Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 1

+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters

Strana 7 od 40 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 1 - Page 7 Empty Re: Svaštara 1

Počalji od expert Sre 13 Okt 2010 - 6:26

@ mlekadzija - ta jako upadljiva osoba sa Zvezdinim obelezjima ima ime i prezime i sreca sto je jako "inteligentan" pa je stavio onu fantomku na glavu Very Happy
cini mi se kao da si hteo da kazes da je to podmetnuto, ali sreca pa je junak bio pametan i stavio fantomku..

a ovo za skidanje ljage, isto se ne bih slozio, ako procitate saopstenje jasno se vidi da su samo saopstili da nisu isli u Italiju i da daju podrsku igracu kluba za koji navijaju, i ne vidim nista lose u tome. Milsim da je ok, da kao jedna od dve najvece navijacke grupe u zemlji izadju sa saopstenjem, ne znam samo sta druga strana ceka.

ako neko ne voli ove huligane to sam ja, zbog njih nisam otisao na fudbal poslednjih 10 godina, ovo saopstenje je skroz korektno i ne vidim zasto je skidanje ljage.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 13 Okt 2010 - 6:27

u modernom dobu bilo kakva zabrana je kontraproduktivna...
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sre 13 Okt 2010 - 7:24

expert ::@ mlekadzija - ta jako upadljiva osoba sa Zvezdinim obelezjima ima ime i prezime i sreca sto je jako "inteligentan" pa je stavio onu fantomku na glavu Very Happy
cini mi se kao da si hteo da kazes da je to podmetnuto, ali sreca pa je junak bio pametan i stavio fantomku..

a ovo za skidanje ljage, isto se ne bih slozio, ako procitate saopstenje jasno se vidi da su samo saopstili da nisu isli u Italiju i da daju podrsku igracu kluba za koji navijaju, i ne vidim nista lose u tome. Milsim da je ok, da kao jedna od dve najvece navijacke grupe u zemlji izadju sa saopstenjem, ne znam samo sta druga strana ceka.

ako neko ne voli ove huligane to sam ja, zbog njih nisam otisao na fudbal poslednjih 10 godina, ovo saopstenje je skroz korektno i ne vidim zasto je skidanje ljage.

не знам да ли нећеш или не желиш да схватиш?!
свако ко је бар 2 пута ишао на север не може а да не препозна ицу. те тетоваже су много упадљиве. сад ти мени реци, да ли мислиш да је неко толики деген да стави фантомку, а не прекрије тетоваже или је пак то урадио намерно(не питај ме због чега)?!

што се тиче гробара у саопштењу стоји:

u Đenovi nije bilo Grobаrа, mаdа smo svesni činjenice dа postoji grupа ljudi kojimа je izuzetno krivo što nаvijаči Pаrtizаnа nisu bili аkteri ove srаmote, kаo ni one od 10.10.2010.g.

значи ограђују се од свега, тако да и са те стране ниси у праву Wink
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sre 13 Okt 2010 - 7:46

ok, onda meni koji ne znam objasni sta si hteo ovim da kazem, jednostavno mi nije jasno :/
"2. да ли је случајно да се једна јако упадљива особа појави на месту где се све одигра и то са звездиним оеблежјем?"

kada znas, ja bi jako voleo da mi kazes ko je onda njega poslao i koji je njegov zadatak bio?

i da mislim da je toliki degen.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 13 Okt 2010 - 7:50

nemoj tako... ja mislim da je on fino čeljade, iz dobre familije, nego eto tako, loše društvo ga uhvatilo, pivo , i te stvari...
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sre 13 Okt 2010 - 8:01

STROGO POVERLJIVO: Alarmantna saznanja bezbednosnih sluŽbi
Strogo poverljivo: Mafija preko fudbala ruši celu državu!

Bezbednosne službe imaju informacije da Darko Šarić pokušava da, posle krvavih sukoba u nedelju, izazove haos u celoj Srbiji!
s
Vođe huligana sinoć u Đenovi samo sprovele u delo unapred dobro osmišljen plan
Organizovani kao vojska... Vođe huligana sinoć u Đenovi samo sprovele u delo unapred dobro osmišljen plan

Iza divljanja huligana u Đenovi koji su sinoć umalo linčovali golmana Stojkovića i prekinuli fudbalski meč Italija - Srbija stoje odbegli mafijaški bosovi koji, posle krvavih sukoba u nedelju, pokušavaju da naprave haos u celoj Srbiji! Ovo su saznanja srpskih bezbednosnih službi sa kojima će danas biti upoznat državni vrh.
neredi na meču Italija - Srbija

- Divljanje huligana u Đenovi sinoć je bilo vojnički organizovano. To tamo nije imalo nikakve veze sa fudbalom. To je bio pokušaj da se destabilizuje cela Srbija. Postoji, naime, plan da se posle sukoba oko gej parade u nedelju u Srbiji izazovu novi, masovni neredi. Cilj organizatora svega ovoga jeste da u Srbiji, na ulicama, padnu ljudske žrtve, da se izazovu širi sukobi koji bi doveli do totalnog haosa... - kaže sagovornik Pressa, visokopozicionirani državni funkcioner.

Na naše pitanje ko je konkretno organizator „udara na državu", sagovornik Pressa odgovara:

- Postoje ozbiljne indicije da celu operaciju finansira narko-bos Darko Šarić. Znate, on više nema šta da izgubi... - objašnjava izvor Pressa.

Planiraju i likvidacije

Na pitanje šta je krajnji cilj Šarića, sagovornik Pressa kaže da on „naprosto želi da se osveti".

- On će pokušati da na ulici sruši vlast! U tom cilju Šarić sada, preko svojih ljudi među huliganima i desničarima, vešto manipuliše nezadovoljnim i ogorčenim ljudima kojih ima dosta u Srbiji - kaže sagovornik našeg lista, i naglašava da bezbednosne službe nemaju informacije da Šarić ima veze sa krvavim sukobima oko gej parade.

- Koliko znamo, on nema direktne veze sa nedeljnim uličnim sukobima. Ali, on je tu situaciju iskoristio da pokuša da u Srbiji napravi opšti haos. Upravo zato je i izabrana taktika da se prekine utakmica koju je gledala cela Srbija. Ideja je da se kod ljudi izazove jak osećaj nesigurnosti, da se dese još neke strašne stvari koje bi bile uvod u državni prevrat... - otkriva sagovornik našeg lista. Na pitanje koje su to „strašne stvari" koje bi još mogle da se dese, on objašnjava:

- Imamo informacije da se planiraju i neke likvidacije. Po tom zločinačkom planu, u sačekušama će se likvidirati poznate ličnosti, pa i neki od najpopularnijih opozicionih političara. Za to bi se onda optužila vlast što bi dovelo do novog kruga sukoba...

Izvor Pressa napominje da će država preduzeti sve što je u njenoj moći da spreči „pakleni plan".

Zvanično, sinoć niko nije hteo da komentariše naša saznanja. Ipak, na nekoliko važnih državnih adresa potvrđeno nam je da postoje „ozbiljne indicije" da mafija pokušava da napravi haos u celoj Srbiji.

- Možete očekivati odlučan odgovor države! Već u narednim danima biće velikih otkrića. Biće vrlo zanimljivo videti ko su ljudi koji su sinoć komandovali haosom u Đenovi i da li su u sve, možda, umešane i neke strane obaveštajne službe - rekao nam je kasno sinoć visoki oficir srpske policije.

Saznanja Pressa sinoć je posredno potvrdio lider LDP-a Čedomir Jovanović, koji je rekao da više nema nikakve sumnje da smo uvedeni u seriju incidenata kojima se najozbiljnije ugrožavaju mir i bezbednost svakog u Srbiji.

- Ovo je odlučujući trenutak za državu! Već danas mora da usledi hitna reakcija države, momentalne sednice parlamenta i Vlade i stvaranje zajedničkog društvenog fronta koji će zaštiti demokratski poredak i bezbednost naše zemlje - apelovao je Jovanović.

Bivši generalni inspektor MUP-a Vladimir Božović kaže da nikako ne bi trebalo isključiti mogućnost da mafija stoji iza ispada u Đenovi.
Darko Šarić skoro godinu dana begunac
Osumnjičen... Darko Šarić skoro godinu dana begunac

- Iza ovoga se zaista može prepoznati nešto mnogo, mnogo ozbiljnije. Ako vidimo kome sve ovo odgovara, onda možemo ići i korak dalje i videti da i neke strane obaveštajne službe mogu imati udela u svemu, jer haos odgovara svima koji su protiv Srbije - kaže Božović.

Prelević: DB ne kontroliše

Bivši koministar policije Božo Prelević kaže, međutim, da ne veruje u „mafijaški scenario".

- Ipak, jeste činjenica da su se te grupe potpuno otele bilo kakvoj kontroli. Mislim da DB i policija ne kontrolišu do kraja situaciju - upozorava Prelević, koji naglašava da država primenjuje pogrešnu strategiju u obračunu sa „huliganima".

- Mislim da se ovde radi o jednoj potpuno nepametnoj taktici sa tim grupama, koja će samo roditi veće sukobe - kaže Prelević.
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 13 Okt 2010 - 8:06

ako stvarno dođe do nekog sranja, svi ste dobrodošli kod mene u Bosnu rofl
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sre 13 Okt 2010 - 8:09

expert ::ok, onda meni koji ne znam objasni sta si hteo ovim da kazem, jednostavno mi nije jasno :/
"2. да ли је случајно да се једна јако упадљива особа појави на месту где се све одигра и то са звездиним оеблежјем?"

kada znas, ja bi jako voleo da mi kazes ko je onda njega poslao i koji je njegov zadatak bio?

i da mislim da je toliki degen.

па ајде размисли. да ли је могуће да неко покаже део тела који би га пре открио него и само лице, а да то буде нехотице? не желим да причам више о овоме. пусти време да ти покаже праве разлоге.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sre 13 Okt 2010 - 8:18

@ mlekadzija- ok necemo vise o tome, samo mi nije jasno sto se posle krio u bunkeru autobusa Very Happy

ajmo mi kosarku da komentarisemo, tamo se uglavnom mozemo usaglasiti sa komentarima

@drexler- nece valjda dotle doci, bilo bi ono vracam se majci u Bosnu Very Happy
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sre 13 Okt 2010 - 8:39

позива командир полиције једног полицајца на разговор и каже му:
ти си данас шеф смене!
а овај ће:
шефе, не каже се смене већ са мном rofl
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Sre 13 Okt 2010 - 9:29

Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 14 Okt 2010 - 0:14

Na jutujubu mozete pogledati dokumentarac o Divcu i Petrovicu.. Ukucajte ESPN 30 For 30 - Once Brothers Part 1/8

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Čet 14 Okt 2010 - 2:46

TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 14 Okt 2010 - 5:19

Odgledao sam dokumentarac Once Brothers, jako dobar, cak sam i ja promenio misljenje o Kukocu i Radji...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Čet 14 Okt 2010 - 5:22

I ja sam upravo pogledao dokumentarac, meni se svidja, cak sam se malo i potresao Sad valjda sto sam prosao taj prokleti rat i sve to..
meni je skroz ok, nisam se nadao da ce biti ovako uradjeno, preporucujem i ostalima da pogledaju.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 14 Okt 2010 - 5:29

Je l ima neki torrent da skinem to?
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 14 Okt 2010 - 5:30

Mnogo je dobar dokumentarac,cak su mi oci bile pune suza u jednom trenutku,a narocito na kraju,kad je otisao na Drazenov grob...

Evo Bodi :

950 mb,jedan link

http://www.fileserve.com/file/zmK5AS6/ESPN.30.for.30.Once.Brothers.HDTV.x264-albert.m4v

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 14 Okt 2010 - 5:37

Hvala, odmah skidam... Trebaće mi 2 sata... Ko da izdrži. plač
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Čet 14 Okt 2010 - 5:43

Je li gledao neko ovaj novi domaci film Šišanje, mozda neko ima link da se i to pogleda Very Happy
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 14 Okt 2010 - 5:45

je l to ono o skinsima? Čuo sam dobre kritike za taj film...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Čet 14 Okt 2010 - 5:55

rofl rofl rofl
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Čet 14 Okt 2010 - 5:58

gledao sam ovu emisiju, bas je bila strava Smile
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Čet 14 Okt 2010 - 6:00

da da o skinsima, nema nigde link, a dok dodje u bioskop u ZR ima da se nacekam Very Happy
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 14 Okt 2010 - 6:04

expert ::I ja sam upravo pogledao dokumentarac, meni se svidja, cak sam se malo i potresao Sad valjda sto sam prosao taj prokleti rat i sve to..
meni je skroz ok, nisam se nadao da ce biti ovako uradjeno, preporucujem i ostalima da pogledaju.

Ista stvar i kod mene, tog vremena 91, 92 se ne secam jer sam ipak bio jako mal, ali desavanja 93, 94 i pogotovo 95 se secam jer sam kroz sve to prosao i bio u kolonama...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 14 Okt 2010 - 6:07

Svaštara 1 - Page 7 Ama-ne-izolir-traku-34288
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 40 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu