Svaštara 7
+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Svaštara 7
Bodi Bond ::Markose, šmekere.
Bodi Smekereeeeee xD
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ala si fin dečko, vraćaš kući do 11.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
hahahahahah nije kurva pa da ce da da posle 15 danaBodi Bond ::Ala si fin dečko, vraćaš kući do 11.
Markos- prva petorka
Emmanuelu nikako da odem na koncert, a za Stokola nisam ni čuo do danas. Vlatka sam slušao. Nema sumnje da će oni njihove guitar styles odlično ukomponirati. Pošto će svirati i blizu Zg, ako budem imao para i vremena, otići ću. Thanks!Zemljoradnik ::Django je stvarno bio nešto posebno. Dva prsta su mu bila ukočena i koristio ih je samo na prve dve žice za poneki akord, a sve ostalo je svirao samo s dva prsta. Od njegovih naslednika danas su najpoznatiji Bireli Lagrene i Rosenberg Trio (njih sam imao prilike da slušam uživo u Beogradu). Inače, Stokolo Rozenberg će naredne godine imati turneju po Balkanu sa Vlatkom Stefanovskim i Tomijem Emanuelom. Evo Vimeo kanala o tome: http://vimeo.com/32116344
Ugodne snove forumski ljudi ili kvalitetnu NBA sliku!
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
Markos ::hahahahahah nije kurva pa da ce da da posle 15 danaBodi Bond ::Ala si fin dečko, vraćaš kući do 11.
Oh dečače, pa gde i kada ti živiš? 21. je vek, vreme hiper-akcije i hiber-brzog življenja... Nema više držanja za ručice 3 meseca, pa onda sramežljivi poljubac u obraz... Zajebi priče tvog dede. Posle trećeg izlaska (najkasnije) skidaj gaće!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Jeste 21. vek ali brate za ovo toliko nisi u pravu da ne mozes da zamislis2bad4u ::Markos ::
hahahahahah nije kurva pa da ce da da posle 15 dana
Oh dečače, pa gde i kada ti živiš? 21. je vek, vreme hiper-akcije i hiber-brzog življenja... Nema više držanja za ručice 3 meseca, pa onda sramežljivi poljubac u obraz... Zajebi priče tvog dede. Posle trećeg izlaska (najkasnije) skidaj gaće!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Kaže još jedan trinaestogodišnjak!
Nije onako kako one kažu! Moraš malo i čitati između redova.
Nije onako kako one kažu! Moraš malo i čitati između redova.
2bad4u- prva petorka
2bad ne konta da je to za te godine sasvim normalno...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::2bad ne konta da je to za te godine sasvim normalno...
Ček sad! Misliš da privodim samo penzionerke, pa ne znam šta misle klinke?
2bad4u- prva petorka
@maxisb Paco De Lucia...BROJ 1 flamenko gitare...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Ako privodiš klinke '95. onda ne znam šta da mislim obzirom da imaš 36 godina.2bad4u ::Ček sad! Misliš da privodim samo penzionerke, pa ne znam šta misle klinke?
A i ne bih rekao da se ovde radi o privođenju, a ukoliko se i radi onda moraš da znaš da je u tom periodu procenat onih koje daju prvo veče daleko manji nego u 25+ godina...
Junglezburn- mvp
Eto kako se covek razume u problematiku. Pouzdano znam da i osobe oko 20(19-22) leta tesko daju prvo vece.Junglezburn ::Ako privodiš klinke '95. onda ne znam šta da mislim obzirom da imaš 36 godina.2bad4u ::Ček sad! Misliš da privodim samo penzionerke, pa ne znam šta misle klinke?
A i ne bih rekao da se ovde radi o privođenju, a ukoliko se i radi onda moraš da znaš da je u tom periodu procenat onih koje daju prvo veče daleko manji nego u 25+ godina...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
'95. je čeljade od 16 godina! Za to se ne ide u zatvor nego u pakao. Ali svako bi trebao da razvoje svoju sopstvenu tehniku konverzacije sa (suprotnim polom)...
Eh da su mi vaše godine (doduše i ova pamet i iskustvo), pa da ne idem pogrbljen.
Eh da su mi vaše godine (doduše i ova pamet i iskustvo), pa da ne idem pogrbljen.
2bad4u- prva petorka
Markos je fin dečko, nemojte da mi ga kvarite.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Junglezburn ::Ako privodiš klinke '95. onda ne znam šta da mislim obzirom da imaš 36 godina.2bad4u ::Ček sad! Misliš da privodim samo penzionerke, pa ne znam šta misle klinke?
a šta je s nama koji privodimo klinke 95 godište a imamo 26 godina? Je l to moralno ili da i mi pakujemo kofere za pakao?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Vlatko sinoć na trgu u Novom Sadu odperjao 90-tak minuta. Bilo je super. Kad spomenuste trio:
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
drexler ::Junglezburn ::Ako privodiš klinke '95. onda ne znam šta da mislim obzirom da imaš 36 godina.
a šta je s nama koji privodimo klinke 95 godište a imamo 26 godina? Je l to moralno ili da i mi pakujemo kofere za pakao?
Ajde vatrogasac i lekar, ali casovnicar
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Devojka je 94 i nevina je tako da je nemoguce da da posle prvog,drugog ili treceg date-a pa makar je napio...Procenis lako kakva je koja i da li moze da se dobije odmah ili ne
Markos- prva petorka
Tooooooo lutkooooo!
Junglezburn- mvp
Pa čestitam, sada to adekvatno i proslavi.
Jbt, ja sam ovde očigledno veteran, ne po postovima nego godinama, skoro i da sam zaboravio kad fakultet završih.
Jbt, ja sam ovde očigledno veteran, ne po postovima nego godinama, skoro i da sam zaboravio kad fakultet završih.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Svaka čast Sensui!!
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
Da ti druze lepo skeniras diplomu i okacis sliku na forum, da ne bude da moshaSensui ::Danas sam polozio poslednji ispit!!!
Cestitam...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu