Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Svaštara 6
^Pitanje je da li bi pustili spot u etar, oni tamo svevisnji politicari da su ovi stavili i Kosovo. Nazalost, istorija/e se ponavlja/ju. I sve se vrti u krug. Kroz par vekova, opet ce biti sve kako je bilo pre i sve tako u krug. Dok planeta ne odluci da sve digne u vazduh, e, onda cu prva da joj cestitam na tom potezu.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
@Junglezburn
nije smesno :PPPPP
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Markos ::@Junglezburn
Evo jedna pesma, pretpostavljam da će se Maciju svideti...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
zanimljiv cover.
@ jungle
@ jungle
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
@ Za Lazu mozda si cuo mozda ne , ali tvoja Zooey i onaj mucenik su se rastali
Jungle dobra je..
Jungle dobra je..
Macijauskas- mvp
Zooey Deschanel of "New Girl" fame has separated from Ben Gibbard, her husband of a little more than two years.
Actress and singer Deschanel, 31, and the Death Cab for Cutie frontman, 35, were introduced three years ago by their mutual manager (Zooey is half of the band She & Him), then got married September 2009.
The decision "was mutual and amicable," a source told Us Weekly, which originally reported the split.
At least the "(500) Days of Summer" star will have work to keep her mind off the breakup. In September, "New Girl" was the new first Fox series to be picked up for a full season — shortly before new episodes were put on hold until November so the network could clear the decks for the World Series and "The X-Factor."
WTF!? Sigurno je ovaj nasao neku drugu! Uvek je tako... pa nek ponovo nadje ruznog trubadura
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
^ a je bzvz Pa sigurno je nasao drugu, neku zavodljivu sa seksi stiklama, poprsjem, frizurom..... ne treba mu iskrena i jednostavna... grrr
:musko:
Gde u Novom Sadu mogu naci diktafone i kolika je cena? (imam osecaj da sam pitala ili vas ili nekoga drugog i dobih odgovor Spens, ali sam ja corava i nemam pojma sa tim specifikacijama ili kako vec. Ne mogu sa ovim mojim SE da snimim sve i dobro cak ni iz prve klupe )
:musko:
Gde u Novom Sadu mogu naci diktafone i kolika je cena? (imam osecaj da sam pitala ili vas ili nekoga drugog i dobih odgovor Spens, ali sam ja corava i nemam pojma sa tim specifikacijama ili kako vec. Ne mogu sa ovim mojim SE da snimim sve i dobro cak ni iz prve klupe )
PingPong- šesti igrač
Pogledajte (ako vec niste) film "Na korak do slave" (Almost famous). Sjajan film. Medju prvima za Zooey Deschanel.
Ray Allen- prva petorka
Vec jesmo ... Odlican film, pogotovu za ljubitelje rock muzike i nacina zivota... A ima i jos poneceg... Svakako, bolje nego sto se da ocekivati pre gledanja samog filma...Ray Allen ::Pogledajte (ako vec niste) film "Na korak do slave" (Almost famous). Sjajan film. Medju prvima za Zooey Deschanel.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Na neki nacin autobiografski film rezisera Kamerun Krouva.
Grupi devojke
Grupi devojke
Ray Allen- prva petorka
Slavili punoletstvo u Emiratima sinovi Obame, Putina i Miskovica..
Prvu zurku imao Obamin sin, ludovao, cascavao i izadje mu racun 1M $.. Dodju vlasnici hotela, daju mu racun, on kaze nemam toliko novca kod sebe.. Nista, kazu oni, zovi caleta da ti posalje, ili ti secemo neki deo tela.. Zove on Obamu, cale tako i tako, treba mi 1M ili mi seku deo tela.. Obama : sine jesi lud, ovaj kongres me ubija, 1M $ za tako nesto ne mogu tek tako da trazim, jbg neka te seku.. I odseku mu ruku..
Sledeca zurka Putinovog klinca, ovaj napravi jos ludju zurku, vodke u nenormalnim kolicinama, zenske sve ful, racun 5M $.. Dodju vlasnici i kod njega, donesu racun, kaze i on da nema toliko kesa.. Ista prica i kod njega, zovi caleta da ti posalje pare ili ti secemo nesto.. Putin : nemam ja toliki novac, ova kriza me ubi, kradu mi gas i tu gubim pare, jbg neka te seku.. Odseku i njemu ruku..
Na kraju Miskovicev sin pravi zurku.. Napravi on najvecu zurku, alkohola, zenskih, zvanica vise od obojice drugara, cascavanje svih prisutnih, racun 15M $. Dodju vlasnici i kod njega, ali ni on nema da im plati. Zovi caleta da ti posalje ili te secemo.. Zove on Miska, poprica vrlo kratko i vraca se kod gazdi hotela.. Dodje pred njih skine pantalone i izvadi kurac.. Ovi ga gledaju belo, daj bre covece necemo k. da ti secemo, daj ruku..
Sin : Sta bre ?! Rekao tata da mi plus svi popusite k. i da ostanem jos nedelju dana..
P.S. Ovako sam dobio vic, molim bez smaranja kako Obama nema sina..
Prvu zurku imao Obamin sin, ludovao, cascavao i izadje mu racun 1M $.. Dodju vlasnici hotela, daju mu racun, on kaze nemam toliko novca kod sebe.. Nista, kazu oni, zovi caleta da ti posalje, ili ti secemo neki deo tela.. Zove on Obamu, cale tako i tako, treba mi 1M ili mi seku deo tela.. Obama : sine jesi lud, ovaj kongres me ubija, 1M $ za tako nesto ne mogu tek tako da trazim, jbg neka te seku.. I odseku mu ruku..
Sledeca zurka Putinovog klinca, ovaj napravi jos ludju zurku, vodke u nenormalnim kolicinama, zenske sve ful, racun 5M $.. Dodju vlasnici i kod njega, donesu racun, kaze i on da nema toliko kesa.. Ista prica i kod njega, zovi caleta da ti posalje pare ili ti secemo nesto.. Putin : nemam ja toliki novac, ova kriza me ubi, kradu mi gas i tu gubim pare, jbg neka te seku.. Odseku i njemu ruku..
Na kraju Miskovicev sin pravi zurku.. Napravi on najvecu zurku, alkohola, zenskih, zvanica vise od obojice drugara, cascavanje svih prisutnih, racun 15M $. Dodju vlasnici i kod njega, ali ni on nema da im plati. Zovi caleta da ti posalje ili te secemo.. Zove on Miska, poprica vrlo kratko i vraca se kod gazdi hotela.. Dodje pred njih skine pantalone i izvadi kurac.. Ovi ga gledaju belo, daj bre covece necemo k. da ti secemo, daj ruku..
Sin : Sta bre ?! Rekao tata da mi plus svi popusite k. i da ostanem jos nedelju dana..
P.S. Ovako sam dobio vic, molim bez smaranja kako Obama nema sina..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
A baš sam hteo to da napišem.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
A i Miskovicev sin je odavno punoletan...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Dobar, dobar. Srbin je bio najpametniji i sve ih je zajebao, volim te viceve.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ima li nekog ko moze da mi pomogne...Ne mogu da gledam klip kada stavim full screen, imam zvuk, ali slika crnjak. To mi se sad desilo, kad sam hteo da odgledam ovaj klip, ali i za jos neke. Dok nekad radi sasvim normalno?
Naissus- prva petorka
Bodi Bond ::Dobar, dobar. Srbin je bio najpametniji i sve ih je zajebao, volim te viceve.
Naissus- prva petorka
Naissus ::Ima li nekog ko moze da mi pomogne...Ne mogu da gledam klip kada stavim full screen, imam zvuk, ali slika crnjak. To mi se sad desilo, kad sam hteo da odgledam ovaj klip, ali i za jos neke. Dok nekad radi sasvim normalno?
meni je najbolji potez #4 Majstorović! Klasičan facial dunk!
Inače, obratite pažnju na atmosferu u Čačku, ovaj narod bi se veselio košarci pa taman da igraju trudnice protiv patuljaka, respect
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
http://www.novel.rs/shop/audio/diktafoni?order=price&dir=asc&limit=allPingPong ::
Gde u Novom Sadu mogu naci diktafone i kolika je cena? )
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
500 days of Summer mi se svideo, jos da samo nema nepotrebih klisea..
Odgledao sam sinoc "Abre los ojos" mladog Spanskog rezisera Alejandra Amenábara sa prelepom Penelope Kruz. Dobar film..
Valjda je uradjen filma Vanila sky po njemu, nisam gledao.
Odgledao sam sinoc "Abre los ojos" mladog Spanskog rezisera Alejandra Amenábara sa prelepom Penelope Kruz. Dobar film..
Macijauskas- mvp
Hvala, Tazz leeleee s'o je jeftino
Macijauskas, bas to. Ali drago mi je da ti se svideo Znaci da nisi u depression.. (dva s ili jedno s? ubio me ovaj francuski totalno)
Macijauskas, bas to. Ali drago mi je da ti se svideo Znaci da nisi u depression.. (dva s ili jedno s? ubio me ovaj francuski totalno)
PingPong- šesti igrač
Ljudi... imam novi PES i dzojstik... i pojma nemam kako da odigram egzibisn sa burazerom... molim za pomoc..
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Moj savet ti je da pogledas spanski film "13 ruza". Relativno noviji film. Glumi i Eva iz Seranovih.Macijauskas ::500 days of Summer mi se svideo, jos da samo nema nepotrebih klisea..
Ray Allen- prva petorka
Hvala Ray, pogledacu sigurno. A Bodi nam se lozi na Evu
Macijauskas- mvp
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Strana 36 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu