Svaštara 1
+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Svaštara 1
gujsca za 10!!!
bravo Fergi
bravo Fergi
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Cini mi se da stvar podseca na Guano Apes... Mada, dobra stvar... Sad sam se setio koliko sam kao klinac voleo da slusam Guano Apes ...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
na Guanu i Sandri se vidi da to rade iskreno, a za Fergie je ovo samo izlet u kome se solidno snašla. Vjerovatno se kao klinka ložila na Sleša pa joj je ovo dobro leglo. Ali simpa je ispalo
drexler- mvp
Macijauskas ::Guano Apes
I Sandra Nasic , neki su govorili da je Srpkinja, neki da je Hrvatica....
Nevezano za Guano Apes, ali poslednjih par dana mi je sledeci klip usao u usi, inace, muzika je iz filma Oceans 12, a muzika u celom filmu mi je extra, nesto poput Snatcha isto sa Bred Pitom ( ko to nije pogledao, obavezno da pogleda, britanci su uvek najbolji ).
Pesma je odlicna, ali je uz klip zanimljivija ako je cujete prvi put.
Mihael- mvp
Godina : 37
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&dd=16&nav_id=472838
Ima nekih bezveznih golova (Roben), devojka je objasnila kako se dribla, ali momak iz Hamrbija ima sve, i prijem lopte, i dribling i prekep gol iz mrtvog ugla!
Ima nekih bezveznih golova (Roben), devojka je objasnila kako se dribla, ali momak iz Hamrbija ima sve, i prijem lopte, i dribling i prekep gol iz mrtvog ugla!
Zolja- mahač peškirom
Sedeo juce moj drug sa dva bivsa poznata fudbalera(da ih ne imenujem) i oni kazu da je Partizan vec osvojio titulu u fudbalu i da dokle god bude ova uprava Zvezde, Partizan ce osvajati titule.
Macijauskas- mvp
to sam ti mogao i ja reći
drexler- mvp
Pitanja za sve zainteresovane forumaše:
1. Da li je neko zainteresovan za pokretanje televizijske produkcije na temu košarke, sporta uopšte i slično?
Ja se dugo bavim televizijskim poslom a već dugo se rešavam da započnem rad na ovu temu. Ima li zainteresovanih da to radimo zajedno?
2. Imam dogovor sa direktorom ruske profesionalne košarkaške lige Germanom Čistjakovim sa kojim treba da potpišem sporazum o ustupanju prava na Internet i TV prenose utakmica njihove lige. I tu mi teba odredjena saradnja, pa ko je voljan i barem malo upućen neka se javi.
1. Da li je neko zainteresovan za pokretanje televizijske produkcije na temu košarke, sporta uopšte i slično?
Ja se dugo bavim televizijskim poslom a već dugo se rešavam da započnem rad na ovu temu. Ima li zainteresovanih da to radimo zajedno?
2. Imam dogovor sa direktorom ruske profesionalne košarkaške lige Germanom Čistjakovim sa kojim treba da potpišem sporazum o ustupanju prava na Internet i TV prenose utakmica njihove lige. I tu mi teba odredjena saradnja, pa ko je voljan i barem malo upućen neka se javi.
Gost- Gost
ja mogu da razvlačim kablove, za to sam jedino kvalifikovan
drexler- mvp
Ja idem u ekonomsku, mogu da se bavim finansijama
Macijauskas- mvp
Pravimo tv emisije, emitujemo ih na telvizijama sa kojima se dogovorimo...Ako nadjemo sponzore, delimo pare, ako ih ne nadjemo radili smo iz ljubavi. Saradnja na izradi emisije o košarci može da bude različita. Od snimanja i pravljenja priloga, do pravljenja konakata sa ljudima iz klubova, takodje i grafička obrada, animacije i slično...šta ko zna da radi, sve je dobrodošlo...Macijauskas ::Ajde Sharga detaljnije nam to malo pojasni
@Drexler: Ne zajebavaj, ti bi mogao neke NBA raritete, duhovitosti i slično da radiš... Objasnim ti kako da snimiš lepo glas i pošlješ nam netom mp3 iz Drvara, mi ovde nalepimo sliku i eto ti priloga za svaku emisiju...
Ljudi, to vam je forum samo na televiziji....plus idemo na tekme i snimamo šta smatramo zanimljivim, pravimo intervjue, radimo malo i sa juniorima, klincima. Promovišemo The next bing thingove:) malo se pobrinemo i za sopstvenu komercijalu i tako...
Što se tiče Internet prenosa tu mi pre svega treba pomoć oko nekih tehničkih detalja, jer treba naš komentar da umetnemo u sliku koju preuzimamo sa njihovog sajta... Naravno možemo da prenosimo u dvojku, trojku, kako se dogovorimo....
Gost- Gost
Ja planiram da studiram zurnalistiku, pa mi je ovo supersharga ::Pravimo tv emisije, emitujemo ih na telvizijama sa kojima se dogovorimo...Ako nadjemo sponzore, delimo pare, ako ih ne nadjemo radili smo iz ljubavi. Saradnja na izradi emisije o košarci može da bude različita. Od snimanja i pravljenja priloga, do pravljenja konakata sa ljudima iz klubova, takodje i grafička obrada, animacije i slično...šta ko zna da radi, sve je dobrodošlo...Macijauskas ::Ajde Sharga detaljnije nam to malo pojasni
@Drexler: Ne zajebavaj, ti bi mogao neke NBA raritete, duhovitosti i slično da radiš... Objasnim ti kako da snimiš lepo glas i pošlješ nam neto mp3 iz Drvara, mi ovde nalepimo sliku i eto ti priloga za svaku emisiju...
Ljudi, to vam je forum samo na televiziji....plus idemo na tekme i snimamo šta smatramo zanimljivim, pravimo intervjue, radimo malo i sa juniorima, klincima. Promovišemo The next bing thingove:) malo se pobrinemo i za sopstvenu komercijalu i tako...
Što se tiče Internet prenosa tu mi pre svega treba pomoć oko nekih tehničkih detalja, jer treba naš komentar da umetnemo u sliku koju preuzimamo sa njihovog sajta... Naravno možemo da prenosimo u dvojku, trojku, kako se dogovorimo....
Ja sam dobro sa ovima iz Radnickog, a jedni sam cini mi se iz Kg-a ovde
Macijauskas- mvp
hvala na podršci, ako neko želi da se priduži ili ima neku ideju neka predloži, neka se smatra pozvanim da učestvuje...partizannnnn ::Sharga,svaka cast,nadam se da ces uspeti !
Gost- Gost
препоручујем мог клијента суперхика. човек пише врхунске текстове, а уз то је и реализатор програма на једној познатој тв и најбитније, обожава кошарку и научио је да ради за џ. прави човек за тебе.
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
mlekadzija ::препоручујем мог клијента суперхика. човек пише врхунске текстове, а уз то је и реализатор програма на једној познатој тв и најбитније, обожава кошарку и научио је да ради за џ. прави човек за тебе.
Ali da se razumemo, osnovni uslov je da se radi za džabe, jer ja drugačije ne umem da funkcionišem.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ne znam Sharga šta radiš na televiziji, ali video produkcija je itekako zahtevan i nimalo jeftin posao, ako hoćeš da ga radiš ozbiljno. Ako hoćeš da ga radiš kao Tegi, onda bolje i nemoj.
Inače, ja se bavim marketingom, mada nemam kontakte u medijima, jer se bavim samo grafičkim dizajnom. Ali moja koleginica i dobra drugarica ima sve kontake, dobra je u tome i sigurno bi mogla da nađe i sponzore i televiziju koja bi to emitovala, ali za tako nešto ti treba vrlo ozbiljan plan rada i svi dogovori stavljeni na papir (čitaj: marak predugovori, ako već ne ugovori). Dakle, ako si ozbiljan, prvo napravi plan šta bi i kako bi, koje mogućnosti imaš, šta ti nedostaje, pa da vidimo...
Inače, ja se bavim marketingom, mada nemam kontakte u medijima, jer se bavim samo grafičkim dizajnom. Ali moja koleginica i dobra drugarica ima sve kontake, dobra je u tome i sigurno bi mogla da nađe i sponzore i televiziju koja bi to emitovala, ali za tako nešto ti treba vrlo ozbiljan plan rada i svi dogovori stavljeni na papir (čitaj: marak predugovori, ako već ne ugovori). Dakle, ako si ozbiljan, prvo napravi plan šta bi i kako bi, koje mogućnosti imaš, šta ti nedostaje, pa da vidimo...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
@Zemljoradnik: Hvala ti brate na tim objašnjenjima. Pomogao si mi kao Dinkić malim i srednjim preduzećima.
Znam šta je i skupa i jeftina produkcija. Imam i neke kontakte sa medijima. Sponzore za košarku je užasno teško naći, ali postoje i neke alternativne metode. Znam šta su biznis plan, marketing plan, sinopsis i.t.d.... ali je iznad svega volja i želja čoveka da nešto stvori. Ja trenutno ispitujem postoji li kod nekoga ta motivacija. Ukoliko je nema, džabe nam svi planovi...
Što se Tegija tiče, tek tu se ne bih složio jer on jako fino za srpske uslove i standard prolazi. Zaradjuje pristojno, radi posao koji voli, putuje po svetu, ide za džabe na F4. Šta treba još jednom čoveku u profesionalnom smislu... I sve to sa jednom kamericom i slušalicama koje mu služe kao mikrofon.
Znam šta je i skupa i jeftina produkcija. Imam i neke kontakte sa medijima. Sponzore za košarku je užasno teško naći, ali postoje i neke alternativne metode. Znam šta su biznis plan, marketing plan, sinopsis i.t.d.... ali je iznad svega volja i želja čoveka da nešto stvori. Ja trenutno ispitujem postoji li kod nekoga ta motivacija. Ukoliko je nema, džabe nam svi planovi...
Što se Tegija tiče, tek tu se ne bih složio jer on jako fino za srpske uslove i standard prolazi. Zaradjuje pristojno, radi posao koji voli, putuje po svetu, ide za džabe na F4. Šta treba još jednom čoveku u profesionalnom smislu... I sve to sa jednom kamericom i slušalicama koje mu služe kao mikrofon.
Gost- Gost
iskreno, dugo nisam čuo ozbiljniji plana iznesen na neozbiljnijem mjestu
ko zna, možda se nekad i ukačimo profesionalno
drexler- mvp
sorry što vas kapiram ozbiljno.drexler ::iskreno, dugo nisam čuo ozbiljniji plana iznesen na neozbiljnijem mjestu
Gost- Gost
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Strana 28 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu