Svaštara 1
+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Svaštara 1
Valdesu,Pikeu i pogotovo Gvardioli bi polupao nekoliko samara da sam bio u situaciji Ronalda...
Gost- Gost
Pa možda bi i Ronaldo da nije ženica.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
AUUUUUU!!! Džefren im dade gol!
Puče petarda!
Més que un club!
Puče petarda!
Més que un club!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Danasnji dan na forumu prosao sa puno varnica
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
али осим тебе нико није био вулгаран и није задиркивао
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
mlekadzija ::али осим тебе нико није био вулгаран и није задиркивао
Ehhh sad,neko je to zadrzao u sebi a neko je morao da ispolji emocije
Markos- prva petorka
Ko je u mogucnosti,moze da pomogne u obezbedjivanju sredstava za lecenje bolesne dece kojima je Darko Milicic pomogao slanjem poruke "ZIVOT" na 2131,telenor i telekom mreza. Cena poruke je 1 evro.
Ja sam poslao,i odmah se lepse osecam
Gost- Gost
Takođe!partizannnnn ::Ko je u mogucnosti,moze da pomogne u obezbedjivanju sredstava za lecenje bolesne dece kojima je Darko Milicic pomogao slanjem poruke "ZIVOT" na 2131,telenor i telekom mreza. Cena poruke je 1 evro.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Bodi Bond ::Takođe!partizannnnn ::Ko je u mogucnosti,moze da pomogne u obezbedjivanju sredstava za lecenje bolesne dece kojima je Darko Milicic pomogao slanjem poruke "ZIVOT" na 2131,telenor i telekom mreza. Cena poruke je 1 evro.
Ja sam poslao dve poruke
Markos- prva petorka
Junglezburn- mvp
Večeras sam baš pričao sa drugovima i prognozirao sam pobedu Barse sa najmanje 2 gola razlike, ali ovo je demoliranje. Navodno "sudar titana", "sudar svetova"...
Ovo će se dugo pamtiti....
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ma onih 6:2 mi je bilo draže!KKP ::Večeras sam baš pričao sa drugovima i prognozirao sam pobedu Barse sa najmanje 2 gola razlike, ali ovo je demoliranje. Navodno "sudar titana", "sudar svetova"...
Ali ni ovh 5 komada nije za bacanje....
Hehe, a mislili Murinjo će da im pomogne...
Junglezburn- mvp
Pamtice se do sledece utakmice
Meni jedino zao Murinja ali vidi se da je Barsa nedodirljiva jer su zajedno jako dugo, igraci se znaju u dusu
Meni jedino zao Murinja ali vidi se da je Barsa nedodirljiva jer su zajedno jako dugo, igraci se znaju u dusu
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Pogotovo starosedeoci Pedro i Džefren...TheGodfather ::Pamtice se do sledece utakmice
Junglezburn- mvp
Pa Pedro je dugo u Barsi, za ovog drugog ne znam.
Jeste dugo ali je još klinja (23), i Džefren (22)...TheGodfather ::Pa Pedro je dugo u Barsi, za ovog drugog ne znam.
Junglezburn- mvp
Pa jes', i Iniesta, Buskec, Pike, Bojan...
Ma ne smejem se ja što si rekao da se igrači znaju u dušu, već zato što su onako ''jeftin'' Real na čelu sa Murinjom otresla praktično deca...
Ma ne smejem se ja što si rekao da se igrači znaju u dušu, već zato što su onako ''jeftin'' Real na čelu sa Murinjom otresla praktično deca...
Junglezburn- mvp
Ja sam za Barsu navijao ranije, pre Ronaldinja, dok su igrali Klajvert, Rivaldo i ostali. Tad su imali uglavnom lose rezultate ali zato sam ih verovatno i voleo. Sad su mi se smucili...
I glupo mi je sto pominje kako Real trosi puno para kad ni Barsa nije daleko. Sve je to isti djavo.
I glupo mi je sto pominje kako Real trosi puno para kad ni Barsa nije daleko. Sve je to isti djavo.
Meni je Barsa prvi klub posle Partizana za koji sam počeo da navijam... Stil igre i činjenica da je 90% mojih omiljenih igrača prošlo kroz Barsu je valjda razlog...TheGodfather ::Ja sam za Barsu navijao ranije, pre Ronaldinja, dok su igrali Klajvert, Rivaldo i ostali. Tad su imali uglavnom lose rezultate ali zato sam ih verovatno i voleo. Sad su mi se smucili...
Ali nikako se ne bih složio sa tvrdnjom da Barsa troši i približno kao Real..
Junglezburn- mvp
Pa kolke plate imaju igraci? Neverujem da je nesto manje od reala
Junglezburn ::Meni je Barsa prvi klub posle Partizana za koji sam počeo da navijam... Stil igre i činjenica da je 90% mojih omiljenih igrača prošlo kroz Barsu je valjda razlog...
Ali nikako se ne bih složio sa tvrdnjom da Barsa troši i približno kao Real..
+1
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Pobogu, pa postoji drastična razlika, kao što si rekao Pedro je dugo u Barsi i dugo u prvom timu, Barselona ga je stvorila i upravo je klub najzaslužniji što im je većina klinaca sada vrednija od Realovih jedosezonskih pokušaja pariranja najvećem klubu današnjice.TheGodfather ::Pa kolke plate imaju igraci? Neverujem da je nesto manje od reala
Barsa je dovela Vilju, ali nije u istoj sezoni dovela 5 Davida, već jednog...
Junglezburn- mvp
Бојан ,Меси, Пике, Иниеста, Ђави, Педро, Пујол, Хефрен, Валдес- сви су они у Барси јако, јако дуго и да- познају се у душу. Меси је дошао са 11 година, неко чак и млађи, неко старији ,али су сви они прошли кроз њихову омладинску школу чије је основе поставио још Кројф. Чак и формација 4-3-3 се форсира кроз све њихове категорије и када играч уђе у први тим нема проблема у прилагођавању стилу игре. Играчи и тренери се мењају, али систем остаје исти.Наравно ,и они троше јако много новца али ни приближно као Реал који такође има доста добрих играча у млађим категоријама, али они врло ретко добију шансу и по правилу процветају по другим клубовима .
Само да додам, мени се ова Барса згадила након оног циганисања у Пиониру (ипак је то само кошаркашка секција фудбалског клуба) ,али и даље их више готивим од Реала.
Само да додам, мени се ова Барса згадила након оног циганисања у Пиониру (ипак је то само кошаркашка секција фудбалског клуба) ,али и даље их више готивим од Реала.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Pa dobro nije isto. Necu da branim real jer ni njih ne volim ali barselona ne mora da dovodi gomilu igraca, real je morao. Sledece sezone nece dovesti toliko igraca. Imala je i Barsa losih poteza, npr. Ibrahimovic. Nije on sigurno otisao u Barsu zbog mesija nego zato sto su mu ponudili vise od reala.
Moras gledati i plate
Moras gledati i plate
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu