Svaštara 4
+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Re: Svaštara 4
Zemljoradnik ::Radi se o tome da Aco kugla kao tetka: napravi tri koraka ka stazi, sagne se, spusti kuglu na pod i gurne je s tri prsta ka čunjevima. U najboljem slučaju čunjevi popadaju od smeha.
Sreli smo se u kuglani u Zemunu i ja nisam pratio kako dotični kugla, dok je on mene snimao, a bio je u ženskom društvu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Očekujem povratnu od Z-a!
Junglezburn- mvp
Junglezburn- mvp
Ljudi, jel moze mala pomoc, ulica Palih Boraca na Rakovici, jel zna neko koji prevozi dolaze do tamo?
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
47 staje blizu, a 504 baš u toj ulici.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Video sam to preko plan plusa, nego meni je zajebano sto dolazim sa Karaburme, mogu da idem 23 do Milosa Pocerca ali nemam pojma kako da od tamo dodjem do 47 ili 504-ke?
EDIT: Nasao sam jedno od retkih resenja. Pokupicu 47 sa lavije pa cu nekako da se snadjem...
EDIT: Nasao sam jedno od retkih resenja. Pokupicu 47 sa lavije pa cu nekako da se snadjem...
Mihael- mvp
1:20 ekstra fazon, mada, meni je ceo klip odlican...
Mihael- mvp
Au Mixael, plakao sam kad sam video beatbox vevericu!
Junglezburn- mvp
Imas i varijantu sa 37, ide od Pancevca do Rakovice..Ne znam gde je ta ulica, ali ako sa 47 stizes, mozes da presednes kod crkve u Rakovici..Mihael ::Video sam to preko plan plusa, nego meni je zajebano sto dolazim sa Karaburme, mogu da idem 23 do Milosa Pocerca ali nemam pojma kako da od tamo dodjem do 47 ili 504-ke?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Pa kad si morao da pratiš svoju kuglu kojoj treba cirka pola sata do čunjeva. Krajnje je vreme da tražiš da ti vrate pare u teretani.Bodi Bond ::Sreli smo se u kuglani u Zemunu i ja nisam pratio kako dotični kugla, dok je on mene snimao, a bio je u ženskom društvu.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Ako neko zna nekog dobrpg sanera nek mi posalje pp. Hvala
Markos- prva petorka
То се Маркос припрема за матуру?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ovo je vjerovatno jedinstven poduhvat koji se u našem slučaju vjerovatno nikad neće ponoviti , pa eto da pomenemo da su 2011. godine Srbi osvojili NBA i NHL ligu .
Boston Bruinsi su u 7. utakmici u Vankuveru napravili finalni brejk i uzeli Stenli kup, a kao i cijele sezone, jedan od najzaslužniji je "kanadski a naš" Milan Lučić. Pored njega, sezonu su iznjeli Kanađani Patris Beržeron, Mark Reki i Greg Kembel, Česi David Krejči i Tomaš Kaberle, strašni defanzivac Slovak Zdeno Hara, i ipak najzaslužniji, golman Tim Tomas.
Bruinsi su Stenli kup čekali skoro 40 godina, a kanadske ekipe nastavljaju post dug skoro 20 godina (93 zadnji put Montreal prvak).
Boston Bruinsi su u 7. utakmici u Vankuveru napravili finalni brejk i uzeli Stenli kup, a kao i cijele sezone, jedan od najzaslužniji je "kanadski a naš" Milan Lučić. Pored njega, sezonu su iznjeli Kanađani Patris Beržeron, Mark Reki i Greg Kembel, Česi David Krejči i Tomaš Kaberle, strašni defanzivac Slovak Zdeno Hara, i ipak najzaslužniji, golman Tim Tomas.
Bruinsi su Stenli kup čekali skoro 40 godina, a kanadske ekipe nastavljaju post dug skoro 20 godina (93 zadnji put Montreal prvak).
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Gola krotiteljka kitova
Jedna Ruskinja se odvažila da u potpunosti gola zaroni ispod zaleđene vode kako bi ukrotila dva bela kita.
Stručnjaci smatraju da beli kitovi baš i ne vole dodir veštačkih materijala pa, iako je temperatura vode ispod nule, stručnjak za ove životinje Natalija Avsjenko (36), je sa sebe skinula sve i zaronila...
U ruskoj Murmanskoj oblasti kitove dresiraju za zabavne parkove i zoološke vrtove širom sveta, a Natalija je jedan od najveštijih, a i najhrabrijih krotitelja.
U vodi čija je temperatura ispod nule "običan" čovek bi mogao da provede najviše pet minuta, ali Natalija redovno trenira jogu i ima posebne tehnike disanja, pa je pod ledom ostala čak 10 minuta i 40 sekundi.
Prema procenama stručnjaka u arktičkoj oblasti živi oko 100.000 ovih kitova, koji su posebni po tome što mogu da menjaju izraze lica, pa su se goloj Nataliji "smeškali".
Jedna Ruskinja se odvažila da u potpunosti gola zaroni ispod zaleđene vode kako bi ukrotila dva bela kita.
Stručnjaci smatraju da beli kitovi baš i ne vole dodir veštačkih materijala pa, iako je temperatura vode ispod nule, stručnjak za ove životinje Natalija Avsjenko (36), je sa sebe skinula sve i zaronila...
U ruskoj Murmanskoj oblasti kitove dresiraju za zabavne parkove i zoološke vrtove širom sveta, a Natalija je jedan od najveštijih, a i najhrabrijih krotitelja.
U vodi čija je temperatura ispod nule "običan" čovek bi mogao da provede najviše pet minuta, ali Natalija redovno trenira jogu i ima posebne tehnike disanja, pa je pod ledom ostala čak 10 minuta i 40 sekundi.
Prema procenama stručnjaka u arktičkoj oblasti živi oko 100.000 ovih kitova, koji su posebni po tome što mogu da menjaju izraze lica, pa su se goloj Nataliji "smeškali".
Junglezburn- mvp
On je začetnik Barse koju danas gledamo!
Junglezburn- mvp
Junglezburn- mvp
@bodi
UH...dobar snimak....Tose je imao sve predispozicije da postane najveca zvezda na balkanu ili ti u zemljama stare Juge...tj da preotme to mesto od Zdravka Colica...Steta...
UH...dobar snimak....Tose je imao sve predispozicije da postane najveca zvezda na balkanu ili ti u zemljama stare Juge...tj da preotme to mesto od Zdravka Colica...Steta...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Jebo Čolu, jedina zvezda koju priznajem je Toma Zdravković.
Bodi Bond- mvp
Ma dobro, svako ima svoju viziju muzike i ono sto voli, ne bi verovao kad bi cuo sta ja sve volim u muzici, ali u globalu je tako...A Toma je legenda...ja sam odrastao uz njega...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Strana 38 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu