Svaštara 1
+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Svaštara 1
Interesantna zamisao sharga, ja ukoliko u datom momentu budem imao vremena drage volje ću pomoći!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Covece, svaka cast! Negde sam vec napisao da sam pisao za 24sec.net (od samog pocetka, sajt su drzali momci iz Tel Aviva), basket-plus.com i sve je to pucalo jer se zasnivalo na cistom entuzijazmu. Pa cak i taj entuzijazam nije bio mali. Pisali su ludi Litvanci, Spanci, imali smo i slatku Kremenu Mladenovu iz Sofije, ja sam pisao kao nezdrav, zena je htela da me zadavi (kolumne, biografije, istorija, itd...). Prosto mi je bilo neverovatno da nigde ne mogu da nadjem jos nekog ko bi pisao. Nema foruma gde nisam molio, nema coveka kojeg nisam pitao. Pitao sam se: pa da li sam ja jedina budala u jebenoj Evropi koji bi pisao iz ciste ljubavi. I ispade da je bilo tako. Prosto, kada nema obaveze, kada ne postoji metod "prisile", "novinari" ponekad i zakazu, a onda gubis na aktuelnosti. Sa druge strane upoznao sam masu ljudi (mnoge skaute licno, stvorio sam divno prijateljstvo npr. sa nasim covekom, Adamom Tatalovicem, koji je prosle godine bio glavni video koordinator u Bulsima, a sad to isto radi u Nju Orleansu) i to su prelepe stvari koje ostaju.
Pre jedno 4 godine, momci sa netsdaily.com su mi poslali paket sa opremom Netsa, kao poklon, jer sam pisao blog za njih. To je bio jedini put da me je neko ikada platio (kazem, godine pisanja su u pitanju) i secam se da sam za taj poklon trebao da dam 100 evra u posti, na troskove carine, i da sam pun blama morao da vratim paket jer nisam imao te pare.
Ako nemas neku jasnu ideju kako i sta treba uraditi, bolje nemoj ni da pocinjes. Izgubices, bojim se, mnogo vremena, zivaca, a boga mi i zelje i entuzijazma za kosarkom. Moje iskustvo mi govori da je to utopija, sem ako iza sebe nemas masu kvizova tipa "koliko trouglova vidite na slici?". A mozda ja jednostavno nisam imao srece.
Danas pisem samo na ovom forumu iz ciste ljubavi prema kosarci i respektu prema clanovima istog, kao i na bettingexpert.com koji me placa za basket pikove. Bojim se da je to epilog svake price tog tipa.
Zelim ti sve naj, najbolje. Ako budes zeleo da ti ikako pomognem - uvek mozes da racunas.
Pre jedno 4 godine, momci sa netsdaily.com su mi poslali paket sa opremom Netsa, kao poklon, jer sam pisao blog za njih. To je bio jedini put da me je neko ikada platio (kazem, godine pisanja su u pitanju) i secam se da sam za taj poklon trebao da dam 100 evra u posti, na troskove carine, i da sam pun blama morao da vratim paket jer nisam imao te pare.
Ako nemas neku jasnu ideju kako i sta treba uraditi, bolje nemoj ni da pocinjes. Izgubices, bojim se, mnogo vremena, zivaca, a boga mi i zelje i entuzijazma za kosarkom. Moje iskustvo mi govori da je to utopija, sem ako iza sebe nemas masu kvizova tipa "koliko trouglova vidite na slici?". A mozda ja jednostavno nisam imao srece.
Danas pisem samo na ovom forumu iz ciste ljubavi prema kosarci i respektu prema clanovima istog, kao i na bettingexpert.com koji me placa za basket pikove. Bojim se da je to epilog svake price tog tipa.
Zelim ti sve naj, najbolje. Ako budes zeleo da ti ikako pomognem - uvek mozes da racunas.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ako može da pomogne ideji (koju bezrezervno podržavam) da zatreba izbacivač, uterivač dugova, etc... mogu da pomognem. Nisam siguran da bi se ostale sposobnosti mogle upotrebiti u realizaciji ideje. osim možda, lektorisanja nekog, psihološke analize..?!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ne razumem zašto si negativan, ideja mi je bila da pomognem. Ako ne znaš gde ćeš emitovati emisiju, ne možeš da nađeš sponzora, a emitovanje ne možeš da ugovoriš bez pilot emisije, bar ne na ozbiljnim televizijama. Ali ako misliš da ti ne treba pomoć, ne znam zašto je onda tražiš uopšte...sharga ::
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Brate, ja sam jasno pitao da li je neko zainteresovan za saradnju a rekao sam da ja televizijski posao radim mnogo dugo, konkretno 10 godina. Jeo sam hleb od toga i hranio porodicu ako treba to i tako da kažem.Zemljoradnik ::Ne razumem zašto si negativan, ideja mi je bila da pomognem. Ako ne znaš gde ćeš emitovati emisiju, ne možeš da nađeš sponzora, a emitovanje ne možeš da ugovoriš bez pilot emisije, bar ne na ozbiljnim televizijama. Ali ako misliš da ti ne treba pomoć, ne znam zašto je onda tražiš uopšte...sharga ::
Zato ne razumem zašto mi objašnjavaš nešto što znaju i ljudi koji nisu radili na televiziji. Nisam pitao postoji li na ovom forumu konsultant koji će mi objasniti kako da napravim i ponudim emisiju, već da li neko želi ravnopravno i kreativno da saradjuje u izradi te emisije. Pročitaj svoj post pa ćeš shvatiti zašto sam tvoj savet uporedio sa onim što Ministarstvo ekonomije nudi malim i srednjim preduzećima.
Gost- Gost
Komentar na vest Partizan-Caja Laboral na sajtu sportske.net
Zaista,nije fer da drzava pomaze samo Partizan,jer on to nicim nije zasluzio vise od najveceg,najlepseg i najsrpskijeg svetog kluba!To je glavni zakljucak na danas odrzanom sastanku"LIGE CELAVIH",na kome su V.Lukic,I.Butulija i M.Pavlovic najavili tuzbu protiv SD Partizan zbog gubitka kose.
AAAA,GUBIM KOSU!!!, 17.11.2010 23:09
Zaista,nije fer da drzava pomaze samo Partizan,jer on to nicim nije zasluzio vise od najveceg,najlepseg i najsrpskijeg svetog kluba!To je glavni zakljucak na danas odrzanom sastanku"LIGE CELAVIH",na kome su V.Lukic,I.Butulija i M.Pavlovic najavili tuzbu protiv SD Partizan zbog gubitka kose.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Iz objektivnih razloga (neplanirana pijanka) nisam mogao da gledam Partizan-Caja na "mom pravu da znam sve". Ali, pogledao sam i na njihovom sajtu a i na teletextu termin reprize utakmice (04.50) i lepo navio mobilni da me probudi kako bih odgledao velicanstvenu pobedu i stekao uslove da i ja nesto napisem na forumu o toj utakmici. Medjutim, dzaba sam se budio u ranu zoru, na programu je bila repriza velicanstvene partije "srpskih orlova" sa stadiona Levski u Sofiji. Ne mogu da verujem da nas javni servis vise nema ni trunku postovanja prema gledaocima i ne obraca paznju na osnovnu stvar, programsku semu.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Psycho ::Komentar na vest Partizan-Caja Laboral na sajtu sportske.net
expert- prva petorka
Godina : 40
Bodi Bond ::
GAzda je najveci kralj posle Del Boya
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Brale, najveći kralj je Izet Fazlinović.
Bodi Bond- mvp
Za sve istinske ljubitelje sportske kladionice:
Ulazi Mujo u kuću i s vrata kaže Fati:
- Izjeba me Inter za sto evra!
- A mene Milan - odgovori Fata.
- Daj da vidim listić.
- Nije mi ostavio nikakav listić...
Ulazi Mujo u kuću i s vrata kaže Fati:
- Izjeba me Inter za sto evra!
- A mene Milan - odgovori Fata.
- Daj da vidim listić.
- Nije mi ostavio nikakav listić...
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Jel treba nekom ulaznica (istok) za Partizan-Sahtjor,5.kolo Lige Sampiona.... ?
Gost- Gost
Koliko puta sam se napio u NS uz Apsolutno romanticno
expert- prva petorka
ja njih nesto ne volim, mnogo se pale... Djole stvarno pise naglepse pesme.
Ova mi je pala na pamet jer sam se sinoc razvalio od vina. Pola veceri se ne secam, ne znam ni kad sam kuci dosao
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
ja hteo da ih uzmem da mi sviraju na svadbi, al mi trazili 1600 evra
Na kraju sam uzeo Svilen Konac i odusevio se. Kad budete resili da se zenite i batalite forum, Svilen Konac za svaku preporuku
Na kraju sam uzeo Svilen Konac i odusevio se. Kad budete resili da se zenite i batalite forum, Svilen Konac za svaku preporuku
koliko je "Svilen konac"?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
1200... gastarbajter se jednom zeni. Dosao sam na sopstvenu svadbu 19.maja, ozenio se 22. maja, a vratio se ovamo 24. Jedva su mi i toliko dali, malo je falilo da se ozenim preko video linka. I posle kazu sportistima je tesko, odricu se svega. Sta bih dao da sam bio sportista. Sad bih vec bio u penziji, ujutru citao Zurnal u Grinetu, a popodne vodio decu na kolace.
Pre neki mesec citam kako je Pipen plakao kao dete kad je na sudu dobio spor, pa mu vratili pare od nekakvog aviona kojeg je kupio pokvarenog. Pa, ako je jedan Skoti Pipen bankrotirao sta se onda desava sa likovima poput Predraga Spasica
Pre neki mesec citam kako je Pipen plakao kao dete kad je na sudu dobio spor, pa mu vratili pare od nekakvog aviona kojeg je kupio pokvarenog. Pa, ako je jedan Skoti Pipen bankrotirao sta se onda desava sa likovima poput Predraga Spasica
Poslednji izmenio lazarminator dana Pet 19 Nov 2010 - 8:02, izmenjeno ukupno 1 puta
Predrag Spasic
expert- prva petorka
Najlepše pesme je pisao Milan Mladenović, Magi i Džoni Štulić. Uz rame sa njima Toma Zdravković, a tek možda posle njih Balašević.
Bodi Bond- mvp
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Strana 29 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu