Svaštara 4
+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Svaštara 4
Титула је титула, мени само смета када неко не држи до себе. То је јуче само једна навијачка група урадила, није ни чудо што су у толиким чудима до гуше, али то је већ њихова ствар у коју не улазим. СВЕ навијачке групе су јуче свој образ сачувале, једна није, тој навијачкој групи ја не припадам, тако да ме не занима претерано. Постоје неке ствари које су изнад клубаштва, породица, пријатељи, итд... Ја јесам јуче провео дан са вољеним особама, јесам на ТВ-у гледао дерби, и можда нисам већи верник од некога ко је био, али имам свој неки принцип, имам га и имаћу. Бојкот је и у баскету, па идем на њега. Ја сам Звездаш, али сам пре свега ЧОВЕК коме су неке ствари битније од вређања других, само зато што не навијамо за исти клуб. То што су јуче играчи Партизана славили на начин који су славили, њихов проблем, понављам. Њихово право да славе победе на начин који им одговара, узели су титулу, нека узму још 4 проблема нема, нека кажу волим Партизан више од свега, и ја волим Звезду, Звезда ми је била ПРВА реч, није мама, није тата, није баба, није деда, него ЗВЕЗДА, али постоје неке ствари које су изнад свега тога што се дешава у овој нашој земљи, и то је оно за шта се навијачи (хулигани) у Србији боре, за начела, за принципе, неко их гледа као криминалце, као рекеташе, као дрогераше, можда они све то јесу, можда јесу јуче јебали, карали, дрогирали се, ишли на сплавове, то је још једном њиховом проблем, лични избор, битно је да смо ми као трибина успели да урадимо нешто, урадимо нешто да људи виде да ипак постоји нешто више од дербија, ривалства и вређања, можда то ни следеће године неће помоћи, можда ми овим поразом јесмо изгубили титулу, али ово је само један пораз, једна титула, а победа која може да дође овим стварима које праве навијачке групе, ти хулигани може бити добра. Можда они раде погрешне ствари, али раде и добре боре се за нека начела, праве добротворне акције, итд, а то је нешто што ретко ко у овом оваквом друштву ради, јер овде свако гледа себе и како другог да сјебе.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Zar nije duznost svakog pravoslavca da se svaki dan suzdrzava od grehova, sukoba, svadja, psovki ili je to dozvoljeno svakog dana osim velike subote?
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Nije ipak zvezda izgubila zbog Velike Subote. Vetar je bio problem
http://sportal.rs/news.php?id=49592
http://sportal.rs/news.php?id=49592
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
bigZ ::Zar nije duznost svakog pravoslavca da se svaki dan suzdrzava od grehova, sukoba, svadja, psovki ili je to dozvoljeno svakog dana osim velike subote?
ne bukvalisi... jeste, naravno...
Nolle- mvp
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
bigZ ::Zar nije duznost svakog pravoslavca da se svaki dan suzdrzava od grehova, sukoba, svadja, psovki ili je to dozvoljeno svakog dana osim velike subote?
Наравно да је потребно, али није сваки дан иста ствар грех, па ни суздржавање од греха које си навео није свакога дана једнако. На Велики петак је грех не постити, данас није. На Велику суботу је грех правити славља и певати, на неки други дан није... Друго, неким данима је због значаја празника нарочито важно водити рачуна о понашању, јер се посебним грехом сматра ако ти ни на тај највећи празник нису успео да се суздржиш неприкладних понашања... Ова страсна (страдална) седмица је време посебног суздржавања.
А пошто ме је неко прозвао, да у истом даху одговорим, нисам ја намерно истицао да ли сам био на литургији или не, нити је само помињање тога било само себи циљ, већ само да бих рекао да сам тамо видео много Партизановаца који су имали другачије ставове од оних које је званично заузела најважнија навијчка група тог клуба.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Svoj stav o Zvezdi i Delijama ne mjenjam na Veliku subotu, isti mi je kao i ostalih 364 dana u godini, ne stidim ga se i ne smatram da ga se trebam uzdržavati tokom posta. Takođe, tokom posta se ne uzdržavam gledanja ili aktivnog bavljenja sportom.
Navijač sam Partizana, ali nisam član nijedne navijačke grupe, tako da ne poštujem neke prećutne dogovore, kodekse i načine ponašanja u tim grupama.
Poziv Delija svojim članovima na bojkot je sasvim OK.
A moj lični stav je da je ovo što sada Delije prozivaju ostale navijače (i Zvezde i Partizana) vrhunac lažnog morala i licimerja, upravo zbog statistički vrlo realne grupe koja se juče žestoko omrsila, a meni popuje zbog gledanja utakmice.
Naravno, gledajući generalno, pošto dogovore i sporazume koje Nolle spominje stvarno ne praktikujem. Free your mind.
Navijač sam Partizana, ali nisam član nijedne navijačke grupe, tako da ne poštujem neke prećutne dogovore, kodekse i načine ponašanja u tim grupama.
Poziv Delija svojim članovima na bojkot je sasvim OK.
A moj lični stav je da je ovo što sada Delije prozivaju ostale navijače (i Zvezde i Partizana) vrhunac lažnog morala i licimerja, upravo zbog statistički vrlo realne grupe koja se juče žestoko omrsila, a meni popuje zbog gledanja utakmice.
Naravno, gledajući generalno, pošto dogovore i sporazume koje Nolle spominje stvarno ne praktikujem. Free your mind.
drexler- mvp
Па нормално, и ја током поста не суздржавам играња нити гледања утакмица, напротив, чак сам прошле недеље имао најефикаснији меч до сада у каријери, постигао сам туце голова (пост ми очигледно прија, тј. код мене пост није и голгетерски)!
Е сад мене само занима ко је спровео то статистичко истраживање које непрестано помињеш? Да ли ти свој одокативан став називаш статистиком, или познајеш некога ко је то урадио па си утврдио да мора да је у питању трећина... Мислим вероватно да има доста таквих, али колико их има може да буде само претпоставка, никакаве статистика ту није у питању. Статистика је озбиљна наука да би свако навођење процената могло да се назива статистиком... А друго зашто би постојање таквих људи ма колико да их има утицало на мој лични став шта је добро а шта лоше?
И ја стварно сам се искрено трудио да не прозивам никога, нарочито не данас, као што мислим да никога нисам ни прозивао, само желим да истакнем тај контрадикторан став: људи се позивају на црквени календар, а имају јасно и гласно сопштење Синода који тврди нешто сасвим супротно од тог њиховог квазитумачења клендара.. годинама За мене је лицемерје две године бојкотовати утакмице и причати једну причу, и онда када дође дерби прекинути бојкот...
Е сад мене само занима ко је спровео то статистичко истраживање које непрестано помињеш? Да ли ти свој одокативан став називаш статистиком, или познајеш некога ко је то урадио па си утврдио да мора да је у питању трећина... Мислим вероватно да има доста таквих, али колико их има може да буде само претпоставка, никакаве статистика ту није у питању. Статистика је озбиљна наука да би свако навођење процената могло да се назива статистиком... А друго зашто би постојање таквих људи ма колико да их има утицало на мој лични став шта је добро а шта лоше?
И ја стварно сам се искрено трудио да не прозивам никога, нарочито не данас, као што мислим да никога нисам ни прозивао, само желим да истакнем тај контрадикторан став: људи се позивају на црквени календар, а имају јасно и гласно сопштење Синода који тврди нешто сасвим супротно од тог њиховог квазитумачења клендара.. годинама За мене је лицемерје две године бојкотовати утакмице и причати једну причу, и онда када дође дерби прекинути бојкот...
ZuLuofVozdovac- mvp
Daj bre Zulu(ovo vazi i za noleta),da li vi znate koji ljudi vode trenutno sever i jug.Ako ne znate hocete na PP da vam napisem.Da li znate cime se bave?I sad ce oci meni da odredjuju,taj olos,sta i kako treba da se radi.a da su rekli ide se na derbi,isto tako bi ih svi poslusali.LICEMERJE.
Nole i ja sam ponosan na svoju navijacku grupu,jer postuje dogovore.Hoces da ti napisem kako ti kojima se ti ponosis sprovode primirje na NB,ili u Nisu.Da li te zanima to mozda,kad drzis govore?Manite se tih fora,lepo su objasnili i Deni i Dreklser sustinu.
Nole i ja sam ponosan na svoju navijacku grupu,jer postuje dogovore.Hoces da ti napisem kako ti kojima se ti ponosis sprovode primirje na NB,ili u Nisu.Da li te zanima to mozda,kad drzis govore?Manite se tih fora,lepo su objasnili i Deni i Dreklser sustinu.
Gost- Gost
Pa ne znam sta pravite toliku buku oko toga.
Eto svi oni koji su bili na derbiju juce ce goreti u paklu i svi ce biti zadovoljni.
Ipak smo mi svi samo gresnici. Ljudi nekada cine svesno grehove, i po hriscanstvu i crkvi odgovaraju za iste kada umru. Meni samo nije jasno zasto to isto nije radjeno 2001 i 1994?? Tada nisu bili komunisti na vlasti, 94-te u punom jeku je bio prisutan nacionalizam i probudjena verska osecanja, pa se opet navijalo na derbiju.
I sta sada ako se derbi odlozi za nekoliko dana u ovoj zemlji ce nesto biti bolje. Bice djoku moga!!
Veru nosiš u sebi, vera je stvar koja se svakog dana ponavlja. Ja verujem u Boga na moj nacin, bas zato sto znam koje sve grehove cine oni koji meni propagiraju veru i govore sta je dobro a sta nije. Ja Boga nosim u sebi, i postujem sve dobro sto dolazi od nase crkve. Ali zgrozavam se nekim postupcima istih tih predstavnika SPC.
Mozda ja gresim sto podrzavam igranje derbija, i sto nisam pravi vernik, ali ja cu za to da platim kod svetog Petra. I pricam o dvostrukim arsinima.
Kad je Velika subota onda treba da vaze neka pravila, sta cemo onda sa utakmicama u sredu pre subote? Zar tad religija ne zahteva najstorziju duhovnu i telesnu apstinenciju i disciplinu, tj. post.
I koliko ja znam raspored takmicenja se donosi u junu, julu.
Zasto se tada nije oglasio niko iz SPC i trazio da se pomeri ovo kolo koje se igralo na Veliku Subotu??? Tada se to jos i moglo uraditi.
Eto svi oni koji su bili na derbiju juce ce goreti u paklu i svi ce biti zadovoljni.
Ipak smo mi svi samo gresnici. Ljudi nekada cine svesno grehove, i po hriscanstvu i crkvi odgovaraju za iste kada umru. Meni samo nije jasno zasto to isto nije radjeno 2001 i 1994?? Tada nisu bili komunisti na vlasti, 94-te u punom jeku je bio prisutan nacionalizam i probudjena verska osecanja, pa se opet navijalo na derbiju.
I sta sada ako se derbi odlozi za nekoliko dana u ovoj zemlji ce nesto biti bolje. Bice djoku moga!!
Veru nosiš u sebi, vera je stvar koja se svakog dana ponavlja. Ja verujem u Boga na moj nacin, bas zato sto znam koje sve grehove cine oni koji meni propagiraju veru i govore sta je dobro a sta nije. Ja Boga nosim u sebi, i postujem sve dobro sto dolazi od nase crkve. Ali zgrozavam se nekim postupcima istih tih predstavnika SPC.
Mozda ja gresim sto podrzavam igranje derbija, i sto nisam pravi vernik, ali ja cu za to da platim kod svetog Petra. I pricam o dvostrukim arsinima.
Kad je Velika subota onda treba da vaze neka pravila, sta cemo onda sa utakmicama u sredu pre subote? Zar tad religija ne zahteva najstorziju duhovnu i telesnu apstinenciju i disciplinu, tj. post.
I koliko ja znam raspored takmicenja se donosi u junu, julu.
Zasto se tada nije oglasio niko iz SPC i trazio da se pomeri ovo kolo koje se igralo na Veliku Subotu??? Tada se to jos i moglo uraditi.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
hazarder, веруј ми ја не бих ишао на дерби ни да су ми дошли на кућну адресу да ме моле. Шта год да кажу вође било које навијачке групе делије или гробари, мени је тотално небитно, ја сам ти већ рекао кога сматрам јединим релевантним да ми даје савете око верских питања. Стога не видим како би информације око тога чиме се баве неке вође на било који начин променила став да ли ја лично сматрам исправним или неисправним одлазак на утакмицу на Велику суботу.
А невероватна (неко ме је опоменуо да израз ненормална није прикладан) ми је ствар је да сте ти и још неки позивели на црквени календар и питање о радним и нерадним данима а пренебрегаваш да је Синод донео јасну одлуку о томе коју су испоштовеле све навијачке групе (мада је Велика субота нерадни дан као што су нерадни сви после великог четвртка иако нису у црквеном клендару означени као црвено слово, јер су нерадни и неки дани означени дебелим фонтом али то кажем уоште није битно који је радни а који нерадни овде је питање обележавање празника на прикладан начин, игра се фудбал и на нерадне дане без проблема). Дакле ти сам желиш да представиш како је ићи на утакмицу сасвим ок са верске стране, помињеш календаре, црвена слова, а имаш јасно саоштење Синода који каже то није ок... Да ли хоћеш да кажеш да нека конструкција коју ја или ти измозгамо је релевантнија од тога што је саопштила сама православна црква?
Ја сам некако убеђен да су гробари одлучили да бојкотују овај дрби сада би сви критиковали оне који су одлучили да се коло игра на празник, а овако ми се чини као да неки (притом да кажем да не мислим нинакога конкретно) се осећају као да имају обавезу да бране одлуку своје навијачке групе. И то превасходно мислим на оне који су се колебали, дали овако или онако, па сад када су навијачи већ преломили онда се стаје на њихову страну јер нека подсвест говори како је неопходно увек бити ''веран'' а мислим да таквих има у обе групе, и код делија и код гробара.
А невероватна (неко ме је опоменуо да израз ненормална није прикладан) ми је ствар је да сте ти и још неки позивели на црквени календар и питање о радним и нерадним данима а пренебрегаваш да је Синод донео јасну одлуку о томе коју су испоштовеле све навијачке групе (мада је Велика субота нерадни дан као што су нерадни сви после великог четвртка иако нису у црквеном клендару означени као црвено слово, јер су нерадни и неки дани означени дебелим фонтом али то кажем уоште није битно који је радни а који нерадни овде је питање обележавање празника на прикладан начин, игра се фудбал и на нерадне дане без проблема). Дакле ти сам желиш да представиш како је ићи на утакмицу сасвим ок са верске стране, помињеш календаре, црвена слова, а имаш јасно саоштење Синода који каже то није ок... Да ли хоћеш да кажеш да нека конструкција коју ја или ти измозгамо је релевантнија од тога што је саопштила сама православна црква?
Ја сам некако убеђен да су гробари одлучили да бојкотују овај дрби сада би сви критиковали оне који су одлучили да се коло игра на празник, а овако ми се чини као да неки (притом да кажем да не мислим нинакога конкретно) се осећају као да имају обавезу да бране одлуку своје навијачке групе. И то превасходно мислим на оне који су се колебали, дали овако или онако, па сад када су навијачи већ преломили онда се стаје на њихову страну јер нека подсвест говори како је неопходно увек бити ''веран'' а мислим да таквих има у обе групе, и код делија и код гробара.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ја бих само искрено молио да се разговор не настави у тону у у којем видим да је кренуо, јер ће се сад одједном кривица свлити на цркву и на то колико је она лоша, и колико нема права да нама хришћаима говори шта је добро шта је лоше, како свако треба да верује на свој начин и сличне ствари са којима се наравно не слажем али на које ако бих почео да одговарам дошли бисмо у бесконачну расправу која би нас удаљила од теме а то је да су ти исти навијачи Партизана као уосталом и свих других клубова ранијих година прихватали то што им је црква ма каква била говорила а сада су се само они о то оглушили....
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Ned 24 Apr 2011 - 5:00, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
I sta sad ? Oglusili su se, ti nisi, Nolle nije, neko jeste... Koja je poenta svega ? Ovde bar koliko znam nema pripadnika navijackih grupa, ili ljudi koji su u vezi sa vrhom tribine, i stvarno mi nije jasno kome vi poruku saljete ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Dule Kecman ::I sta sad ? Oglusili su se, ti nisi, Nolle nije, neko jeste... Koja je poenta svega ? Ovde bar koliko znam nema pripadnika navijackih grupa, ili ljudi koji su u vezi sa vrhom tribine, i stvarno mi nije jasno kome vi poruku saljete ?
Isusu. Zuluf veruje da Isus cita ovaj forum i nada se da ce pricajuci o tome kako je bio na pricesti i kako se svega pridrzava otici u raj...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ovakvi komentari uopste nisu potrebni, a ni primereni.fizicar ::Dule Kecman ::I sta sad ? Oglusili su se, ti nisi, Nolle nije, neko jeste... Koja je poenta svega ? Ovde bar koliko znam nema pripadnika navijackih grupa, ili ljudi koji su u vezi sa vrhom tribine, i stvarno mi nije jasno kome vi poruku saljete ?
Isusu. Zuluf veruje da Isus cita ovaj forum i nada se da ce pricajuci o tome kako je bio na pricesti i kako se svega pridrzava otici u raj...
Moja poruka je samo skretanje paznje na to u koliki off su svi otisli, obzirom da ovo nije navijacki forum, a jos manje fudbalski..Krajnje dobronamerno..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
fizicar ::Dule Kecman ::I sta sad ? Oglusili su se, ti nisi, Nolle nije, neko jeste... Koja je poenta svega ? Ovde bar koliko znam nema pripadnika navijackih grupa, ili ljudi koji su u vezi sa vrhom tribine, i stvarno mi nije jasno kome vi poruku saljete ?
Mene je ova poruka iskreno nasmejala....i to bas.
Gost- Gost
Dule Kecman ::I sta sad ? Oglusili su se, ti nisi, Nolle nije, neko jeste... Koja je poenta svega ? Ovde bar koliko znam nema pripadnika navijackih grupa, ili ljudi koji su u vezi sa vrhom tribine, i stvarno mi nije jasno kome vi poruku saljete ?
Поента је да се скрене пажња да ти исти који су се оглушили сада не продају приче: у календару није црвено слово и проблем решен... Такво тумачење просто није тачно и то могу да кажем чак и ја са ово мало познавања те тематике, а то је рекао и онај ко је најпозванији, сам Синод СПЦ. Да на то није реаговано, можда би неко неупућен сутра рекао - па видиш стварно, што се не би играло ако није црвено слово. Зато је било важно истаћи да Велика субота није проблематична као нерадан дан (а ја сам већ написао да је нерадан иако није означен црвеним словом, али да то није проблем јер се фудбал игра и на нерадне дане) већ да је проблематична из другог разлога, зато што је после Великог петка најжалоснииј празник, и да није у духу тог празника организовање окупљања попут утакмице на којој има навијања, певања и шенлучења сваке врсте.
Друга поента је била да пошто се већ разговор захуктао постави питање навијачима Партизан како је то и из којих разлога њихова трибина бојкоовала утакмице протелих година а сада одустала од бојкота? Који аргументи су тада били на снази а у међувремену су престали да буду битни?
ZuLuofVozdovac- mvp
Dule Kecman ::Ovakvi komentari uopste nisu potrebni, a ni primereni.fizicar ::
Moja poruka je samo skretanje paznje na to u koliki off su svi otisli, obzirom da ovo nije navijacki forum, a jos manje fudbalski..Krajnje dobronamerno..
Јутрос је урадио исто једну ствар која ме је изнервирала јер је моју реченицу: ''јутрос сам на литургији видео гробаре који имају другачије ставове'' потпуно извадио из контекста. Ја сам наравно само желео да кажем где сам видео те људе, а он је то протумачио као да се ја хвалим где сам био (мада апсолутно није проблем да се човек ако хоће тиме хвали, а нарочито није опасно како је он написао). Е ја нисам желео да му узмем то за зло па сам одговорио на то као на максимално добронамеран коментар и појаснио шта сам хтео да кажем реченицом, али мислим да ово сад не може да се прокоментарише никако другачије осим видно злонамерно и исмевање на начији рачун. Елем нећу да се жалим, хазардер (човек који је патентирао теорију ''субота није црвено слово'') коме је видим то смешно обично протумачи жаљење као потез који није мушки, вероватно сматра да би било најбоље да нађемо тако некога па да се са њиме спрдамо и да њему буде смешно.
ZuLuofVozdovac- mvp
U avgustu mesecu 2010. se znalo da naredne godine veciti derbi pada na veliku subotu. Zasto se tada niko nije bunio? Da se tada neko usprotivio verovatno bi se pronasao novi termin ne samo za veciti derbi, vec za celo 24. kolo.
Ray Allen- prva petorka
Да се мало окренем чисто фудбалу, нама треба 4-5 играча квалитета Евандра, Борхе, Вилоте, да би могли нешто да урадимо више. Партизан има много кавлитетнију и пре свега искуснију екипу. Ми сада можемо да освојимо титулу, ништа још није готово, али не би ми титула била иста, а да ниједном нисмо добили комшије, није једноставно то то, иако ћемо покушати да премирамо изгледа 3 екипе са којима Партизан игра.
Роби има идеју, има визију и биће веома квалитетан тренер уз то и велики је човек, ко хоће може да оде до Ред Стар кафеа и размени коју са њим без икаквих проблема. Заиста има визију да уради много тога и жели да остане, сада је само битно да га људи у клубу испрате. Лукић му је пружио подршку, он и Весић су заложили своје буље код Делија код њега. Јбг сада, Делије се много мешају у задње 3-4 године у рад клуба, али да не би њих и још неких који су "реаговали" ми би смо се нашли у истој ситуацији као КК. Руси су ту, у плану је још један инострани спонзор, са Телекомом потписујемо трогодишњи уговор.
Ништа не може преко ноћи, тек сада крећемо, пре 2 године када су Лукић и Аџић ушли у клуб, буквално НИЈЕДАН играч није хтео да дође у клуб, довођени су разни играчи преко Бамбалића, Раје, Стојића, оног Мајамија који се у последње време спомињао, као да држи све клинце (глупост). Сада се ситуација колико толико консолидује. Стање на трибини нам је какво такво је, не влада глас демократије, него само неких људи, јбг, али се некако држимо заједно и јединствени смо, група је успела неки тренутни максимум да извуче, за степеник више требају резултати,а за резултате требају играчи, за играче треба лова, која се полако слива у клуб.
Напокон су схватили да ништа не може преко ноћи, и то је доста битна ствар за нас.
Још једном честитам Партизану на изгледа 90% освојеној титули, али има још да се игра
Роби има идеју, има визију и биће веома квалитетан тренер уз то и велики је човек, ко хоће може да оде до Ред Стар кафеа и размени коју са њим без икаквих проблема. Заиста има визију да уради много тога и жели да остане, сада је само битно да га људи у клубу испрате. Лукић му је пружио подршку, он и Весић су заложили своје буље код Делија код њега. Јбг сада, Делије се много мешају у задње 3-4 године у рад клуба, али да не би њих и још неких који су "реаговали" ми би смо се нашли у истој ситуацији као КК. Руси су ту, у плану је још један инострани спонзор, са Телекомом потписујемо трогодишњи уговор.
Ништа не може преко ноћи, тек сада крећемо, пре 2 године када су Лукић и Аџић ушли у клуб, буквално НИЈЕДАН играч није хтео да дође у клуб, довођени су разни играчи преко Бамбалића, Раје, Стојића, оног Мајамија који се у последње време спомињао, као да држи све клинце (глупост). Сада се ситуација колико толико консолидује. Стање на трибини нам је какво такво је, не влада глас демократије, него само неких људи, јбг, али се некако држимо заједно и јединствени смо, група је успела неки тренутни максимум да извуче, за степеник више требају резултати,а за резултате требају играчи, за играче треба лова, која се полако слива у клуб.
Напокон су схватили да ништа не може преко ноћи, и то је доста битна ствар за нас.
Још једном честитам Партизану на изгледа 90% освојеној титули, али има још да се игра
Nolle- mvp
Е сад, мене највише нервира што је овим потезом гробара нарушено то навијачко јединство које је до сада постојало и које би убеђен сам на крају довело до тога да питања календара буду трајно решена и да се на поменути дан не игра. Овако, и следеће године (а опет ће коло пасти на Велику суботу то је неминовно) гробари неће хтети да испадне да се окрећу како ветар дува па ни у будуће неће бојкотовати, што ће само пролонгирати решење проблема. Једноставно оваква расправа коју водимо ми овде води се на сваком ћошку и и једна и друга страна некако се по инерцији укопавају у тренутним позицијама. Гробари ако догодине поново бојкотују испашће да су ове године заиста ''издали'' па ће и они тражити нека ''креативна'' објашњења попут ових каква смо данас овде чули. И за делије од јуче дилеме више нема, када су бојкотовали дерби, бојкотоваће сваку утакмицу наредних година. Када су истрајали на највећој, нема разлога да исто не ураде и на оним мањим... А Толе шта ће да одлучи ко зна, ове године је апел за промену термина почео још два месеца пред меч, о томе се доста причало у фудбалској јавности... можда ћемо поново као и ове године имати одлагање на две недеље због снега а без одлагања на три дана за Ускршње празнике...
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulu, izvini ali previse filozofiras. Pa sta ako su izdali, i sta ako ce bojkotovati mozda sledece sezone, koja je svrha svega ovoga sto pises vec neko vreme. Izabrali su da podrze svoj klub u najbitnijoj utakmici sezone, mozda sledece sezone nece, pa sta.
Necu uopste da ulazim sa tobom u raspravu, nego citam danas ovo sve sto si ispisao ovih dana i ne mogu da verujem da je svaki tvoj post preslikan, ako neko hoce i ima zivaca da procita sve i da ih poveze u jednu celinu, videce o cemu pricam.
I ako mi mozes samo reci ko je lik na toj slici?
Necu uopste da ulazim sa tobom u raspravu, nego citam danas ovo sve sto si ispisao ovih dana i ne mogu da verujem da je svaki tvoj post preslikan, ako neko hoce i ima zivaca da procita sve i da ih poveze u jednu celinu, videce o cemu pricam.
I ako mi mozes samo reci ko je lik na toj slici?
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Strana 14 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu