Svaštara 2
+43
sexdrogabodiroga
Nolle
slobokv83
Sensui
Maja
dane
Grobi
Zoro
Hyperactive
Alexandar_81
Manu
blagoje
Geograf
air slavkan
Sergej
bigZ
Marko
superhik
KKP
TheGodfather
Ray Allen
Imperator
XXL
wolfvaga
Marija
mlekadzija
Naissus
Macijauskas
Markos
Psycho
fizicar
Dule Kecman
Gencha
Tazz
Bodi Bond
lazarminator
2bad4u
Mihael
Zemljoradnik
expert
Junglezburn
drexler
Everton
47 posters
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Svaštara 2
Hahahha, moćna sličica!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
ijaoooooo gledao sam ovu epizodu south parka...kad svi dobiju rak testisa namerno da bi mogli da puše travu javno u medicinske svrhe
Gost- Gost
sharga ::ijaoooooo gledao sam ovu epizodu south parka...kad svi dobiju rak testisa namerno da bi mogli da puše travu javno u medicinske svrhe
vrhunska... ako se dobro sjećam, Randy se intenzivno izlaže zračenju iz mikrotalasne peći .
Uz dužno poštovanje Kartmenu, Rendi mi je ipak omiljeni lik iz SP
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Rendi najjači lik, slažem se South Park je
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Znam da je link bio vec ranije okacen, ali sad sam ponovo slusao pesmu i skontao da su nase devojke stvarno najlepse na svetu... Cak je i Kaya ispala prelepa...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
A posto svi kacite muziku evo i ja da ubacim nesto sto sam slusao pre par godina, dok sam imao vremena za to...
I moj uzor, jedan od retkih levorukih basista...
Mihael- mvp
e ovo ja zovem ritam sekcijom
drexler- mvp
uh uh, al ste se nasrali za Galiju,ccc...glupo je povezivati ih sa bilo kakvim rezimom,ccc....
na pomen VAN GOGH mi se pegla, pokusaj slabe kopije EKVa, a iskomercijalizovali su se do 3 lepe...a plus sto je Djule najobicnija seljacina i prostak...eto Kiselina mi pada na pamet, to je odlicna pesma...
inace samo malo da se krene po nekim festivalima i svirkama gde nema komercijale i shvaticete da ima i te kako dobre muzike za koju nikada niko nije cuo od ovih splavara i tako to...
recimo sto se tice panka Covek bez sluha i SIx PAck (to je isti covek), mislim to je nasa literatura...
pegla mi se koliko svi znaju nesto da furaju...od Galije je Kaca (https://www.youtube.com/watch?v=ygJLBXlTUPw) i recimo Uzalud se trudis (https://www.youtube.com/watch?v=mABnUxCfwHM), to su fenomenalne pesme...hebo va SLoba MIlosevic (tj. ja )...
e a ovo mi ide kroz glavu ceo dan i tako bodrim sebe da mogu na fantaziju da stignem prvog...i stici cu
https://www.youtube.com/watch?v=YsmQhbd1KWE
na pomen VAN GOGH mi se pegla, pokusaj slabe kopije EKVa, a iskomercijalizovali su se do 3 lepe...a plus sto je Djule najobicnija seljacina i prostak...eto Kiselina mi pada na pamet, to je odlicna pesma...
inace samo malo da se krene po nekim festivalima i svirkama gde nema komercijale i shvaticete da ima i te kako dobre muzike za koju nikada niko nije cuo od ovih splavara i tako to...
recimo sto se tice panka Covek bez sluha i SIx PAck (to je isti covek), mislim to je nasa literatura...
pegla mi se koliko svi znaju nesto da furaju...od Galije je Kaca (https://www.youtube.com/watch?v=ygJLBXlTUPw) i recimo Uzalud se trudis (https://www.youtube.com/watch?v=mABnUxCfwHM), to su fenomenalne pesme...hebo va SLoba MIlosevic (tj. ja )...
e a ovo mi ide kroz glavu ceo dan i tako bodrim sebe da mogu na fantaziju da stignem prvog...i stici cu
https://www.youtube.com/watch?v=YsmQhbd1KWE
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Potražite malo bend Full Flavor ako već niste.
Šteta što nisu duže potrajali...
Šteta što nisu duže potrajali...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Inače, jedan naš član je svirao u ovom bendu:
Ipak, nisam uspeo da nađem snimak gde se on pojavljuje...
Ipak, nisam uspeo da nađem snimak gde se on pojavljuje...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
a ovo cu da pevam kada puknem na fantaziju
.
.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Jungle, ostavio sam ja na starom forumu neke snimke na onoj temi muzika koja je bila otvorena kratko vreme...
Tesko da ces naci neki moj snimak sa njima, ima snimak moje devojke ali mene nema, na 90% je Marko...
Inace, od postave sa tog snimka koji si ti stavio nema skoro nikog, osim Vlade ( gitariste i tekstopisca ),ostali svi su napustili bend zbog milion raznih stvari...
Sto se tice pevaljki, za 4 godine promenili su preko 7 devojaka, toliko o profesionalizmu...
Tesko da ces naci neki moj snimak sa njima, ima snimak moje devojke ali mene nema, na 90% je Marko...
Inace, od postave sa tog snimka koji si ti stavio nema skoro nikog, osim Vlade ( gitariste i tekstopisca ),ostali svi su napustili bend zbog milion raznih stvari...
Sto se tice pevaljki, za 4 godine promenili su preko 7 devojaka, toliko o profesionalizmu...
Mihael- mvp
Mihael ::A posto svi kacite muziku evo i ja da ubacim nesto sto sam slusao pre par godina, dok sam imao vremena za to...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Care bravo za Godsmack otkidam na njih. Senon Larkin je najbolji bubnjar na svetu definitivno. Obozavam ga!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Dane, onda ce ti se ovo sigurno svideti ako vec nisi video, u pitanju je "duel" izmedju njega i Suli Erne ( znas ko je pa ne moram sad da objasnjavam, ali ako ne znas, Suli je inace bubnjar takodjer, sto se i vidi u prilozenom videu ).
Mihael- mvp
A evo i ovo, to im je po meni najbolji koncert, na netu imas i dvd, Good times, bad times
Mihael- mvp
Jedan od mojih omiljenih bendova jermensko-americki bend System of a down. Momci su fenomenalni obozavam njihovog bubnjara Dzona Dolmajana.
Momci su fenomenalni, ako ih niste slusali obavezno pogledajte.
Momci su fenomenalni, ako ih niste slusali obavezno pogledajte.
dane- prva petorka
Mihael ::Dane, onda ce ti se ovo sigurno svideti ako vec nisi video, u pitanju je "duel" izmedju njega i Suli Erne ( znas ko je pa ne moram sad da objasnjavam, ali ako ne znas, Suli je inace bubnjar takodjer, sto se i vidi u prilozenom videu ).
Naravno da sam gledao ovaj klip. Momci su fenomenalni, definitvno najbolji DrumBattle koji sam odgledao!
za tvoj muzicki ukus!!!!!
dane- prva petorka
Dane, od Sistema imam skoro sve najbitinije, preko 30 gigabajta videa pa ako ti nesto zatreba, javi pa cemo se nekako dogovoriti da ti dam...
Inace, kad vec spominjes Dzona, ne znam da li si primetio da se covek skoro nika ne smeje, na koncertima se moze videti kako ponekad pokusavaju da ga nasmeju ali im to retko polazi za rukom...
Prica vezana za njega je sledeca, kada je imao 5 godina tada je jos uvek ziveo u Libanu, spavao je u sobi, naglo se probudio i uplasen odlucio da ode kod svojih roditelja u sobu i da ih zamoli da spava sa njima. Samo par minuta posle toga, geleri su mu bukvalno izresetali krevet i od tada on reko pokazuje svoj osmeh. o je vreme civilnog rata u Libanu, a njegovi su ubrzo posle toga dosli u Ameriku...
Shavo je takodjer extra lik, inace obozava stripove, i ima in nenormalno mnogo...
System je bend uz koji sam odrastao i bend o kom znam skoro sve sto se moze znati, Godsmack, Disturbed i naravno Metalika su bendovi koje sam takodjer obozavao, sve ostalo su ipak bendovi ne tako razornog zvuka, vise grandz tipa Nirvane, Pearl Jam, Alice in Chains...
Inace, kad vec spominjes Dzona, ne znam da li si primetio da se covek skoro nika ne smeje, na koncertima se moze videti kako ponekad pokusavaju da ga nasmeju ali im to retko polazi za rukom...
Prica vezana za njega je sledeca, kada je imao 5 godina tada je jos uvek ziveo u Libanu, spavao je u sobi, naglo se probudio i uplasen odlucio da ode kod svojih roditelja u sobu i da ih zamoli da spava sa njima. Samo par minuta posle toga, geleri su mu bukvalno izresetali krevet i od tada on reko pokazuje svoj osmeh. o je vreme civilnog rata u Libanu, a njegovi su ubrzo posle toga dosli u Ameriku...
Shavo je takodjer extra lik, inace obozava stripove, i ima in nenormalno mnogo...
System je bend uz koji sam odrastao i bend o kom znam skoro sve sto se moze znati, Godsmack, Disturbed i naravno Metalika su bendovi koje sam takodjer obozavao, sve ostalo su ipak bendovi ne tako razornog zvuka, vise grandz tipa Nirvane, Pearl Jam, Alice in Chains...
Mihael- mvp
Evo jedne njihove pesme koja mi je medju najboljima, pogotovo ova koja nosi i zanimljivu pricu, mada preko 80% njihovih pesama ima neku fantasticnu poruku... Inace, bend koji je posle RATM bio najveci protivnik Americke politike, tekstovi su zahvaljujuci Serzu tako lepo bili upakovani da je to stvarno neverovatno...
Mihael- mvp
Znam za tu pricu o njegovom detinjstvu u Bejrutu.
Volim ih zato sto nemaju dlaku na jeziku, u svojim pesmama kritikuju politiku i svetski poredak.
Otvoreno pricaju o turskom genocidu nad Jermenima, o problemima u svetu, otvoreno kritikuju americku politiku rata, puni su revolta i sviraju sa neverovatnom energijom. Jednostavno obozavam ih.
Oni su mi medju omljenim bendovima uz Iron Maiden, Panteru, Rammstein, Metallicu, Ratm, Bullet for my Valentine itd, itd.
Volim ih zato sto nemaju dlaku na jeziku, u svojim pesmama kritikuju politiku i svetski poredak.
Otvoreno pricaju o turskom genocidu nad Jermenima, o problemima u svetu, otvoreno kritikuju americku politiku rata, puni su revolta i sviraju sa neverovatnom energijom. Jednostavno obozavam ih.
Oni su mi medju omljenim bendovima uz Iron Maiden, Panteru, Rammstein, Metallicu, Ratm, Bullet for my Valentine itd, itd.
dane- prva petorka
je l SOAD koš aktivan? Znam da je Serdž imao neke solo albume...
kako oni nikako da zapnu u Beogradu tokom neke turneje? Kakav bi to šou bio... Oni imaju opasnu bazu fanova ovde, ne znam kako ih dosad niko nije dovukao, čak ni Exit
kako oni nikako da zapnu u Beogradu tokom neke turneje? Kakav bi to šou bio... Oni imaju opasnu bazu fanova ovde, ne znam kako ih dosad niko nije dovukao, čak ni Exit
drexler- mvp
jes matoro, al evergreen je evergreen
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Jedan od bendova koji je pokrenuo scenu kojoj pripadaju Godsmack, Disturbed i slični bendovi (SOAD je ipak prilično originalan) je Machine Head. Ovo je njihov prvi hit iz '94:
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Strana 33 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu