Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Svaštara 5
E ovo je jedan od boljih..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Za ovaj potez su pitali Federa sta misli o tome? Inace, ja nemam pojma gde je lopta pala.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Da, da...
Kada neko pogodi takav forhend na meč lopti, je li u putanju sreća, rizik ili možda samopouzdanje?
“Samopouzdanje? Da li se šalite? Mislim, molim vas. Vidite, neki igrači odrastu igrajućo tako. Sećam se kada sam gubio juniorske mečeve – gube sa 5:2 u trećem setu, a onda počnu da ‘šamaraju’ loptice. Iz nekog razloga tad sve ulazi u teren jer je to način na koji su naučili da igraju kada su u zaostatku. Ja nikada nisam igrao na taj način. Verujem u moto da će se vredan rad isplatiti jer na početku karijere nisam možda uvek radio najviše što sam mogao. Zato je meni veoma teško da razumem kako neko može da odigra takav udarac na meč lopti. Ali možda on to radi već 20 godina, tako da je to za njega normalno. Morate njega da pitate”.
---------------------------------------------------------
Za mene je ovo ako ukljucim sve faktore najbolji ritern svih vremena.-Koleman
Kada neko pogodi takav forhend na meč lopti, je li u putanju sreća, rizik ili možda samopouzdanje?
“Samopouzdanje? Da li se šalite? Mislim, molim vas. Vidite, neki igrači odrastu igrajućo tako. Sećam se kada sam gubio juniorske mečeve – gube sa 5:2 u trećem setu, a onda počnu da ‘šamaraju’ loptice. Iz nekog razloga tad sve ulazi u teren jer je to način na koji su naučili da igraju kada su u zaostatku. Ja nikada nisam igrao na taj način. Verujem u moto da će se vredan rad isplatiti jer na početku karijere nisam možda uvek radio najviše što sam mogao. Zato je meni veoma teško da razumem kako neko može da odigra takav udarac na meč lopti. Ali možda on to radi već 20 godina, tako da je to za njega normalno. Morate njega da pitate”.
---------------------------------------------------------
Za mene je ovo ako ukljucim sve faktore najbolji ritern svih vremena.-Koleman
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ima i ovo
Jesi li video Novakovu reakciju nakon tog vinera iz forhenda, šta misliš o tome?
“Vidim verovatno 2 posto toga što on ili drugi igrači rade jer sam koncentrisan na svoju rutinu i ne gledam šta drugi rade. Nije me briga. Dok god je u granicama sportskog, nije me briga. Ne znam šta je uradio, tako da to nije problem”.
Jesi li video Novakovu reakciju nakon tog vinera iz forhenda, šta misliš o tome?
“Vidim verovatno 2 posto toga što on ili drugi igrači rade jer sam koncentrisan na svoju rutinu i ne gledam šta drugi rade. Nije me briga. Dok god je u granicama sportskog, nije me briga. Ne znam šta je uradio, tako da to nije problem”.
PingPong- šesti igrač
Nadal vodi 2:1 u setovima i u cetvrtom ima brejk. Ajd zdravo. Nije Marej Djokovic.
Finale
Djokovic - Nadal
Finale
Djokovic - Nadal
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
aaaaaaa, ovu melodiju čujem prvi put nakon 10-15 godina , kakav flashback iz djetinjstva, napad nostalgije, NAJBOLJA SERIJA IKADA PRIKAZIVANA NA NAŠIM TELEVIZIJAMA.
zbog njih sam jedva čekao da završim osnovnu, i da postanem cool i opasan srednjoškolac kao Rivers . Termin je bio negdje kasno, oko pola 12, znam da je stara redovno pizdila što sam do tada budan.
Dragi današnji tinejdžeri, nemate pojma u kakvim sranjima vi danas uživate (znam da sad zvučim kao matori seronja koji kuka za svojim vremenima ), jebo ti odrastanje bez Trećeg kanala. NESTAŠNE GODINE!!!
A intro tema je madafakerska
zbog njih sam jedva čekao da završim osnovnu, i da postanem cool i opasan srednjoškolac kao Rivers . Termin je bio negdje kasno, oko pola 12, znam da je stara redovno pizdila što sam do tada budan.
Dragi današnji tinejdžeri, nemate pojma u kakvim sranjima vi danas uživate (znam da sad zvučim kao matori seronja koji kuka za svojim vremenima ), jebo ti odrastanje bez Trećeg kanala. NESTAŠNE GODINE!!!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Au drex, gde ovo iskopa.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ovu seriju je prikazivala jedna lokalna stanica kod mene, pa sam je i ja gledao i ako nisam mator kao Drex
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
I ja sam odrastala uz Nestasne godine. Krivo mi je sto vise nema jednog mesta jer sam tamo uspela zajedno sa jos par ljudi da pronadjem i crtace i serije i svasta nesto. Doduse, ima jos par forumcica koji sadrze stare stvari.
Verujem da ce i danasnji klinci da kukaju za svojim vremenom kada budu dosli u nase godine. Kao sto su nasi kukali na nase crtace i serije. Moji su kukali na sve zivo i na skolu i na TV, i na igranje, i kada radim jer ne radim kako treba..
Kazu da ovde ima sve sezone i na srpskom prevedeno i onda lepo uzmete Vdownloader i kopirate i skinete u avi format i tako..
Na lokalnim televizijama mozete naci apsolutno sve sto ste ikada voleli da gledate, staro, matoro, praistorijsko ali tako dobro da vam se razvuce osmeh od uha do uha i osetite kako srce igra, bukvalno. (bar meni). Suze podju od srece.
Verujem da ce i danasnji klinci da kukaju za svojim vremenom kada budu dosli u nase godine. Kao sto su nasi kukali na nase crtace i serije. Moji su kukali na sve zivo i na skolu i na TV, i na igranje, i kada radim jer ne radim kako treba..
Kazu da ovde ima sve sezone i na srpskom prevedeno i onda lepo uzmete Vdownloader i kopirate i skinete u avi format i tako..
Na lokalnim televizijama mozete naci apsolutno sve sto ste ikada voleli da gledate, staro, matoro, praistorijsko ali tako dobro da vam se razvuce osmeh od uha do uha i osetite kako srce igra, bukvalno. (bar meni). Suze podju od srece.
PingPong- šesti igrač
bez premca serija koja je mene najvise obelezila i uz koju sam porastao i odrastao bila je "The Wonder years". Gledao sam je ponovo ove godine u ovoj bestragiji i ocekivao da mi se snovi i secanja o njoj uruse i nestanu, a desilo se da sam ostao egzaltiran svakom epizodom...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
drexler ::aaaaaaa, ovu melodiju čujem prvi put nakon 10-15 godina , kakav flashback iz djetinjstva, napad nostalgije, NAJBOLJA SERIJA IKADA PRIKAZIVANA NA NAŠIM TELEVIZIJAMA.
Potpisujem ovo milion puta... Ja sam obozavao Drazika i Anitu, oni su mi bili vrh... Citao sam da su i u privatnom zivotu bili zajedno, onda su raskinuli pa je Drazik imao strasnu saobracajnu nesrecu u kojoj je jedva ostao ziv, cak su mu i neku plocicu morali staviti u lice, i naravno, ko ce brinuti o njemu nego Lara Cox . Stvarno sjajna serija, najbolja ikada, secam je se i dan danas, cak sam je skinuo sa neta preko torenta ali je kvalitet bio ocajan. Da, Bolton je bio fantastican takodjer...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ovo je moja omiljena serija..Ima malo veze i sa kosarkom
Macijauskas- mvp
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Strana 40 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu