Svaštara 3
+42
familija
Sarlo
Nolle
Gale
PGR93
Anti-RTS
Geograf
slobokv83
Marija
XXL
Imperator
Psycho
Danny Trejo
air slavkan
Everton
Ray Allen
fizicar
Koleman
bigZ
Maja
TheGodfather
superhik
Tazz
Markos
Mihael
KKP
lazarminator
Macijauskas
Bodi Bond
Naissus
Dule Kecman
wolfvaga
Sensui
dane
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
Gencha
Junglezburn
2bad4u
Zemljoradnik
drexler
mlekadzija
46 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Svaštara 3
Mihael ::Drex, evo za tebe 2 filma koja bi mogao odgledati, zasto, pa videces i sam ...
Ruža moja, bila je baš vredna prošle godine... Torentujem uskoro, hvala
EDIT
7:36, nedeljno jutro, a na forumu 2bad, lazar, drex i danny...
ovo je rekord
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
drexler ::Mihael ::Drex, evo za tebe 2 filma koja bi mogao odgledati, zasto, pa videces i sam ...
Ruža moja, bila je baš vredna prošle godine... Torentujem uskoro, hvala
EDIT
7:36, nedeljno jutro, a na forumu 2bad, lazar, drex i danny...
ovo je rekord
Izgleda su ovi ili sada stigli iz "štete" ili su neki ranoranioci!?
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Our of Space? Koliko sam gotivio tu pesmu Prodigy-ja kao klinac .Danny Trejo ::
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ovo je original.Pesmu su komponovali Max Romeo i Lee Scratch Perry .Prvi put se pojavila na njihovom zajednickom albumu War ina Babylon 1976 godine,bend u pozadini je The Upsetters.Ima mnogo obrada ove pesme.Prvi je obradio Peter Tosh pod nazivom "Out of Space" ,takodje je to slucaj i sa bendom The Prodigy.Pesmu su napisali na Jamajci.Dve godine kasnije Max Romeo odlazi u NY.Ako pesma valja,zasluzuje i da se obradi te tako nastavi svoj zivot sa novim narastajima.Znam verziju od Prodigy-a i ja sam u to vreme gotivio Prodigy.Hteo sam da okacim neke pesme od Azre ali si pogodio sve moje favoritewolfvaga ::Our of Space? Koliko sam gotivio tu pesmu Prodigy-ja kao klinac .Danny Trejo ::
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Jel ima neko klip kad Muta kaze sto se bre ljudi radujete pa ovo je normalno? Ne mogu nigde da nadjem na netu
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ne mogu da nađem da li je Zemljoradnik ili Wolf postovao pjesmu Time - Za koji život treba da se rodim, hvala mu naa tome, kupio sam već njihovu kompilaciju i ubijam se od slušanja. I ova pjesma je antologijska i sve je bolja na novo slušanje:
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Zemljoradnik je postovao. Ako mene pitas, ova koju si postovao je mozda i bolja .
wolfvaga- prva petorka
Dugo sam trazio film Crna Marija i konacno sam ga juce nasao..
Je l' moze neko da mi kaze nesto o filmu, da l' ima neku dublju poruku ili tako nesto..
Wolf?
Je l' moze neko da mi kaze nesto o filmu, da l' ima neku dublju poruku ili tako nesto..
Wolf?
Macijauskas- mvp
Gledao .Macijauskas ::Dugo sam trazio film Crna Marija i konacno sam ga juce nasao..
Wolf?
Nema dublje poruke... R'n'R, urbane fore i tako to. Milan Mladenovic ne menja izraz lica kroz ceo film. Uz to, igra i meni veoma iritantna Sonja Savic... Sve u svemu, odgledaj. Na ovakvim primerima se uci .
wolfvaga- prva petorka
Pema No.3 je jedna od najlepših pesama. Dodao bih još, na onaj Azrin opus, neizostavne emotivne pesme: Slučajan susret, Raspleti kose damo, Jesi li sama večeras, Plavi golub, Čudne navike i naravno Gracija..... Mislim da bih nabrajanje mogao nastaviti do jutra.
Edit: Bilo bi nepravedno da izostavim Gospodar samoće i jednu koja je za svakodnevnu upotrebu, Teško ovo život.
Edit: Bilo bi nepravedno da izostavim Gospodar samoće i jednu koja je za svakodnevnu upotrebu, Teško ovo život.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Fora je u tome sto se jako mali broj talentovanih klinaca kod nas bavi sportom.Sa,druge strane momcima iz geta kosarka je jedini izlaz.Imaju svoju skolu ulicnog basketa.Mi u Evropi cujemo samo za one koji dodju sa univerziteta jer ne prodju u NBA.U vreme kada sam ja bio klinac ,basket se igrao od ujutro do uvece,kada budes dovoljno dobar upadnes u stariju ekipu pa igras sa njima.Tvoji vrsnjaci ti zavide i nose vodu starijima da se ufuraju u ekipu..Istrpis grublje faulove i ocelicis se.Na terenima za basket od Splita ,Zadra pa do istocne Srbije nije bilo praznih koseva,ma koje doba dana bilo.Na treningu u klubu te skoluju ali fore skupis na basketu.Kada gledam Duleta Kecmana ja vidim tu basket skolu sa ulicnih terena,uskladjenu sa njegovim kosarkaskim obrazovanjem koje je stekao u klubu.Kosarku je poceo da trenira onaj ko se pokazao u ulicnom basketu pa video da moze.Dodje neki klinac kod trenera i kaze,imam jednog druga ,razbija baket jel moze da trenira sa nama.Tako se pocinjalo.Trenirati je mogao svako jer je u principu bilo besplatno.Sada se jako malo igra ulicni basket,u klubovima su mamini i tatini sinovi a ne talentovana deca.Treniranje se placa.Zakucavanja su se vezbala posle svakog basketa 3 na 3 i tacno se znalo i ko ima najveci odraz a kome papir ne mozes ispod nogu da izvuces kada skoci.Pojavljivali su se u ono vreme likovi koji nisu bili neki basketasi ali su mogli da kucaju za medalju.Veca je fora izvesti Paspaljevo polaganje sa zadrskom ili neku fintu od kucanja.Zeljko Obradovic jedini nije mogao da zakuca u onom strasnom timu Partizana.Djordjevic jedva i to sa jednom rukom na zagrejavanju pred utakmicu ali je bio paklen igrac.Ne treba teziti da se dostignu crni igraci u tom smislu ali treba teziti kosarkaskoj tehnici.Nasi talentovani skakaci na zalost ne treniraju kosarku niti igraju basket ili bilo koji drugi sport.To je tuzno pa nam je zbog toga neki momak poput Kostica otkrovenje i toliko ga pominjemo kao primer,belci umeju da skacu.Naravno da umeju ali se kosarka ne voli dovoljno,ne voli se kao nekad.O njoj se prica na forumu a ne zivi vise na betonskim terenima.
Ono takmicenje"skills",predstavlja osnovu kosarke.Poligon se prolazi u svakoj skoli kosarke,o cemu je tu rec?Treba isprobavati vrhunske bekove da bi se videlo koliko su kosarkaski pismeni?Meni je glupo sumnjati u tehniku Chris Pol-a ili Derona...Razumem da covek moze promasiti sut ali da profesionalac promasi pas jednom rukom ili pas od parketa?To samo pokazuje koliko oni ozbiljno dozivljavaju to takmicenje.Ova takmicenja i price o kucanju jednostavno nisu za All-Star nivo,NBA se sprda sa gledaocima.
Ono takmicenje"skills",predstavlja osnovu kosarke.Poligon se prolazi u svakoj skoli kosarke,o cemu je tu rec?Treba isprobavati vrhunske bekove da bi se videlo koliko su kosarkaski pismeni?Meni je glupo sumnjati u tehniku Chris Pol-a ili Derona...Razumem da covek moze promasiti sut ali da profesionalac promasi pas jednom rukom ili pas od parketa?To samo pokazuje koliko oni ozbiljno dozivljavaju to takmicenje.Ova takmicenja i price o kucanju jednostavno nisu za All-Star nivo,NBA se sprda sa gledaocima.
Danny Trejo- šesti igrač
Danny fantastican post. Djordjevic je zakucavao na nekim derbijima. Nisam video, ali po prici znam Nije mi jasno zasto daj covek nije prosao u NBA. Paklen igrac je bio.
fizicar- prva petorka
Od jednog taksiste sam čuo da Đorđević nije imao m*da, i da je kad god je bila frka Bodiroga prenosio loptu. Ja se takvih stvari ne sećam, a koje su vezane za taj period. Da li u tome ime neke istine?
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Mozda kasnije,jednom rukom.Ja sam gledao na nekim zagrevanjima koja su bila zanimljivija od danasnjih utakmica.Tada je Partizan igrao u hali sportova na NBG.Djordjevic se zaletao i jednom rukom bez vodjenja lopte,dok je Obradovic jedini polagao loptu. Mica Pecarski je pravio razne ludosti.Drazen Petrovic je na zagrevanju radio stvari zanimljivije od danasnjih utakmica.Nego ajde,kosarka je evoluirala a ja nisam prestao da je gledam,tako da ne zelim da zvucim poput
Najvise mi ipak smeta statistika tj besomucno koriscenje iste .Kosarka se sve manje gleda a sve vise cita.Napisacu neki post o istoj i odredjenim situacijama u igri koje ona ne pokriva.Pismen igrac se lako prepozna,tu statistika ne pomaze.
EDIT:Jednom ga je Divac podigao protiv Bugara pa su oboje popili tehnicku.Bila je nasa kontra ako se secas?Sale ide u kontru,Vlade ga dize a ovaj kuca.Sudija tehnicku zbog potcenjivanja protivnika
Najvise mi ipak smeta statistika tj besomucno koriscenje iste .Kosarka se sve manje gleda a sve vise cita.Napisacu neki post o istoj i odredjenim situacijama u igri koje ona ne pokriva.Pismen igrac se lako prepozna,tu statistika ne pomaze.
EDIT:Jednom ga je Divac podigao protiv Bugara pa su oboje popili tehnicku.Bila je nasa kontra ako se secas?Sale ide u kontru,Vlade ga dize a ovaj kuca.Sudija tehnicku zbog potcenjivanja protivnika
Danny Trejo- šesti igrač
Tazz ::Od jednog taksiste sam čuo da Đorđević nije imao m*da, i da je kad god je bila frka Bodiroga prenosio loptu. Ja se takvih stvari ne sećam, a koje su vezane za taj period. Da li u tome ime neke istine?
Ne!
fizicar- prva petorka
fizicar ::Tazz ::Od jednog taksiste sam čuo da Đorđević nije imao m*da, i da je kad god je bila frka Bodiroga prenosio loptu. Ja se takvih stvari ne sećam, a koje su vezane za taj period. Da li u tome ime neke istine?
Ne!
Mislim da se ovde prica zavrsava...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Pogledaj Istanbul '92 pa vidi da li ima istine. A ako to nije dovoljno onda imaš i '97.Tazz ::Od jednog taksiste sam čuo da Đorđević nije imao m*da, i da je kad god je bila frka Bodiroga prenosio loptu. Ja se takvih stvari ne sećam, a koje su vezane za taj period. Da li u tome ime neke istine?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Moje misljenje je da je Djordjevic na vrhuncu bio dosta bolji nego Milos sada. Milos je puno atraktivniji igrac, ali losiji za tim. Milosu najvise zameram procente suta.
fizicar- prva petorka
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Strana 18 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu