Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 3

+42
familija
Sarlo
Nolle
Gale
PGR93
Anti-RTS
Geograf
slobokv83
Marija
XXL
Imperator
Psycho
Danny Trejo
air slavkan
Everton
Ray Allen
fizicar
Koleman
bigZ
Maja
TheGodfather
superhik
Tazz
Markos
Mihael
KKP
lazarminator
Macijauskas
Bodi Bond
Naissus
Dule Kecman
wolfvaga
Sensui
dane
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
Gencha
Junglezburn
2bad4u
Zemljoradnik
drexler
mlekadzija
46 posters

Strana 4 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 3 - Page 4 Empty Re: Svaštara 3

Počalji od Macijauskas Pon 31 Jan 2011 - 2:30

Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 31 Jan 2011 - 7:57

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 31 Jan 2011 - 8:03

superhik ::Meni je mnogo jači utisak vest o sramoti sa Moreirom. Oduvek sam mrzeo kad nekog dižu u visine a na kraju ga popljuju kao poslednjeg skota. Sramota je šta rade sa čovekom da bi ga zavrnuli za kintu, nadam se da će uspeti da se odbrani i da će ih odrati od para. Stvarno nisam upućen u slučaj i možda i grešim, ali mi tako ljigavo deluje ovaj incident oko njega, strašno.

Slazem se sa ovim u potpunosti... Pogotovo je cudno sto je doveden i Vukic samo pad dana posle toga sa Moreirom... Sve mi "smrdi" da su ovo namerno uradili da bi se otarasili velikog ugovora Moreire...
Mada, ni Moreira mi ne izgleda kao neki svetac...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 31 Jan 2011 - 8:14

Pitanje je sta je tu istina,i ko je ispravan u celoj prici.Jedno je sigurno,da u upravi sede lopovi.Ako oni pored LS i prihoda koje ista donosi,pored jakih sponzorskih ugovora koje FK Partizan ima ove sezone,na polusezoni prodaju dva najbolja igraca,nisu tu cista posla.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pon 31 Jan 2011 - 8:15

Svaštara 3 - Page 4 179237_1858402862377_1310060429_32138221_2950873_n
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Pon 31 Jan 2011 - 9:17

Svaštara 3 - Page 4 Beer%20funny%20beer%20is%20addicted%20to%20me
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 31 Jan 2011 - 9:44

Људи, Мореира није ни 50% оног играча какав је био. Сви пратите кошарку, разумете се у њу па видите да Пера Божић ове сезоне не игра ни приближно као раније... Иста је ситуација са Мореиром, само што можда то неки не могу да примете... Он више не треба партизану, није ни у накбољих 5 играча, а има убедљиво највећа примања... И то је то, разлаз који се најављује већ годину дана је био неминован. А рећићи вам да се сви приходи од лиге шампиона деле тек на крају, када се одигра финале, тако да партизан тај део новца који се односи на премије за улазак још није добио. Са друге стране, годишњи буџет ФК Партизан варира од 12-15 милиона годишње. Одакле створити тај новац. На страну то што фк има преко 250 запослених, на страну што нико ништа не ради али потребно је издржавати сву ту администрацију која заједно са омладинском школом поједе пола буџета! Само половина иде на први тим, трансфере и плате играча.... А тих минималних 12 милиона је неопходно однекуд створити, па када за годину се продају 2 најбоља играча то једва да подмири основне трошкове. Новац од уласка у ЛШ попуниће буџет тек за следећу сезону, али то је само 4 милиона евра. Треба од некуд скупити још 8 за следећу годину. Новац добијен од премија за утакмице и од улазница није нарочито велик, то је милиона- два и то се већ троши.

Зато код нас у Звезди годишња примања целог играчког кадра не прелазе милион ипо евра!
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Pon 31 Jan 2011 - 9:56

Pare od lige sampiona su dobili. Ekipe koje ispadnu u prvoj fazi dobihu ranije...
Moreira je odlican igrac i dalje, samo sto ima problem sa motivacijom jer su ga kinjili na pocetku sezone, lik je skroz odlepio... a njegov kvalitet se najbolje video na derbiju i protiv Arsenala gde je bio najbolji igrac. Bilo je smesno gledati kako se igraci zvezde odbijaju od njega.
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Pon 31 Jan 2011 - 10:06

Jebote posle prvog prelaznog roka u kom su se otvorili za citavih 30 000 evra u ovom nece nista potrositi...
Nisu ovo losi igraci ali ne razumem zasto dovode ovog adija?! Princa ce moci da otkupe, a ovog tesko...
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 31 Jan 2011 - 10:16

TheGodfather ::Jebote posle prvog prelaznog roka u kom su se otvorili za citavih 30 000 evra u ovom nece nista potrositi...
Nisu ovo losi igraci ali ne razumem zasto dovode ovog adija?! Princa ce moci da otkupe, a ovog tesko...

Kinezi povecali ponudu za klea,tako da ovaj novi(najbolji strelac i igrac SP mladih)dolazi kao njegova zamena do leta kada bi trebalo da kupimo Mpelu...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=01&dd=31&nav_id=489627

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 31 Jan 2011 - 10:18

Adija je koliko sam čuo uputio onaj udarac kada je Suarez igrao rukomu 1/4 finalu SP.
Zanimljiv podatak za CV Wink
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Pon 31 Jan 2011 - 10:39

Ne znam... ja neverujem da ce doci Mphela, a ne znam ni da li bi zeleo da ga vidim u dresu Partizana. Ima covek problem sa ponasanjem, a i imace 27 godina, a to nije malo. Nama trebaju igraci koje mozemo prodati za vece pare posle sezone, dve, a on ce se tesko prodati za vise od 2 miliona sa 29 godina.
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 31 Jan 2011 - 22:43

mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Uto 1 Feb 2011 - 0:22

@zulu

Nije poenta u tome kakav je dr Mo igrač. Činjenica je da otišao u aut. Ali nije Moreira kriv što mu je Tomić nabio platu, na kraju krajeva on je zbog te plate i odabrao Partizan. A na ovakav način kenjati po čoveku koji je dosta dao Partizanu (a uzeo ono što je dogovorio, ništa nije ukrao) je bruka za klub koji volim. To me muči.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 1 Feb 2011 - 3:03

Grupa na fejsu: ''Ajde ćero jesi li se slikala za fb, ćale bi da šora!!!''
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Uto 1 Feb 2011 - 3:07

U ovom prelaznom roku samo mi je bilo bitno da Moreira ostane.Toliko sam se smorila pre neko vece kad sve sve ono izdesavalo da nisam ni mogla da komentarisem.Bez daljnjeg,Moreira je nabolji stranac koji je igrao kod nas u poslednjih 10 god i mislim da nikad vise necemo naci takvog igraca.

Sto se tice ove trojice novajlija,jesu dobri ali to su sve igraci koji nisu igrali po godinu dana.Videcemo kako ce to sve izgledati ali da nam je traljav ovaj prelazni rok,traljav je....

P.S. Dr.Mo hvala ti za sve radosti koje si mi priustio u poslednje 3 godine.Dok sam ziva necu zaboraviti tvoj gol u 95.min za izjednacenje u derbiju...HVALA TI ZA SVE!!!

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 1 Feb 2011 - 11:12

Svaštara 3 - Page 4 Uzmi-me-za-kuma-66778
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Uto 1 Feb 2011 - 23:19

Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 2 Feb 2011 - 2:34

čitam juče ona predstavljanja, i skontam koliko sam zapostavio filmove u životu. Sjetim se da sestra ima člansku katu u "Žapcu" i odem čisto da vidim je l još aktivna.
I bogami - aktivna. Lutam među rafovima i pregledam naslove, i odlučim se za jedan koji je neko pomenuo u predstavljanjima: "Shutter Island".
Uvijek sam imao dobra iskustva sa Skorcezeovim djelima, a čiča nije razočarao ni ovaj put. Nisam neki školovani poznavalac filma, ali "...ostrvo" mi je vrhunski film. Slabo pratim novija ostvarenje, jesu li novi filmovi većinom ovako dobri ili sam ja samo "ubo" dobar... Jer generalno, svi se žale da u novijem dobu nema nekih dobrih filmova.
Ovo je vrhunski psiho-triler, stvarno me je držao "u radnji" skroz do kraja.

p.s.
Samo ne znam čemu Skorceze toliko forsira di Kaprija? OK, nije loš, ali mogu zamisliti puno boljih glumaca u ovim "luđačkim" ulogama.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Sre 2 Feb 2011 - 3:23

drexler ::čitam juče ona predstavljanja, i skontam koliko sam zapostavio filmove u životu. Sjetim se da sestra ima člansku katu u "Žapcu" i odem čisto da vidim je l još aktivna.
I bogami - aktivna. Lutam među rafovima i pregledam naslove, i odlučim se za jedan koji je neko pomenuo u predstavljanjima: "Shutter Island".
Uvijek sam imao dobra iskustva sa Skorcezeovim djelima, a čiča nije razočarao ni ovaj put. Nisam neki školovani poznavalac filma, ali "...ostrvo" mi je vrhunski film. Slabo pratim novija ostvarenje, jesu li novi filmovi većinom ovako dobri ili sam ja samo "ubo" dobar... Jer generalno, svi se žale da u novijem dobu nema nekih dobrih filmova.
Ovo je vrhunski psiho-triler, stvarno me je držao "u radnji" skroz do kraja.

p.s.
Samo ne znam čemu Skorceze toliko forsira di Kaprija? OK, nije loš, ali mogu zamisliti puno boljih glumaca u ovim "luđačkim" ulogama.
Shutter Island je nov film, pre samo par meseci je bio u bioskopima.

Poslednji izmenio Gencha dana Sre 2 Feb 2011 - 7:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Sre 2 Feb 2011 - 4:29

@Drex
Ni ja ne znam kako sam došao do njega. Ali je film zaista dobar. Posle sam se tripovao nekoliko dana.... Very Happy
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Sre 2 Feb 2011 - 5:26

Nisam ni ja fan Di Capria ali jedan od boljih fimova koje sam skoro gledao je Inception sa njim u gl ulozi. Pogledajte obavezno
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sre 2 Feb 2011 - 5:54

Di Kaprio nama muškarčinama ne leži zbog toga što se sve ribe lože na njega i ima tako neku facu željnu šamarčine. Ali ja sam gledao mnogo filmova sa njim u glavnoj ulozi i ne sećam se da je neki loš, čak ni solidan, svi su vrhunski.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 2 Feb 2011 - 6:47

juče je tržišna ekonomija u službi sporta pokazala najveći apsurd u istoriji.

Liverpul je Endija Kerola platio 35 mil. evra shock .

http://www.hrsport.net/kolumne/411904/nogomet-engleska/best-buy
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole