Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 7

+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 7 - Page 17 Empty Re: Svaštara 7

Počalji od lazarminator Sub 7 Jan 2012 - 9:38

http://www.demonoid.me/files/details/2817788/005044220304/

Inace, film je izvrstan. Prica je fenomenalna, prati se i knjiga donekle... mogu da kazem da je zaista briljantan za tip zanra i ono sto se od ovakvog filma ocekuje, za razliku od, npr, najnovije Nemoguce misije koja je pravljena za nivo retardiranog petogodisnjaka
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 7 Jan 2012 - 9:44

Veceras u 23:10 HRT 1:
Večernja premijera: Milenijum: Muškarci koji mrze žene, švedski film

(MÄN SOM HATAR KVINNOR / THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO, 2009.)

Prema romanu glasovitog Stiega Larssona, ekranizacija prvoga dijela sjajne trilogije Millennium. Švedska. Mikael Blomkvist (M. Nyqvist) novinar je i suvlasnik političkog magazina 'Millennium' u kojem nerijetko raskrinkava razne afere. Blomkvista, upravo osuđenog zbog klevete jednog utjecajnog bogataša, potajno prati mlada i neobična hakerica Lisbeth Salander (N. Rapace), koju je angažirala tvrtka Milton osiguranje. Blomkvistovu provjeru zapravo je zatražio bogati industrijalac Henrik Vanger (S-B. Taube), preko odvjetnika Dircha Frodea (I. Hirdwall). Zadovoljan podacima o novinaru, Vanger mu ponudi posao istrage jednoga davnog slučaja, nestanka njegove nećakinje Harriet, kojoj se u tajanstvenim okolnostima izgubio trag na otoku na kojem Vangerovi žive, davne 1966. godine...
Švedski novinar i pisac Stieg Larsson (1954-2004) posthumno je postao jedan od najpopularnijih književnika našega doba, zahvaljujući fenomenalnom uspjehu njegove trilogije 'Millennium', odnosno trilera 'Muškarci koji mrze žene', 'Djevojka koja se igrala vatrom' i 'Kule u zraku'. Larssonovi romani prodani su u desecima milijuna primjeraka i nije trebalo proći puno vremena kako bismo dočekali njihovu filmsku ekranizaciju. Filmovi snimljeni 2009. prema 'Millenniumu' mogu se pohvaliti vrlo dobrim kritikama i sjajnim komercijalnim uspjehom. Uistinu, riječ je o izvrsnim ostvarenjima: napetim, vješto režiranim i sjajno odigranim djelima, koja ne samo što vjerno zadržavaju duh Larssonova književnog izvornika već plijene i imanentno filmskim vrednotama. Posebice vrijedi istaknuti fenomenalno odabrane glavne glumce M. Nyqvista i N. Rapace, koji sjajno tumače neodoljive Larssonove junake. Izvorno je planirano da samo prvi film snimljen prema 'Millenniumu' - 'Muškarci koji mrze žene' - bude prikazivan u kinima, a da ostala dva budu producirana izravno za televiziju, no zbog velikog uspjeha prvoga filma koji je postao europski blockbuster, cijela je trilogija našla mjesto u kino-distribuciji.
U tijeku je prikazivanje holivudske ekranizacije prvoga Larssonova romana iz trilogije 'Millennium', u režiji D. Finchera (Klub boraca, Sedam, Igra).

Trajanje: 148 min.
Uloge: Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lene Endre, Peter Taber, Sven-Bertil Taube
Scenarij: Nikolaj Arcel, Rasmus Heisterberg (prema romanu Stiega Larssona)
Redatelj: Niels Arden Oplev

Za Jungla, Macija i ostale...
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 7 Jan 2012 - 9:56

Prvi deo mi je bio ok, drugi mi se vec nije svideo i razmisljam da li cu gledati treci.
Inace Jungle valjda ti je sad jasno da nije Danski film plez
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 7 Jan 2012 - 9:58

lazarminator ::http://www.demonoid.me/files/details/2817788/005044220304/

Inace, film je izvrstan. Prica je fenomenalna, prati se i knjiga donekle... mogu da kazem da je zaista briljantan za tip zanra i ono sto se od ovakvog filma ocekuje, za razliku od, npr, najnovije Nemoguce misije koja je pravljena za nivo retardiranog petogodisnjaka

nešto neće... Sad
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 7 Jan 2012 - 10:02

http://www.kat.ph/sherlock-holmes-a-game-of-shadows-2011-720p-ts-readnfo-xvid-26k-t6085331.html
Ja bih ti preporucio da sacekas malo, da izadju bolji snimci, ovi su verovatno jako losi. Meni je bar snimak jako bitan..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 7 Jan 2012 - 10:11

2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Ned 8 Jan 2012 - 6:17

wtf?!
pisem za klinca Radosnicu i trazim po netu kakva je bila vremenska prognoza pre godinu dana i naletim na ovo...
a sutra vedro sa kojim oblacicem i stepencicem iznad nule, a Tuzlanke o bogatim verenicima mogu samo da sanjaju i to na delimicno oblacnom vremenu sa mogucom kojom pahuljicom snega rofl ROFL

lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Ned 8 Jan 2012 - 6:30

Da, da to je poznata "Lanina vremenska prognoza" sa OBN televizije.
Jedno vreme vrlo popularna u BIH. Uglavnom izgovara ogoromnu količinu gluposti, ali ipak je barem za mene melem za oči Smile

Poslednji izmenio dane dana Ned 8 Jan 2012 - 8:49, izmenjeno ukupno 1 puta
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Ned 8 Jan 2012 - 7:17

Lana Dramicanin, vodila je neke sportske emisije, mislim da je na 3K bilo, sportisimo ili tako nesto. Prijatno sam se iznenadio kada sam procitao da je zavrsila Pravni Smile
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 8 Jan 2012 - 10:28

u mom malom mistu sinoć nastupio jedan simpatičan NS bend i napravio jednu od boljih žurki na kojoj sam bio zadnjih mjeseci. Pjevačica se tripuje na Lady Gagu, bend je OK, mada bi bilo ljepše da su imali živ sax, ali dobro, da ne sitničarimo. Razvalili su salu provincijskog hotela kao malo ko do sad

https://www.youtube.com/watch?v=K2r67ICRkx4
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 8 Jan 2012 - 12:29

Ne stigoh juce pa evo i od mene poruka za Bozic:

Svaštara 7 - Page 17 Srecan
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Ned 8 Jan 2012 - 12:48

drexler ::u mom malom mistu sinoć nastupio jedan simpatičan NS bend i napravio jednu od boljih žurki na kojoj sam bio zadnjih mjeseci. Pjevačica se tripuje na Lady Gagu, bend je OK, mada bi bilo ljepše da su imali živ sax, ali dobro, da ne sitničarimo. Razvalili su salu provincijskog hotela kao malo ko do sad

https://www.youtube.com/watch?v=K2r67ICRkx4

Nisu losi Drex, cesto sviraju u jednom klubu u Zrenjaninu. Znaju da naprave atmosferu up
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 9 Jan 2012 - 5:08

momci, pije li neko ovo čudo...

http://prirodnilek.com/zeleni-caj

izašao sam na 124kg, došao đavo po svoje, pored vježbanja i blage dijete mora se posegnuti i za dodatnim sredstvima. Nikad nisam koristio ništa od tih sranja koja se reklamiraju, ali mnogi su mi preporučili ovo.

Ovo je prvi put u životu da sam osjetio kako mi smeta kilaža na konkretnom primjeru, smeta mi stomak kad vežem pertle jebote život :/
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pon 9 Jan 2012 - 5:13

sta god da probas, sve se svodi na to da manje jedes. Ako uspes i istrajes i smrsas, tek tad dolaze najveci problemi - da ostanes na toj kilazi. Nema niceg tezeg od toga da zadrzis zeljenu kilazu kada je jednom postignes
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Pon 9 Jan 2012 - 5:18

ne znam koliko ce ti pomoci sa kilazom, kazu da je dobar za detoksikaciju, jako dobro cisti organizam. sestra stalno pije, pa joj se pridruzim ponekad. a imam i jednog druga fanatika, samo pije zeleni i crni caj Very Happy valjda su od iste biljke, koliko sam zapamtio..
u svakom slucaju nece ti skoditi Wink
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 9 Jan 2012 - 5:35

jbga, šta da se radi, moram početi misliti o tome.

U principu, znam šta me je dovelo do ovoga. Posle ponoći jedem kao što neki ljudi jedu za cijeli dan. Ništa slađe nego po dolasku iz grada baciti tavicu na ringlu i pustiti mašti na volju, uz neki film ili NBA...

Počeo sam trčati na Božić, počeo sam sa 3km, i svakih 4-5 dana ću povećavati za 0.5km... Uz to praktivkovaću posljednji obrok u danu prije 19h, i taj Zeleni čaj kao neku malu "pomoć prijatelja".

Krajnji cilj je da na proljeće dođem na basket sa forumašima i da popravim utisak od prošlog puta Smile .
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 9 Jan 2012 - 5:36

A koliko si visok?
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 9 Jan 2012 - 5:58

Ray Allen ::A koliko si visok?

198cm. Bos.

U srećna vremena imao sam 95-100kg i igrao 3-4 u Prvoj srpskoj ligi. Nakon druge treće godine fakulteta sve se raspalo
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Pon 9 Jan 2012 - 6:07

Drex, čaj ko čaj ti neće škoditi. Ne znam da li baš zeleni čaj utiče na mršavljenje. Ja sam za pet meseci izgubio cca. 35kg. Moj savet ti je da, uz fizičku aktivnost i večere pre 19h, smanjiš unos ugljenih hidrata u bilo kom obliku. Posle 19h ti neće škoditi neka voćka ili čaša jogurta (oko 22h). Slane grickalice, keks bilo koje vrste, sokove zaboravi. Bilo koju vrstu šećera zaboravi, osim fruktoze koju možeš unositi voćem. I najbitnije u svemu, UMERENOST. Wink

Umerenost će te držati podalje od toga da se vratiš prethodnom stanju. Osim toga, primetićeš da ti se želudac 'smanjio'. Ja nisam mogao burek (1/4) da pojedem, dok sam pre smanjenja kilaže u cugu mogao dva da smažem, bez da se zadišem. Smile
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 9 Jan 2012 - 6:15

Drex,sad si teska petica Smile
Moja drugarica nije uopste jela, vec je samo koristila neki sirup za mrsavljenje koji joj je u isto vreme zamenjivao obroke. I posle cini mi se dve nedelje se prepolovila, ali nije joj bilo lako. Ne znam bas koliko su dobre te drasticne dijete.
Ja izbegavam burek od kad sam cuo da se vari u stomaku dva dana. Trudim se da ne jedem brzu hranu. Jedino sam slab na slatko.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 9 Jan 2012 - 6:23

haha... ja dok sam živio u Patrisu silazili smo gotovo svaku noć na Okretnicu 12-ke i u pekari "Car" tresli smo minimum 2 bureka... Mislim da me je to ubilo Very Happy

A ništa, ne žurim, polako ću pokušati promjeniti loše navike. Ne jurim pločice na stomaku kao iz reklama niti Ben Wallace bicepse. Cilj je da mogu odigrati 7-8 basketa za veče u punom tempu i recimo da vratim odraz makar za kucanje iz mjesta.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pon 9 Jan 2012 - 6:36

ja nisam jeo burek 4 godine :/

ovde ne postoje kore za pitu, tako da ni nikakve pite nisam jeo 4 godine. Odnosno, jesam jednom pre mozda godinu i po kada je neko iz Srbije doneo kore, pa napravio savijacu. Ovde nema ni kafe kakvu mi pijemo, ima samo Nes i Jacobs... nema origana, npr, a nema ni svinjetine. Sunku, pecenicu... to nisam video jako dugo. Nema ni sira ni kajmaka, oni kackavalj zovu sirom. Ima dosta lepih mlecnih proizvoda, neceg sto nema kod nas, ali sir, kajmak i pavlaku nemaju. Nemaju ni jogurt, vec kefir, sto je neka znatno kiselija i vodnjikavija verzija jogurta.

Tako da Drex, ako hoces da smrsas, raspitacu se ovde da nam ne treba koji pravnik...
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 9 Jan 2012 - 6:39

nego kad si već opisao gastronomsku ponudu, reci ti meni kake su pičke u Kazahstanu Very Happy
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pon 9 Jan 2012 - 6:48

pa znas kako... Mongolke su prelepe, prezgodne, uh! Zene jako paze kako se oblace, kako izgledaju i tesko da ces naci makar jednu da je bez stikle, mantila, pa cak i suknjice u ovu zimu. Ruskinje mi toliko nisu privlacne, valjda zato sto su mongolke strasno egzoticne.
E sad, ovde nema pijace vode. Svi se kupamo nekakvom tehnickom vodom koju dovlace iz Kaspijskog jezera i koja je, onako, malo slankasta. Postoji nesto sto se zove питевая voda, ona je blago hlorisana. Nju zagrevamo pa se polivamo svaki dan. E sad, kad to radis jedan dugacak vremenski period pocnes da cenis sve te cice koje se toliko trude.
Ovo malo Rusa sto je ovde ostalo nisu pravi, izvorni Rusi. Divljina je to dosta izmenila, pa su i cice takve. Ali, znas kako... nemoj nikad od Ruskinje ocekivati da ti kuva, sprema i sacuva dinar. Kad se nje dohvatis, znas brajko sta te ceka. Mongolke su drugacije, ali se one vrlo, vrlo retko mesaju sa belima, pa su zato obicno veca zelja medju muskim svetom; pogotovu one koje izgledaju zaista vrhunski.
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pon 9 Jan 2012 - 7:09

Drex, ako ne smršaš uskoro ovo te čeka!

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu