Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Svaštara 5
Macijauskas ::Pod hitno ban za Bodija dok se ne fuzionise sa nekom devojkom!
Tj. Dok ne napravi pravno tehnicku saradnju da mi se Marko ne ljuti za izraz..
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn- mvp
cccc ima li neko zensko na ovom forumu ili ? Ili da ja kazem da sam ipak musko? Napisah ja vec nesto hihi ( sve samo da ne ucim. uzas)
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Ima, ali se vešto kriju...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Eee, nisam video ovaj upitnik koji je svako popunio... prava poslastica za dokonog coveka kakav sam ja...
Poslednji izmenio Djole dana Sre 24 Avg 2011 - 9:41, izmenjeno ukupno 1 puta
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
To sa namerom stoji tamo a ne u svastarí..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Može ovde ukratko, iako je već poslala interesantan mejl zbog kojeg sam je aktivirao...Djole ::Eee, nisam video ovaj upitnik koji je svako popunio... prava poslastica za dokonog coveka kakav sam ja...
Poslednji izmenio Junglezburn dana Sre 24 Avg 2011 - 12:58, izmenjeno ukupno 1 puta
Junglezburn- mvp
Hm.. Meni nije dozvoljeno da otvorim taj link.
No.. Nema sta da se kaze. Slucajno nadjoh ovaj forum, procitah temu, videh smajlice, kliknula da se registrujem i otvaram mail pre sat vremena (?) i ono pitanja.. Auuu.. reko' treba li i JMBG? da li sma hapsena i slicno. Ovi ce moje moje informacije da upotrebe za nesto. Ali rizikovah, pa ako se nesto desi, znam koga da okrivim I eto me. Moram da kazem da psujem kada gledam neku utakmicu, i onda imam ja neke svoje ideje kako je napad trebao biti izveden pa me ljudi gledaju kao o.O alo, zenska ,umukni, nemas pojma. Jos ako kazem da mi ide na nerve neki igrac ili da je ruzan (to radim kada je fudbal u pitanju) ljudi se iznerviraju, jos kada ih pomesam sa nekim ili kazem da nije neki igrac, a onda mi natrljavaju kako je on postigao ovo i ono. hahah . Deda i ja imamo neki ritual zadirkivanja kada je rec o vecitim rivalima. Uvek je.. zanimljivo- Dedo, predji kod nas dok jos mozes, tvoj klub propada. - Jao, vi grobari, crni ste. -Pa jesmo, kada moramo stalno da vas zakopavamo, nikako da ostanete tamo gde vam je mesto. / I tako. Nema ljutisa. Ponekada on mene sredi, ja njega. Sada ce me izvozati jer je dosao Pesic u CZ. A sve je pocelo kada sam bila mala- deda gleda derbi u salonu, TV, flasa piva, ja u kuhinju sa b.l. i ona slusa utakmicu preko radija. Pratizan je pobedio, i sada ona meni kaze- Idi kod dede i kazi mu ovako 'U ta ta, Partizan je pobedio' i radio ovako (obrnem palceve i udaram nokat o nokat) i ja odem i to uradim. I od tada ne prestajemo verbalno da se udaramo
Eto. Predstavila sam se.
PS. Ali sam inace mirna ki bubica. Samo kada sam sama u prostoriji ili ako zaboravim da je neko u sobi, onda znam da prasnem. Jednom mi je tata uleteo u sobu i rekao da se cujem dole u verandi i da ce sledeci put ugasiti TV i zabraniti ga. Kukuuu.. A ono finale Srbija-CG (ako se ne varam) vaterpolo, i tada su nasi izgubili, a jos ludje je sto je meni tata Crnogorac. A ja navijam za Srbiju. O.o kuku i lele.
A sto je najgrdje. Da mi neko da da biram odecu i da je jedna, recimo, bluza crna a druga crvena, uzela bih ovu drugu (osim ako postoji trece opcija- nijedna ili lepe plave, zelene, bele). Ne volim crnu :S a ni crvena mi nije medj' favoritima.
No.. Nema sta da se kaze. Slucajno nadjoh ovaj forum, procitah temu, videh smajlice, kliknula da se registrujem i otvaram mail pre sat vremena (?) i ono pitanja.. Auuu.. reko' treba li i JMBG? da li sma hapsena i slicno. Ovi ce moje moje informacije da upotrebe za nesto. Ali rizikovah, pa ako se nesto desi, znam koga da okrivim I eto me. Moram da kazem da psujem kada gledam neku utakmicu, i onda imam ja neke svoje ideje kako je napad trebao biti izveden pa me ljudi gledaju kao o.O alo, zenska ,umukni, nemas pojma. Jos ako kazem da mi ide na nerve neki igrac ili da je ruzan (to radim kada je fudbal u pitanju) ljudi se iznerviraju, jos kada ih pomesam sa nekim ili kazem da nije neki igrac, a onda mi natrljavaju kako je on postigao ovo i ono. hahah . Deda i ja imamo neki ritual zadirkivanja kada je rec o vecitim rivalima. Uvek je.. zanimljivo- Dedo, predji kod nas dok jos mozes, tvoj klub propada. - Jao, vi grobari, crni ste. -Pa jesmo, kada moramo stalno da vas zakopavamo, nikako da ostanete tamo gde vam je mesto. / I tako. Nema ljutisa. Ponekada on mene sredi, ja njega. Sada ce me izvozati jer je dosao Pesic u CZ. A sve je pocelo kada sam bila mala- deda gleda derbi u salonu, TV, flasa piva, ja u kuhinju sa b.l. i ona slusa utakmicu preko radija. Pratizan je pobedio, i sada ona meni kaze- Idi kod dede i kazi mu ovako 'U ta ta, Partizan je pobedio' i radio ovako (obrnem palceve i udaram nokat o nokat) i ja odem i to uradim. I od tada ne prestajemo verbalno da se udaramo
Eto. Predstavila sam se.
PS. Ali sam inace mirna ki bubica. Samo kada sam sama u prostoriji ili ako zaboravim da je neko u sobi, onda znam da prasnem. Jednom mi je tata uleteo u sobu i rekao da se cujem dole u verandi i da ce sledeci put ugasiti TV i zabraniti ga. Kukuuu.. A ono finale Srbija-CG (ako se ne varam) vaterpolo, i tada su nasi izgubili, a jos ludje je sto je meni tata Crnogorac. A ja navijam za Srbiju. O.o kuku i lele.
A sto je najgrdje. Da mi neko da da biram odecu i da je jedna, recimo, bluza crna a druga crvena, uzela bih ovu drugu (osim ako postoji trece opcija- nijedna ili lepe plave, zelene, bele). Ne volim crnu :S a ni crvena mi nije medj' favoritima.
Poslednji put izmenio PingPong dana Sre 24 Avg 2011 - 9:38, izmenio ukupno 2 puta
PingPong- šesti igrač
Da si izabrala da navijas za dedin klub tesko da bi te Jungle pustio na forum..
Macijauskas- mvp
Alo, Kragujevac, ti uci da igras basket. I sto samo pravno-tehncku? Fizicka saradnja je najbitnija.
Dobrodoslica novoj clanici. Cuvaj se ovih pokvarenjaka.
Dobrodoslica novoj clanici. Cuvaj se ovih pokvarenjaka.
Bodi Bond- mvp
Kad nisam do sad naucio tesko da cu ikad nauciti..
Macijauskas- mvp
hehe Mnogo interesantna poruka (O, Bozee.. nikako ne spadam u grupu normalaca )
Hvala, hvala. Ja cu ako krene pokvarenost, krenuti sa bezanjem.
Hvala, hvala. Ja cu ako krene pokvarenost, krenuti sa bezanjem.
PingPong- šesti igrač
Pocepao sam se od smeha kakva facaJunglezburn ::
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Ima i tu istine...Macijauskas ::Da si izabrala da navijas za dedin klub tesko da bi te Jungle pustio na forum..
Što se procedure tiče još si i dobro prošla, Bodi je hteo da doda pitanje za broj telefona ukoliko zahtev pošalje devojka...
Pored dede, ovde ćeš pronaći još arhi neprijatelja iz suprotnog tabora (oko tri )...
P.S.
Ono za boje ti je neprocenjivo!
Poslednji put izmenio Junglezburn dana Sre 24 Avg 2011 - 13:08, izmenio ukupno 2 puta
Junglezburn- mvp
A menica, a bankovna garnacija, a hipoteka na gajbu? Nadam se da devojci nećete aktivirati neki od tih represivnih mehanizama...
LM, dobrodošlica i od mene, i da, čuvaj se pokvarenjaka, ima ih ovde, mnoooooooogo, većina ih navija za Zvezdu-FMP, Radnički...
LM, dobrodošlica i od mene, i da, čuvaj se pokvarenjaka, ima ih ovde, mnoooooooogo, većina ih navija za Zvezdu-FMP, Radnički...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
I posle prozivas Bodija. A ovamo-slicna latenca Bogte ...Macijauskas ::Mislim da je red da se bar ukratko predstavis?
A meni bi cudno sto Bodi posle ide sa drugarom i njegovom (nakvarcanom) sestrom... Cccc, ja krele ...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ajoooj. I broj telefona. Sto? Kuku.. Ma to je to.. i JMBG ( tu bih odmah rekla, ne znam napamet ni jedno ni drugo, sto je istina, novi broj tako da ga, zapravo, jos uvek ne znam, nego zovem sestru da mi posaljem poruku sa mojim brojem. A fiksni ne bi posluzio hihih).
Posle ljudi u mom okruzenju, ja nemam ventil, imam rupu u glavi, srcu, nogama, .. ma usisa me crna rupa, eventualno se rasprsnem u paramparcad. o.- a ja sma kao fina.
Dakle, oni koji nisu pokvareni navijaju za Partizan?
Posle ljudi u mom okruzenju, ja nemam ventil, imam rupu u glavi, srcu, nogama, .. ma usisa me crna rupa, eventualno se rasprsnem u paramparcad. o.- a ja sma kao fina.
PingPong- šesti igrač
Daa da... Ne samo tvoj broj, nego i sestrin ako imaš sestru...
Sreća pa sam ga sprečio u tome...
Sreća pa sam ga sprečio u tome...
Poslednji izmenio Junglezburn dana Sre 24 Avg 2011 - 12:54, izmenjeno ukupno 1 puta
Junglezburn- mvp
Mislih sta spada pod poverlivo? broj telefona, ...?
PingPong- šesti igrač
posto je bodi glavni ovde na forumu, onda ti je obavezno da napises brojeve od citave zenske neudate familije (blize i dalje).
P.S. alkohol razara porodicu ali ti daje moc da poletis so nebeskih visina a i dalje
P.S. alkohol razara porodicu ali ti daje moc da poletis so nebeskih visina a i dalje
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
PingPong ::Ajoooj. I broj telefona. Sto? Kuku.. Ma to je to.. i JMBG ( tu bih odmah rekla, ne znam napamet ni jedno ni drugo, sto je istina, novi broj tako da ga, zapravo, jos uvek ne znam, nego zovem sestru da mi posaljem poruku sa mojim brojem. A fiksni ne bi posluzio hihih).
Brate-sestro, pa ti imaš konfuznije i nepovezanije misli čak i od mene. Vidim da će ostatak 4umaša angažovati neke ozbiljne prevodioce...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Za Djoleta, kako Jeff "The Machine" Waters greši na probi svirajući jednu od najtežih pesama koje je napisao, Imperiled Eyes:
Mada, realno, ovo je vrhunski odsvirano, svakome može da se dogodi da pogreši.
Mada, realno, ovo je vrhunski odsvirano, svakome može da se dogodi da pogreši.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Moje misli (pretocene u pisanu forumu) samo treba razumeti i osetiti. U suprotnom, smao ih treba tretirati kao da ne postoje.
Ne dajem tudje brojeve
Ne dajem tudje brojeve
PingPong- šesti igrač
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Strana 27 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu