Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Svaštara 5
Jel ima neko klip Duska Koraca od pre par dana, ja sam umirao slusajuci ga, covek je legenda?
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael ::Jel ima neko klip Duska Koraca od pre par dana, ja sam umirao slusajuci ga, covek je legenda?
https://www.youtube.com/watch?v=vQgad8VzcXE
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Hvala majstore, ovo je sjajno...
Mihael- mvp
Pogledajte ovaj poen https://www.youtube.com/watch?v=2SzPQ2zCDs0&feature=share
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
https://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk
aaaaaaaaahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
najjaci su komentari ovih stranaca, kad nagadjaju koji je jezik u pitanju i sta tevez radi ovde.. aaaahahahahhahahahahahahah
najjaci su komentari ovih stranaca, kad nagadjaju koji je jezik u pitanju i sta tevez radi ovde.. aaaahahahahhahahahahahahah
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Junglezburn- mvp
Ne znam da li je bilo...
http://vukajlija.com/zabava/posteri/244643
http://vukajlija.com/zabava/posteri/244643
Naissus- prva petorka
Dobar Nais!
Silikoni odlaze u penziju?
Pojavila se nova alternativa silikonima za grudi koja će obradovati mnoge žene.
Reč je o prirodnom uvećanju grudi (Natural Breast Enhancement) koje je već postalo vrlo popularno. Zašto je ovaj način bolji i kako on funkcioniše?
Svima nam je poznato šta su implanti. To su praktično baloni napunjeni slanom vodom koji imaju ulogu da ženama daju više samopouzdanja i više muške pažnje. Nažalost, oni podrazumevaju najopasniju kozmetičku proceduru kroz koju možete da prođete: postoji rizik za dobijanje raznih infekcija, curenja implanata, a sada se sve češće spominje i limfoma. Čak iako vas sve ove nedaće zaobiđu, verovatno ćete se kroz deset godina morati vratiti pod nož radi rekonstrukcije silikona.
Prirodno uvećanje grudi podrazumeva prenos masti u grudi. Doktori uzimaju vaše masti sa raznih delova tela i stavljaju je u grudi. Ona se prikuplja liposukcijom, a rezultati su zadivljujući.
Sigurno se pitate u čemu je štos, mora da postoji neka negativna stavka. Međutim, nje nema. Procedura je mnogo bezbednija od ugradnje silikona. Ne postoji rizik od odbacivanja jer je to vaša mast, na mestu na kom je želite.
Žene sada mogu da odahnu. Masti su, konačno, njihov najbolji prijatelj. Ne postoji određena kilaža koju morate da imate; čak se i mršave žene mogu podvrgnuti ovoj proceduri.
Silikoni odlaze u penziju?
Pojavila se nova alternativa silikonima za grudi koja će obradovati mnoge žene.
Reč je o prirodnom uvećanju grudi (Natural Breast Enhancement) koje je već postalo vrlo popularno. Zašto je ovaj način bolji i kako on funkcioniše?
Svima nam je poznato šta su implanti. To su praktično baloni napunjeni slanom vodom koji imaju ulogu da ženama daju više samopouzdanja i više muške pažnje. Nažalost, oni podrazumevaju najopasniju kozmetičku proceduru kroz koju možete da prođete: postoji rizik za dobijanje raznih infekcija, curenja implanata, a sada se sve češće spominje i limfoma. Čak iako vas sve ove nedaće zaobiđu, verovatno ćete se kroz deset godina morati vratiti pod nož radi rekonstrukcije silikona.
Prirodno uvećanje grudi podrazumeva prenos masti u grudi. Doktori uzimaju vaše masti sa raznih delova tela i stavljaju je u grudi. Ona se prikuplja liposukcijom, a rezultati su zadivljujući.
Sigurno se pitate u čemu je štos, mora da postoji neka negativna stavka. Međutim, nje nema. Procedura je mnogo bezbednija od ugradnje silikona. Ne postoji rizik od odbacivanja jer je to vaša mast, na mestu na kom je želite.
Žene sada mogu da odahnu. Masti su, konačno, njihov najbolji prijatelj. Ne postoji određena kilaža koju morate da imate; čak se i mršave žene mogu podvrgnuti ovoj proceduri.
Junglezburn- mvp
Сеци уши крпи дупе!
Шта, напуниће им сисе мастима и све ће изгледати оклембашено као бабе од 70 година? Више волим да буду као из Галијине песме: још увек је памтим по неким људима, местима и чврстим грудима...
Шта, напуниће им сисе мастима и све ће изгледати оклембашено као бабе од 70 година? Више волим да буду као из Галијине песме: још увек је памтим по неким људима, местима и чврстим грудима...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Marko Pantelic dao gol
Naissus- prva petorka
Novica-Ubica ::https://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk
Svaka cast za ovo...
Mihael- mvp
Са Пантелијом и Пижоном на Европско првенство!
Пижон не зна где се налази, на коференцији за штампу чита написан концепт, не зна да сасатави просто-проширену реченицу, вероватно кад играмо гостовања са њим иде неки водич да брине о томе да се не изгуби и пропусти утакмицу. Али и такакв какав је дражи ми је и од Радомира и Антића. Јер није било селектора који је имао толико малера као Пижон, прекинули су му утакмицу у Италији, кад сам био на мечу против Естоније у Београду цео стадион је скандирао Антићу и звиждао репрезентацији чим су Естонци дали гол, а показало се да ти Естонци нису нимало наивни, ево данас добише Словенце. Ни за једну утакмицу није имао све репрезентативце на располагању, опет су недостајали најбољи - Видић, Красић, Жигић... Ја сам свестан да није неки стручњак, не слажем се са њим око многих ствари, ево данас је могао да му игра Сулејмани уместо Јовановића, али бар није покварен као Антић који одведе екипу сна светско па онда уцењује савез и тражи милион евра да бих водио и на СП... Пижон ради за 15 000 евра месечно а плакао је од среће кад је добио позив. Наравно, ако се не пласирамо, највероватније ће отићи, што је судбина сваког селектора који не оствари успех, али има моју подршку докле год смо у конкуренцији, а нарочито сада кад смо на корак од баража.
Пижон не зна где се налази, на коференцији за штампу чита написан концепт, не зна да сасатави просто-проширену реченицу, вероватно кад играмо гостовања са њим иде неки водич да брине о томе да се не изгуби и пропусти утакмицу. Али и такакв какав је дражи ми је и од Радомира и Антића. Јер није било селектора који је имао толико малера као Пижон, прекинули су му утакмицу у Италији, кад сам био на мечу против Естоније у Београду цео стадион је скандирао Антићу и звиждао репрезентацији чим су Естонци дали гол, а показало се да ти Естонци нису нимало наивни, ево данас добише Словенце. Ни за једну утакмицу није имао све репрезентативце на располагању, опет су недостајали најбољи - Видић, Красић, Жигић... Ја сам свестан да није неки стручњак, не слажем се са њим око многих ствари, ево данас је могао да му игра Сулејмани уместо Јовановића, али бар није покварен као Антић који одведе екипу сна светско па онда уцењује савез и тражи милион евра да бих водио и на СП... Пижон ради за 15 000 евра месечно а плакао је од среће кад је добио позив. Наравно, ако се не пласирамо, највероватније ће отићи, што је судбина сваког селектора који не оствари успех, али има моју подршку докле год смо у конкуренцији, а нарочито сада кад смо на корак од баража.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Antić je trener koji ima rezultate iza sebe. Mogli smo dovesti izdresiranog rotvajlera za selektora on bi uzimao manje od 15k mesečno i mahao bi repom, u slučaju da mu nije odsečen...
fizicar- prva petorka
Jaoo, muskarci >.<
Mozda ce ta mast iz dupeta (ahaha) pomoci da budu cvrste kao iz Galijine pesme. (samo da se zna da sam ja protiv toga. Ali vi vise gledate i zelite da devojka ima takve grudi-velike, samo zaboravite da kada skine one drzace (hahaha) to se oklembesi i koliko znam one ne mogu da doje bebe? Tako? Jos kada bi te devojke znale da ce u trudnoci da im se poveca poprsje da nece znati sta ce sa njima (a i malo se opuste) ne bi to radile, kao ni kada bi momci malo gledali gore u oci, glavu i na taj nacin dopreli do duse, srca, a ne gledanjem i stizanjem do poprsja. Setaju silikonske lepotice, a one koje su prosecne ili ispod proseka, hm.. get the bag. aaa disprezzo gli uomini.
Mozda ce ta mast iz dupeta (ahaha) pomoci da budu cvrste kao iz Galijine pesme. (samo da se zna da sam ja protiv toga. Ali vi vise gledate i zelite da devojka ima takve grudi-velike, samo zaboravite da kada skine one drzace (hahaha) to se oklembesi i koliko znam one ne mogu da doje bebe? Tako? Jos kada bi te devojke znale da ce u trudnoci da im se poveca poprsje da nece znati sta ce sa njima (a i malo se opuste) ne bi to radile, kao ni kada bi momci malo gledali gore u oci, glavu i na taj nacin dopreli do duse, srca, a ne gledanjem i stizanjem do poprsja. Setaju silikonske lepotice, a one koje su prosecne ili ispod proseka, hm.. get the bag. aaa disprezzo gli uomini.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
PingPong ::Jaoo, muskarci >.<
Brate, sestro, ćale si, keve mi....
Da nije pomalo opterećujuće toliko pisati o ženskim grudima, silikonima, lažnoj čednosti i bludu... Skapirali smo da ne voliš takve devojek jer nisi takva (ne opterećujem se fuzikalijama osim ako ti ne trebaju za posao), ali ovo je košarkaški forum, daj neki post i o košarci. Makar i paušalna ocena igre, razmišljenje o istoj, pa kud puklo-da puklo.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ovo je Svastara. Brate, sestro, cale, kevo, ujko, ujno, strice, strino, ... Govorim o onome sto vidim oko sebe. Procitaj ponovo. Pa onda pogledaj druge teme i moje postove u tim drugim postovima.
PingPong- šesti igrač
Meni manje smeta Zulufova pamet, nego tebi tvoje okruženje.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Antic je za mene dvolicni serator. Svaka njemu cast na svemu postignutom sa reprezentacijom, ali mi smo onu grupu morali da prodjemo. Drazi mi je nesretni Pizon, koji je pored svih nedostataka posten covek, nego onaj ego manijak Antic, zvani 'Mister'. Zulu potpisujem tvoj post!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Jbg, neki ljudi ne zive 100 godina, ipak, neki ljudi ne rade za NASU i da imaju mogucnost da zapale na neku planetu koja se nalazi u nekoj X galaksiji. Tada bih valjda bila zadovoljna, okruzena svojom rasom, neki mali ljigavi, zeleni, cupavi..
/ Pa nece Pizona bas dugo da tera taj baksuz. Mada bi trebalo malo da uzme stvar u svoje ruke i da napravi malo makazama par rezova i da uzme one koji se trude i koji stvarno zele da igraju a ostali, aj cao. Imamo mlade fudbalere koji su osvajali medalje u mladjim kategorijama. Jos kad bih se setila imena selektora koji je vodio mladju kategoriju (ima nekih 3-4 godina).
/ Pa nece Pizona bas dugo da tera taj baksuz. Mada bi trebalo malo da uzme stvar u svoje ruke i da napravi malo makazama par rezova i da uzme one koji se trude i koji stvarno zele da igraju a ostali, aj cao. Imamo mlade fudbalere koji su osvajali medalje u mladjim kategorijama. Jos kad bih se setila imena selektora koji je vodio mladju kategoriju (ima nekih 3-4 godina).
PingPong- šesti igrač
Uzeo je Pižon stvar u svoje ruke .Teška su gostovanja,samoća .....
P.S...Čestitam guruu Pižonu na ovom istorijskom uspehu.Otišli smo uzdignute glave sa irske livade.Svaka čast dečacima
P.S...Čestitam guruu Pižonu na ovom istorijskom uspehu.Otišli smo uzdignute glave sa irske livade.Svaka čast dečacima
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
dane ::Antic je za mene dvolicni serator. Svaka njemu cast na svemu postignutom sa reprezentacijom, ali mi smo onu grupu morali da prodjemo. Drazi mi je nesretni Pizon, koji je pored svih nedostataka posten covek, nego onaj ego manijak Antic, zvani 'Mister'. Zulu potpisujem tvoj post!!!
Sa Antićem smo bili 13., a sada smo 30. reprezentacija, ali ako vam je Pižon draži samo napred. Plasman nije bitan. Nek je Pižon srećan.
Nedavno sam odgledao snimak u kojem je ne znam ko govorio da je Antić stavio Ćavija da igra u veznom redu, pre toga je bio odbrambeni igrač. Ja se nadam selektoru koji nije debil iskreno. Voleo bih da Pižon uradi IQ test. Zaista verujem da on ne bi imao više od 70 IQ.
fizicar- prva petorka
Batalite vise sa fudbalom ajde na ventilu, sad i na svastari, jednom su bili brisani postovi kada se ste se non stop svadjali oko fudbala.
Macijauskas- mvp
@ fizicar Niko care ne spori da je Antic bolji trener, pa on je vodio Atletiko, Real i Barsu, dok je Pizonu najveci uspeh vodjenje Zvezde i Politehnike. Ja pricam o Anticevim obecanjima i zadacima koje nije ispunio. Da li je on obecao prolazak u 1/8 finala SP? Jeste! Da li je on dobio najvecu platu od svih dotadasnjih selektora, nakon ucenjivanja saveza, ( naravno nebranim ljude iz saveza, gade mi se ) uz uslov da ce rep. odvesti do drugog kruga SP? Jeste. Da li je to uspeo? Nije! Da li se nakon tog neuspeha po medijima pravdao da smo napravili ogroman uspeh iako smo izgubili od Australije i Gane? Jeste ! E onda kada je Tole odlucio da mu smanji platu, koju je dobio ucenama uz uslov koji nije ispunio, onda on krece u otvoreni rat sa covekom sa kojim se do juce sjajno slagao. Takodje od ljudi koji ga licno poznaju cuo sam da je taj covek nenormalno alav na pare i da je vrlo sujetan covek. Eto sve je to stvorilo kod mene losu sliku o Anticu. Ja za Pizona kazem da mi je drazi kao osoba, ali naravno da bih zelio da vidim nekog boljeg na mestu selektora. Po mom misljenju nase 'zvezde' moze samo da vodi neki stranac sa autoritetom, po mogucnosti Nemac. Eto dosta o fudbalu
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ok. Samo ću ovo reći. Vi ste svi protiv da stranac igra za našu reprezentaciju, a nemate problema da nam stranac bude trener. Nije li to negde isto.
Razumem šta si hteo da kažeš. Ja u ovo ne ulazim emotivno, jer ne pratim fudbal. Samo iskreno više volim sujetne skotove koji imaju znanje, nego dobrice koje ne bi mogle da sačuvaju nacrtanu ovcu Toliko!
Razumem šta si hteo da kažeš. Ja u ovo ne ulazim emotivno, jer ne pratim fudbal. Samo iskreno više volim sujetne skotove koji imaju znanje, nego dobrice koje ne bi mogle da sačuvaju nacrtanu ovcu Toliko!
fizicar- prva petorka
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu