Svaštara 1
+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Svaštara 1
???Macijauskas ::Sta se dogadja!
gde mi zivimo....
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Sinoc taksisti ubili decka moje godiste, iz susedne skole, prebili ga na mrtvo, zatim ga izgazili kolima, celog ga smrskali.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Katastrofa!!!! Je l to neko objavio?
Kada smo već kod toga gde živimo... Jbt, 10 dana ne odem u prodavnicu i kada odem posle 10 dana sve je skuplje za desetak dinara... Da ne pričam o tome da već mesecima nema mleka da se kupi...
Kada smo već kod toga gde živimo... Jbt, 10 dana ne odem u prodavnicu i kada odem posle 10 dana sve je skuplje za desetak dinara... Da ne pričam o tome da već mesecima nema mleka da se kupi...
Bodi Bond- mvp
Nisam siguran, mislim da jesu.
Kad si kod mleka, za to je drzava kriva.
Sada se nema mleka, a do pre par meseci su odbijali da od seljaka uzimaju mleko,ako tipa seljak nema 10 i vise mleka, jer imaju previse pa da se ne cimaju.
I j*bes drzavu koja sve uvozi,pa i grasak i cackalice!
Kad si kod mleka, za to je drzava kriva.
Sada se nema mleka, a do pre par meseci su odbijali da od seljaka uzimaju mleko,ako tipa seljak nema 10 i vise mleka, jer imaju previse pa da se ne cimaju.
I j*bes drzavu koja sve uvozi,pa i grasak i cackalice!
Macijauskas- mvp
Strasno!Macijauskas ::Sinoc taksisti ubili decka moje godiste, iz susedne skole, prebili ga na mrtvo, zatim ga izgazili kolima, celog ga smrskali.
Na vestima je pisalo da je decko lezao na putu i da ga je taksista slucajno pregazio?!
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
KG: Taksista usmrtio mladića
U Kragujevcu je sinoć, jedan sat posle ponoći, u Ulici Oktobarskih žrtava poginuo P.R, 17-godišnjeg mladića je pregazilo taksi vozilo dok je ležao na putu.
Nekoliko minuta pre toga, maloletni P.R. pozvao je taksi kojim se sa drugovima iz naselja Grošnica uputio ka Kragujevcu.
U toku vožnje, došlo je do nesporazuma oko plaćanja računa, pa je taksista preko radio-veze pozvao pomoć. Ostali mladići su se razbežali, a na P.R, koji je, iz za sada neutvrđenih razloga, ležao na kolovozu, naletelo taksi vozilo i pregazilo ga.
N.K, koji je upravljao vozilom, kretao se neprilagođenom brzinom, a P.R. je na licu mesta podlegao povredama.
Uviđaj je izvršio istražni sudija osnovnog suda, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije. Istražni sudija naložio je obdukciju tela maloletnog P.R, a policija radi na rasvetljavanju okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja.
N.K. određena je mera zadržavanja od 48 sati, tokom koje će biti lišen slobode i sproveden nadležnom istražnom sudiji, stoji u saopštenju Policijske uprave u Kragujevcu.
Naissus- prva petorka
A koja je ovo fora sa crtaćima i fejsbukom? Da znam pa da i ja stavim svog omiljenog liak iz crtaća...
Bodi Bond- mvp
žalosno... jbte, šta se čovjek može čuti. Generalno, taksisti su stvarno ugrožena profesija i nije im lako, ali ovo...
Stvarno - bez teksta
Stvarno - bez teksta
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Od 16. do 30. novembra promeni svoju profil sliku na facebook-u i postavi sliku svog omiljenog junaka iz crtanog filma, podstakni ostale da urade isto!
Cilj: da do utorka ne budu ljudska lica na facebook-u, vec samo uspomene iz detinjstva, jer je dobro biti dete!
Inace foru pokrenuo mislim lik iz Nisa...Budi osecanja Bodi iz najranijeg detinjstva?
Cilj: da do utorka ne budu ljudska lica na facebook-u, vec samo uspomene iz detinjstva, jer je dobro biti dete!
Inace foru pokrenuo mislim lik iz Nisa...Budi osecanja Bodi iz najranijeg detinjstva?
Naissus- prva petorka
Ok, stavih i ja Dženu. Jbt, kakvih kretena ima... Razmišljam o tome da ugasim profil...
Bodi Bond- mvp
Fejsbuk služi da prijateljima šalješ poruke kada nemaš kredita, ili da uštediš kredit...Bodi Bond ::Ok, stavih i ja Dženu. Jbt, kakvih kretena ima... Razmišljam o tome da ugasim profil...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Duško
Radović: "Zašto se ulične korpe za otpatke ne podignu na visinu koševa
za košarku? Bila bi to provokacija kojoj niko od naše košarkaške nacije
ne bi odoleo. Koševi bi bili puni, a Beograd čist." -Cela Srbija
Naissus- prva petorka
Naissus ::Duško
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Naissus ::Duško
Hahahaha,
pa ja prvi igram basket na svim kantama kad bacam papirice i ostale sitne predmete od osnovne skole. Ne secam se kad nisam pokusao da ubacim "smece" sa 3-4 metra, pa ako promasim idem na polaganje
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
+1Imperator ::Hahahaha,
pa ja prvi igram basket na svim kantama kad bacam papirice i ostale sitne predmete od osnovne skole. Ne secam se kad nisam pokusao da ubacim "smece" sa 3-4 metra, pa ako promasim idem na polaganje
Bodi Bond- mvp
Naissus ::
KG: Taksista usmrtio mladića
U Kragujevcu je sinoć, jedan sat posle ponoći, u Ulici Oktobarskih žrtava poginuo P.R, 17-godišnjeg mladića je pregazilo taksi vozilo dok je ležao na putu.
Nekoliko minuta pre toga, maloletni P.R. pozvao je taksi kojim se sa drugovima iz naselja Grošnica uputio ka Kragujevcu.
U toku vožnje, došlo je do nesporazuma oko plaćanja računa, pa je taksista preko radio-veze pozvao pomoć. Ostali mladići su se razbežali, a na P.R, koji je, iz za sada neutvrđenih razloga, ležao na kolovozu, naletelo taksi vozilo i pregazilo ga.
N.K, koji je upravljao vozilom, kretao se neprilagođenom brzinom, a P.R. je na licu mesta podlegao povredama.
Uviđaj je izvršio istražni sudija osnovnog suda, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije. Istražni sudija naložio je obdukciju tela maloletnog P.R, a policija radi na rasvetljavanju okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja.
N.K. određena je mera zadržavanja od 48 sati, tokom koje će biti lišen slobode i sproveden nadležnom istražnom sudiji, stoji u saopštenju Policijske uprave u Kragujevcu.
Taksisti (pojedinci) voze ko nenormalni i ovo je milioniti slučaj gaženja. U mom gradu je taksista prošle godine ubio babu, jedno malo dete, a skoro jednoj devojci povredio nogu. Nisu normalni pojedini kako voze, ko na trkačkoj stazi!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Imperator ::Naissus ::Duško
Hahahaha,
Gost- Gost
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Za sve one kojima ovo zagorcava zivot..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Konacno da ne gledam vise Tomica...decko je vezara!
Imperator- šesti igrač
Junglezburn ::
Papagaj kida
Imperator- šesti igrač
Da se kladim da ce sutra svanuti, promasio bih!
Ne mogu vola da ubodem..
Ne mogu vola da ubodem..
Macijauskas- mvp
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu