Svaštara 7
+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Svaštara 7
Za previšelošegzatebe nešto domaće.
Za Bodija.
Za Bodija.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Za previšelošegzatebe nešto domaće.
Znam da nije za mene, ali
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ako neko nadje klip sa Blatovim obracanjem novinarima posle meca sa Makabijem, neka ga postavi.
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
definitivno, bend koji me je skroz osvojio, fantastičan album. Nadam se da će sviruckati i u Srbiji uskoro... Dakle da ponovim još jednom - jedini aktivni bend koji pjeva na mom jeziku koji nisam slušao uživo a žarko želim.
Goran je težak narkoman, prve vrste što se kaže, ali za razliku od većine muzičara takve orjentacije njegove stihove i muziku skroz kontam i ne smatram ih pretencioznim.
Teške boje!
Goran je težak narkoman, prve vrste što se kaže, ali za razliku od većine muzičara takve orjentacije njegove stihove i muziku skroz kontam i ne smatram ih pretencioznim.
Teške boje!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Koncerti su kultni. Kada sam zadnji puta bio, istina prije jedno 4 godine, Baretu je trebalo doslovno 10 minuta da se popne na binu i dođe do mikrofona. (On, rundek i urban svirali taj dan na festivalu...apsolutno udarna kombinacija) A njegove najave pjesama u takvom stanju su više nego kultne. Ipak, sve u svemu, sjajan doživljaj.
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
Hvala Džanglić.
Jes da ne razumem tu vrstu muzike (podseća me na Đavolove govore iz niskobudžetnih horora, koji nemaju nikakav smisao osim bljuvotina...) ali...
Kao što sam rekao (nekada davno) da neću imati predrasude o muzici, jer sam slične konverzacije imao sa pokojnim dedom, zbog jaza generacija i razumevanja muzike. Tako ću ostati na svojim stanovištima o nedostatku vokala, ritma, nerazumevanja (ili bar nepokušavanja da razumem) teksta "pesama" te vrste... I stanovišta da ako je muzika umetnost, koja treba da oplemeni biće, ova vrsta je toliko destruktivna da suicidnost izbija iz iste...
Kako god, ako vam se to dopada, nemam mišta protiv, nažalost neću ni moći da vam osvežim play-listu nekim novim, boljim naslovom iz tog žanra... Sorry, my bad.
Jes da ne razumem tu vrstu muzike (podseća me na Đavolove govore iz niskobudžetnih horora, koji nemaju nikakav smisao osim bljuvotina...) ali...
Kao što sam rekao (nekada davno) da neću imati predrasude o muzici, jer sam slične konverzacije imao sa pokojnim dedom, zbog jaza generacija i razumevanja muzike. Tako ću ostati na svojim stanovištima o nedostatku vokala, ritma, nerazumevanja (ili bar nepokušavanja da razumem) teksta "pesama" te vrste... I stanovišta da ako je muzika umetnost, koja treba da oplemeni biće, ova vrsta je toliko destruktivna da suicidnost izbija iz iste...
Kako god, ako vam se to dopada, nemam mišta protiv, nažalost neću ni moći da vam osvežim play-listu nekim novim, boljim naslovom iz tog žanra... Sorry, my bad.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Junglezburn- mvp
Junglezburn- mvp
смејте се ви али погледај да се резултат у углу промени тек кад га Пантела овери. аха!
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Junglezburn- mvp
Boli nju tuki za Kosovo
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
slobo kako je bilo na HP? Ja sam bio prvo veče, i može se reći da je bila odlična žurka! Malo sam se smorio jer nije bilo nekih stvari iz ranog perioda (Dobro veče, Rigoleto, Princeza, Odjava programa) ali generalno sam zadovoljan.
utisak večeri - Samar!
utisak večeri - Samar!
drexler- mvp
evo kako je bilo:
izlaze neki čobani i ja kažem curi, evo neke čobanske predgrupe vidi kako je onaj pustio stomak i još hoće da svira ovde...kad ono čovek sa stomakom zapeva, ja shvatim da je to Miki i ČBS i kažem NE SERI!
Počeli su sa" Superheroj", pa nastavili "Učine me, učini paranoičnim (Paranoik)", "Dosadan dan", "Ništa mi staro ne nedostaje" i završili sa "Gotovo je"...možda sam preskočio jednu pesmu, jer su svirali nešto oko 30 min...
inače Miki pustio stomak, drma glavom u pank maniru i ponaša se kao klinac, u stvari čovek ne zna da se ponaša na sceni, a u muzici još nije istupio iz adolescentnog perioda.
Onda se iznose svi instrumenti i ubacuju samo klavijature i izlazi klavijaturista Hladnog Piva obučen u nekog čarobnjaka u ljubičasto i počinje da svira "Svijet Glamura", a onda zavesa iza njega i iza scene na kojoj su svirali ČBS pada i pojavljuje se ceo bend obučen u neke kostime (kao u spotu "Svijet Glamura"). Mile je imao kapu i kaput kao kapetan broda.
Tek tada se videla ogromna razlika između ČBS i HP. Scenski nastup da im pozavide mnoge svetske zvezde, Mile opušten (rekao bih poprilično urađen od piva ili čega već). Hala puna (moja procena oko 4000 ljudi).
"Svijet Glamura", "Pravo ja", "Može", "Pitala si me", "Princeza", "Nije Sve Tako Sivo", "Zimmer frei", "Pjevajte nešto ljubavno", "Jednim osmjehom", "Supermen", "Birtija", "Biološki sat", "Kaze stari sta nam fali", "Konobar", "Samo za taj osjecaj", "Buba švabe"...to je ono što se sećam...
svirali su od 21.50h do 23.50h, a onda egzaltirana masa traži bis i neće da ode i oni izlaze na jedan bis (u stvari izlazi samo Mile sa gitarom i počinje da peva, a kasnije se priključuju ostali), mislim da je tada rekao: ovo je bilo za one preko 40, a video sam ih ovde par, a sada ćemo i neke za vas od 20...a onda po završetku prvog ista situacija i kod drugog bisa, publika traži i dobija...
Nastup kome mogu da pozavide mnoge svetskezvezde!!!
Jedino što njima zbog komunikacije sa publikom odgovara manji prostor, mislim da je Hala sportova najveći u kome mogu da naprave sjajnu atmosferu, bar je veća od SKCa.
izlaze neki čobani i ja kažem curi, evo neke čobanske predgrupe vidi kako je onaj pustio stomak i još hoće da svira ovde...kad ono čovek sa stomakom zapeva, ja shvatim da je to Miki i ČBS i kažem NE SERI!
Počeli su sa" Superheroj", pa nastavili "Učine me, učini paranoičnim (Paranoik)", "Dosadan dan", "Ništa mi staro ne nedostaje" i završili sa "Gotovo je"...možda sam preskočio jednu pesmu, jer su svirali nešto oko 30 min...
inače Miki pustio stomak, drma glavom u pank maniru i ponaša se kao klinac, u stvari čovek ne zna da se ponaša na sceni, a u muzici još nije istupio iz adolescentnog perioda.
Onda se iznose svi instrumenti i ubacuju samo klavijature i izlazi klavijaturista Hladnog Piva obučen u nekog čarobnjaka u ljubičasto i počinje da svira "Svijet Glamura", a onda zavesa iza njega i iza scene na kojoj su svirali ČBS pada i pojavljuje se ceo bend obučen u neke kostime (kao u spotu "Svijet Glamura"). Mile je imao kapu i kaput kao kapetan broda.
Tek tada se videla ogromna razlika između ČBS i HP. Scenski nastup da im pozavide mnoge svetske zvezde, Mile opušten (rekao bih poprilično urađen od piva ili čega već). Hala puna (moja procena oko 4000 ljudi).
"Svijet Glamura", "Pravo ja", "Može", "Pitala si me", "Princeza", "Nije Sve Tako Sivo", "Zimmer frei", "Pjevajte nešto ljubavno", "Jednim osmjehom", "Supermen", "Birtija", "Biološki sat", "Kaze stari sta nam fali", "Konobar", "Samo za taj osjecaj", "Buba švabe"...to je ono što se sećam...
svirali su od 21.50h do 23.50h, a onda egzaltirana masa traži bis i neće da ode i oni izlaze na jedan bis (u stvari izlazi samo Mile sa gitarom i počinje da peva, a kasnije se priključuju ostali), mislim da je tada rekao: ovo je bilo za one preko 40, a video sam ih ovde par, a sada ćemo i neke za vas od 20...a onda po završetku prvog ista situacija i kod drugog bisa, publika traži i dobija...
Nastup kome mogu da pozavide mnoge svetskezvezde!!!
Jedino što njima zbog komunikacije sa publikom odgovara manji prostor, mislim da je Hala sportova najveći u kome mogu da naprave sjajnu atmosferu, bar je veća od SKCa.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Junglezburn- mvp
Na danasnji dan, pre 7 godina ubijen je Dimebag Darrell, jedan od najboljih gitarista svih vremena.
Vecna ti slava majstore!
Vecna ti slava majstore!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
dane ::Na danasnji dan, pre 7 godina ubijen je Dimebag Darrell, jedan od najboljih gitarista svih vremena.
Vecna ti slava majstore!
R.I.P.
Legenda bio, legenda i ostao...
Djole- prva petorka
koncertna sezona se nastavlja, 24. decembar, opet Hala sportova, ali ovaj put - Dubioza!!!
drexler- mvp
Id' u kurac Zulu. Sad moram da skočim na glavu da traumatizujem mozak i doživim amneziju.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
ZuLuofVozdovac ::
Aaaa, ovo je kod Kalenic pijace, preko puta kafane... si ovo ti slikao?
Djole- prva petorka
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Strana 5 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu