Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Svaštara 5
Значи касним
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
mlekadzija ::Значи касним
Ma ne, ovo sa Norisem je bolje, nego sam se setio i te slike pa rekoh da je dodam da bude jos zanimljivije...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Kolika je uopšte kvota da će Mekejleb dobiti ulicu ili školu u Makedoniji? 1,02? 1,05? Šta je sa posebnim ajvarom ili nekim rodom paprika? ("Crvena lesterovka ljuta")...Što je najbolje Mekejleb ne igra za svoju statistiku, nego pokreće i ostatak ekipe. Pero Antić skače kao Moses Malone, Čekovski pogađa trojke čak i Todor Gečevski ne pokazuje znakove da je rođen 1957.
U kafani punoj dima odjeven u sako ukraden iz ormara Minje Subote ili Svetislava Pešića(svejedno je), naručujem ovu pjesmu za Josipa Vrankovića i Danka Radića. Kakav raspad sistema! Čak i po standardima hrvatske košarkaške reprezentacije ovo je bilo barem 9 Cvitkovića(Novoustanovljena jedinica za raspad.)
Od 5 do 8 Cvitkovića su raspadi proistekli iz sudijskog "vjetra u leđa" protivniku, FIBA kuhinje, namještaljki, sretnih trojki, etničkog porijekla protivnika, samozatajnosti Popovića.....9 i 10 Cvitkovića je stanje potpunog rasula kada dominira tiha konsternacijavašeg reportera uz gotovo nerazumljivo mrmljanje, čupanje zuba na živo, straha za budućnost, prizivanja legendi iz prošlosti (Dražen, Toni, Krešo Ćosić), te pozivanja na potpunu čistku. Džozef Pep Vranković je još jednom odnio pobjedu u kategoriji "Selektor koji je najbolje gledao utakmice svoje reprezentacije".
Čak je u finalnom duelu za interkontinentalnog kamenog spavača na klupi i Sabit Hadžić obrisao pod sa Vrankovićem(Da ne pričamo o montipajtonovskom nivou humora tokom Sabetovih time-outa..."Izgubićemo, izgubićemo j..... Tito! odosmo u k....! hajmo igrat' u p.... m.......!!".) Sabe barem sebe ne shvata preozbiljno, dok siromah Joke i dalje misli da on to možei da je autoritet. Tako je tokom ovog EP iz neobjašnjivih razloga Žorić igrao umjesto Tomića(jer navodno bolje brani preuzimanje na picku), pa je Žorić rješavao tekmu protiv Finske igrom leđima na 10 metara od koša.
Един је доктор, професор доктор!
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Stvarno je talenat... Inace, njegovi prenosi NBA lige na OBN-u su bili fantasticni, nikad vise nisam uzivao u prenosima NBA lige nego tada...
Mihael- mvp
Markota sa rasponom ruku aligatora je pokušavao da izblokira šuteve Teletovića...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Čekovski pogađa trojke čak i Todor Gečevski ne pokazuje znakove da je rođen 1957.
Mihael- mvp
Miki Manojlovic u filmu o Gadafiju
Mihael- mvp
Ovaj je za Bodija!Mihael ::
Junglezburn- mvp
2 dana nisam spavala. Vala ima da polozim ovo i da odem i da kupim jedno dobro vino. Ne zvala se ja... Reko' cim polozim idem da kupim dobro vino i da cirkam. Taman i utakmica veceras i da se odjavim onda sasvim
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Bravo Bodi, dobar...
Ne znam da li je ovo vec bilo, malopre mi drugar poslao na mail pa rekoh da ja ovde postujem.
Ne znam da li je ovo vec bilo, malopre mi drugar poslao na mail pa rekoh da ja ovde postujem.
Mihael- mvp
http://www.hrsport.net/vijesti/424221/zimski-sportovi-hokej-na-ledu/najcrnji-dan-hokeja
jedna od najvećih tragedija u istoriji sporta! Počivajte u miru, neka vam je vječna slava!
http://www.sports.ru/en/hockey/121263487.html - slike svih nastradalih
jedna od najvećih tragedija u istoriji sporta! Počivajte u miru, neka vam je vječna slava!
http://www.sports.ru/en/hockey/121263487.html - slike svih nastradalih
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Kolko mladih ljudi...
Pocivajte u miru...
Pocivajte u miru...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Не ваља то ништа , види се да није стабло јаблана.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Junglezburn- mvp
Voleo bih da Tipsa dobije vecerasnji mec, igra dobro u poslednje vreme, bilo bi dobro da se primakne prvih 10, mislim da to moze...
EDIT: U prvom setu vec napravljena 4 brejka, sjajno...
EDIT: U prvom setu vec napravljena 4 brejka, sjajno...
Mihael- mvp
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Strana 38 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu