Svaštara 4
+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Svaštara 4
Srećno fizicar.
Odlična!
Odlična!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bravo Fizičar!
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
BRAVO FIZIČAR!
BRAVO NOLE!
BRAVO NOLE!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Konacno neke koristi od Sexy Noleta u mom zivotu, doneo mi pare!
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Svaka cast Noletu, verovao sam da moze da dobije Nadala na sljaci.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Nametnuo mu je svoj stil igre,imao je ostrije udarce.Nadal ni u jednom trenutku nije mogao da diktira tempo igre.Ovakav mec sa Nadalom na sljaci je Federer celog života želeo da odigra ali nema bekend sa kojim bi to mogao da uradi.Ovo je potpuna dominacija.Momak koji je svoj karakter izgradio boreći se za vazduh ,povredjivao se i predavao mečeve je izrastao u velikog asa.Pisao sam o tome na košarka.rs pre Davis Cup-a.Snaga je morala doći.Primetno je bilo kako Nadal pokušava da uspori ritam igre šaljući visoke lopte u više navrata(balone,nešto slično radi Jelena Janković kada igra protiv teniserki koje imaju oštrije udarce) i tako izgradi poziciju za svoj forhend.Pokušavao je da napada svo vreme Djokovićev bekend ali Novak nije uzmicao i odgovarao mu vinerima iz bekenda.Ovo je drugi tip meča u odnosu na sve prethodne Nadalove na ovoj podlozi.On jednostavno više ne može da uspostavi dominaciju svoje igre na šljaci.Igrali su Novakov tenis i zasluženo je izgubio.Bio sam mirniji nego u jučerašnjem meču sa Belučijem,sve je zavisilo od Novaka.Samo napred i svaka čast.
Da,pored ravnog forhenda,novost u Novakovoj igri od ove sezone je forhenda sa više slajza koji mu omogućava da pogadja neke neverovatne uglove i manje troši snagu u taktičkim razmenama tokom relija u težnji da izgradi poziciju za viner.
Ovi iz Madrida baš nemaju sreće.Kasiljas,Ronaldo sa lepšim polovinama došli da se provesele ali ništa od pobeda ovih dana za sportiste naklonjene Realu.
Da,pored ravnog forhenda,novost u Novakovoj igri od ove sezone je forhenda sa više slajza koji mu omogućava da pogadja neke neverovatne uglove i manje troši snagu u taktičkim razmenama tokom relija u težnji da izgradi poziciju za viner.
Ovi iz Madrida baš nemaju sreće.Kasiljas,Ronaldo sa lepšim polovinama došli da se provesele ali ništa od pobeda ovih dana za sportiste naklonjene Realu.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
@danny
Sve si rekao brate moj...kao sto godinama Nadal dere (diktira tempo) sve ostale na sljaci, tako je ovaj put Nole njega odrao (sazrelio potpuno za dominaciju)....
@bodi
Bravo za sliku... , ,
Sve si rekao brate moj...kao sto godinama Nadal dere (diktira tempo) sve ostale na sljaci, tako je ovaj put Nole njega odrao (sazrelio potpuno za dominaciju)....
@bodi
Bravo za sliku... , ,
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
još malo detalja iz rubrike Tiffo časopisa Tempo od prije 20 i kusur godina...
inače, samo par godina kasnije, u njenom selu su neke srpske paravojne jedinice napravile veliko sranje, nije isključeno da je Fahreta imala neke bliže susrete sa navijačima Zvezde. Kao što kaže Politikin Zabavnik, život zaista nekad piše drame
inače, samo par godina kasnije, u njenom selu su neke srpske paravojne jedinice napravile veliko sranje, nije isključeno da je Fahreta imala neke bliže susrete sa navijačima Zvezde. Kao što kaže Politikin Zabavnik, život zaista nekad piše drame
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Sa 16 godina je išla u osnovnu školu!?
Mada meni ovo nije smešno... Prvo, to što je dete iz nekog sela pre 20 godina napisalo ovakav oglas je normalno, zar ne? Drugo, meni nikad nije smešno ni kad je neko glup ili socijalno neprilagođen. Smejati se drugačijima (a pogotovu manje sposobnima) od sebe je na nivou pećinskog čoveka. A treće, mislim da ti komentar sa paravojnim jedinicama nije na mestu. Ova prva dva su tek moj komentar i niko ne mora da se složi sa mnom, ali ovo treće nije u redu.
Mada meni ovo nije smešno... Prvo, to što je dete iz nekog sela pre 20 godina napisalo ovakav oglas je normalno, zar ne? Drugo, meni nikad nije smešno ni kad je neko glup ili socijalno neprilagođen. Smejati se drugačijima (a pogotovu manje sposobnima) od sebe je na nivou pećinskog čoveka. A treće, mislim da ti komentar sa paravojnim jedinicama nije na mestu. Ova prva dva su tek moj komentar i niko ne mora da se složi sa mnom, ali ovo treće nije u redu.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Zasto baba cita bibliju? - Sprema se za prijemni.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
sad sam ovo pokazao zeni, a ona mi odgovori: ajd, vazi, a sad idi da treses tepihe
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
@dane ...Paul Simon i Art Garfunkel i danas imaju kultni status u Njujorku.Njihov koncert održan 19 maja 1981. je na desetom mestu najboljih koncerata ikada.Prvo sam slusao live audio sa tog koncerta pa odlučio da skinem video.Radili su muziku za legendarni film "Diplomac" 1968 godine sa Dastin Hofmanom u glavnoj ulozi.Glavna muzička tema u filmu je "Mrs Robinson".
Ako se odlučiš da čuješ kako su zvučali na prostoru ogromnog Central Park-a,skini taj torrent.Za nedelju dana će se navršiti 30 godina od tog dogadjaja.
Ja još uvek bezuspešno tražim torrent za koncert "Led Zeppelin's Madison Square Garden trilogy
When: 1973
Where: Madison Square Garden, New York City"
A ovaj od Sajmona i Garfankla je "Simon and Garfunkel rock Central Park
When: September 19, 1981
Where: Central Park, New York City".Pozdrav
Ako se odlučiš da čuješ kako su zvučali na prostoru ogromnog Central Park-a,skini taj torrent.Za nedelju dana će se navršiti 30 godina od tog dogadjaja.
Ja još uvek bezuspešno tražim torrent za koncert "Led Zeppelin's Madison Square Garden trilogy
When: 1973
Where: Madison Square Garden, New York City"
A ovaj od Sajmona i Garfankla je "Simon and Garfunkel rock Central Park
When: September 19, 1981
Where: Central Park, New York City".Pozdrav
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Strana 26 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu