Svaštara 4
+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Svaštara 4
Sreća pa je onaj basket četvrtkom...ZuLuofVozdovac ::Четвртком пева Жељко Шашић (бар је тако било прошле године)
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn- mvp
A bit of spamming...
Junglezburn- mvp
Ja sam castio ortake na Acapulku kad mi je bio rodjendan uzeli smo separe i do jaja se proveli samo sto tamo obicno izlaze ljudi 22> godina...
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Hahahahahahhahahahah
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Junglezburn- mvp
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Пошто сам већ у елементу да дајем савете везане за све аспекте људске делатности, дошли смо и до филмске индустрије, те вам у то име саветујем да никако не губите своје време гледајући филм: The Expendables. Није проблем само у лошој глуми видно навоштеног Сталонеа и других познатих актера разних акционих филмова од пре 20 година. Није проблем ни у дешавањима које ће многи назвати ''нереалним'' (а ја просто дебилним) када се црнац залеће на сред филма и рукама баца гранату за хаубицу на хелихоптер удаљен 10 метара и све експлодира и оде у пм, или када два главна јунака прелете авионом луку коју полију бензином па после узму сигнални пиштољ па их доле све запале. Дакле није проблем ни у једном од наведених кретенизама, већ што је радња филма сама по себи толико глупа да вређа интелигенцију, порука филма 'фала богу не постоји јер да постоји била би глупа колико и филм. Из угла некога ко је филм погледао могу да кажем да сам време могао много квалитетније да проведем у блејању са ликовима који пију пиво испред продавнице јер је емоција коју они преносе убедљивија од емоције коју преноси овај филм.
П.С. да није било момента у којем се појави неки лик што је ратовао са Сталонеом и прича како су ратовали у Босни против ''опаких Срба'' уз незаобилазно спомињање шљивовице вероватно бих заспао, међутим та сцена ме мало орасположила....
П.С. да није било момента у којем се појави неки лик што је ратовао са Сталонеом и прича како су ратовали у Босни против ''опаких Срба'' уз незаобилазно спомињање шљивовице вероватно бих заспао, међутим та сцена ме мало орасположила....
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::
Mene je upravo taj trenutak naterao da prestanem da gledam film. Sve nerealnosti i gluposti sam mogao da trpim ali kad su rekli za šljivovicu da je sranje, prevršili su svaku meru!!!
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Košava kada duva ili duva 1 ili 3 ili 7 dana.Zajeban vetar .
Malo muzike za popravljanje raspolozenja.Batmobile,Holandski rokabili bend
Bodi,svaka čast za izbor pesme,slusao sam je pre neki dan,dobra je i ona Džezirana varijanta od Indexa" Snijeg pade".Ibrica Jusić je tata za te Šantićeve pesme..
Superhik....šljivovica majka.Sada sam procitao komentar za šljivovicu.Hoće da nam unište tradicionalne vrednosti a superhik radi na istu
Malo muzike za popravljanje raspolozenja.Batmobile,Holandski rokabili bend
Bodi,svaka čast za izbor pesme,slusao sam je pre neki dan,dobra je i ona Džezirana varijanta od Indexa" Snijeg pade".Ibrica Jusić je tata za te Šantićeve pesme..
Superhik....šljivovica majka.Sada sam procitao komentar za šljivovicu.Hoće da nam unište tradicionalne vrednosti a superhik radi na istu
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
ZuLuofVozdovac ::The Expendables.
Zulu, ti si u startu pogrešio što si u gledanje ovog filma ušao sa sadašnjim mozgom. Ne radi se to tako. Ovakvi filmovi su idealni da se napravi mentalna regresija, vratiš se u vrijeme kad si bio neki bahati dječak i prepustiš se uživanju. Ja sa film uzeo iz video kluba i odgledao sa bratancem od 8 godina i nakon filma smo imali osjećaj da je to najbolje ostvarenje u istoriji kinematografije. Mislim stvarno, pa zar ima većih maderfakera od Silvestera i Dolfa?
Ili ona scena kad Džejson Statam namlati one basketaše? Priceless!
Pa jebeš ga, da li je ijedan Staloneov film imao neku svhu osim ove...? Prije ovakvih ostvarenje trebalo bi pisati da je zabranjeno za gledaoce PREKO 15 GODINA
drexler- mvp
Film sam gledao u bioskopu (The Expewndables). Iako je logicki neodrziv kao celina, meni je legao kao podsetnik. Pre svega da ima ljudi cija je zivotna filosofija totalno van logike, a vrlo su uspesni, barataju milionima i td. Pozitivna stvar je sto se Stalone ne sprda sa ljudima, on u ove stvari stvarno veruje (jedan od razloga zasto ne volim parodije je upravo prekomerno podsmevanje). Mozda jeste tupavo, ali je viteski, sto cenim. Zato klinci to i prepoznaju, oni su medijum za iskrenost. Dakle, film svakako treba pogledati, ali iskljuciti sva ocekivanja izuzev regresije (sto rece drex) i lecice samo tako.
Kad smo vec kod regresije, evo vam jedna pesmica. Moze da misli sta god ko hoce, ali meni lezi:
Kad smo vec kod regresije, evo vam jedna pesmica. Moze da misli sta god ko hoce, ali meni lezi:
wolfvaga- prva petorka
Uh i ja sam se razocarao sa The Expendables. Pogledam ja sa vremena na vreme takve neke filmove koji sluze da se posalje mozak na ispasu, ali s obzirom da je Stalone reziser, ja sam ocekivao da ce da uradi nesto vise s obzirom na tolike godine rada. Kad ono covek sebe stavio u glavnu ulogu, napravio se da je neunistiv i izrokao sve lose momke . Mozda i gresim ali tokom filma sam imao neki utisak da je on pun nekih kompleksa i da je napravio film da bi to izbacio iz sebe.
Zato je Mel Gibsonov Apocalypto totalna suprotnost
Zato je Mel Gibsonov Apocalypto totalna suprotnost
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
kačio je ovo Mihael već ranije
drexler- mvp
Mislim da nije bilo sa prevodom!?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Šta mislite o filmu Šišanje???
Ja sam ga odgledao i mogu reći da mi se svidja i film i poruka.
Film govori o nekim stvarima koje svi znaju, a koje se retko kada pominju u javnosti. Naručito o regrutovanju vodja navijačkih grupa, od strane države, tajnih službi itd.
Isto tako govori o tome, kako malo treba da daroviti i pametni klinci krenu lošim putem.
Vrlo poučan film po meni!!
Film govori o nekim stvarima koje svi znaju, a koje se retko kada pominju u javnosti. Naručito o regrutovanju vodja navijačkih grupa, od strane države, tajnih službi itd.
Isto tako govori o tome, kako malo treba da daroviti i pametni klinci krenu lošim putem.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Zena (klinka) koja zna sta oce
Vrh..
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Slažem se sa suštinom, ali tema je veoma površno obrađena. Prvo, skinsi ne verujem da postoje uopšte, a i ako postoje sigurno nisu neka velika pretnja. Drugo, tema navijačkih grupa kao kriminalnih organizacija (i to ozbiljnih kriminalnih grupa) nije ni dotaknuta u filmu.dane ::Šta mislite o filmu Šišanje???
Bodi Bond- mvp
Bodi, poznajem dosta skinsa tako da tu nemaš dileme...
Gledajte bre ljudi Bumerang, evo sad je kraj filma, Prva TV...
Gledajte bre ljudi Bumerang, evo sad je kraj filma, Prva TV...
Junglezburn- mvp
Pogrešno sam se izrazio, svakako da postoje, ali htedoh da kažem da ne verujem da postoje organizovane grupe skinda koje idu i maltretiraju cigane, pale im naselja i slično.Junglezburn ::Bodi, poznajem dosta skinsa tako da tu nemaš dileme...
Bodi Bond- mvp
- Dobro jutro, dragi moji. Dobri anđeo ponovo lebdi nad Srbijom. Posle nekoliko ratova, dva zemljotresa, jednog bombardovanja, jedne velike poplave i jednog malog nesporazuma sa celim svetom, nad Srbijom je najzad zavladao mir. Koliko će on trajati? No, za početak, da vidimo kako žive, kako se snalaze ti ljudi u dosadnim mirnodopskim vremenima. Dobri anđeo će ponovo biti sa vama, za tačno 90 minuta.
- Dobri andjeo čuvar Srbije je ponovo sa vama. Kao što sam vam rekao, prošlo je tačno 90 minuta. Šta reći, na kraju? Mir ima svoju cenu. Ljudi koje ste videli su bezazleni, ne plašite se, tuče i svađe će samo učvrstiti njihova prijateljstva, razbuktati nove ljubavi iz kojih će se roditi neka nova deca. Nemojte im zameriti, oni su pomalo nespretni u načinu ispoljavanja svojih osećanja ali nisu loši ljudi. Dajmo im šansu. Oni bi sigurno voleli da vas upoznaju, i počaste pivom u nekoj drugoj kafani, pošto našeg Boomeranga, na sreću, više nema.
- Dobri andjeo čuvar Srbije je ponovo sa vama. Kao što sam vam rekao, prošlo je tačno 90 minuta. Šta reći, na kraju? Mir ima svoju cenu. Ljudi koje ste videli su bezazleni, ne plašite se, tuče i svađe će samo učvrstiti njihova prijateljstva, razbuktati nove ljubavi iz kojih će se roditi neka nova deca. Nemojte im zameriti, oni su pomalo nespretni u načinu ispoljavanja svojih osećanja ali nisu loši ljudi. Dajmo im šansu. Oni bi sigurno voleli da vas upoznaju, i počaste pivom u nekoj drugoj kafani, pošto našeg Boomeranga, na sreću, više nema.
Junglezburn- mvp
Iako ih poznajem nekolicinu, nikada nisam zalazio u to zašto su skinsi i rade li nešto organizovano, ali znam da im nije problem da pretuku nekoga ko im nije po meri (u grupi kada su naravno), kao što su to učinili ortaku pankeru zbog čirokane na Beerfestu, pretukli ga i vukli za kosu po onom pesku... Da nije bilo mene i ortaka da ga izvučemo odatle ko zna kako bi se završilo... To naravno nisu ovi koje ja poznajem jer se isti taj panker druži sa njima...Bodi Bond ::Pogrešno sam se izrazio, svakako da postoje, ali htedoh da kažem da ne verujem da postoje organizovane grupe skinda koje idu i maltretiraju cigane, pale im naselja i slično.
Film nisam gledao, pa ne bih mnogo da komentarišem, ne verujem ni da ću ga odgledati...
Junglezburn- mvp
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu