Svaštara 3
+42
familija
Sarlo
Nolle
Gale
PGR93
Anti-RTS
Geograf
slobokv83
Marija
XXL
Imperator
Psycho
Danny Trejo
air slavkan
Everton
Ray Allen
fizicar
Koleman
bigZ
Maja
TheGodfather
superhik
Tazz
Markos
Mihael
KKP
lazarminator
Macijauskas
Bodi Bond
Naissus
Dule Kecman
wolfvaga
Sensui
dane
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
Gencha
Junglezburn
2bad4u
Zemljoradnik
drexler
mlekadzija
46 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Svaštara 3
Delije su fudbalski navijaci sada,a za par godina ko zna...
ode se ponekad na rukomet, odbojku, u planu je i od sledeće godine vaterpolo, ali naravno nije to kao fudbal
što se tiče basketa, jbg simpatizeri pune Pionir, ali sigurno postoji tih 2-3000 ludaka koji čekaju prekid bojkota, košarku su isto Delije svojevremeno dosta pratile, i u NLb ligi su išli na neka gostovanja, itd...
ode se ponekad na rukomet, odbojku, u planu je i od sledeće godine vaterpolo, ali naravno nije to kao fudbal
što se tiče basketa, jbg simpatizeri pune Pionir, ali sigurno postoji tih 2-3000 ludaka koji čekaju prekid bojkota, košarku su isto Delije svojevremeno dosta pratile, i u NLb ligi su išli na neka gostovanja, itd...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ne postoji pravi razlog za bojkot i u tome je cela stvar. Ne bodrim ja Pavlovića...ma šta pričam ako je Pavlović gori od Dan Tane ubedili ste me i jebiga i treba da bude bojkot. Delije su postale fudbalski navijači kada su krenule da se guraju pare navijačima i to je činjenica. Lukić daje pare, Danilović daje pare, Đurić daje pare i to je jedina istina. Ok je da se plate koreografije ali ne da možeš za jednu koreografiju da kupiš auto i platiš letovanje...Nolle ::Delije su fudbalski navijaci sada,a za par godina ko zna...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koleman ::Još samo nešto...Ja vam garantujem da će Zvezdi Evropa doneti brojnost na domaćem prvenstvu a neće ostati na istom, kao nekima I vi nekada niste igrali Evropu i opet vas nije bilo, tako da...
Opet tu nailazim na prednost i manu. Delije su fudbalski navijači, što je skandalozno. Grobari su SD navijači i to je ok, samo to mora mnogo bolje.
Kada je Djukic bio trener, sezona 2007/08 i kada je po meni Partizan igrao vrlo lep fudbal, imali smo vecu gledanost od vas a nismo igrali Evropu, tj. izbacila nas je Uefa zbog nereda u Mostaru. Problem je nas sto imamo mnogo razmazenih navijaca koji cekaju da mi uradimo nesto vise u Evropi. Npr. kada smo igrali osminu finala kupa Uefa ili kada smo igrali Ligu sampiona prvi put imali smo mnogo vecu gledanost nego sada.
Mada meni je draze kada na stadionu vidim one ljude koji su na svakoj utakmici, nego kada vidim 10000 fensera koji zvizde svojim igracima . I sto je najgore oni sebe nazivaju grobarima. Pa pravi grobari su bodrili svoj klub kada je gubio 1:6 od Hajduka na JNA. A ovi danas zvizde na poluvremenu utakmice sa Bragom, pri rezultatu 0:0. Mnogo navijaca je razmazio Dule svojim fenomenalnim rezultatima, ali ja nikada nebih mogao biti takav. Kada bi gubili 10:0 ja bih opet poderao grlo od navijanja. Ali staces nismo svi takvi.
Takodje moram da priznam da vi imate mnogo bolji marketing od nas. Ne mogu da verujem da nasi ljudi iz uprave ne mogu da iskoriste cinjenicu da smo mi igrali u Ligi Sampiona, da smo tri godine uzastopno prvaci drzave itd. Sa druge strane ljudi u KK Partizan vrlo dobro rade marketing.
Nisam mogao da verujem kada mi je pricao covek koji radi u Fk Partizan, da u nasoj upravi i kod ljudi pri vrhu fudbalskog kluba vlada ogromna ljubomora prema KK Partizan, tj. medijskoj paznji koja mu se poklanja, poseti i navijanju u Evroligi.
Ej umesto da budu ponosni na njih, i da preuzmu neke dobre stvari sto se tice organizacije i marketinga od njih, oni su ljubomorni i nipodastavaju njihove uspehe.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Nole nemoj da pricas o stvarima koje ne znas,ili ih pausalno znas od prica nekih drugara iz grupica.Cegi je odavno out of service,K se takodje mako u stranu malo.Tako da kad poistovecujes ciganogrobara sa njima,to je u najmanju ruku smesno.Nikad taj nece voditi bilo kakvo navijanje,jer je on na Jugu iz nekih drugih interesa i ciljeva.Klempavi i sadasnje vodjstvo tribine su unistili grobarstvo u poslednjih 3,4 godine.Mnogi pravi momci su prestali na Jug da dolaze zbog njih.I upamti nista nije slucajno,i taj klempavi skot je sluzbin.Jedno si pogodio,Zeka se i dalje za sve pita,pa se zapitaj kako to da oni koji su ga "rusili" sad prave neverovatne pare od grobarstva.Da li su rusili njega,ili tribinu?Mnogo toga na Jugu smrdi,ali kad su rezultati ovakvi,tj zahvaljuci dominaciji na terenu,mnoge stvari se guraju pod tepih.Sa druge strane Zvezda se iz petnih zila trudi da makne Partizan sa trona,jer bi cetvrta titula u nizu bila frustracija prava za Zvezdine navijace.Kad uzmes u obzir i to da je P. P. pravi navijac i mozak za te stvari,da nije kao klempavi i bagra koja trenutno vodi Jug,onda je jasna ovakva trenutna razlika u poseti.....Ali moras da imas u vidu kako Grobari ipak idu da gledaju vise sportskih dogadjaja,a ne samo domaci fudbal.
I nemoj da govoris kako neki ljude trose vreme da bi se neko ponosio kako je Grobar.To je tek nebuloza.Jer vecina momaka na Jugu zivi za Partizan,a ta saka smradova zivi od Partizana,i radi to sto radi iz interesa a ne iz ljubavi prema klubu.Zbog njih svaki pametan covek koji je upucen u pravo stanje stvari,treba da se stidi,a ne ponosi.
Naravno da ce tebe da smori pesma "i kada ne budes prvi ti",ipak si ti deo one grupe koja peva na -12 "igrate ko pi... cigani",ne moze tu odanost svako da razume
Jer za sve se navija,Partizan se voli.
I nemoj da govoris kako neki ljude trose vreme da bi se neko ponosio kako je Grobar.To je tek nebuloza.Jer vecina momaka na Jugu zivi za Partizan,a ta saka smradova zivi od Partizana,i radi to sto radi iz interesa a ne iz ljubavi prema klubu.Zbog njih svaki pametan covek koji je upucen u pravo stanje stvari,treba da se stidi,a ne ponosi.
Naravno da ce tebe da smori pesma "i kada ne budes prvi ti",ipak si ti deo one grupe koja peva na -12 "igrate ko pi... cigani",ne moze tu odanost svako da razume
Jer za sve se navija,Partizan se voli.
Gost- Gost
Ja se slabo razumem u te navijacke stvari, ali ono sto je meni oduvek bilo jasno i logicno je da Zvezda ima generalno vise navijaca, zbog toga sto je fudbal najpopularniji sport u Srbiji, a Zvezda je tu napravila najveci uspeh. Na drugu stranu, vecina ljudi koje interesuje kosarka navijaju za Partizan s obzirom da je Partizan bio prvak Evrope, a i lansirao onu generaciju 90-tih sa Danilovicem, Djordjevicem, Divcem, Rebracom...
U krajnjem slucaju i ja sam se opredelio da navijam za Partizan, jer je vecina mojih tadasnji kosarkaskih idola igralo u Partizanu. Da sam trenirao fudbal i da mi je to bio omiljeni sport, verovatno bih navijao za Zvezdu.
U krajnjem slucaju i ja sam se opredelio da navijam za Partizan, jer je vecina mojih tadasnji kosarkaskih idola igralo u Partizanu. Da sam trenirao fudbal i da mi je to bio omiljeni sport, verovatno bih navijao za Zvezdu.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Realno, nijedan Grobar od kada ja znam za sebe nije doživeo nezainteresovanost igrača. Ja sam za zviždanje igračima ako se manekenišu. Ako ja mogu da se smrzavam i da za to dam pare oni bar mogu da se potrude ako ne za klub onda za platu koju primaju
Ponavljam, neka gube -150 ili 0:5 ako trče i ginu da to bar smanje meni je ok ali ako će jedan igrač da vodi loptu i šutne trojku i ne vrati se u odbranu...najmanje što mogu da uradim je da ga izviždim pa neka je i bog otac a ne igrač Zvezde koji će za 300e više da ode u bilo koji drugi tim.
Edit:
Sada tek vidim koliko je ovo gramatički kriminalno napisano. Oprostite, mrzi me da ispravljam.
Ponavljam, neka gube -150 ili 0:5 ako trče i ginu da to bar smanje meni je ok ali ako će jedan igrač da vodi loptu i šutne trojku i ne vrati se u odbranu...najmanje što mogu da uradim je da ga izviždim pa neka je i bog otac a ne igrač Zvezde koji će za 300e više da ode u bilo koji drugi tim.
Edit:
Sada tek vidim koliko je ovo gramatički kriminalno napisano. Oprostite, mrzi me da ispravljam.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
ajme majko moja
uber blam
uber blam
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Talicni usrao sam se od smeha
naravno za prvi klip, jooooj majko
https://www.youtube.com/watch?v=c6L1511gKSs
naravno za prvi klip, jooooj majko
https://www.youtube.com/watch?v=c6L1511gKSs
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Kad smo već kod filmova, ovo je najjače
A vezano za naprednjake, slučajno sam uhvatio kako Čanak govori ako ovi dođu na vlast to će biti kao da idemo pokretnim stepenicama samo u suprotnom smijeru.
A tada nisam znao za klip.
A vezano za naprednjake, slučajno sam uhvatio kako Čanak govori ako ovi dođu na vlast to će biti kao da idemo pokretnim stepenicama samo u suprotnom smijeru.
A tada nisam znao za klip.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
[img][/img]
najljepši stadioni na svijetu
najljepši stadioni na svijetu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Odlični su stadioni!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
@Talicni ja umirem od smeha vec pola sata
Everton- prva petorka
Godina : 36
Malo da se potsetimo zasto je Michael najbolji svih vremena...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Evo malo da se podsetimo da ima jedan bolji
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
@Macijauskas...sjajan klip.Gledao ga sinoc .Kad debeljku padne mrak na oci Sli kako se onaj klinac vuce posle,copa kao prebijena macka
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
wolfvaga ::Malo da se potsetimo zasto je Michael najbolji svih vremena...
Jebem mu zivot koliko mi je krivo sto nisam mogao da pratim njegove partije dok je igrao za Bulse.
Prvi put sam ga gledao dresu Wizardsa.
Samo da pitam upucenije. Mnogi kazu da bi Len Bias bio mozda i bolji od Dzordana da nije zavrsio tragicno.
Sta vi mislite o tome?? Gledao sam njegove klipove sa koledza i stvarno je izgledao kao vrhunski potencijal (barem po tim klipovima). A i sigurno bi Boston sa njim i Birdom bio mnogo jaci nego sto su bili.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Jedan je Magic Johnson!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Jel neko primetio da je Kum poslednji put na forumu pisao pre 20 dana?!
Aaaaaalo bre!
Ok, ako je do potpisa, promeniću...
Aaaaaalo bre!
Ok, ako je do potpisa, promeniću...
Junglezburn- mvp
Reaktiviraće se on, sada nema vremena...Macijauskas ::Ni Expert-a nesto nema..
Junglezburn- mvp
Vazno da ja imam vremena i da po ceo dan pisem neke gluposti.. :duh:
Macijauskas- mvp
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu