Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 4

+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters

Strana 13 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 4 - Page 13 Empty Re: Svaštara 4

Počalji od Markos Sub 23 Apr 2011 - 7:39

TEJGO OOOOOOOO party neo up friends clapping hekler pehar napred partizan grobar2 grobari partizan ćććp grobar1
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 23 Apr 2011 - 7:40

1 gol Partizana,i opet je ona docekala svoga Princa cool
Danas je bar prema nasim medijima,opet Real pobedio Barsu.
Sale Stanojevic je nas Murinjo.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sub 23 Apr 2011 - 7:42

@hazarder
jeste culi tata Stanoja....
"MI SMO SKROMNI, MI PRICAMO NA TERENU......." ciao

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sub 23 Apr 2011 - 8:40

Честитке партизану на титули. Добити 2х дерби у сезони не може бити случајно. Евандро нам је 85% тима и без њега смо суви просек, што се и видело у другом полувремену. Поносан и на своју навијачку групу, јер сутра мирне савести могу на причест, а занима ме да ли тако мисле и момци који су данас певали и скакали и шоу правили на јужној трибини!?
Прво полувреме је вероватно најбоље у задњих 10 година дербија, друго за заборав, бар што се моје екипе тиче. Још једном, честитам заслужену титулу партизану!
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sub 23 Apr 2011 - 8:46

mlekadzija ::Честитке Партизану на титули. Добити 2х дерби у сезони не може бити случајно. Евандро нам је 85% тима и без њега смо суви просек, што се и видело у другом полувремену. Поносан и на своју навијачку групу, јер сутра мирне савести могу на причест, а занима ме да ли тако мисле и момци који су данас певали и скакали и шоу правили на јужној трибини!?
Прво полувреме је вероватно најбоље у задњих 10 година дербија, друго за заборав, бар што се моје екипе тиче. Још једном, честитам заслужену титулу Партизану!
plez
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 23 Apr 2011 - 9:20

честитке партизану plez1
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sub 23 Apr 2011 - 12:00

cheers grobari partizan grobar2

Fudbal je praznik zivota.Voleti nekoga,bez granica,prelepu zenu ili tim nikada ne moze biti greh.Ljubav je uvek pokretac za plemenite stvari i velike pobede napred partizan
Srecan Vaskrs svim forumasima!
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 23 Apr 2011 - 12:13

mlekadzija :: Поносан и на своју навијачку групу, јер сутра мирне савести могу на причест, а занима ме да ли тако мисле и момци који су данас певали и скакали и шоу правили на јужној трибини!?

Веруј ми, никада у животу нисам био поноснији што навијам за Звезду, него када сам видео да није било ни једне особе на северу (не рачунајући оних 20 у кавезу)... Показали смо ко смо и шта смо, за разлику он оних који две године бојкотују утакмице на Велику Суботу па онда треће године дођу због дербија. И вође им кажу - певајмо у духу данашњег празника, а основно правило је да се на Велику Суботу не пева. Ај па наздравље и спасење!
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sub 23 Apr 2011 - 12:15

ZuLuofVozdovac ::
mlekadzija :: Поносан и на своју навијачку групу, јер сутра мирне савести могу на причест, а занима ме да ли тако мисле и момци који су данас певали и скакали и шоу правили на јужној трибини!?

Веруј ми, никада у животу нисам био поноснији што навијам за Звезду, него када сам видео да није било ни једне особе на северу (не рачунајући оних 20 у кавезу)... Показали смо ко смо и шта смо, за разлику он оних који две године бојкотују утакмице на Велику Суботу па онда треће године дођу због дербија. И вође им кажу - певајмо у духу данашњег празника, а основно правило је да се на Велику Суботу не пева. Ај па наздравље и спасење!
Srećan ti Vaskrs Zulu od onih koji su bodrili svoj klub

Poslednji izmenio Danny Trejo dana Sub 23 Apr 2011 - 12:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Sub 23 Apr 2011 - 12:17

mlekadzija ::Честитке партизану на титули. Добити 2х дерби у сезони не може бити случајно. Евандро нам је 85% тима и без њега смо суви просек, што се и видело у другом полувремену. Поносан и на своју навијачку групу, јер сутра мирне савести могу на причест, а занима ме да ли тако мисле и момци који су данас певали и скакали и шоу правили на јужној трибини!?
Прво полувреме је вероватно најбоље у задњих 10 година дербија, друго за заборав, бар што се моје екипе тиче. Још једном, честитам заслужену титулу партизану!

Druze sekularna je drzava i uzgred svako ima pravo da sam proceni da li zeli da ide na derbi ili ne. Da li sam ja manji covek, ako sam danas bio na derbiju i zasto?Takodje je pravo pitanje koliko je pravih vernika na tribinama da bi svi osetili unutrasnji poriv da bojkotuju Veliku Subotu?

Vidim da pola Evrope igra fudbal (valjda je i njima Uskrs), pa se ne dize tolika prasina koliko kod nas.

A za nasu savest ne brini. Mi nismo "Stub" kao vi...pa nam je disciplina labavija Wink

P.S. Hvala na cestitkama.
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sub 23 Apr 2011 - 12:24

Bio na fudbalu ! Veliki uspeh cestitke igracima i treneru Stanojevicu Smile

Pa bilo je dosta navijaca Zvezde na stadionu. Zapad i Istok do severa sve oni. Ispred mene otac sa sinom bio....
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 23 Apr 2011 - 13:01

Uvek oni koji su izgubili ili ciji voljeni tim je izgubio traze nacin da opravdaju sebe i poraz svoje voljene ekipe... Meni je bitno da je Partizan zasluzeno pobedio, da je na 3 od 4 derbija ove sezone pobedio, da je titula nadomak ruke...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sub 23 Apr 2011 - 13:13

Ovde smo u malom problemu. Zvezdasi kazu izgubili smo, ali postujemo veru i obicaje. Pravi smo Srbi. A opet zastupaju cinjenicu da su Srbi uspesni u sportu i nisu gubitnici Smile Cini mi se kakva je ova poslednja decenija i kakve godine nailaze vama zvezdasima samo ostaje da se Bogu molite Very Happy

Uzdravlje! Hristos Vaskrese!
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 23 Apr 2011 - 16:01

Jedna od najkrvavijih tuca se desila na Uskrs 2001 godine,kada su Delije dosle do kladionice ispod Juga na JNA.U tuci je bilo svega,nozeva,baklji,kamenja,stangli...krv razbijenih srpskih glava i sa jedne i sa druge strane.
Znaci sada je neko veci vernik,ako ne ide na stadion na Veliku Subotu.Ovo namerno pisem velikim slovima,mada ne znam da li treba.Znam da postoje Veliki Petak i Uskrs,pa ako se ne varam u crkvenom kalendaru nije subota oznacena crvenim slovom.Posto sve ovom pisem a nisam siguran,ako Sargu ili nekog ko bolje poznaje materiju ne mrzi,neka odgovori kratko.

Na stadion se ide da bi se navijalo,posvetila ljubav svom klubu.Ako mozes da navijas za svoj klub,bez toga da lomis glave ili bodes protivnicke navijace,ja ne vidim gde je tu greh.Bilo prema Bogu,ili prema drugim ljudima.Nebitno koji je dan u pitanju.

Hristos Vaskrese.

Poslednji izmenio hazarder dana Sub 23 Apr 2011 - 16:04, izmenjeno ukupno 1 puta

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sub 23 Apr 2011 - 16:03

Ma pusti ih!! Kada se 2001 i 1994 igralo na Veliku Subotu tada im nije smetalo da navijaju.
Od jednom su se verski prosvetlili i odlucili da ne navijaju, ali hajde postujem njihove stavove.
E pa dragi moje delije, sretan vam Vaskrs, nadam se da je vecina vas koji nisu bili na derbiju, makar bilo na uranku u crkvi kao sto sam ja!!
Hristos vaskrese, vaistinu vaskrese!!!!
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sub 23 Apr 2011 - 16:39

@Hazarder
Ma brate moj, smesno je i pomisljkati na tu temu i raspravljati!
Imam ispred sebe Crkveni kalendar,i kaze
CRVENO SLOVO: Veliki petak; Nedelja-Vaskrs, Vaskrsni ponedeljak, vaskrsni utorak
Velika subota nije pod crvenim slovom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ceo post traje sedam nedelja, s tim sto neki poste i samo poslednju sedmicu pred pricest u crkvi!!!
Znaci Velika subota NIJE CRVENO SLOVO U KALENDARU, samo je kao obican dan posta!!!!!!!!

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 23 Apr 2011 - 19:41

Mlekac, ja ni malo ne sumnjam u tvoju posvećenost, ali nema potrebe da generalizuješ stvari.
Statistika je neumoljiva, od 10-ak hiljada ljudi koji su juče trebali biti na sjeveru, minimum trećina je noćas bila u gradu, pila alkohol, pjevala turbo-folk, manji dio je vjerovatno i pucao u venu, a oni srećniji su karali. A opet, vjerotatno je jedan dio navijača Partizana koji su bili na stadionu nakon toga otišlo kući i mirno i dostojanstveno provelo praznik...
Ja znam da navijači Zvezde imaju tu ambiciju da sebe predstave kao neke velike Srbe i vjernike u odnosu na navijače Partizana, ali eto, ako im je ovo od juče neki argument - priznajem, stvarno su veći
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 23 Apr 2011 - 21:12

drexler ::Mlekac, ja ni malo ne sumnjam u tvoju posvećenost, ali nema potrebe da generalizuješ stvari.
Statistika je neumoljiva, od 10-ak hiljada ljudi koji su juče trebali biti na sjeveru, minimum trećina je noćas bila u gradu, pila alkohol, pjevala turbo-folk, manji dio je vjerovatno i pucao u venu, a oni srećniji su karali. A opet, vjerotatno je jedan dio navijača Partizana koji su bili na stadionu nakon toga otišlo kući i mirno i dostojanstveno provelo praznik...
Ja znam da navijači Zvezde imaju tu ambiciju da sebe predstave kao neke velike Srbe i vjernike u odnosu na navijače Partizana, ali eto, ako im je ovo od juče neki argument - priznajem, stvarno su veći

Drex, svaka cast, prelep post za pocetak dana...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Sub 23 Apr 2011 - 21:31

Imam dosta prijatelja okorelih navijaca Zvezde koji su odrasli na severu, prosli Srbiju, Jugoslaviju i Evropu uzduz i popreko sa svojim klubom. Svi su pravoslavci i vernici. Niti jedan od njih nije zadovoljan odlukom manjine (otac Shavija) da se ne ide na derbi. Svaka cast onim momcima koji su juce dosli da bodre svoj klub.

Hristos Voskrese!

P.S. Svi se tucaju u nedelju a zvezda u Humskoj Smile
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sub 23 Apr 2011 - 23:45

Sve je jasno kao dan.Posto sportski rezultati godinama izostaju,identifikacija sa klubom se pronalazi u trazenju "razlika" u odnosu na druge.Neki totalitarni sistemi su pocivali na toj ideji.Sloboda veroispovesti i postovanje slobodne volje svakog pojedinca su preduslov za zivot sa ljudima u svojoj okolini.Ako manjina namece svoju volju ljudima koji vole da gledaju fudbal, da ne smeju da se nadju na odredjenom sektoru stadiona,tu se gazi slobodna volja pojedinca.Problem nastaje kada se sudare zivot i teorija.Zavole ljudi osobe suprotnih nacija,boje koze,verskih ubedjenja i vole ih svim svojim bicem.Propovedanje iskljucivosti se proucava ali u okviru istorije 13 veka i perioda izmedju 2 svetska rata. Nastavite slobodno da trazite i pravite razlike ali sport je personifikacija zivota i upravo zato uziva nepodeljenu ljubav svih ljudi.Mozda se jednom sudare svetovi na vasem putu saznanja, pa zavolite neku cicu koja bas i nije toliko verski dosledna (ili jeste ali nije iskljuciva)ali ce vama biti sve ,i nista na njoj necete zeleti da menjate.
Evo malo Matije Beckovica,o ljubavi,o cemu drugom....

Poslednji izmenio Danny Trejo dana Ned 24 Apr 2011 - 4:18, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 24 Apr 2011 - 0:43

не желим да повлачим ко је већи верник, ја на дерби нисам отишао, не зног Шавије, Пеђе, Делија, него себе, не могу да певам о курвама, ђубретарима, силовањима, као неки, као неки који славе на тај начин титуле,а после скачу када се скомене реч комплекс,а изгледа да је то дубоко усађено у њих. СВЕ, повлачим СВЕ навијачке групе већ 3 године бојкотују Велику суботу, јуче се само ЈЕДНА посрала по својим речима као и много пута до сада !

Честитам титулу, заслужено, победио је квалитетнији тим на искуство, Робију ће требати још времена да екипи пренесе тај победнички Звездашки менталитет, који се негде успут изгубио, на нашу велику жалост.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Ned 24 Apr 2011 - 1:21

Otvori oči bejbe...... ciao Very Happy
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 24 Apr 2011 - 2:16

Несумњиво је да је Србија секуларна држава па да сваки дан који није законом проглашен нерадним може да буде дан одигравања утакмице. Ипак у демократским друштвима одлуке би требало да се доносе после јавне расправе, и на начин на који ће задовољити што више заинтересованих. Уважавање верских осећања грађана такође је демократска тековина. Поставља се питање зашто дерби није могао да буде одигран неки други дан јер ове године термина има на претек, неће се играти неко велико такмишење на крају сезоне па да мора да се заврши што пре, могли су да помере крај сезоне за три дана и да реше проблем. Тиме велики број људи неби био доведен у ситуацију да поставља себи верске дилеме....

дрекслер, мени је стварно занимљива твоја статистика, која је кажеш неумољива али се базира на слободној процени?!? Наравно да постоји неко ко је синоћ изашао у град или се унезверио од опијата, али зашто истицати њих поред велике већине осталих који то све наведено нису радили попут Млекаџије, мене или милион других које познајем са те трибине.

хазардер помиње нека ранија дешавања, туче и друге инциденте који су се дешавали на Велику суботу и чији су протагонисти били Делије. Не негирајући да се то десило, желим да нагласим да се слични навијачки екцеси дешавају у целом свету и то је један од аргумената зашто дерби не треба играти тог дана. Велика субота није дан када треба потенцирати ривалство било какве врсте, које би доводило до таквих немилих сцена (мада такве ствари никада не би требале да се дешавају, нарочито је глупо ставти дерби на дан када ће такав евентуалан догађај направити дуплу штету). И пошто је хазардер написао како је то све супер и хришћански ићи на стадион са љубаљу и бодрити свој клуб, поновићу - наравно да јесте, али за тако нашто имаш целу годину, на Велика субота није дан ни за бодрење ни за навијање.

А људи се мењају.. Да ли би неки догађај из 1994. или 2001. требао да буде препрека да се мењамо на боље?

БигЗ каже да зна много људи који су навијачи али су верници и они се противе одлуци ''мањине'' да се не иде на утакмицу. Ја познајем милион звездаша и апсолутна већина оних које познајем са трибине подржала је бојкот. Мене само занима како један православац и верник може да подржава да се за Велику суботу иде на дерби, и да се певеју навијачке песме, када је у православљу Велика субота један од два дана највеће жалости, када је најстрожије забрањено певање. Правници би рекли: contradictio in adjecto

Уосталом, мени је криво што ви тумачењима навијачких група дајете неку велику важност и идентификујете се са тим тумачењима. Какве везе има шта кажу делије и гробари? Данас сам на литургији видео многе гробаре којима се није свидело то што се дерби играо на празник, а сама чињеница да је на стадиону било 13-14 хиљада навијача Партизана показује да ни на супротној страни није био нарочит одзив. Ја сматрам да је играње дербија на велику суботу погрешно, ма шта о томе рекли Шавија или цела навијачка група Делије. И све и да су рекли да треба доћи на стадион ја не бих дошао, јер је тај долазак супротан мом ситему вредности. Ја сам само написао да сам поносан, што моја навијачка група баштини исте вредности као и ја. Једина меродавна да да даје мишљење да ли је играње дербија у складу са духом овог православног празника је Српска православна црква, и она се о томе изјаснила и замолила клубове да у договору помере утакмицу. Шта о томе каже, Шавија, Мика, Пера мене уопште не дотиче... Јер ја нити се исповедам код Шавије, нити верске савете тражим од Шавије, већ од својих духовника и свештеника.

А у целој причи најсмешнији су ови који траже да ли је црвено слово или не. Па какве везе црвено слово има са целом овом причом. Па свака недеља у календару ти је црвено слово, па се недељом игра фудбал и поред тога и нико се не буни. Није проблем у томе да ли дан радан или нерадан, него је проблем у томе што је Велика субота дан највеће жалости када се не пева и дан пред крај поста, дакле дан великог суздржавања од свакога набоја, свађе, сукоба, ружне речи... Стога смешно је да они који се оглушавају на изричито саопштење Патријаршије о дербију помињу црквени календар (који узгред издаје иста та Патријаршија) у било ком контексту...

Потпуно разумем да неко каже: ја нисам верник, мене уопште не дотиче то што је Велика субота, ја идем на дерби. Такво размишљање је за мене потпуно нормално и прихватљиво и могу да га поштујем без обзира на навијачку припадност те особе. Као што се надам да и тај неко поштује моју одлуку да на дерби не дођем јер ми његов термин не одговара, као и да наставим своју борбу да се утакмице играју онда када њима могу да присуствујем. Али ми није нормално да неко виче како је православац, гледа које је боје слово у календару а важније му је шта о верским питањима имају да кажу они са трибине него они из Синода...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/spc-trazi-da-se-derbi-odlozi-40870.html
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 24 Apr 2011 - 2:20

Nolle ::не желим да повлачим ко је већи верник, ја на дерби нисам отишао, не зног Шавије, Пеђе, Делија, него себе, не могу да певам о курвама, ђубретарима, силовањима, као неки, као неки који славе на тај начин титуле,а после скачу када се скомене реч комплекс,а изгледа да је то дубоко усађено у њих. СВЕ, повлачим СВЕ навијачке групе већ 3 године бојкотују Велику суботу, јуче се само ЈЕДНА посрала по својим речима као и много пута до сада !

Апсолутно! Како је то за гробаре две године било неприхватљиво да играју на тај дан а ове године постало одједном прихватиљво?
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 24 Apr 2011 - 2:25

ZuLuofVozdovac ::
Као што се надам да и тај неко поштује моју одлуку да на дерби не дођем јер ми његов термин не одговара, као и да наставим своју борбу да се утакмице играју онда када њима могу да присуствујем. Али ми није нормално да неко виче како је православац, гледа које је боје слово у календару а важније му је шта о верским питањима имају да кажу они са трибине него они из Синода...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/spc-trazi-da-se-derbi-odlozi-40870.html

Ma svako postuje tvoju odluku. Ali procitaj ovaj tekst. Ako je tebi nesto nenormalno suzdrzi se da svetujes sve ostale. Postupaj kako zelis. Nemoj da pricas nije normalno ovo ili ono. Ako ides na liturgiju to je lepo. Al nemoj se hvalisati time po forumima, ulici... To je valjda nesto tvoje. Ako koristis to da istaknes sebe u odnosu na druge onda je to zaista veoma, veoma opasno!
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 13 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći