Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Svaštara 6
Svaka cast uspeo si da nadjes vrv najruzniju njenu fotografiju
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Verovatno ti je flash player skrenuo levo kod Albukerkija, dešava mu se to. Ili nemaš poslednju verziju. Dakle, instaliraj poslednju verziju flash player-a.Naissus ::Ima li nekog ko moze da mi pomogne...Ne mogu da gledam klip kada stavim full screen, imam zvuk, ali slika crnjak. To mi se sad desilo, kad sam hteo da odgledam ovaj klip, ali i za jos neke. Dok nekad radi sasvim normalno?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
dane ::
Fak jeaaa...
Ali ipak moj favorit...
i
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Nisam mogao ranije da odgovorim...Djole ::Ljudi... imam novi PES i dzojstik... i pojma nemam kako da odigram egzibisn sa burazerom... molim za pomoc..
Ovako:
Odes na settings i controller. Izaberes za controler 1 tastutru a za 2 dzojstik i to je to Ovako ti je podeseno da su i tastatura i dzojstik 1.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Sve je ok... hvala puno, ja sam potpuni antitalenat za kompove...
Djole- prva petorka
Pokusao sam ponovo to, ali nece...Zemljoradnik ::Verovatno ti je flash player skrenuo levo kod Albukerkija, dešava mu se to. Ili nemaš poslednju verziju. Dakle, instaliraj poslednju verziju flash player-a.Naissus ::Ima li nekog ko moze da mi pomogne...Ne mogu da gledam klip kada stavim full screen, imam zvuk, ali slika crnjak. To mi se sad desilo, kad sam hteo da odgledam ovaj klip, ali i za jos neke. Dok nekad radi sasvim normalno?
Naissus- prva petorka
Imam druga koji se opasno lozi na Sepulturu. Ako se ne varam bili su u Beogradu 2008. ili 2009.
Ray Allen- prva petorka
Својевремено сам овде поставио видео о музичком укусу Радише Илића, и он се ложи на Сепултуру. Или је то била Кататониа, мрзи ме сад да преслушавам.
https://www.youtube.com/watch?v=LKEtprrzCRw
А кад већ спомињете шпанске серије/ филмове/ глумце препоручујем филм Crimen Ferpecto или ти Ферпектан ( Перфектан) злочин. Болесно добра комедија.
https://www.youtube.com/watch?v=LKEtprrzCRw
А кад већ спомињете шпанске серије/ филмове/ глумце препоручујем филм Crimen Ferpecto или ти Ферпектан ( Перфектан) злочин. Болесно добра комедија.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Više bolesna, nego komedija... Mnogo je bolji izbor La Comunidad, od istog autora (u prevodu Grešna zajednica). Sličan uvrnuti humor, a priča mnogo bolja...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Тачно, више болесна него комедија.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Onda, nažalost, nemam rešenje... Jedino što mi pada na pamet je da ti je komp previše slab (flash je izuzetno zahtevan, iako možda ne izgleda tako), pa nekad neće da renderuje u zavisnosti od toga koliko je RAM-a zauzeto, ili kolika je iskorišćenost procesora...Naissus ::Pokusao sam ponovo to, ali nece...
Što reče jedan majstor: "Bije ko interventna!"
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Nije toliko slab, cak imam ram 1gb, mada danas i to mu dodje malo. Ne znam stvarno...hvala sve u svemu.Zemljoradnik ::Onda, nažalost, nemam rešenje... Jedino što mi pada na pamet je da ti je komp previše slab (flash je izuzetno zahtevan, iako možda ne izgleda tako), pa nekad neće da renderuje u zavisnosti od toga koliko je RAM-a zauzeto, ili kolika je iskorišćenost procesora...Naissus ::Pokusao sam ponovo to, ali nece...
Naissus- prva petorka
Listao sam malo arhivu svastare, u ovo vreme prosle godine smo mnogo vise pisali o muzici..
Macijauskas- mvp
To jeste malo...Naissus ::Nije toliko slab, cak imam ram 1gb, mada danas i to mu dodje malo. Ne znam stvarno...hvala sve u svemu.
@Macijauskas
Sjajna pesma, i fenomenalan glas Sandre Nastić. Veoma energična , kao uostalom i većina njihovih pesama. Uvek se oraspoložim kada ih čujem.
Sjajna pesma, i fenomenalan glas Sandre Nastić. Veoma energična , kao uostalom i većina njihovih pesama. Uvek se oraspoložim kada ih čujem.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Da se vratimo na muziku... Negde u vreme kada se Guano Apes probio, kod nas su bile popularne ovakve stvari (kad kažem "kod nas" mislim na par hiljada mladih Beograđana koji nisu slušali "sve što vole mlade"):
A ja sam te godine otkrio ovo:
Zapravo, sad sam shvatio da grešim... Ovo je sve bilo koju godinu pre Guano Apes-a, ali ja sam to nekako vezao za isto vreme... No, nema veze, važno je da se sluša muzika.
A ja sam te godine otkrio ovo:
Zapravo, sad sam shvatio da grešim... Ovo je sve bilo koju godinu pre Guano Apes-a, ali ja sam to nekako vezao za isto vreme... No, nema veze, važno je da se sluša muzika.
Sve tehnicki zajebani bendovi... ali gotivim samo Machine Head od njih...
I samo za Djoleta!
I samo za Djoleta!
Djole- prva petorka
@Zemljoradnik od gore pomenutih slušao sam machine head i fear factory, ljubav mladih dana. Mada i sada sa vremena na vreme preslušam, po meni jako dobar, album imena The Burning red od MH.
Nego jel' sluša neko ovog majstora:
https://www.youtube.com/watch?v=v8OejK9ti_8&feature=related
Nego jel' sluša neko ovog majstora:
https://www.youtube.com/watch?v=v8OejK9ti_8&feature=related
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Strana 37 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu