utаkmici Itаlijа - Srbijа u Đenovi nije bilo Grobаrа, mаdа smo svesni činjenice dа postoji grupа ljudi kojimа je izuzetno krivo što nаvijаči Pаrtizаnа nisu bili аkteri ove srаmote, kаo ni one od 10.10.2010.g. Isto tаko znаmo dа te ljude neće sprečiti dа Grobаrimа prilepljuju rаzne etikete bez аrgumenаtа i dokаzа, jer sve je to u cilju dа bi se pojаčаo pritisаk nа ustаvni sud koji dаnаs zаsedа povodom zаbrаne nаvijаčkih grupа. Posebno nаs zаbrinjаvа tаjming ove bruke u Itаliji, koji će imаti negаtivne posledice nа ceo nаvijаčki pokret u Srbiji. Sve ovo ide nа ruku opciji kojа izjednаčаvа nаvijаče i huligаne.

Pozivаmo celokupnu sportsku jаvnost dа podrži golmаnа Vlаdimirа Stojkovićа, koji je golmаn srpske reprezentаcije i koji je žrtvа ljudi kojimа su sujetа i kompleksi isprovocirаli njihovo prаvo lice u cilju hrаnjenjа sopstvenog egа.

Grobari Jug
Teorija zavere polako prestaje da biva teorija..Voleo bih ako neko zna i misljenje "druge strane" Smile o dogadjaju od sinoc..

ово личи на скидање љаге са себе.

ајде да оставимо све ово по страни и поставимо пар питања:

1. да ли је случајно да се баш сад нападне стојковић, иако је задња 2 месеца постојала много боља и погоднија шанса за тако нешто?
2. да ли је случајно да се једна јако упадљива особа појави на месту где се све одигра и то са звездиним оеблежјем?
3. да ли ће сад да иде прича да су то исти људи који су у недељу били на улици?
4. да ли је случајно да се све ово одигра само дан-два после протеста поводом педерске шетње?
5. зар није уставни суд требао 13. октобра да разматра захтев тужиоца за укидање навијачких група?
6. ако нисте знали, у нашој земљи, једини проблем су навијачи. у свим осталим структурама тече мед и млеко. зар не?
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sre 13 Okt 2010 - 4:50

@ mlekadzija - uopste ne znam sta si hteo da kazes postavljanjem ovih pitanja.. koja je poenta??
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 13 Okt 2010 - 5:22

Svaštara 1 - Page 6 67442_1538442214262_1031075244_31503506_3578401_n
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sre 13 Okt 2010 - 5:26

expert ::@ mlekadzija - uopste ne znam sta si hteo da kazes postavljanjem ovih pitanja.. koja je poenta??

не знам да цртам јбг, али све ће ти се казати у року од 7 дана Wink
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sre 13 Okt 2010 - 5:38

Mlekadzija se izvlaci zato sto se ovi navijaci predstavljaju kao navijaci zvezde, ne znam samo cemu to...
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 13 Okt 2010 - 5:45

Rasprava preti da ode u pogrešnom smeru...
Kada je mlekadzija rekao da mu ovo liči na ''skidanje ljage sa sebe'' imao je pravo, jer su grobari izabrali ovaj trenutak divljanja zvezdinih huligana da sebe opisuju kao nevinašca što sigurno nisu, ali to isto radi i druga strana kada grobari naprave neko sranje... Ali kao što milk reče to je nebitno...
Pitanjima koja je postavljao želeo je da ukaže na akciju ukidanja navijačkih grupa koja nakon ovih nereda postaje sve izvesnija...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Sre 13 Okt 2010 - 5:55

Nista posebno nece biti postignuto zabranom ekstremnih grupa i mislim da to i nije toliko bitno.
Ono sto se desilo u Djenovi je imalo za cilj da obruka Srbiju, pa je samim tim to organizovao i finansirao ili neki domaci izdajnik, ili neki stranac, jer ono nisu mogli sami da urade Ultrasi.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 40 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći