Svaštara 2
+43
sexdrogabodiroga
Nolle
slobokv83
Sensui
Maja
dane
Grobi
Zoro
Hyperactive
Alexandar_81
Manu
blagoje
Geograf
air slavkan
Sergej
bigZ
Marko
superhik
KKP
TheGodfather
Ray Allen
Imperator
XXL
wolfvaga
Marija
mlekadzija
Naissus
Macijauskas
Markos
Psycho
fizicar
Dule Kecman
Gencha
Tazz
Bodi Bond
lazarminator
2bad4u
Mihael
Zemljoradnik
expert
Junglezburn
drexler
Everton
47 posters
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Svaštara 2
Skoro sam negde pročitao: "Nije srećan onaj koji ima sve što želi, nego onaj koji ne želi ono što nema." Ima smisla...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Лазере, а јел` има посла за архитекте ту код Бората, на обали Каспијског мора ? Ајде набаци ми неки послић. Ево, по средњошколском образовању сам грађевински техничар, мада бих више да шефујем.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Gencha ::Za muskarce iskljucivo inznjerske nauke
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Zemljoradnik ::Skoro sam negde pročitao: "Nije srećan onaj koji ima sve što želi, nego onaj koji ne želi ono što nema." Ima smisla...
pročitao si na video bimu u vozilu GSPa...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
слобо радио рекламу
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Kad bismo htjeli biti sretni, lako bismo postigli svoj cilj. Ali mi želimo biti sretniji od drugih, a to je teško jer druge uvijek vidimo sretnijima nego što doista jesu.
Monteskje.
Monteskje.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
@Monteskje
E, ova ti je dobra, baš!
E, ova ti je dobra, baš!
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
JUNGLE VRATI SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Markos- prva petorka
Sta bi Markos, ubise te ovi nostalgicari?
Zajebuj tehnicke fakultete tamo su ti obe cure ruzne ...
Pazi, nije da ti je medicina neki izbor: otelis se da je zavrsis, cesto ne razumes ni pola stvari sa kojima baratas, a satro trazis neku logiku i glumis samopouzdanje u svoju dijagnozu. No, za postovanje, zene, jednom sintagmom boemski zivot, nema bolje profesije. A ako si sposoban, moze se i zaraditi. Dakle, potpuno nemoj ni da razmisljas o medicini ...
Zajebuj tehnicke fakultete tamo su ti obe cure ruzne ...
Pazi, nije da ti je medicina neki izbor: otelis se da je zavrsis, cesto ne razumes ni pola stvari sa kojima baratas, a satro trazis neku logiku i glumis samopouzdanje u svoju dijagnozu. No, za postovanje, zene, jednom sintagmom boemski zivot, nema bolje profesije. A ako si sposoban, moze se i zaraditi. Dakle, potpuno nemoj ni da razmisljas o medicini ...
wolfvaga- prva petorka
hazarder ::Milk jel si stigao do stotog neuspeha?Ako nisi,po Cercilu jos imas fore
Sensui lep si primer naveo,i svaka cast tom momku.Aj sad mi kazi koliko imas kolega sa zavrsenom ekonomijom,a da su bez posla,ili imaju posao a jedva spajaju kraj sa krajem?
Sve ljude koje znam, a da su zavrsili Ekonomiju, rade negde.I uglavnom imaju dobre plate i mesta, samo jedan lik kome se Ekonomija nije nesto dopadala(ali ju je zavrsio) radi nesto sto je nevezano za nju.Kao ekonomista uvek ces naci nesto da radis, mozda na pocetku to ne bude ono sto si ocekivao ali ne treba odustajati od svog cilja.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Jes, tačno. Kakvo mesto za pronalaženje mudrosti...slobokv83 ::Zemljoradnik ::Skoro sam negde pročitao: "Nije srećan onaj koji ima sve što želi, nego onaj koji ne želi ono što nema." Ima smisla...
pročitao si na video bimu u vozilu GSPa...
Боди, интересантно писмо, а?
mlekadzija- prva petorka
Markos nemoj ove da slušaš samo te nagovaraju na učenje i rad,nego ti ovako mene poslušaj.
Prijaviš se za zvezde granda (tu ti ne treba neki talenat) i uz malo sreće i poneka veza ( i oni imaju nekoliko baraža kao i Bodi) uđeš u finale i uspeh ti je zagarantovan.
Snimiš CD, pa nastupi a dvorane pune mladih i napupalih omladinki koje te žele.Posle toga ideš na farmu ili VIP veliki brat i pola sveta zna za tebe.
Kud ćeš šta bolje?
Srećno!!!
P.S. glasat ću za tebe u SMS glasanju.
Prijaviš se za zvezde granda (tu ti ne treba neki talenat) i uz malo sreće i poneka veza ( i oni imaju nekoliko baraža kao i Bodi) uđeš u finale i uspeh ti je zagarantovan.
Snimiš CD, pa nastupi a dvorane pune mladih i napupalih omladinki koje te žele.Posle toga ideš na farmu ili VIP veliki brat i pola sveta zna za tebe.
Kud ćeš šta bolje?
Srećno!!!
P.S. glasat ću za tebe u SMS glasanju.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Što Bodi? Šta sam propustio?mlekadzija ::Боди, интересантно писмо, а?
хммммммм ништа
mlekadzija- prva petorka
Naissus- prva petorka
Ljudi je l treba nekom skuter?
Ili možda znate nekom kome treba?
Ili možda znate nekom kome treba?
Macijauskas- mvp
Putujem u nedelju i mogu da vam priznam da se nikad ovako nisam osecao. Skroz sam sjeban
Gost- Gost
Koji su smarači panduri, našli pošten svet da smaraju. Sinoć su 3 puta dolazili u istu kafanu... Čas komunalna, čas ovi ulični... Baš bih voleo da vidim da odu u Plastic, Teatro i slična mesta pa da rade to isto.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
e pa drugari, Srecna vam Nova, puno zena, radosti, zdravlja, srece, Vam zeli Nolle
Nolle- mvp
E ajde dok sam jos trezan da vam svima pozelim sretnu i uspesnu 2011 godinu. Zelim vam mnogo, zdravlja, srece i da u novoj godini gledamo dosta kvalitetne kosarke. Zivi bili i
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Strana 20 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu