Svaštara 1
+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Svaštara 1
Ne znam jesi gledao danas ali i danas su se ciganili i jedni i drugi, nasi su jos i super. Prvo Gvardiola u Pizonovom stilu baca loptu, Ronaldo ga gura. Karvaljo udara mesija laktom, a on pada posle 20 sekundi. To je bila smejurija. Na kraju divljacki start ramosa nad mesijem.blagoje ::
Само да додам, мени се ова Барса згадила након оног циганисања у Пиониру (ипак је то само кошаркашка секција фудбалског клуба) ,али и даље их више готивим од Реала.
A da ne pominjem i video klipove iz nekih vesti gde mesi lupa sljagu nekom coveku koji je zaposlen u klubu ( zaboravio sam da l' je bio neki trener ili funkcioner) ili npr. gde Pike gadja SVOJE navijace iz loze i smeje se zajedno sa jos para igraca
Budale...
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Da se razumemo, ja ne poistovećujem fudbalski tim Barse sa košarkaškim, gotovo u svakom sportu navijam za drugi tim, to opet ne znači da ako košarkaši Barse igraju dobar basket da neću da uživam gledajući njihovu igru...
A to da je Pike budala, jeste... Samo da se zna da nije gađao navijača već funkcionera Barse kojeg poznaje, i to je bila više zajebancija, sad, što su ga kamere uhvatile na delu, jbg... Svi mi imamo bar jednog takvog drugara mentola...
Vidiš, to što su većini igrača Barselone plate ogromne je samo razlog više da im se divim, upravo zbog toga što ih je klub napravio takvima.TheGodfather ::Moras gledati i plate
A to da je Pike budala, jeste... Samo da se zna da nije gađao navijača već funkcionera Barse kojeg poznaje, i to je bila više zajebancija, sad, što su ga kamere uhvatile na delu, jbg... Svi mi imamo bar jednog takvog drugara mentola...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Evo: http://www.sportal.rs/news.php?id=39190
Pa super ako je funkcioner... Mesi lupa jednog, a ovaj drugog.
Pa super ako je funkcioner... Mesi lupa jednog, a ovaj drugog.
Smorili ste vise sa Barsom i Realom,Espanol je najbolji
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Respekt!Markos ::Smorili ste vise sa Barsom i Realom,Espanol je najbolji
Junglezburn- mvp
TheGodfather ::
Ne znam jesi gledao danas ali i danas su se ciganili i jedni i drugi, nasi su jos i super. Prvo Gvardiola u Pizonovom stilu baca loptu, Ronaldo ga gura. Karvaljo udara mesija laktom, a on pada posle 20 sekundi. To je bila smejurija. Na kraju divljacki start ramosa nad mesijem.
A da ne pominjem i video klipove iz nekih vesti gde mesi lupa sljagu nekom coveku koji je zaposlen u klubu ( zaboravio sam da l' je bio neki trener ili funkcioner) ili npr. gde Pike gadja SVOJE navijace iz loze i smeje se zajedno sa jos para igraca
Budale...
Гледао сам од неког 55. минута, немам Арену. Ма наравно, што се мене тиче требали су се побити на крају, да циркус буде комплетан.
И да, тај човек што га је Пике гађао је неки од симпатизера са скупом преплатном картом. Никакав функционер.
Неиживљена будала тај мали.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Junglezburn- mvp
Obožavam ovo prepucavanje između Apple-a i Microsoft-a, a i jedni i drugi su potpuno užasni. Ovo sam video neki dan:
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Pa nije baš ni tako.blagoje ::И да, тај човек што га је Пике гађао је неки од симпатизера са скупом преплатном картом. Никакав функционер.
Pike je zapravo pljunuo s leđa sadašnjeg funkcionera i bivšeg predsednika Valensije nakon osvajanja titule letos.
Prostačina...
https://www.youtube.com/watch?v=W8ipQ_4Xvpg
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ne mislimo na isto, postavio sam ja nekoliko postova ranije.Psycho ::Pa nije baš ni tako.blagoje ::И да, тај човек што га је Пике гађао је неки од симпатизера са скупом преплатном картом. Никакав функционер.
Pike je zapravo pljunuo s leđa sadašnjeg funkcionera i bivšeg predsednika Valensije nakon osvajanja titule letos.
Prostačina...
https://www.youtube.com/watch?v=W8ipQ_4Xvpg
Junglezburn- mvp
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
https://www.youtube.com/watch?v=OajtaVybVoI
O Novaku 'Ptici' Đokoviću
O Novaku 'Ptici' Đokoviću
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Polufinale kupa u fudbalu igraju veciti na JNA.
Eto prilike za obrazac saopstenje
Ipak se igraju dve utakmice u polufinalu, bice i revans
Izgleda da je to nesto novo, nisam bas upucen skroz u ova fudbalska desavanja kod nas.
Eto prilike za obrazac saopstenje
Ipak se igraju dve utakmice u polufinalu, bice i revans
Izgleda da je to nesto novo, nisam bas upucen skroz u ova fudbalska desavanja kod nas.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Potrudite se da suparničke navijače ne nazivate uvredljivim imenima!
Junglezburn- mvp
Ne mogu da verujem da je obrisana ona slika zbog toga sto su navijaci zvezde nazvani ciganima. To nije uvreda,to im je nadimak. Oni skandiraju "mi smo cigani,najjaci smo najjaci" . To nije uvreda.
Gost- Gost
Ups...pardon...moja greška...nisam znao za ovo.TheGodfather ::Ne mislimo na isto, postavio sam ja nekoliko postova ranije.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Citam kosarka.rs, odavno se nisam ovako smejao...preporucujem svima..
Geograf- mahač peškirom
sta je bilo nepratim kosarka rs u poslednje vreme
Everton- prva petorka
Godina : 36
partizannnnn ::
Hahahahahahahaahahahahahahaahhaahahahahahah!!!! Wow, svaka cast ko je ovo napravio!!!
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Izlivi emocija.Everton ::sta je bilo nepratim kosarka rs u poslednje vreme
Ređanje bliže i dalje rodbine u istoj rečenici sa gomilom pogrdnih imena.... Drexler ih je poklopio, ali se muče da pročitaju (oni kojima je namenjeno).
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Odoh i ja nekoga da isprozivam
Markos- prva petorka
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Strana 36 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu